LEGACY
Usporen rast početkom cvjetanja-zašto?
32 odgovora1,779 pregleda
11 REP22%
→ Istraživač
jun 2012.
jun 2012.#1
Gle znam da ete mi odmah re
i da pro
itam forum ali ja ga ve
itam mjesecima. Zanima me u fazi cvijetanja kolika je najbolja temperatura jer meni je 28 i nekak imam osijeaj da mi djeca stoje ?? ovo mi je prvi puta unutra da radim tako da sam u dubiozama teakim !! i joa jedno pitanje CO2 (boca mi se ispraznila) kako da ga u velikim koli
inama proizvedem ili da samo vu
em zrak izvana ??
Tema je preimenovana i ostaje kao primjer kako se NE uzgaja kanabis!
Mod zlo&naopako
Miovutra
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
MiovutraISTRAŽIVAČ
jun 2012.
jun 2012.#7
Legendo ;) /pat , a preko
ega bi ona trebala sad sisat svjetlosne zrake mislia da e grane i cvjetii to rjeaiti hehe nope, ne diraj listove ubudue tj. trimaj samo kad je baa tu ma
bushy al to samo pokoj list da ne pokriva ni~e nodove koji cvjetaju da i njih sunjara/svjetlost pegla i onda e sve bit kul :)
}elim ti sreu s ovim growom budui e biti bolji
ovjek u
i dok je ~iv ;)
mega monk
POZNAVALAC1.052 REP50%
→ Ambasador
mega monkPOZNAVALAC
jun 2012.
jun 2012.#8
fotosinteza brate... lia
e koristi energiju sun
evog zra
enja kao izvor energije za sintezu hrane. Tada se od prostog neorganskog materijala (ugljenik(IV)-oksid i voda) sintetiziraju aeeri - monosaharidi. Ovako sintetizirane organske materije predstavljaju izvor hrane i energije biljkama..
eto mala poduka iz biologije...
PEACE
usrname
AMBASADOR2.080 REP17%
→ Legenda
usrnameAMBASADOR
jun 2012.
jun 2012.#13
Biljka je ~ivo bie. Kako dijete sam bio fasciniran pu~evima. Ide sporo, jedva gmi~e, a kad mu dotaknea pipke, ukopa se na trenutak pa nastavi dalje. Takva je i Biljka, samo joa spooorija...i na sreu svih nestrpljivih, robusnija.
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
jun 2012.
jun 2012.#14
Zbog listova ne raste, to je to, sigurno, nema druge.
Ali i ako dodajes previse CO2, tada opet usporujes rast biljke. Evo vidi:
https://forums.vutra.org/content/130-carbon-dioksid-co2.html
supervizor75
ISTRAŽIVAČ54 REP3%
→ Entuzijasta
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
jul 2012.
jul 2012.#16
Fulo si temu, valjda ce ti netko prebacit post al evo krasnog primjera od prije par dana:
http://ch-slike.com/images/2012/07/02/dNFw.jpg
Ovo sve su ti vrhovi a gore desno su muska jaja. To je biljka dvospolac, ima i zenske karakteristike (vrhove) i muske (jaja).
supervizor75
ISTRAŽIVAČ54 REP3%
→ Entuzijasta
supervizor75ISTRAŽIVAČ
jul 2012.
jul 2012.#17
hvala tebra znam da sam promasio temu ali nisam znao gde o tome da pitam, nemam ta jaja nego su na cvetanju oko 5 dana pa kontam imale su dosta stresa, nestajalo struje sad i toplota presadjivanje bla bla pa reko da nisu postali hermici i da li bi se to do sada vec pokazalo to me samo zanimalo....
jun 2012.
1 / 17
jun 2012.
jul 2012.