LEGACY
Pocetnicno pitanje za unutarnje uzgajanje
10 odgovora1,401 pregleda
19 REP38%
→ Istraživač
nov 2010.
nov 2010.#1
Bok drustvo, evo bas sam se ovih dana ozbiljnjije zainteresirao da si pokusam nesto doma sredit,pa sam naletio i na ovaj sajt...
Odusevljen sam kolicinom informacija koje se ovdje mogu pronaci, ponajvise jer su obliku stvarnih iskustva ljudi,
pa su informacije jos i vrednije, itd itd.... uglavnom svaka cast vama koji ste se ovak necega sjetili , zelim vam sve najbolje.
Otkud da krenem...
Dakle ovdje sam primjetio onu reklamu za neki ducan u nizozemskoj di se mogu narucit sjemenke i oprema,
e sad , mene bi zanimalo za pocetak sljedece :
*jel to pouzdan sajt, mislim dal se stvarno moze ocekivat da ce se dobit to sto smo narucili i da je to stvarno to,npr. ja
bi si narucio jedan item Sjamaan White Widow, al sad kad razmisljam ustvari mene bi zanimala vasa preporuka
koje bi sjeme morao narucit koje ima karakteristike poticanja smjeha : )) . eto. dotakao sam se vutre prvi put prije 10ak
godina, al me samo prvih nekoliko puta lijepo okinula na super smjeh, kasnije sve manje ...itd.. blablalba, tako da bi
tako nesto htio si stvorit doma, i kasnije uzivat u trudu : )
*onda kad mi to stigne, zemlju i gnojiva mogu 'kod nas' kupit, i lampe pretpostavljam, al da si smanjim trud oko svega, ima li smisla ovak nesto uzet i dali je to sve sto mi treba ?
Complete Growkit for Soil 400 w
http://growshopalien.com/onlineshop/contents/en-uk/d41_startupgrowkits.html
ispricavam se ako nisam smio stavit link...
I to je to , hvala vam na vremenu za citanje ovog i odgovaranju..
:sun2:
xxrobixx
AMBASADOR4.300 REP80%
→ Legenda
xxrobixxAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#2
Pozdrav i dobrodoaao prije svega! Site je pouzdan, mogo ljudi je naru
ivalo sjemenke i doale su im koliko ja znam. Nisam siguran, al' mislim da su sative za smijeh (ispravite me ako grijeaim). Zemlju mo~ea nabaviti kod nas, mislim da su Compo Sana i Terra Magma najbolje. Gnojiva isto ima, samo obrati pa~nju na NPK. Ovisi kolike su tvoje potrebe? Koliko dnevno mislia puait itd. Svu tu opremu imaa u HR, ali kad ve naru
ujea sjemenke onda ti valjda nije problem i to naru
it. Pri
ekaj odgovore od nekoga iskusnijeg, ja joa mnogo moram u
iti, al' nadam se da sam ti bar malo pomogao. :)
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#3
http://vutra.org/indoor.php
mo~da bi bilo bolje ako ti je prvi grow da prvo odradia jedan sa obi
nim sjemenkama...
ja se nebih previae zaletavao u kupnju sjemenki ako iza sebe nemam bar 2 odraena indoor growa...
u svakom slu
aju odlu
i sam i vidi ata ti je najbolje! ... imaa na alienovoj stranici objaanjen info za svaku biljku..
moj izbor za indoor bio bi: Satori Mandala, Lemon Haze, Skunk #1,.. ali to sam samo ja!
PeterGriffin
ISTRAŽIVAČ61 REP7%
→ Entuzijasta
PeterGriffinISTRAŽIVAČ
nov 2010.
nov 2010.#4
Sto se tice svijetla i site-a ne mogu ti nista pomoc, al sto se tice sjemenki za prvi put, ja bi ti preporucio Big Bud sjeme. Ja radim prvi grow s njom i jako je lagana za uzgojit samo trebas biti strpljiv!
ps. Kul ti je nick :D
19 REP38%
→ Istraživač
nov 2010.
nov 2010.#5
Ok druatvo ,hvala za odgovore,@Peter hvala : ). Carl je bio legenda. `teta ato ga viae nema.
Koliko mislim puait ? Pa s obzirom na obaveze doma i posao, relatvino rijetko, zna
i maksimalno jednom tjedno, to bi bio vikend...
Dakle nemam valjda neke prevelike potrebe i ne mislim si radit niata preveliko i prezahtjevno...
Mislim da u si sjemena ipak naru
ivat, s obzirom na iskustva koja imam do sada, zna
i kad sam puaio puaio sam samo ova polusranja od 'diler
ia', i siguran sam da bi ovo ato bi naru
io i onda brinuo se o tome i trudio na kraju ispalo neopisivo bolje od svega do sada, pa bi ipak otiao na narubu.. hebiga, kad
ovjek vidi kako sve te sorte lijepo izgledaju na alienu kad rode, teako si je pomo pa ne naru
it , barem meni : )
Ok , sad bi vas molio za upute ato mi sve treba, otprilike mi je jasno za one re~ime,24/7 pa onaj drugi pa trei , vegetacija cvjetatanje...ali nisam joa sku~io za tu svu opremu, ato mi to
no treba,mislim da mi je najnejasnije oko lampi, di ih kupit, i kakve.
Evo npr, naru
im si onu white widow : ) sa aliena, i sad mi treba joa ato ? One teglice za zemlju(koliko)-ide li jedna sjemenka na jednu teglu ?, zemlja(kakva) ? , kakva gnojiva...itd..... gdje kupit lampe....
:sun2:
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#6
evo kompa sve imaa ovdje....
https://forums.vutra.org/threads/970-VODIC-KROZ-UNUTRASNJE-UZGAJANJE
sretno ti bilo u daljnjem growanju! :thumb:
lampe, propaljiva
e, startere, grla i sve te sitnice mo~ea kupiti kod naaih sponzora EMGD shop...
link se nalazi na vrhu foruma pored alien growshopa!
i ODGOVOR na vje
ito postavljano pitanje je : 1 tegla 1 biljka ... !
nov 2010.
1 / 6
nov 2010.
nov 2010.