LEGACY
Molimo za pomoc,Hitno je ...Hvala
18 odgovora1,203 pregleda
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Kushonja O.GAMBASADOR
jun 2009.
jun 2009.#2
idi osobno po sjeme u slo... tako si najsigurniji , nemoj se zaj...vat sa narudbama , smradovi pecaju ...moraju napunit proracun i kvote .
iLI rokni neku domaju , nema do dobro uzgojene domaje!
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
jun 2009.
jun 2009.#6
das mi e-mail ako nije problem pa da to sredim sto prije,imam ja neko sjeme skunk izvadio iz vutre koju sam kupio zadnji put kad sam pokusao bile sve muske imam osjecaj da je od femiziranog sjemene pa bile sve muske,nacu da riskiram dosta mi je
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
jun 2009.
jun 2009.#8
ili iz aliena ili li
no sve ostalo nije sigurna genetika niti je bezbjedno
kocka66
ISTRAŽIVAČ125 REP50%
→ Entuzijasta
kocka66ISTRAŽIVAČ
jun 2009.
jun 2009.#10
Ne vidim u
emu je problem oko naru
ivanja iz Aliena, odea na njiho site, odaberi si jezik koji razumijea (npr. engleski), odo na sjemenje, izaberi ga i stavi u koaaricu, izaberi za tansport opciju za sjemenke (seeds-graines-zaden), ispuni sve potrbno, navedi im za opciju isporuke adresu bake ili nekog drugog (samo ne tamo di sadia) plati metodom kouju ~elia(mastercard ili neka druga) i za 10-15 dana sti~u bez greake da se i neku~i ... to ili SLOVENIJA .......... ato se dopisivanja ti
e s Alienom, odgovaraju na e-mail ali aturo, brijem da im se neda pisati jer dobivaju hrpu e-maila i joa moraju pisati na engleskom, ja sam ih
ak zvao ali smo se slabo sporazumjeli jer sam imao previae pitanja na koje im se nije dalo odgovarati, nadam se da sam ti pomogao ....... poz
jun 2009.
1 / 10
jun 2009.
jun 2009.