LEGACY
Promena rezima sa 18/6 na 12/12 kod autoflowera
32 odgovora2,680 pregleda
suvobor
ENTUZIJASTA311 REP28%
→ Poznavalac
suvoborENTUZIJASTA
sep 2016.
sep 2016.#1
molio bih iskusnije autoflowerase da mi odgovore na sledece. moje biljke su 52 dana stare big devil xl auto, pod rezimom svetla 18/6 i cvetavaju u punom jeku. moj problem je sto 1 moram da menjam stan, nisam rad da selim i grow LOL :)
Po mojoj racunici 20og ce im biti 68 dana, da li postoji sansa da zavrse do tada, da bih stigao da oberem, osusim i uklonim sve tragove. cuo sam da ako im prebacim sada rezim svetla na 12/12 da mogu da ih ubrzam. da li je tacno, i da li postoje gubitci u tom slucaju, na ustrb kvaliteta i kvantiteta?
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#3
Ala,ti si brate dosadan viae sa tim automatikom.
Prvo si otvorio dnevnik,sad e mjesec dana skoro kako nisi stavio nikakave podatke u isti. Niti smo vidjeli slike u dnevniku.
Ovo ti je 7-ma tema na ra
un toga istog automatika, kojekakvih pitanja bezveze.
Joa si ocijenio i da je ovaj forum,citiram;
Ima li joa kakvih pitanja ?
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#4
[*]Promena rezima sa 18/6 na 12/12 kod autoflowera
molio bih iskusnije autoflowerase da mi odgovore na sledece. moje biljke su 52 dana stare big devil xl auto, pod rezimom svetla 18/6 i cvetavaju u...
Tema od: suvobor, Ju
er u 21:48, 2 odgovora, u forum: Unutraanje Uzgajanje
[*]
Tema
Racunanje froom seed to harvest kod autoflowera?
kako i naslov kaze, kod autoflowera kako se racuna vreme? od trenutka klijanja semena ili od trenutka kad je biljkica izasla na svetlo dana?
Tema od: suvobor, Petak u 21:20, 4 odgovora, u forum: Uzgoj FAQ
[*]
Tema
Hitna pomoc: Kako da uklonim miris bez carbon filtera
kako i sam naslov kaze imam 3 Big devila koji su prebaceni indoor, nemam karbon filter a svakog dana sve jace i ludje mirisu na pola su...
Tema od: suvobor, 29. Kolovoz 2016., 3 odgovora, u forum: Uzgoj FAQ
[*]
Tema
Bananamen ili da li praviti autoflower seme
drugari imam pitanje, naime na jednoj od moja 3 Big devil xl auto sto ih gajim outdoor pojavio se cvet sa 3 bananice. verujem da je pohermljenje...
Tema od: suvobor, 17. Kolovoz 2016., 2 odgovora, u forum: Uzgoj FAQ
[*]
Tema
MOLIM POMOC! RAZBIJENA CFL SIJALICA U STANU
molim vas za hitan savet sta da radim. malopre mi je ispala iz ruke cfl sijalica od 23w i razbila se. ja znam da one sadrze zivu i da su otrovne,...
Tema od: suvobor, 25. Srpanj 2016., 7 odgovora, u forum: Oprema za Unutraanji uzgoj
[*]
Tema
Big devil xl auto uzgoj u pokusaju
Zdravo svima ovo je moj prvi uzgoj pod lampama nadam se da nece biti totalni debakl. Ovako grow box je moja improvizacija satora za uzgoj,...
Tema od: suvobor, 9. Srpanj 2016., 88 odgovora, u forum: Nezavraeni dnevnici
[*]
Tema
Pitanje u vezi Big devil xl sorte od Sweet seeds
Zdravo svima molio bih vas ako neko ima iskustva sa gorepomenutom sortom Big devil xl da napise nesto vise o tezini uzgoja, prinosu, mozda i neki...
Tema od: suvobor, 29. Lipanj 2016., 1 odgovora, u forum: Graveyard
Mo~ea se ti ne slagati ili slagati ... tvoja volja ;) i nije neato da ja sad 'ailjim zob' :) ,al' zaato ovo sve ne pitaa u svome dnevniku ... nego zatrpavamo forum sa kratkotrajnim temama od kojih dosta njih zavraava u smeu ili sl.
Ima dobrih tekstova na forumu ,samo treba malo potra~iti. Evo npr,pro
itaj ovo za po
etak.Barbarossa se naduv'o pa napisao fini teksti. A imaa i vodi
e dobro napisane.
https://www.vutra.org/threads/autoflower-cannabis-moja-impresija-ugao-i-put.14902/
suvobor
ENTUZIJASTA311 REP28%
→ Poznavalac
suvoborENTUZIJASTA
sep 2016.
sep 2016.#6
venlo bar ti me poznajes od pre, secas se kako me 2012 bivsa zena prijavila za biljke pa sam morao da pocupam skoro gotov outdoor, pa 2013 ako se secas padam sa 9 tek ubranih biljaka, ni hedic nisam okusio a toliki trud i muka.. pa paranoja zbog sudjenja. tek, od 2011 jos minimum 15 dana me deli od toga da uzivam u plodovima moga znoja, muka mi od smeca sa ulice i cele price oko cimanja sa dilerima. molim vas sve da mi ne zamerite, naprosto sam lud od straha da se iznova nesto ne daj Boze ne dogodi na opet ne ispusim na samom kraju, zato sam toliko dosadan sa 1000 pitanja i podpitanja, prosto ne verujem ni sebi i mom znanju i iskustvu, pitam stvari na koje znam odgovor. izvinjavam se svima
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#8
Pa baa zato,brate. Znam tko si bio prije ovog nicka,znam da si jedno vrijeme bio i ukonjen sa foruma radi odreenih aktivnosti,ata ti ja znam.
Znaa kako funkcionira forum i niata lakae nego... uklopiti se u to sve.
Ja sam uzgojio automatike i na 12-12 i na 18-6 ... svejedno ti je. Ionako ti kraj growa uvjetuje preseljenje,kako ka~ea.
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#12
Samo si probaj dati malo vremena na kompu,a vidim da ga imas.Mozes iz mentorskog kutka i raznih raspravljanja clanova naci odgovor na sve tvoje probleme,jednostavno samo prelistas teme koje spominju slicnu stvar kao sto je tvoj problem.Tako si ti nesto naucio,a ne zatrpavas forum.Vjeruj mi,bice ti drago znati da si nesto naucio i drugi ce te ozbiljnije shvacati.Ajd sretno!:):thumb:
Vaistinu Konza
ISTRAŽIVAČ137 REP58%
→ Entuzijasta
Vaistinu KonzaISTRAŽIVAČ
nov 2016.
nov 2016.#13
HEDOVI RASTU SAMO NOCU...!!!!
NARAVNO DA JE BOLJE KRACE SVETLA, VEZE NEMATE BRE...!!!
Ne mogu da verujem da te njih desetoro jos SAVETUJE POGRESNO, hahahahaha
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#15
@Vaistinu Konza
hahahaha ja onda imam mutanta to raste cak po svjetlu XD
Zlochika
LEGENDA7.129 REP21%
→ Zmaj
ZlochikaLEGENDA
dec 2016.
dec 2016.#17
ovek napisa knjigu o automatima:
https://www.autoflowering-cannabis.com/autoflower-light-cycles/
Citat:
Cannabis is a plant that requires no dark period and that is why it is categorized as a C3 plant which means that it gathers CO2 during the light period and uses it at the same time but it doesnt gather the CO2 in the dark period like the C4 plants.
Ja sam
ovek od nauke... moje cure su pod 24/0 re~imom...
sep 2016.
1 / 17
sep 2016.
dec 2016.