VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgoj12/12 prirodnim putem
LEGACY

12/12 prirodnim putem

20 odgovora1,767 pregleda
ShantiENTUZIJASTA

maj 2013.

Razmialjah neato pa reko da podelim sa ostatkom foruma, naime na pamet mi je pala ideja/pitanje, da li bi 12/12 moglo da se odradi pod Suncem. Seme se stavi negde polovinom jula, a u avgustu I septembru biljka samo ide u cvetanje, napominjem da ova ideja ide samo uz PRIRODNU svetlost. Pa eto nek ka~u pametniji od mene ata misle :D
DJFlyHighLEGENDA

maj 2013.

sve se moze kad se hoce :) sretno!! edit: nisam nuzno pametniji od tebe ali eto reko sam sto misim xD peace out !

maj 2013.

3 mjeseca moraa glumiti no :) dobro bi bilo biti u nekoj dobroj penzji da ti nije niata,onda to odradia bez problema ,hehe
ShantiENTUZIJASTA

maj 2013.

Moze npr saksije u sumi da se ostave ;D
loopAMBASADOR

maj 2013.

hm,hm moglo bi....ali biljke u outu reaguju i na hemijske promene u vazduhu,kao i na promenu spektra (jesenje sunce je malo "crvenije") da bi uale u cvetanje tako da ne znam baa da li e to biti-TO... uvek mo~ea probati,pa podeliti sa nama koliko je izvodljivo :)
BladeZMAJ

maj 2013.

Oce ova tema dobit neki smisao ili? I naslov..."12/12 prirodnim putem"....ma o cemu vi to?
sharpLEGENDA

maj 2013.

-OTKRIO SAM "TOPLU" VODU. bolje bi zvucilo
ShantiENTUZIJASTA

jul 2013.

Da prosirimo temu tj poentu iste... Prijatelj zeli sledece godine da uradi na svom prozoru ono iz mog prvog posta. Znaci negde polovinom jula da pocne... Pitanje je da li moze da ocekuje da ce biljke odmah krenuti u cvetanje i zavrsiti cvetanje do kraja septembra. Verovatno bi tako po biljci imao jako malu kolicinu, ali to nije bitno! Lokacija sever Srbije. To mu dodje neki polu outdoor :)

jul 2013.

evo, jednom clanu foruma je danas isklijala biljka, ostvari kontakt pa vidi sta ce se dogadjati i kada ce procvetati https://www.vutra.org/topic/767-vegetacija-i-cvetanje-outdoor/?p=249972
pecurkoPOZNAVALAC

jul 2013.

Sve se mo~e, biljka koja je od starta na 12/12 procvetae za otprilike 3 nedelje, a kad e zavraiti, zavisi u ponajviae od genetike. Mada ako oek ve mo~e da dr~i na prozoru biljozu svejedno mu je kad e da je stavi...ja bih li no da imam osun ani prozor napravio mre~u uz prozor, posadio sto ranije i samo savijao,savijao....
mauzerISTRAŽIVAČ

avg 2013.

Srbija !

avg 2013.

:ohno:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se