VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojdry ice hash [kako ga napraviti]
LEGACY

dry ice hash [kako ga napraviti]

26 odgovora7,245 pregleda
glavonjaENTUZIJASTA

dec 2012.

video sam negde na forumu da se pominje dry ice hash ali nisam video ni da ga je neko pravio niti tut kako se pravi. pa posto je 5:18AM a ja high i ne spava mi se, resio sam da se malo raspisem i podelim sa vama nesto sto vam moze biti korisno. dakle, nakon sto zavrsimo uzgoj i oberemo plodove, svo trimamo (sisamo) svoje hedove, zasto bi pusili lisce koje sadrzi nesto malo THC-a, odvratno je, smrdi, nije ni upola dobro kao hedovina a i imamo hedove od biljke.. ali ne bi trebali ni da bacimo to lisce, moze biti itekako od koristi, narucito ako je u pitanju outdoor i ima dosta trima.... da pocnem: ono sto nam treba je: 1. Jedna posuda najobicnija (ja koristim gvozdenu kofu) http://elkond.co.rs/slikestavke/thumbnails/3980_1354175836.jpg 2. Trim iliti lisce,sitni zakrzljali hedovi i grancice View image: 530a Trim and popcorn 3. Bubble bag View image: bubble bag hash step6 (ko nema i nije u mogucnosti da kupi moze da se posluzi najlonkom ili da improvizuje nesto) 4. Dry Ice (suvi led)View image: products 12 prosto i jednostavno, kad se trim fino prosusi rukama ga izmrvite koliko je to moguce, ubacite u kofu i dodajte suvi led. kad stavite to u kofu, trebalo bi protresti par minuta zatim navuci bubble bag preko kofe jednostavno je okrenete nad nekom ravnom povrsinom i tresete, videcete koliko ce "prasine ispasti" ta prasina je ustvari hash koji nama treba. i izgleda ovako View image: Dryhash3 e sad dal ga zelite takvog za pusenje ili da ga preradite (stvrdnete) to je na vama, da bi ga 'stvrdnuli' uzmete celofan od paklice, stavite sve unutra i kolko mozete sabijete i zatvorite da bude sto vise stegnuto, zatim uvijete u papir oblepite selotejpom i pokvasite. sad to lepo stavite u rernu na oko 200 stepeni (tako ja radim al mi sporet nije bas tacan lol) i nakon nekih 5-10min izvadite i oklagijom ispritiskate. to bi bilo to. e sad, mnogi ljudi znaju za dry ice hash ali ne mogu da ga naprave jer nisu u mogucnosti da dodju do suvog leda. ali, postoji resenje :)) ??KAKO NAPRAVITI SUVI LED? lako je. sve sto vam treba je protiv pozarni aparat i neka krpica (majca stara krpa bilo sta...) na crevo od protivpozarnog aparata zalepiti tu krpu ovako View image: dry ice cream 2b pritisnete par sekundi i u krpi ce biti dry ice iliti suvi led :) ako ovako nesto vec ima na forumu slobodno obrisite post, takodje ako nije na dobrom mestu premestite temu :) nadam se da cu nekome pomoci :)

dec 2012.

Samo bi nadodo da ako ljudi idu radit sami suhi led da pazite koji aparat koristite, ako se ne varam to se moze samo s onim co2, onaj na prah nece upalit, tj imat cete punu vrecu beloga :D edit: ne varam se, http://www.jvp-sisak.hr/slike/karakteristikeaparata.pdf pazite da vam na boci pise aparat za gasenje pozara sa ugljicnim dioksidom,i nemojte stavljat ruku blizu mlaznice ako vam je stalo do nje :D
glavonjaENTUZIJASTA

dec 2012.

e da zaboravio sam to da napomenem, hvala PitJet :)

sep 2019.

Danasnja zanimacija Dry Ice Hash ::listomahanje::jos jedna avantura okoncana::lulamira:: Oko 14 gr. ukupno od 60 gr trima i 15gr moje ganje.. 73 microna bubble bag 2,3gr. , 120 microna 3,6 gr. i 220 microna 7,8gr. 2,5 kg suhog leda.. definitivno Hash za pohvalu, bez puno zezancija:) Sve na jednom mjestu Onda malo akcije: pola biljne materije sam pomijesao sa trecinom leda, mijesao nekih 2-3 minuta i i poceo naravno sa 73 microna bag-om:Dpa onda i sa ostale dvije vrece i jos jednom istom turom poslije. To je ispalo na kraju ovako: I poslije je stigla presa na red: A poslije presanja: Toliko od mene, zivjeli ::listomahanje:::thumb::vutra::respect:
sone1ZMAJ

mar 2020.

Da li neko zna da li u SRB mogu negde da se nadju ove vrece ?

mar 2020.

znam da ih je ranije bilo u Hidroponici BG. jbg ne dozvoljava da napisem,saljem ti na pp.
trevorAMBASADOR

dec 2020.

@Saaa443 potrebna mi je ista informacija.

dec 2020.

Imaa u zla aopu.
NarcoticLEGENDA

dec 2020.

Tra~ite na Google sito svilu , ja sam pre dva meseca muku mucio sa ovima iz Beograda , goveda me zavlacila 10 dana za vrece..
GronaZMAJ

dec 2020.

Nabavite si odmah i fotosenzitivnu emulziju i mozete i sitotisak radit !! :D :respect:
trevorAMBASADOR

dec 2020.

Proverio u zli, cena oko 50 evrova :O

dec 2020.

Bezobrazluk, kao i veina stvari kod njih ne vredi uzimati. Mislim da gaza mo~e isto da odradi poaten posao. Ja li no koristim filtere za kafu kad pravim haa i rade super posao.
trevorAMBASADOR

dec 2020.

Slazem se sa tobom, napanjili su cene do jaja. Kad sam video posto su bluntovi rekoh neka, dobra je i buksna. Ja imam neke svile iz starog mlina, razne su gustine tj promera po cu probati sa tim. Tu je i pitanje suva leda, peripetija citava dok se to ovde nabavi.

dec 2020.

Ja koristim obi an led, jednom sam radio i nisam neki profesionalac pa ne mogu da sudim ali mi je odradio odli an posao, ohlaena voda sa esme i led.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se