VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgoj1st grow, 2nd time
LEGACY

1st grow, 2nd time

36 odgovora1,501 pregleda
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

pomoc ekipa, ovo je onaj slatki problem - kada ubrati? 1. biljka je u boxu 7 i pol tjedana u cvjetanju druga biljka nije bila pod lampom samo sunce zadnjih 7 i pol tjedana a sunca je bilo manje nego kise... pa je mrsavija i nema trihoma po liscu, pistila ima oko 40-50% smedjih.

jun 2012.

https://forums.vutra.org/content/614-kratak-vodic-kad-obrati-biljku.html Al ak se tebi ne da, daj je meni pa bum ti je ja obral :bale hihihihi
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ma moram i ja jedan izgurat do kraja ;) hvala na linku
EtajglechaAMBASADOR

jun 2012.

ne znam kakav ti je box...itd itd....malo informacija....al dobro....ova prva, uskoro.... al to ce ti iskusniji reci... :))) a gledam sta je sa drugom??? ako ti je samo jedna u boxu zbog prostora.....rokni ovu drugu unutra nakon sto capnes ovu prvu :)))) pa vidi...ja mislim da to moze da iscveta malo bolje....mislim na drugu :)))

jun 2012.

ajd daj neki info, velicina boxa, koja lampa je u igri, jel ta druga u pola litre casi od kiselog mleka il tako nesto, kolike su posude, znas li sta si sadio, jesu obe ista vrsta... znas vec stra se obicno stavi kada prvi put prikazujes biljke... prva je super, drzi jos bar 10ak dana ovako odokativno, mada je tesko proceniti kada je fotka pod hps-om, trebas fotkati po dnevnoj svetlosti
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

Box je 40x60 otprilike (visina 50ak), lampa 100hps, obije biljke su u posudama od 7L ,pod hpsicom je Humboltd a vanjska bi trebala biti purple haze. Humboldt flushana prije 2 dana s dvadesetak litara vode (ph ~6.5), gnojena kroz cvjetanje sa substral-om (npk 4-5-6) nadam se da je ova slika bolja

jun 2012.

ako je yumbolt u igri (sagamartha) onda ti je po papirima ostalo 7 dana, taman kako sam odokativno rekao, drz oko 10 bar, a za haze sta da ti kazem, vidis da biljka nije izvukla petinu svog potencijala... nastavi sa njom u boxu
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

nije bilo mjesta za hejzicu, rijec je o humboldt ch9

jun 2012.

od ch9 female seeds, pa opet ti isto izadje, on ide 8 nedelja, ti si na 7.5, znaci jos 5 dana, 5~7, 5~10 :) pogledaj trihome ako mozes pa procenis vec sam
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ok tnx power, nabavio sam dzepni mikroskop pa cu promatrat samo nisam znao kroz koje vrijeme se desava promjena boje (od prozirnog do milky...), jesam li prerano napravio flush itd. hoce li biti problem okrenut hejzu dan-noc. jer dan joj je po danu, za razliku od boxa gdje je dan po noci :S

jun 2012.

ma opusteno, flushao si pre dva dana, on inace ide na oko 10ak dana pred skidanje, imas 8~10 dana pred sobom ladno i povremeno baci pogled na trihome, mozes je ostviti i duze ako treba, flush je svoje odradio ;) a za hejzicu, pa ostavi je 24h u mraku, nebi smelo to nesto da smeta

jun 2012.

Po mojem yumbolt ima jos brdo bijelih pistila... Ima tu i vise od 10 dana jahanja! :ridinghorse: Inace, lijep vrh... Nemoj zuriti...

jun 2012.

a najbolje ti je da uberea kolko ti je dosta za 2-3 dima, bar sam ja tako. onda vidia fino je l to ono ato tra~ia ili treba da je puatia joa malo.
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

nisam zurio i dosao je kraj... evo rezultata. trebao sam stavit nesto za usporedbu velicine

jun 2012.

imam utisak da je to jos moglo da se drzi, al u svakom slucaju uzivaj u dimu, trebao bi da bude dobar ;)
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

prvi put je pa nisam siguran... imao sam osjecaj da bez hrane nije vise napredovala osim u boji trihoma :S

jun 2012.

pa, ta boja i jeste bitna, al moralo bi to biti ok, opusteno... i tako ti nema druge ;) a drugi put bude jos bolje
vodovodarkoISTRAŽIVAČ

jun 2012.

hvala na dobrim zeljama ;) ciljao sam pola pola omjer crvenih i milky, javim dojmove

jun 2012.

:clap: & rep+

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se