VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojUp high indoor sorta?
LEGACY

Up high indoor sorta?

12 odgovora1,370 pregleda

apr 2009.

Dobar dan prijatelji prijatelj bi u svome stealth boxu (30x60x90) ~elio uzgojiti jednu mostly sativa bilj icu sa up high social buzzom pa smo doali do slijedee kandidatkinje - Nirvana PPP. Da li je to dobar izbor? Molim vas ako nam mo~ete predlo~iti joa neku sortu? Hvala vam unaprijed!

apr 2009.

Mislim da je mali box za to,ovisi koja lampa...

apr 2009.

amnesia haze mi bila odli na! takoer, hvali se i g13xhaze... orange bud mi oduvijek meu dra~ima, predivan rad...a na forumu hvale i durban poison... `ta se ti e PPP, mora da je ok, iako, puaio sam Power Plant (nije isto, sli no donekle) i ono ato je ogroman + je to ata je socijalan i komunikativan i energi an high, ali jebiga, ima sorti koje baa prere~u...ova je bla~a... Znam da planirate sativu jer vam dra~i high nego stoned, ali osobno bih ciljao na neki hibrid, da je 50-50% odnos sativa-indica ili mo~da 75-25, isto jer nema boljeg kad te udari u glavu i u tijelo, a opet da nema onog spuatajueg stonda:)) pogle malo sorte na growshopalien isto da vidia ata se nudi

apr 2009.

hvala velika prijatelju za info - gledali smo malo na alienu i po forumima i primjetili PPP upravo radi ovoga velikoga plusa ato joj i ti dajea, pa mislim da bi to bila odli na sorta za po etak onoga ato mi tra~imo - vidjeli smo na alienu da je i PPP Indica/Sativa mix, da je medium sized i pogodna za indoor - upravo ono ato tra~imo

apr 2009.

ZelenaSnagoJedan u boxu je 10*23(24) W CFL (oko 15k lumena) u njemu je trenutno jedan autoflowering patuljak i jedna indica/sativa hibrid za patuljka nema problema, ali ova druga je slu~ila kao test da li je mogue u boxu ovih dimenzija i osobina uzgojiti malo ozbiljniju biljku test je za sada uspjeaan - nakon 5 tjedana vegetacije i 3 tjedna cvijetanja (uz odli no odraen lst) biljka zauzima nekih 3/5 ukupnog prostora koji joj je na raspolaganju, te uz procijenu od joa 5 tjedana cvijetanja trebala bi bez veih problema zavraiti svoj ~ivotni ciklus i ne prerasti dimenzije boxa biljka je stvarno prekrasna, ima 15-ak lijepo formiranih topova, jedini je problem ato su se na donjim granama prije nekoliko dana pojavili dvospolni organi, ali njih lagano odstranjuje i ne pojavljuju se novi onakvim intezitetom koji smo o ekivali, tako da bi moglo ispasti sve super - sensimilla ina e obe dvije biljke su trebale biti LR2 (JD) i prva biljka ima sve karakteristike LR2 (osim ato je spol pokazala tek nakon 5 tjedana i stavljanja na 12/12) a druga biljka je puno vea i procvijetala je isto nakon stavljanja na 12/12. I sad kako se ova vea pokazala kao hermafrodit, mislili smo da je to idealna situacija za napravit svoj feminized seed stock, oploditi LR2 sa ovim dvospolcem (koji je bio u paketu na kojemu je pisalo joint doctors LR2 ) - zna i ako se radi o dva fenotipa LR2 ovo bi bila idealna prilika za napraviti sjeme?
UNDERCOVERPOZNAVALAC

apr 2009.

Durban Poison od Dutch Passiona... 99% sativa sa genotipom rasta indike.. imo sam je proale god.. vani je bila visoka nekih 1.5m.. pozz

apr 2009.

Kebra_nagast(neznan prevesti):icon_mrgreen:,dobro to zvu i,te ~arulje nisu baa problem ka ata bi bija hps sa sativama u tom boxu,zato i spomenih lampe. Drago mi je da joa ima ljubitelja sativa:icon_lol::sun2: I sretno!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se