VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojMoj prvi box i uzgoj
LEGACY

Moj prvi box i uzgoj

24 odgovora2,096 pregleda
markancicISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Pozdrav ekipa imam par nejasnoca,a nemam koga pitati..uglavnom...box je 80cm visine,50cmairine i 50cm dubine...pa mene zanima dal mi je dovoljna HPS dual spectrum zarulja od 250W??ili mogu i 400W staviti unutra?? jos nisam kupio lampu,mislio danas,ali je kisa padala pa reko da jos malo pitam neke stvari... onda me zanima dal je meni potreban starter i prigusnica??ili ja to mogu samo na to grlo zasarafiti i staviti kabel koji cu onda lijepo ugurati u uticnicu?? budem slikao box za koji dan,samo da kisa prestane...
GreenRyderLEGENDA

nov 2013.

......na taj prostor HPS 150W i da treba ti prigusnica i starter........
PurgerAMBASADOR

nov 2013.

..na taj prostor 150w dovoljno..treba ti prigusnica i starter.. sretno eto sto je brzina :icon_wink:
markancicISTRAŽIVAČ

nov 2013.

aha... onda taj komplet ipak dode nekih 500-600 kn... neka preporuka jefitnijeg nekog kompleta?? jer sam ja mislio da mogu samo tu zarulju uzet i grlo za nju...jer mi nije uopce bitna struja...

nov 2013.

hteo si "HPS dual spectrum zarulja od 250W??ili mogu i 400W staviti unutra??" i sad ti kazu da tu ide 150w a ti trazis neku jeftiniju varijantu
markancicISTRAŽIVAČ

nov 2013.

ne ne ne... krivo si shvatio... ja sam trazio da mi se nade neki komplet za manje od 500-600 kn.... jer sam ja brijao da mogu sao zarulju kupiti i zavidat je na grlo...i da je to to... ali kad mi je receno da moram i prigusnicu i starter kupiti onda je to promjenilo stvar... pa sam zato pitao dal mi je dobra zarulja od 400w ili je to previse za ovaka box tih mojih dimenzija...
Big LLEGENDA

nov 2013.

previse za taj box, slusaj decke, 150w hps komplet, i nije sigurno 500 kuna neznam gdje ti gledas, pogledaj malo oglase kod nas nA forumu pa ces vidit kako se cijene krecu

nov 2013.

mozes ti i jacu lampu al moras preraditi/povecati box, i naravno jaca lampa = vise para

nov 2013.

Rodjeni bolje pre nego sto otvoris temu pogledas malo po forumu, EBENIIIIH 100000 dnevnika ima sa svim odgovorima koji tebi trebaju pa i retardiran bi vec naucio, sad i mene ovo pocinje nervirati majke mi.. :kenny_revenge:
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

@Monster Matoria matori, nekad si i ti spamovao dok si bio omladinac na Blogu!! :P @markancic Primetio sam da puno ljudi na tu veli inu boksa uspeano isteraju biljku sa CFL-kama (atedne sijalice). One su cenovno pristupa nije mada ako mo~ea nekako "nategni" se za HPS 150 jer puno viae lumena daje!!
Vu ing.POZNAVALAC

nov 2013.

150w Hps nista vise od toga ti ne treba. Samo ti mala visina pa mozes da imas problema sa toplotom, zato mozda nije lose 3 CGL sijalice od 65w sa po oko 4000lumena - stavis 2 ventilatora i pre ce da bude problem sto je box hladan nego toplota.

dec 2013.

sta mislite o led panelima

dec 2013.

prestani spamati i idi u temu za led https://vutra.org/topic/1074-led-light-emitiong-diode-led-vs-hid/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se