VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojPRVI PUT (indor)
LEGACY

PRVI PUT (indor)

24 odgovora1,232 pregleda

maj 2011.

Pozz ljudi, iz srbije sam, prostudirao sam forum, i odlu io se za unutraanji uzgoj za li nu upotrebu. naaao sam na netu vrlo povoljno semena, i kupio 12 feminizovanih Himalayan Gold semena. stavio sam 4 na klijanje, po uputstvu sa foruma (u WC-papir):icon_biggrin: Kad proklijaju stavljam ih u aae od 2 deci, a kad dostignu desetak santimetra, idu u saksije... Poato mi je komplikovano da pravim box i nabavljam sijalice, mislio sam da ih dr~im na balkonu. Mogu priuatiti kvalitetnu zemlju i hranu za biljke. Interesuje me kakve su mi aanse da uspem...:watchplant: im bude prvih rezultata, postavlam slike!!!! Svi saveti i kritike su dobrodoali.

maj 2011.

Ako ce imati dovoljno sunca, onda je uspijeh zagarantiran....
xxrobixxAMBASADOR

maj 2011.

Izgleda da pravila i nisi baa pro itao.
Dr GrowENTUZIJASTA

maj 2011.

heheheh sklepat e te murija
stoneyENTUZIJASTA

maj 2011.

:vb_kez:ehh..ne odma s istinom uletavat...hehe..sigurno ces uskoro 18 navrsit...svejedno..kad si vec tu,:signs046: pa sanse su ti kakve ih napravis.. ako ces ih drzat na balkonu trebat ce duze i jefitinije...a ako sklepas mali boks kao pc ili ormaric bit ce brze... i malo skuplje... javi kako napreduje..!
ZOKIAMBASADOR

maj 2011.

kako znate da ima 15g ja nisam provalio?
nEphNiOISTRAŽIVAČ

maj 2011.

to je mo~da neko 15. pravilo... :icon_lol:
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Yep...a godine je napisao u postu... :icon_lol:

maj 2011.

Evo prvih rezulata:
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

Ja sam prvu posadio sa 15 ali sam ugasio taj grow :)
killing^spreeISTRAŽIVAČ

maj 2011.

u ovom slucaju: ljubav ne bira granice :) stoga gaji gaji gaji gaji, bez obzira na godine ! :D
ZOKIAMBASADOR

maj 2011.

zemlja ko da je iz duava znaci lose ... nemoras je menjati al mislimda nemas isksutva da bi dogurao da kraja sa takvo memljom a i nezmam preporuciti sta da uradis jer ces jos vise sjebati..... :) citaj forum sve pise....

jun 2011.

Zemlju sam meaao pola iz baate, pola iz d~aka...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se