VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojUsporen rast početkom cvjetanja-zašto?
LEGACY

Usporen rast početkom cvjetanja-zašto?

32 odgovora1,779 pregleda

jun 2012.

Gle znam da ete mi odmah re i da pro itam forum ali ja ga ve itam mjesecima. Zanima me u fazi cvijetanja kolika je najbolja temperatura jer meni je 28 i nekak imam osijeaj da mi djeca stoje ?? ovo mi je prvi puta unutra da radim tako da sam u dubiozama teakim !! i joa jedno pitanje CO2 (boca mi se ispraznila) kako da ga u velikim koli inama proizvedem ili da samo vu em zrak izvana ?? Tema je preimenovana i ostaje kao primjer kako se NE uzgaja kanabis! Mod zlo&naopako

jun 2012.

pa, 26~28 je ok temp. ako stoje onda stoje iz nekog drugog razloga

jun 2012.

nabacit u sliku pa mi reci ata mislia http://imageshack.us/photo/my-images/11/snapshot20120606.jpg/ kamera i nije neka 15 dana re~ima 12 12

jun 2012.

pa sto ne rece da si joj pocupao listove (balje da ne pitam zasto), procitaj na forumu malo o funkciji listova pa razmisli, biljka je 15 dana u rezimu cvetanja a ti je prakticno trimovao kao pred skidanje
QuixISTRAŽIVAČ

jun 2012.

hahaha vako sta nisam dugo vidio. a dobro manje problema pri skidanju :P
nox1cousENTUZIJASTA

jun 2012.

To ti prakticki koda si si skinio solarne ploce sa krova usred ljeta, a cudis se zast je voda ostala hladna :D
MiovutraISTRAŽIVAČ

jun 2012.

Legendo ;) /pat , a preko ega bi ona trebala sad sisat svjetlosne zrake mislia da e grane i cvjetii to rjeaiti hehe nope, ne diraj listove ubudue tj. trimaj samo kad je baa tu ma bushy al to samo pokoj list da ne pokriva ni~e nodove koji cvjetaju da i njih sunjara/svjetlost pegla i onda e sve bit kul :) }elim ti sreu s ovim growom budui e biti bolji ovjek u i dok je ~iv ;)
mega monkPOZNAVALAC

jun 2012.

fotosinteza brate... lia e koristi energiju sun evog zra enja kao izvor energije za sintezu hrane. Tada se od prostog neorganskog materijala (ugljenik(IV)-oksid i voda) sintetiziraju aeeri - monosaharidi. Ovako sintetizirane organske materije predstavljaju izvor hrane i energije biljkama.. eto mala poduka iz biologije... PEACE

jun 2012.

ajd valjda e biti neata od toga :signs054: zaato bolje me nepitaj joj j ti sve ma 1200 HPS e izvu situaciju (nadam se )
mega monkPOZNAVALAC

jun 2012.

Pa bit e neato ne o ajavaj samo e biti manje nego je trebalo bit..

jun 2012.

pa di ces paliti tako jak hps za jednu biljku (mislim, ako je samo ta jedna u igri, ako imas jod 20ak onda ajd;)
Z&NZMAJ

jun 2012.

Ukoliko osiguraa kvalitetan i dostatan protok zraka kroz prostoriju/box, nema potrebe za dodavanjem CO2 Nee odmoi ako dodajea, ali da je pretjerano va~no, nije... imaa sad va~nijih briga od toga...
usrnameAMBASADOR

jun 2012.

Biljka je ~ivo bie. Kako dijete sam bio fasciniran pu~evima. Ide sporo, jedva gmi~e, a kad mu dotaknea pipke, ukopa se na trenutak pa nastavi dalje. Takva je i Biljka, samo joa spooorija...i na sreu svih nestrpljivih, robusnija.

jun 2012.

Zbog listova ne raste, to je to, sigurno, nema druge. Ali i ako dodajes previse CO2, tada opet usporujes rast biljke. Evo vidi: https://forums.vutra.org/content/130-carbon-dioksid-co2.html
supervizor75ISTRAŽIVAČ

jul 2012.

ljudi kako da prepoznam hermic?

jul 2012.

Fulo si temu, valjda ce ti netko prebacit post al evo krasnog primjera od prije par dana: http://ch-slike.com/images/2012/07/02/dNFw.jpg Ovo sve su ti vrhovi a gore desno su muska jaja. To je biljka dvospolac, ima i zenske karakteristike (vrhove) i muske (jaja).
supervizor75ISTRAŽIVAČ

jul 2012.

hvala tebra znam da sam promasio temu ali nisam znao gde o tome da pitam, nemam ta jaja nego su na cvetanju oko 5 dana pa kontam imale su dosta stresa, nestajalo struje sad i toplota presadjivanje bla bla pa reko da nisu postali hermici i da li bi se to do sada vec pokazalo to me samo zanimalo....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se