VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojCvjetajući klon za majku
LEGACY

Cvjetajući klon za majku

20 odgovora1,317 pregleda
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

:vb_wave: Samo da poka~em kako se cvjetajui klon mo~e zakorijeniti i uspjeano vratiti u vegetaciju...a za to je najva~nija pa~nja. Odrezah 2 najvea "vrhia" sa blueberry biljke koja je bila 13. dan cvjetanja. Nisam imao vege boks pa sam ih stavio u kuiate pod 70Whps i lampu podigao ato viae iznad njih,klone stavio u cd spindle i pokrio ih krpom da se manje griju i da voda,koja im je neophodna,manje isparava. 12.9. odrezani klonovi, re~im svjetla 24/0 21.9. provjera,krenuo korijen 29.9. presaeni u aaice jogurta. 10% glisnjak,25% perlit, 65% zemlja 5.10. 12.10. re~im svjetla preba en na 18/6,joa uvijek pod hps-om 16.10. presaene u 1,5l svje~eg supstrata 21.10. 26.10. rezane jednom za probu Ovako izgledaju danas Sve mi se ini da u jednu morati staviti na cvjetanje :( malo im je gu~va u tom pc boksu,a paralelno s tim ne treba mi tolika koli ina reznica koju 2 biljke proizvedu u roku 2 tjedna :))) :maryjane:
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2008.

Pro gloss, pro... Svaka cast. Inspirativni post :) Di si nabavio ovaj rapid rooter?
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

Koji rapid rooter? Nisam nikakav hormon upotrijebio ako na to mislia :) Ali me zato ubi silno prskanje vodom, 4x dnevno otvoriti boks :P :maryjane:
EXARPPOZNAVALAC

nov 2008.

`mrc...meni nije uspilo Speed Queen u predcvatnji zaklonirat... Niti sa hormonom... Ipak mislin da i vrsta igra ulogu. Neke s laae a neke te~e kloniraju, svejedno. Svaka ast Glossy :thumb:
ZOKIAMBASADOR

nov 2008.

super .. nego da te pitam ja imam klon koji je skros sazreo i iz njega sam semenke cekao pobrao sam semenke i malo skinuo hedice koji su bili ... pa sam razmisljo da ga vratim u vegetaciu .. to sam i uradio vec pet dana mi je na 18/6 jel moze to tako sa njega planiram da pravim druge klonove ... nemam pojam dal to moz al ja sam kotao da moz.. pa me zanima tvoje misljenje?
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

Dobro ka~ea Exarp, neke lako,a neke jako teako puste korijen i ovisi svakako o genetici...ova bb bi posisala pola litre vode bez da ijedna kap proviri na dnu dok bi druge curile naveliko pri 3.5-4dc :))) @Zoki Moje mialjenje? ini mi se da bi ti svatko rekao da ostavia kako je pa ata bude... a zaato nebi i bilo ;) :maryjane:
ZOKIAMBASADOR

nov 2008.

ok ostavljam nego da pitam da negore sijalice bezveze ... pa cu javiti kako je ispalo mada je sam vrh poceo vec malo da se menja nadam se da ce ok ispasti ... hvala na brzini

nov 2008.

svaka cast, ovo prvi put vidim da je neko uradio avako nesto, jel mozes samo reci kad si ih odrezo u sta si ih stavio,smjesa..... jel to pjesak
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2008.

Mislio sam na ovo u sta si gurnuo klona... Ja sam prije trazio pelete od treseta za klonove- navodno najbolji medij, ali bezuspjesno. Svi me samo blijedo gledaju
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

Nijesam vidio odgovore...zabio sam ih u pijesak onaj sitni koji se koristi u zaribavanju zidova ;) Prokuhao ga 10min,pustio da se ohladi i zabio klone u to :maryjane:

nov 2008.

ok, nisam bio siguran 100 % pa sam te pito zato i meni se ucinilo da je pjesak,ljepo ljepo je ispalo okaci jos koju slicicu kad porastu malo da vidimo kako napreduje.......

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se