VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojnovi u igri molim pomoc!!!
LEGACY

novi u igri molim pomoc!!!

32 odgovora1,136 pregleda
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

pozdrav svima ne znam dali stavljam na krivo mjesto post, ako stavljam molim da me neko ispravi.... ovako: trebam savjet nabavio sam nesto od opreme pa da pocnem nabrajat: RASVJETA:400W kit sylvania grolux ,FOLIJA: 2 m cb, MENKE: RQS Royal auto GNOJIVA: kit Hesi, i NEUTRALIZATOR MIRISA: ona block 170 i imam box visok 150cm airok 100cm NISAM JOS S NICIM POCEO(nezelim s nicim pocinjat dok se ne informiram najbolje sto mogu, zato mi treba pomoc od vas) i evo sad da napisem koliko ja znam o opremi: RASVJETA:400W kit sylvania grolux- planiro sam ju odma na pocetku stavit dosta visoko da mi ne spali biljke FOLIJA: 2 m cb- mislim da ce ove biljke bit zadovoljne s tom folijom MENKE: RQS Royal auto- koliko sam ove sjemenke prou io nebi mi trebale zadavat neke velike probleme u mom po etku, naravno svojom jednostavnoau vratit ce mi s malim urodom neki kazu da daje uz dobre uvjet 25-30grama a neki ak i do 45grama GNOJIVA: kit Hesi- kazu da su to odlicna gnojiva molim za pomo oko toga na sliku sam stavio broj ispod svake bocice pa mi pomozite ako znate i imate minutu vremena :) 1527.IPB NEUTRALIZATOR MIRISA: ona block 170- isto se neko moze nadovezat ako ima nesto bitno u vezi toga MOLIM SVE KOJI MISLE DA MI MOGU POMOC NEKAKO S NEKI SAVJETOM DA MI SLOBODNO PI`U
loopAMBASADOR

nov 2012.

Nema potrebe da ti iko ista prica,oprema ti je super-poradi samo na strpljenju:icon_lol: iliti,u prevodu,odgovore na svoja pitanja mozes naci na forumu-nije to bas MINUT vremena, a i ljudi ovde ne vole pisati romane dakle izdvoj sat-dva.procitaj sve redom i ocekujemo dnevnik! sretno i dobrodosao!
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

hvala na dobrodoslici, gledam da se drzim pravila o i mi vec krvare od itanja :D
not smokeLEGENDA

nov 2012.

bez ikakvog treninga auto 10g plafon. nemoj se zaludivati gramazama znanje je caka i zapamti dabe ti najbolja gnojiva ako ti je zemlja smece i obrnuto gledaj da bude sve idealno i sto kvalitetnije to ti kazem jer si novi citaj tude dnevnike zavrsene tamo ces nauciti brdo i ja sam tako veruj mi sretno pozz
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

jel ima koja zemlja za preporucit?
naturaPOZNAVALAC

nov 2012.

trazi u baumaxu "composana za cvetoce rastline", stoj im ispod stalaza sa cvecem i kaktusima, trenutno imaju samo vrecice od 10kg.
not smokeLEGENDA

nov 2012.

ja koristim DCM neki mix za cvetajuce bilje vidi se po daku da je kvalitetna i zadovoljana sam ali prvo kad isklija ide u terra magmu u 2l saksije 2 nedelje i onda presadivanje
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

jesu mi dovoljne vaze od 11l ?
not smokeLEGENDA

nov 2012.

za automatika 5l puna kapa al uvek kazu sto vise mesta korenu to bolje

nov 2012.

poslusaj naturu za zemlju, i sta ti je "dosta visoko da mi ne spali biljke"
Z&NZMAJ

nov 2012.

Ima i na slovenskom, googlaj malo ako ti treba :) Trebao si bolje dnevnik uzgoja otvorit...
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

mislio sam gotovo na vrh
dinosaurAMBASADOR

nov 2012.

O igledno nisi dosta itao, neko na 400w koriste cool tube(ali ako je kod tebe to ve u kompletu izvinjavam se jer nisam upoznat) Ina e na 10-tak cm od biljke je sasvim OK, a i manje ak, sve zavisi koliko se greje staklo. Sretno....

nov 2012.

nemoj na vrh ako je box 150cm, podesi lampu tako da kada radi temperatura kod vrhova biljki ne prelazi 28~30C
CreativeLEGENDA

nov 2012.

Moze i composana za ruze ako nema composane univerzal ili Substral terra magma...za kaljeve i hranjenje pogledaj na stranici od seedbanke cije sjeme imas sto oni preporucaju pa si iskombiniras kako ti pase ;)
ljubljana26ENTUZIJASTA

nov 2012.

hvala za savet PowerSeed
mjesalicaISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Samo im daj pa~nje, a one e da ti vrate istom mjerom! Dobra oprema...

nov 2013.

mjesalice, jel gledas ti datum posta na koji odgovaras

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se