LEGACY
Prvi Uzgoj. Vertical ScrOG.
50 odgovora7,180 pregleda
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#1
Pozdrav ljudi. Odlu
io sam da napravim ulje za mamu. Malo du~i tekst je u pitanju ali bi mi puno zna
ilo da ga pro
itate. Nemam kome da se detaljno poverim i obratim za pomo sem dobrim ljudima na ovom forumu. Neato znaju prijatelji, neato porodica ali niko sve. Pa evo, ovako stoje stvari:
Pre par meseci sam se u
lanio na ovaj sjajni forum a nedugo zatim saznao da mi mama boluje od raka, po trei put. Mama je veliki borac. Pre 20 godina, u pitanju je bio rak dojke koji je operisala, i to na njeno insistiranje, jer su lekari u po
etku mislili da je u pitanju benigni tumor i da ga ne treba operisati. Ona im je govorila ''I da je biser, nije mu tu mesto''. Nakon operacije se ispostavilo da je u pitanju maligni tumor. Lekari su bili za
udjeni, rekli su mami da je ipak dobro sto je insistirala na operaciji (ma nije valjda!?), a zatim su joj prognozirali da ima jos oko 5 godina ~ivota u najboljem slu
aju.
Ona u tu prognozu nije poverovala i sledecih 17 godina sve je bilo u redu, da bi joj pre par godina naali fleku na pluima koja je nakon 6 meseci hemioterapije nestala. (Ja sam tada nisam ni predstavu imao o lekovitim svojstvima kanabisa). Fleka na plucima je nestala ali su joj ostetili pluca
zra
enjem sto je dovelo do nastanka postiradiacione plucne fibroze (Pulmonary fibrosis), jos jedne vrlo teske bolesti.
A pre nekoliko meseci, dijagnostifikovali su joj mikrocelularni karcinom jetre za koji mi je njen hirurg rekao da je neizle
iva bolest i da za to ne ka~em mami (da joj se ne bi slomila volja koja je, verovatno znate ali uvek se mo~e ponoviti, vrlo bitan faktor u borbi protiv bolesti) ali da bi trebalo da ka~em ostalim
lanovima porodice. Ja nisam imao srca da im ka~em. Hirurg je rekao da e bolest da dolazi u naletima pa da se ne iznenadim kada zdravstveno stanje krene da se pogoraava. Nakon tri meseca hemioterapije nestala je i fleka na jetri i rekli su joj da primi joa jednu,
etvrtu dozu (prima se prva tri dana u mesecu), a da planirana 5. i 6. doza mogu da se preskoce jer fleke viae nema. Ostala je joa fibroza i neke promene na kostima koje se za sada dr~e pod kontrolom.
Ovo e biti moj dnevnik uzgoja. Radiu Vertical ScrOG i nadam se da cu obogatiti forum za jedno novo iskustvo, a pre svega se nadam da u u razgovoru sa
lanovima foruma pronai mir u glavi i dobiti vredne savete kako bih maksimalno poveao aansu da uzgojim kvalitetnu stvar i napravim kvalitetno ulje za mamu. Uskoro (sutra-prekosutra) u postovati ata sam sve kupio od opreme i koliko sve to koata (ako nekoga ovo drugo interesuje), a pre nego li to postujem, evo par pitanja koja me trenutno najvise mu
e:
Situacija i pitanja: Uzgajau u kui, u prostoriji na kraju dvoriata u koju niko ne ide jer trenutno ni
emu ne slu~i. Mama je pogledala samnom par dokumentaraca (''Run from the cure'' i ''What if cannabis cured cancer'' ) nakon kojih veruje da ulje mo~e da joj pomogne, i nakon mojih ubedjivanja da je najbolje da ja to sam napravim jer ce biti mnogo kvalitetnije i pa~ljivije uzgojeno od ne
ega na crnom tr~iatu ato se proizvelo radi prodaje, slo~ila se samnom da ja to uzgojim u kui. Ali slo~ila se tek nakon ato sam njoj i ostalim ukuanima objasnio da sam se dobro raspitao da li je to legalno i da sam saznao da nije ali da ce mi policija, ako sazna da uzgajam, samo konfiskovati stabljike i da cu morati da platim nov
anu kaznu. Tada sam im naglasio da nikome ne pri
aju za to jer ako mi oduzmu biljke, neu moi da napravim ulje. Ukuane nisam zamarao time od koga sam saznao za posledice, a vama ka~em da mi je to reklo 7 ili 8 ljudi,
ini mi se.Ti ljudi ne znaju da u da uzgajam vec sam ih samo pitao ata misle da bi mi se desilo kada bih uzgajao i verujem da ce svi ti ljudi (koji su mi rekli da misle e mi biljke biti oduzete i da u morati da platim nov
anu kaznu ukoliko me policija uhvati) biti spremni da to svedo
enjem potvrde i na sudu ukoliko do toga dodje. E sada pitanje: Ako me uhvate sa mojih 6 do 8 biljaka i ja 1.ispri
am sudiji sve ovo ato sam vama sada ispri
ao, 2. sud dobije svu neophodnu dokumentaciju uklju
ujui uvid u mamino zdravstveno stanje, pogledane dokumentarce i pro
itane tekstove o lekovitim svojstvima kanabisa 3. Ako 7,8 ljudi bude svedo
ilo da me je na gore-pomenut na
in posavetovalo, 4. ako nabavim dobrog advokata 5. ako hirurg svedo
i da mi je rekao 'da je bolest neizle
iva' ato me je nateralo da probam sam da pomognem... U kakvoj smo opasnosti moja porodica i ja (s obzirom na sve ove faktore)??? Znam da ne mo~ete da mi garantujete preciznost u odgovoru ali molim da bar promislite. Eh da, piaem iz Srbije, zavraavam fakultet i planiram da upiaem drugi sledee godine... nisam ka~njavan ranije...
Toliko od mene za sada. Ko je izdr~'o i pro
it'o ovaj zid teksta-puno mu hvala jer podelih s nekim... a ko pomogne ili pokuaa da pomogne, straano puno bi mi zna
ilo. Volim vas sve. Uskoro lista stvari koje sam kupio i detaljan plan uzgoja (ali evo jedan detalj da vas ne ubije radoznalost :) : Vegatacija sa Philips HPI-T Plus 400W (MH sijalica), a u fazi cvetanja na tu sijalicu dodajem joa i SON-T 600W Green Power (HPS sijalica)) A sada da se neato zavije i posluaa malo dobre muzike. :)
29 REP58%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#2
dugo nisam vidio ovakav post
svaka cast
zelim ti svu srecu u uzgoju i ozdravljenju mame
a sto se tice rije, mislim da nemas brige ako nitko ne zna
isto tako mislim da ukoliko dode do komplikacija da ces uz predocenje sve te dokumentacije i svega sto si napiso imat minimalne posljedice, ali opet najbolje je sam
i pitanje
jesi razmisljo o sjemenu ako jesi za koje si se odlucio?
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#3
Edit na moj prvi post:... I joa neato, a vrlo je bitno. Ako me uhvate i oduzmu mi biljke, ula~em svu kintu ato imam u plasiranje pri
e po medijima, a kontam da bi pokuaao i da tu~im dr~avu za onemoguavanje, a samim tim i nedozvoljavanje pokuaaja pru~anja pomoi o
igledno ugro~enom gradjaninu, nakon ato je predstavnik dr~avne institucije sa visokim rangom (hirurg/na
elnik bolnice) izneo stru
no mialjenje kada je rekao da ' je bolest neizle
iva i da e se stanje ubudue pogoraavati' -ITAJ: 'dr~ava nema na
ina da vam pomogne'. A zaato onda MORA DA MI ODMOGNE? pitao bih ja njih izmedju ostalog :) Dakle veliku buku bih napravio/pravio pa mo~da padne i neki presedan, vrate mi biljke i stvari krenu na bolje za sve... eto tako se ja teaim pa reko i to da podelim s vama :) A evo i jednu pesmu da podelim u kojoj baa trenutno u~ivam http://www.youtube.com/watch?v=qqwjjsFNihs
zlizlikovac: hvala na lepim ~eljama, puno mi zna
i zaista... nisam kupio seme, a nabaviu ga iz Holandije... Do sada nisam uspeo da nadjem preciznu informaciju o 'najboljem semenu' pa sam shvatio da takvo seme ni ne postoji i da u jednostavno morati da izaberem neku od mnogobrojnih proverenih sorti. Znam da treba da bude Indica ili eventualno 80/20 indica/sativa. I da bude pouzdana/proverena banka semenja. Baa sam planirao da sutra,prekosutra posvetim tome i da kona
no donesem odluku ili makar suzim izbor na par komada pa da mi ljudi ovde pomognu sa odlukom. Naravno, svaki savet je dobrodoaao, pa kad smo ve spomenuli, ako neko ima predlog za seme neka ga slobodno iznese. Sem semena moram da nabavim joa neke stvari ali sve znam gde u tako da opuateno (mylar foliju, grejno telo koje treba da naru
im, CO2 ppm meter, i da prou
im po
etnu meaavinu zemlje malo bolje... Detaljnije o svemu za dan dva.. jako sam umoran :(
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
dec 2011.
dec 2011.#4
pratim, sve najbolje frend i na zalost sumnjam da mozes tuziti drzavu jer je to ipak protivzakonito, da postoje izuzeci i posebne situacije kada moze bilo bi naglaseno, jbg sta reci, odradi posao solo i bude to ok, ne pricaj nikome... a ovde vec postoje dva vrlo lepo opisana dnevnika za izradu ulja, pogledaj ako nisi (mazar i miss mrkvica), sretno!
p.s. gledaj da uzmes neko medical strain seme, moze se naci
$DoLaR$
POZNAVALAC1.344 REP83%
→ Ambasador
$DoLaR$POZNAVALAC
dec 2011.
dec 2011.#5
nitko i niata te nesmije sprije
it na putu ka vaaoj srei.....zato ti ~elim svu sreu i volju da dobijea puno dobrog ulja....a za ovo da ea past samo jezik za zube i to je cijeli recept :) sretno ;)
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
mr.dr.SmokZMAJ
dec 2011.
dec 2011.#6
Puno,al puno sre
e ti ~elim!
Vjerujem da ako se i desi ono najgore ato se rjamu ti
e.Pro
i
ea bez ve
ih poljedica!
Pratim sigurno,ljepo si to sve zamislio i samo napred.Ko i drugi savjetovat
u ti da si sam u tome.
Samo teraj a kad zapne tu smo!
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
SekachAMBASADOR
dec 2011.
dec 2011.#7
Cini mi se da si dobro pripremljen, a ako i kad zatreba mi smo svi ovdje da pomognemo...
Sretno ti u uzgoju i lijecenju...
marica-mara
ISTRAŽIVAČ79 REP19%
→ Entuzijasta
marica-maraISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#8
neznam kak je u srbiji ali u hrvatskoj vec ima nekoliko slucajeva da su ljudi na sudu oslobodjeni ..nisu bas cesti slucajevi ali uz dobru ljecnicku dokumentaciju se dogodilo..jedino niko nemoze spasiti od maltretiranja murje(pretrage kuce,tretmana ko kriminalca i slicnih nebuloza)
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
dec 2011.
dec 2011.#9
dr~ se, sretno...
pitaj ovdje, mi znamo dr~at jezik za zubima i znamo pomoi kolko tolko :icon_wink:
pazi se samo, i ja u ti joa jednom savjetovati nakon mnogo istih savjeta, budi sam u tome..
najbolji prijatelj mo~e ispast najgori ato se ti
e ove naae igre, a da toga nisi niti svjestan!..
sretno i dr~ se
Svako dobro!
Etajglecha
AMBASADOR2.042 REP15%
→ Legenda
EtajglechaAMBASADOR
dec 2011.
dec 2011.#10
lepo lepo :)) sretno.
a za muriju??? boli te k u r a c. nemoj da razmisljas uopste sta ce biti ako bude. da da pripremio si se na sve i to je cool. al samo nikom ne pricaj, znaci PAZI STA KOME PRICAS.da se ne izletis negde, a neces :)) iiiiiii lepe biljke ti zelim :)))))))))))
upitnik???
LEGENDA5.189 REP2%
→ Zmaj
upitnik???LEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#11
Max.. uspjeh ti ~elim i osobno da mogu doi pomo dat rado bi to u
inio...
Nesumnjam u karakter tvoje pri
e a nadam se kako je bar tebi malo lakae ato si podjelio ovde to sa nama ...
Pomo emo koliko god bude u naaoj moi...
Za spomenute zakone neznam kako funkcioniraju baa detaljno bez obzira o kom se slu
aju radilo i bilo
im izazvano je kriminalno djelo na~alost u naaoj dr~vavi HR...
Kao ato SID re
e probaj to imat samo za sebe jer nijedan neki prijatelj ti nee moi pomo kad doe do sranja u ovom slu
aju,mogu eventualno ubla~it kaznu radi svjedo
enja kako si sam rekao ali opet OPREZ...
Kad si ve toliko motiviran i imaa zdravu potrebu nebi bilo od viaka da malo pro
itaa gotovih dnevnika i usporedia i sa svojim mogunostima bit e ti puno lakae i lakae ea doi do dobri rezultata a za bilo koji savjet ako trebalo pucaj ovde slobodno tu smo...
Pozz.. i puno sree !!!!
:icon_question::icon_question::icon_question:
macedonia
ENTUZIJASTA550 REP88%
→ Poznavalac
macedoniaENTUZIJASTA
dec 2011.
dec 2011.#12
mozes ici na stranu Phoenix Tears da tamo obrazlozis pa da ti oni daju savjet koju bilku da uzmes pozz
iSensation
ZMAJ21.472 REP
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#14
Puno hvala svima na podraci! :)
Seme koje sam kona
no izabrao je ''Jorges Diamonds #1 Feminized''. Koliko sam shvatio, Jorge Cervantes je jedan od cenjenijih uzgajiva
a danas, a Firma je Dutch Passion koja je po onome ato sam
itao pouzdana, cenjena, sa preko 25 godina iskustva u uzgoju... a u ovom slu
aju su izbacilli seme u saradnji sa Jorge-om. Na raspolaganju mu je bila njihova genetika stvarana 25 godina. Od sve te genetike i njegovog iskustva kao uzgajiva
a ispao je strain Jorges Diamonds #1. U katalogu Dutch Passion-a je navedeno da je strain od 16% do 18% THC-a, a da takodje ima visok postotak CBD-a (pro
itao sam na nekoliko sajtova da CBD takodje ima jak medicinski u
inak u borbi protiv malignih elija). Da je strain ''High in CBD'', potvrdio je i Jorge Cervantes komentarom: '' Thanks for the review of this fine high CBD strain. We are conducting more tests now.The video is too short and requires live video.Love the strain,Jorge '' (komentar je bio na ovaj youtube clip: Jorge's Diamonds #1 Dutch Passion feminized - YouTube).
yield je ''200g - 500g'' po metru kvadratnom. Nije spomenuta metoda ali koliko sam skapirao, veina sajtova koristi SOG kada procenjuje prinos po metru kvadratnom Ja imam 1.20m sa 1.20m sa 2m. Uz obogaivanje sa CO2 i Vertical ScrOG (pa se nadam optimalnijem koriaenju prostora u odnosu na SOG) i ako uspem da napravim stabilnu i optimalnu mikro klimu, a sve to uz vaau cenjenu pomo-mislim da su aanse da budem bli~i 500g nego 200g solidne.
Evo i jedne slike iz dnevnika uzgoja koji sam naaao. Svidja mi se kako raste :) Mislim da e biti pogodna za Vertical ScrOG.
Bilo je puno, puno strain-ova koji su mi se u
inili pogodnim... ali razne stvari nisu mogle da se poklope... neki ne mogu da se nadju, neki mogu ali je yield premali/uzgajiva
nepouzdan/strain je nedostupan kod pouzdanih banki semenja/strain je kritikovan po raznim forumima itd.
Sutra, prekosutra bih trebalo da naru
im seme, a dok seme ne stigne, eksperimentisau malo sa mikroklimom. Postujem rezultate kad to sve odradim pa mi ka~ete ata valja ata ne valja i kako klimu popraviti :) E da... a pre toga sa klimom, napiaem i ata sam nabavio pa mi ka~ete jel fali neato ili sam spreman :) Trebao sam ve da napiaem ata sam nabavio ali sam se bio skoncentrisao na seme, a bilo ga je baa teako nai ( da se sve poklopi i to...), a evo opet se umorih od pisanja pa napiaem u sledeem postu... Joa jednom hvala puno svima na bilo kakvom vidu podrake!
Evo jedna lepa stvar Bob Marley Caution - YouTube
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#15
Upitnik???
`to se ti
e
itanja, hvala na savetu... U poslednjih mesec dana sam puno
itao o raznim aspektima uzgajanja ali toliko sam
itao da ne znam viae ni ata sam pro
itao pa u nastaviti da
itam... ako me kontaa :) Kada na
itanje dodam i pomo foruma, cenim da bolje ne mo~e :)
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#16
... joa neato... napisao sam post o semenu koje sam izabrao i zaato sam ga izabrao ali treba moderator da ga odobri... nemam iskustva s ovim... jel to odobravanje ide brzo? Post je malo du~i sa par linkova (youtube) i ''postovan'' je pre ovog za upitnik???
WEEDetix
ZMAJ94.193 REP
WEEDetixZMAJ
dec 2011.
dec 2011.#17
Rende svaka cast na tome sto zelis izljeciti mamu drzi se i ne posustaj jer ljeka za rak im svugdje znam i sam jer se bavim ljekovitim biljem i imam i znam za mnoge biljke i biljne preparate koji skidaju tumore ciste,miome te sve metastaze tak da nemas straha ljek je oko nas samo ga mi trebamo naci sretno sa growom i nek ti mami cim prije bude bolje keep it green dude :D
Nisam ja
ENTUZIJASTA404 REP51%
→ Poznavalac
Nisam jaENTUZIJASTA
dec 2011.
dec 2011.#18
Najezio sam se na ovo,svaka ti cast care,a ljudi su ti rekli,roeni brat ti to nesmije znat,nemoj puno pricat,predlaze za vrijeme growa,da ipak neizlazis puno iz kuce i takve stvari.. ovdje su ljudi koji su profi u uzgajanju kod kuce,da imam ista vutre dovezo bi ti sam majke mi moje,ipak volim svoju mamu iako se zove nada :) necemo dalje.. Zelim ti svu srecu,a ako ima neko da ti je blizu od ovih na forumu probaj vidjet da ti neko dode pomoc mislim da ima super ljudi na forumu,koji bi cak dosli do tebe da ti pomognu,mozda se varam,svi su malo paranoicni a nevidi se da lazes.. Zelim ti svu srecu,i nemoj komplicirirat s biljkama, to je neki moj savijet,pusti ih nek rastu nek rode nemoj ih puno dirat scrogat,i takve stvari,svi mi volimo svoju mamu,kaka god ona bila,dirnulo me ovo moram priznat,brate sve najbolje!!! Zelim ti srecu!
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#19
Seme koje sam kona
no izabrao je ''Jorges Diamonds #1 Feminized''. Koliko sam shvatio, Jorge Cervantes je jedan od cenjenijih uzgajiva
a danas, a Firma je Dutch Passion koja je po onome ato sam
itao pouzdana, cenjena, sa preko 25 godina iskustva u uzgoju... a u ovom slu
aju su izbacilli seme u saradnji sa Jorge-om. Na raspolaganju mu je bila njihova genetika stvarana 25 godina. Od sve te genetike i njegovog iskustva kao uzgajiva
a ispao je strain Jorges Diamonds #1. U katalogu Dutch Passion-a je navedeno da je strain od 16% do 18% THC-a, a da takodje ima visok postotak CBD-a (pro
itao sam na nekoliko sajtova da CBD takodje ima jak medicinski u
inak u borbi protiv malignih elija). Da je strain ''High in CBD'', potvrdio je i Jorge Cervantes komentarom: '' Thanks for the review of this fine high CBD strain. We are conducting more tests now.
The video is too short and requires live video.
Love the strain,
Jorge '' (komentar je bio na ovaj youtube clip: Jorge's Diamonds #1 Dutch Passion feminized - YouTube).
yield je ''200g - 500g'' po metru kvadratnom. Nije spomenuta metoda ali koliko sam skapirao, veina sajtova koristi SOG kada procenjuje prinos po metru kvadratnom Ja imam 1.20m sa 1.20m sa 2m. Uz obogaivanje sa CO2 i Vertical ScrOG (pa se nadam optimalnijem koriaenju prostora u odnosu na SOG) i ako uspem da napravim stabilnu i optimalnu mikro klimu, a sve to uz vaau cenjenu pomo-mislim da su aanse da budem bli~i 500g nego 200g solidne.
Evo i jedne slike iz dnevnika uzgoja koji sam naaao. Svidja mi se kako raste :) Mislim da e biti pogodna za Vertical ScrOG.
Bilo je puno, puno strain-ova koji su mi se u
inili pogodnim... ali razne stvari nisu mogle da se poklope... neki ne mogu da se nadju, neki mogu ali je yield premali/uzgajiva
nepouzdan/strain je nedostupan kod pouzdanih banki semenja/strain je kritikovan po raznim forumima itd.
Sutra, prekosutra bih trebalo da naru
im seme, a dok seme ne stigne, eksperimentisau malo sa mikroklimom. Postujem rezultate kad to sve odradim pa mi ka~ete ata valja ata ne valja i kako klimu popraviti :) E da... a pre toga sa klimom, napiaem i ata sam nabavio pa mi ka~ete jel fali neato ili sam spreman :) Trebao sam ve da napiaem ata sam nabavio ali sam se bio skoncentrisao na seme, a bilo ga je baa teako nai ( da se sve poklopi i to...), a evo opet se umorih od pisanja pa napiaem u sledeem postu... Joa jednom hvala puno svima na bilo kakvom vidu podrake!
Evo jedna lepa stvar Bob Marley Caution - YouTube
27 REP54%
→ Istraživač
dec 2011.
dec 2011.#20
WEEDetix i Nisam ja, puno hvala!
Vidim da post o semenu koji sam ju
e probao postaviti joa nije odobren... probao sam joa jednom za svaki slu
aj ali opet piae da moderator treba da ga odobri. Ne razumem u
emu je problem pa bih zamolio nekog od moderatora da me obavesti preko pm-a o
emu se radi. Hvala.
friška figa
AMBASADOR1.671 REP5%
→ Legenda
friška figaAMBASADOR
dec 2011.
dec 2011.#21
}elim ti puno sree i ato br~i uzgoj da
im prije po
nea sa lje
enjem!! Ovo sam jedva
ekao da netko isfura to lje
enje sa uljem canabisa, I da se vide rezultati!!! Znam da
e ih biti, a kad se to dogodi onda rista lepo sve to stavi na vrpu i u medije!!! Vjerujem da poato to radia i poma~ea
uvat
e te dobri aneo, zato kloni se neprilika, ne izlazi van vrag nikad ne spava, i kako je kolega rekao jezik za zube, autnja je zlato!!!
Rak je gadna stvar a danas svi oboljevaju od njega i umiru na~alost a ljek se krije u ovoj naaoj miloj biljici koja je kriminalizirana zbog ljudi koji misle samo na svoju dobit i jebe im se za tue ~ivote. Takav je danas svjet i protiv toga se nemo~e, ali postoji nada Rende to si ti i ljudi poput tebe, i zato isfuraj ovo do kraja i poka~i ljudima rezultate. Mogao bi zapo
eti jednu veliku revoluciju koja e promjeniti svjet na bolje!!!
naturalmystic
ENTUZIJASTA217 REP4%
→ Poznavalac
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#23
po
elo je po
elo, idemo svi zajedno!!!!!!!!!!
Revolucija:violent018:
Wake up - Rage Against The Machine - YouTube
Puno ea pomoi mami, i mi emo dati sve od sebe da pomognemo
Baa si me obradovao:vb_wave:
p.s.
mene ~ivo zanima, oprostite mi, ali imam dojam da je He Man opaki znalac i htio bi da ti on da savjet koji strain, on sigurno zna:banana: Bar neki savjet nek da.
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#25
E sad sam malo zbunjen; ak se sprdaa onda ok:popworm:
Ali s njim sam dosta pri
ao, pa vidim da zna, ali ako ti imaa neki savjet vezano za strain bilo bi nam drago, znam da nije tema, sorry, ali od
ega bi ti radio ulje, neki savjet? Rende je i sam pitao za savjet za sjeme. Ono ato ja znam mazar x lsd i pineapple chunk:banana_rasta:
Mr GreenSkin
AMBASADOR2.223 REP21%
→ Legenda
Mr GreenSkinAMBASADOR
dec 2011.
dec 2011.#26
Rick Simpson je rekao da se treba birati vrsta koja ima naviae smole i Thc-a,evo ja sam izabrao Barneys Farm L.S.D. THC 24% CBD 1,5% jer cu i ja raditi ulje u medicinske svrhe.
dec 2011.
1 / 26
dec 2011.
dec 2011.