LEGACY
Pocetnik u uzgoju
11 odgovora1,073 pregleda
PsihoCannabinolog
LEGENDA5.100 REP1%
→ Zmaj
PsihoCannabinologLEGENDA
okt 2023.
okt 2023.#1
Veliki pozdrav vutroljupci od novog
lana vaae zajednice.
Svia mi se forum i registrirao sam se danas jer imam nekoliko pitanja o cvijetu sree koji sam zasadio.
Po
etkom jula sam prvi put uaao u vode botanike i zasadio dva sjemena i dobio sam brata i sestru
Odmah sam muakog sasjekao (diskriminacija nad muakarcima )
Evo 4ti mjesec po
etni
ki njegujem svoju malu mezimicu i izgleda prelijepo ima na sebi 20-25 hedova sto je sasvim dovoljno za prvi put ja mislim
Problem je u tome sto je mala i tanka i mo~da joj neato nedostaje
Dao sam joj Anti stres gnojivo i gnojivo za pravilan rast i niata viae osim vode nije pila
Ovo mi je prvi put da sadim i uspjela je tako da sam u planu bolje organizovati uslove i krenuti dalje punom snagom.
Nisam siguran kad je pravo vrijeme za berbu zato ovo piaem i da se malo edukujem i da primim savjet za daljnje
Prilo~iti u i par trenutnih fotografija i NADAM se da e biti bomba ovo malo hedia ato ima zato trebam savjet bez lupe i mikroskopa, "odokativno" da mi neko ka~e u kakvom je stanju.
Malo opairno kao da piaem referat ja se ispri
avam ubiven sam hehe
Unaprijed zahvaljujem
486284486285486286486288
486283
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
okt 2023.
okt 2023.#2
pozdrav ,. ukratko nije imala dovljno primljene svjetlosti od sunca tokom dana te nije hrane dobivala da se pumpa, zato je ''tanka''..,nije jos gotova..budes tu uz pomoc ostalih zavrsio nadam se onako kako si zamislio si za prvi put...:thumb:
na dobrom si putu za edukaciju,.prouci pomalo o svemu,zemlja,gnojiva,trening,zaljevanje,rezim svjetla (za indoor), i pogledaj teme,.dnevnike itd..
koristio si anti stres gnojiva i gnojivo za pravilan rast..,koja tocno ?
koji je strain uostalom ?
PsihoCannabinolog
LEGENDA5.100 REP1%
→ Zmaj
PsihoCannabinologLEGENDA
okt 2023.
okt 2023.#3
Pozz hvala puno na brzzzom odgovoru
Hvala i ja se nadam da da sam krenuo pravim putem ali nisam naglasio da mi je prvi put samo da vidim kako sta i gdje da drzim i nisam vodio ra
una o kvaliteti vode i kvaliteti zemlje i tim nekim stvarima, sve je prirodno. prerano mi je za prvi put da ula~em u neato ali poslije ovoga hou definitivno
Nisam siguran koji je strain, iskoristio sam 2 sjemena da se ne baci i oba su rodila hehe Al tad je bila bomba za duvat
Gnojivo sam dobio ve razmueno od prijatelja mislim da je plantela u pitanju
Primila je gnojivo u trecoj i cetvrtom sedmici rasta
A za kolicinu svjetlosti sam i ja mislio da je problem
Od po
etka faze cvjetanja prima direktno sunce od 11h do nekih 15-16 sati jer u takvoj sam poziciji. Ostatak dana je svjetlost ali ne direktna
Po noci je u mrklom mraku
Jos jednom hvala puno na odgovoru samo sam ga cekao da se malo ukljucim u teme ali kao sto si rekao da se malo jos edukujem i mislim da cu na ovom forumu pronai sve ato me interesuje
I da li je mogu trenutno u ovoj fazi nekako oja
at osim da joj priuatim joa svjetla ili je podebljat nekim gnojivom za cvijet ili ata ve Al mislim da je kasno za podebljanje
Uostalom ne mo~e bit toliko loaa valjda
Meni izgleda so
no
Valjda
e pro taj pubertet do nove godine hahaha
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
okt 2023.
okt 2023.#4
odlicno , u tekstu si naveo podosta info koje su dovoljne za zakljucak da trebas pomoc do kraja neupitno, e sad s obzirom da je koncept foruma slozen po temama a ti u neznanju jer si tek se logirao si otvorio novu temu a takve teme vec postoje i brisu se odnosno idu na groblje, stoga ti nitko ne odgovara na ovu formu posta i upita jer u sebi sadrzi pitanja iz nekoliko tema koje su rasclanjene na forumu svaka zasebno, ajde najbolje bi bilo da pogledas teme problemi tokom uzgoja i procjena -berba ,. za pocetak te tamo fotkaj i postavi foto i upit.,odgovori ce stici brzo..shvatit ces jako brzo i lako kako funkcionira forum,..
PsihoCannabinolog
LEGENDA5.100 REP1%
→ Zmaj
PsihoCannabinologLEGENDA
okt 2023.
okt 2023.#5
Hvala puno druze shvatio sam sinoc da sam opuco novu temu i da nije u skladu sa smjernicama Al kao sto znas i sam tesko se snaci na ovom forumu i prvi put da forum koristim uopste
Uglavnom nisam mogao odoljeti danas da ne obrezem jedan mali samo da probam kolko sam shvatio to se moze bez problema
Javim dojam
24 REP48%
→ Istraživač
okt 2023.
okt 2023.#6
Odokativno, kad ti veina pistila promjeni boju, tj. kad nemaa viae bijelih pistila.
Dobro si proaao, meni je prvi put u ormaru narasla aiba, da sam se mogao s tim aibati po guzici:D
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
okt 2023.
1 / 7
okt 2023.
okt 2023.