LEGACY
12/12 prirodnim putem
20 odgovora1,767 pregleda
Shanti
ENTUZIJASTA245 REP11%
→ Poznavalac
ShantiENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#1
Razmialjah neato pa reko da podelim sa ostatkom foruma, naime na pamet mi je pala ideja/pitanje, da li bi 12/12 moglo da se odradi pod Suncem.
Seme se stavi negde polovinom jula, a u avgustu I septembru biljka samo ide u cvetanje, napominjem da ova ideja ide samo uz PRIRODNU svetlost.
Pa eto nek ka~u pametniji od mene ata misle :D
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#3
3 mjeseca moraa glumiti no :)
dobro bi bilo biti u nekoj dobroj penzji da ti nije niata,onda to odradia bez problema ,hehe
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#5
hm,hm moglo bi....ali biljke u outu reaguju i na hemijske promene u vazduhu,kao i na promenu spektra (jesenje sunce je malo "crvenije") da bi uale u cvetanje tako da ne znam baa da li e to biti-TO...
uvek mo~ea probati,pa podeliti sa nama koliko je izvodljivo :)
Shanti
ENTUZIJASTA245 REP11%
→ Poznavalac
ShantiENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#8
Da prosirimo temu tj poentu iste... Prijatelj zeli sledece godine da uradi na svom prozoru ono iz mog prvog posta. Znaci negde polovinom jula da pocne... Pitanje je da li moze da ocekuje da ce biljke odmah krenuti u cvetanje i zavrsiti cvetanje do kraja septembra. Verovatno bi tako po biljci imao jako malu kolicinu, ali to nije bitno! Lokacija sever Srbije.
To mu dodje neki polu outdoor :)
pecurko
POZNAVALAC948 REP39%
→ Ambasador
pecurkoPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#10
Sve se mo~e, biljka koja je od starta na 12/12 procvetae za otprilike 3 nedelje, a kad e zavraiti, zavisi u ponajviae od genetike.
Mada ako
oek ve mo~e da dr~i na prozoru biljozu svejedno mu je kad e da je stavi...ja bih li
no da imam osun
ani prozor napravio mre~u uz prozor, posadio sto ranije i samo savijao,savijao....
maj 2013.
1 / 12
maj 2013.
avg 2013.