VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojKako biljku naterati da ide u visinu?!?
LEGACY

Kako biljku naterati da ide u visinu?!?

26 odgovora2,011 pregleda
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Imam pitanje?Ako ovakva tema vec postoji izvinjavam se,ali nigde nisam nasao...Moje pitanje je kako biljku naterati da ide u visinu? Vidite ja imam box visine 180cm duzine 50 cm i sirine 110 cm,ja tu drzim dve biljke,pa sam hteo da pitam kako biljku terati u visinu? Da li jednostavno da je pustimo da raste bez treninga ikakvog ili?!?
MeskalitoLEGENDA

mar 2016.

Uglavnom ljudi zele da izbegnu da ide suvise u visinu , zato najverovatnije i postoje svi oni treninzi cuveni . Dosta zavisi i od genetike ...
baobabLEGENDA

mar 2016.

Ako hoces visoku biljku pusti ju nek raste, al racunaj da ce se skoro poduplati u cvjetanju. Neznam kolko su ti stare biljke, ako ih hoces izduzivati udalji lampu od njih pa ce se izduziti prema svjetlu. Al neces imati neke koristi od toga.
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Znam ali sada mi je kasno da menjam sve,ovako mogu da mi stanu samo 2 biljke,pa sam mislio da poboljsam urod i sve to...mozda nije dobra ideja,ne znam
baobabLEGENDA

mar 2016.

Nije dobra ideja, visoka biljka ne znaci i bolji urod. Baci se na citanje: https://www.vutra.org/threads/treniranje-kanabisa-scrog-sog-fim-lst-hst-by-data-sid.6664/
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Sve sam procitao i proucio,hvala vam,znaci idem na zbunjasto sto vise koliko prostor dozvoljava :)
baobabLEGENDA

mar 2016.

Nebi bas rekao da si procitao sve u 1 min. al ajde nek ti bude :)
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Citao sam to ranije,nego sam sad citao o topingu opet i provalio da mi je boks takav za visinu sto nije dobro...
baobabLEGENDA

mar 2016.

180 cm i nije nizak boks. Ako ih neces topirati, sa LST-om mozes napraviti odlican posao i imat ces sigurno dovoljno visine.
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Sada cu malo detaljnije da proucim LST pa cemo da vidimo :)

mar 2016.

Ja reko ovo neki dnevnik, kad ono atangica :razvaljen::. Nemogue je natjerati biljku u visinu ako je recimo genetska predispozicija lowrider. Ako hoea neku vialju uzmea vialju sortu ;). Od ni~e nemo~ea nikad iskombinirati da bude vialja, ali zato od vialje se uvjek da skombati da bude ni~a.

mar 2016.

pokusaj joj dati lampu jacu od 18W saksija ti je 20-30cm lampa od stropa mora barem zauzet 20cm i racunaj da biljka ne smje blizu lampi 30cm(ako ti je proradila ona od 400) tako da ti je vec potroseno 80cm ostalo ti je metar za biljku topiras je 2-3 puta i u sirinu sa lst ostatak
narkogurmanISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Vazi,videcemo kad naraste biljkica malo :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se