VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojNovi indoor naraštaj
LEGACY

Novi indoor naraštaj

30 odgovora1,958 pregleda
rockerboyAMBASADOR

feb 2011.

Evo, frend i ja, smo odlucili podic na noge odprilike 10 biljaka, ali je samo 5 njih izniklo. bit ce do 3-4 mjeseca unutra pa poslije idu van, sta mislite o tome... unutra su uvijeti koliko toliko,topli,svjetlosni, i vlazni :) Evo ide slika, ekipa ide u visinu, a imam iskustva sa biljkama koje su se odma male vec razlistale. no, mozda je samo rijec o drugoj sorti... SLIKA::pat: Molim vas za vase precijenjeno i iskreno misljenje :)
numero unoISTRAŽIVAČ

feb 2011.

jel ti to njih drzis na prozoru!?nemas nikaku lampu?
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

Previae su ti se izdu~ile, rano si po eo.
Z&NZMAJ

feb 2011.

:ohno: Ne valja... Ako mislia krenuti indoor,moraa barem neke uvjete osigurati...ili moraa imati jako osun an prozor. Baci to i ponovi bi bio moj savjet,ali znam da neea posluaati,tako da...sretno.
SiDAMBASADOR

feb 2011.

upravo to, sla~em se s kolegom naopakim 100% nemaa uvjete, od ovoga neea imat niata, nikad nisam vidio da su se tolko izdu~ile :icon_lol: vidim da akrtaria sa zemljom, dal tebi za ru ak serviraju 2 graaka i etvrtinu mrkve, mogo si joa manje stavit :)) uglavnom... tegle napunit DO VRHA obavezno.... nabavit neku rasvjetu, ventilaciju itd... il ekat jednostavno 3.mjesec pa van.. ~ao mi doe kad se netko ovako ponaaa prema biljkama! ativa za tebe, koje bih ja na tvom mjestu opasno krenuo itat https://forums.vutra.org/threads/873-re%C5%BEim-svetlosti-u-fazi-vegetacije-i-cvetanja https://forums.vutra.org/threads/970-VODIC-KROZ-UNUTRASNJE-UZGAJANJE
DževadISTRAŽIVAČ

feb 2011.

[bez sadržaja]
rockerboyAMBASADOR

feb 2011.

frend je forsirao, da ce bez box-a i bez svega toga... govorio sam mu da nece bit nis jer sam procito tonu i tonu toga... ali on nece odustat.. dobro, fala bogu, ima jos sjemena pa cu u 3.mj outdoor pocet.. fala svima.
SiDAMBASADOR

feb 2011.

ja mislim da ti je to najpametnije bez nekih prijeko potrebnih stvari za indoor grow...
NumBdoTENTUZIJASTA

feb 2011.

Aj barem si uspio proklijat kolko tolko,ito je start :D,evad svaka cast hahaha.....

feb 2011.

Jel to neko brand sjeme kad ga imaa tako malo? Prazna aaa, duge biljoze, za outdoor 3 mjesec samo ako si na mediteranu ina e e ti rezultat opet biti isti.
rockerboyAMBASADOR

feb 2011.

ma to je sjeme od najbolje domacice koje sma pusio u zivotu.. al sva sreca ima ga jos tako da u svakom slucaju, dat cu sve od sebe i u 3. mjesecu skrpat neki sajt i sve to fino sredit. inace, radi se o hazeu... mama tog sjemena je rasla vani tak da nema greske :)
the::StonErISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Haze doma ica, jep, aha :D nije bed, nau it ea..
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Daj uope se nisu izdu~ile to je gmo trava kombinirana sa genom ~irafe da ide 10 metara u vis kad poraste :D Gle joa ti mo~ea spasiti te biljke (ak ti se da) zakopaj stabljiku ful u zemlju da vire svega 1-2 cm iz zemlje i tak stalno do proljea... ak i ak ne u inia to postoji aansa da pre~ive ak se ne strgaju... ugl zakopaj ih u zemlju odma sada odma!
the::StonErISTRAŽIVAČ

feb 2011.

E to to da samo vrhovi vire van iz zemlje :) hehe

feb 2011.

jadne biljoze, fali im svjetla, svjetla i joa malo svjetla
CannabeastISTRAŽIVAČ

feb 2011.

ja lepse puzavice nisam video u zivotu :) kolji to pa kreni izpocetka sa nekim normalnim uslovima

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se