VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojMolimo za pomoc,Hitno je ...Hvala
LEGACY

Molimo za pomoc,Hitno je ...Hvala

18 odgovora1,203 pregleda
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

pozz ja sam novi na forumu i imam neka pitanja u vezi narucivanja sjemena.poslao sam e-mail alienu par puta i nema odg.a sjeme mi treba hitno,dal mozda neko zna neki pouzdan shop da narucim i da dobijem sjeme sto prije.hvala:sun2:
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

idi osobno po sjeme u slo... tako si najsigurniji , nemoj se zaj...vat sa narudbama , smradovi pecaju ...moraju napunit proracun i kvote . iLI rokni neku domaju , nema do dobro uzgojene domaje!
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

mozes se osobno cak nac s ekipom iz slo kad dolaze.. po dogovoru, cuj se s mejlom..
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

imas li e-mail pa cu se cut jos sutra treba mi hitno..usput hvala vam ljudi neznam sta bi bez vas,jel neko imao iskustva s njima il ste to culi,hvala jos jednom
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

dobri su ...neznam im mail ... ali znam Adresu shopa.
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

das mi e-mail ako nije problem pa da to sredim sto prije,imam ja neko sjeme skunk izvadio iz vutre koju sam kupio zadnji put kad sam pokusao bile sve muske imam osjecaj da je od femiziranog sjemene pa bile sve muske,nacu da riskiram dosta mi je
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

moze i adresa,bilo sta tnx

jun 2009.

ili iz aliena ili li no sve ostalo nije sigurna genetika niti je bezbjedno
mjesecarLEGENDA

jun 2009.

je..s bezbijednost navikao sam riskirat,zivot je kocka,nego mozel mi neko pomoc pokusavam s alienom i nista mi ne odg.kako mogu narucit iz slo il nije bitno od koga samo da dobijem sjeme sto prije,hvala svima
kocka66ISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Ne vidim u emu je problem oko naru ivanja iz Aliena, odea na njiho site, odaberi si jezik koji razumijea (npr. engleski), odo na sjemenje, izaberi ga i stavi u koaaricu, izaberi za tansport opciju za sjemenke (seeds-graines-zaden), ispuni sve potrbno, navedi im za opciju isporuke adresu bake ili nekog drugog (samo ne tamo di sadia) plati metodom kouju ~elia(mastercard ili neka druga) i za 10-15 dana sti~u bez greake da se i neku~i ... to ili SLOVENIJA .......... ato se dopisivanja ti e s Alienom, odgovaraju na e-mail ali aturo, brijem da im se neda pisati jer dobivaju hrpu e-maila i joa moraju pisati na engleskom, ja sam ih ak zvao ali smo se slabo sporazumjeli jer sam imao previae pitanja na koje im se nije dalo odgovarati, nadam se da sam ti pomogao ....... poz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se