VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojHydroponic Unutrasnje Uzgajanje Sa Kvalitetnim Djubrivom (HydroIndoorGrow + HQ NUTES)
LEGACY

Hydroponic Unutrasnje Uzgajanje Sa Kvalitetnim Djubrivom (HydroIndoorGrow + HQ NUTES)

136 odgovora5,774 pregleda

dec 2009.

Ja sam dizajnirao i napravio sopstveni hidroponski aero-bubble-ponic sistem, za vegetaciju... Sad pravim BLOOM System... ako je neko zaineresovan da vidi, neka kaze... stavicu fotke... (nemam svoj fotoaparat)... Morao sam do Budimpeste po djubrivo, jer u Beogradu nema, imam Canna - ceo komplet, i Hesi... SVE... Alo, Balkanci, SVI SVETSKI SAJTOVI IMAJU "HYDROPONIC GROW" sekciju... - SEM NAS...!!! Hajdemo, molim vas, da pocnemo... jer hidroponic sekcija OVDE NEDOSTAJE... Evo, ja cu poceti sa dnevnikom uzgoja, cim kupim fotoaparat... KO SVE RADI HYDRO...??? 'AJ' SE IZPOTPISUJTE OVDE, DA VIDIMO KOLIKO NAS JE HYDRO...????? 'Ajte, MOLIM VAS LEPO, nemojte da vas mrzi... Hvala svima... I made my own hydroponic aero-bubble veg sys, making bloom sys now... (got no camera)... Had to go to Budapest to get nutes, I have Canna & Hesi sets... We miss hydro section here... I'll start with the (don't know the name) as soon as I get a camera... Who is doing HYDRO? Please, (sign your name here), reply, to see how many of us is HYDRO? Please... thx, everybody...
TropicoLEGENDA

dec 2009.

Aj super, Bravo ti! ;D. Iskreno sumnjam da ima ko da radi hidroponic osim mozda nekih starijih clanova ali vise ti isti nisu aktivni. Ajde samo ti otvori dnevnik uzgoja i nabacaj brdo slika kako di i sta pa mozda nekog potaknes ...sritno, pozz

dec 2009.

Brate, sve mi se cini da sam i ja stariji clan, i da ni ja necu vise biti aktivan

dec 2009.

NEMA NIKO ZIV...?!?!?! Nowbody?!?
EnolagayISTRAŽIVAČ

dec 2009.

mislim da bi bilo u redu da napiaea malo detaljnije kak se to radi pa bi mo~da ekip ai po ela malo s tim. mislim nisam ja baa da tu pri am jer joa nemam ni jedan gotov grow, ali sam malo itao na stranim forumima o tome i ne izgleda ko nuklerana fizika. pa mo~da u budu nosti (ako se ispostavi da sam dobar uzgajiva :D) probam i j aneato takvo. pa se nemoj ti obazirati ata nema tu puno hydro growera neko smao ti pi i s svojim dnevnikom da poka~ea ekipi. pa ko zna, mo~da ea i napraviti lavinu uhydro uzgajiva a tu kod nas.

dec 2009.

Ima nas jako puno ~ivih , polumrtvih a ima i onih koji su izmeu ... :) Daj malo oslikaj temu ... Sve nas zanima hydro jer je jako malo lanova koji su dokumentirali takav grow . Subscribed !! +rep svakako , kokice su spremne ...

jan 2010.

ZNACI - OPET SAM SAM... Nema veze, ne cudi me... Kao i uvek u mom jebenom zivotu... Ma zabole me tuks da stavljam fotke...ko hoce da vidi, neka dodje 'vamo, sve cu da mu pokazem, i objasnim... Ja dobro znam kako izgleda moj sistem... Sad radim staklenu bastu od 30 m2, gajicu jagode... A moj cale ce paradajiz, krastavac, i paprike... sve hydro... ...JA OVDE NEMAM SA KIM DA RAZGOVARAM... sve najbolje, svima...

jan 2010.

Kad si ve otvorija temu prezentiraj je malo,popuni,oslikaj pa nakai te slike,u ini je prvi zanimljivom. Po eja si pa bi bija red da nastavia.Jbga,i mene zanima:)
He-ManLEGENDA

jan 2010.

Problem u HR je sto se cak i za neki bolji soil grow trebas blesirati po citavoj drzavi da nabavis kvalitetnu opremu, osim ako ne zivis u nekom od par vecih gradova. A cak i onda je izbor nikakav kada se usporedi s nekim grow ducanom u stranim zemljama. (neznam kakva je situacija u Srbiji, ali vi barem eto imate hidroponiku) A za Hydro je potrebno ipak malo vise znanja i iskustva, a i para. Tako da je ovdje vecini jednostavnije kupiti zemlju, ubaciti sjeme unutra i gledati kako raste (karikiram) Ako ekipa koja bude radila hydro bude dolazila s takvim stavom kao ti, sumnjam da ce se ikada pokrenuti hydro sekcija :ohno: Ovaj site i forum su napravljeni za razmjenu informacija i ucenje. A da bi neke informacije postojale netko ih treba staviti tj. netko treba poceti prvi. Zasto to nebi bio ti ? Pa bile to jagode, paradajz ili tulipani ... bitan je princip
euforijaAMBASADOR

jan 2010.

Najbolje ubit temu i na groblje jer ne vidim nikakav smisaooo ovog prenemaganja
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

daj bre sto ste na kraj srca???zar ne vidite da covek ima kvalitetna djubriva :icon_lol::icon_lol::vb_whip:
gargamelPOZNAVALAC

jan 2010.

agreed.

jan 2010.

WTF ? Pa upravo ti se javilo 10 lanova ... Jbg ... najbolje da ti solo pravia svoju med. vutru ... pa kad ti bude bolje javi se! ekamo te raarenih ruku !
BjelacAMBASADOR

jan 2010.

uf ja da imam love ja bi kupio neko od kompleta za hydro...bas mi se to svidja... mozda bi mogao na ljeto napravit neki svoj hydro sistem...bilo bi fora probat
FukmondoAMBASADOR

jan 2010.

MasniHedovi vratiiiiiiii seeeee:thewave:

jan 2010.

Stavicu fotke...!!! IDEM SAD DA KUPIM FOTOAPARAT!!! ZA HYDROPONIC TI TREBA OKO 30 eura za waterbox, pumpe, creva... i za djubrivo 47 eura - uzmes HESI starter kit... SVETLO i VENTILACIJU ne racunam...

jan 2010.

ma u k.u.r.a.c s' ovom temom... dobro covek kaze... za koga da se cimam...? CIJI POST OVDE TO ZASLUZUJE???!!! ...HAZE SEEKER-ov... ipak... idem po aparat... evo brate, ZBOG TVOG KOMENTARA, SAMO ZBOG TVOG...!!! i FUKMONDO-vog...
upitnik???LEGENDA

jan 2010.

Masni brale daj jbg da se i ja uklju im..... Vidia imaa sli nu situaciju kao ja,staklenik je star preko 200 God. hehehehe bar moj jer je od pradjeda koji se bavio botanikom itd... naravno u tom stakleniku koji i danas mo~e da funkcionira. Kako imam frendove po ZG-u koji imaju Hydro ve i imali su koju berbu malo sam se zainteresiro za to. Nisam ljubitelj kemije baa ali mislim kako ima dosta ve kultura koje se rade na Hydro i to je neka nova generacija Grow-a koju bi trebali da po memo lagano ku~it veina nas.Ja jedva ekam tvoje slike i mislim da netreba puno euria da bi napravio sebi neki sistem za maricu dosta tog se mo~e improvizirat kod opreme pa me nesekira to od ega da napravim. Sekira me to kako da uradim uskoro ato jednostavnije malo mi zemlja po inje ii na ~ivce. Nadam se kako u dosta tog i ja sku~it ovde pa uskoro krenut sa malim box-om na Hydro snau se ve za ubriva .

jan 2010.

bas si mu ga dao po "edit-u"... ako, stvarno je bilo too much... a za fotke..nemam dovoljno za aparat koji zelim, al' setio sam se...!!! kupicu mobilni telefon, sa kamerom, ((imam jos 100 evrica), bato...) znaci, fotke, sutra... by the way... "snaci cu se za djubrivo...?" - ma vazi... neces daleko...veruj mi, probao sam... i shvatio da mi je sistem super, (jer su totalno namucene biljke ciscenjem korena od kokosa(ko ga izmisli, majke mu ga s...) zivnule na 3 dana, kad su iz zemlje prebacene u hydro... al SU POTOM RIKNULE, jer nisu imale sta da jedu... (davao sam im neko domace govance u prahu, od 2 eura...) en todo caso, casi todo el mundo esta haciendo yerba de esta manera ahora, asi q esto es el camino... entonces, sigan, por favor... hasta manana...
gargamelPOZNAVALAC

jan 2010.

sta, sav taj djubar si spizdio u 5 dana? pa dalje: znao si sta zelis, a nisi znao kolko to kosta? meni se cini da valjas pi*darije, i da nista od tih nasih slika i icega. ili je to, ili je ta tvoja hydro-uzgojena vutra tolko dobra da jednostavno vise neznas sta pises, ali prema nacinu, tonu, i nadasve sadrzaju ovih tvojih postova, mislim da sam ipak u pravu.

jan 2010.

brate Gargamele, izgleda mi kao da imas neki problem...? ANALIZIRAS MOJE RECENICE IZVUCENE IZ KONTEKSTA...?!?!?! auuu, al je tebi dosadno... kakav "DJUBAR"...? - o cemu govoris, covece...? kakvo "SPRZIO ZA 5 DANA"...? - gde vidis da pise nesto slicno...? PROCITAJ LEPO SVE JOS JEDANPUT...pomocices sebi... - A na ostale NEBULOZE - JA NEMAM STA DA TI KAZEM... sam sebi si dao odgovore... E, sad cu da fotkam, kupio sam telefon... nokia, s kamerom...

jan 2010.

moram da formiram bateriju na telefonu, moram da ga ostavim na punjacu nekoliko sati... pa cu da nastavim kasnije... za pocetak, evo jedne... NIJE MI UOPSTE JASAN INTERFEJS NA OVOM SAJTU...!!! ko tu kome sta aplouduje i kako...? jeb'o lud zbunjenog... KAKO DA APLOUDUJEM FOTOGRAFIJU SA DESKTOPA, MAJKE TI...!?!?!?! idem na "upload from my comp..." i...? DJE BA NESTADE FOTKA? KOME SAM JE DIGO? GDE JE ? KAD CE DA SE POJAVI?
SuperAngelPOZNAVALAC

jan 2010.

uploadaj na imageshack evo kako: https://forums.vutra.org/threads/2716-Upute-za-postanje-slika-i-youtube-video-klipova

jan 2010.

http://img685.imageshack.us/img685/4486/image0002k.jpg prva fotka...sad cu tek da fotografisem sve, ovo je proba... zar ne moze da se upload-uje sa desktopa direktno na stranicu, nego mora link preko imageshack-a...? mislim... bas je glupo ako ne moze... http://img32.imageshack.us/img32/5806/image0003w.jpg evo ga mali waterbox, iz ruke... ne pitajte me zasto neke izgledaju kao sto izgledaju, da vam ne pricam sta su sve prosle... ovo je oko 20 posto mog VEG sistema... 0002k.jpg se vidi delic mini "hydro incubator-a"... pitajte SVE STO HOCETE... odgovoricu SAMO NORMALNIM I LJUBAZNIM LJUDIMA... kada danas budem menjao rastvor, videcete dalje... ako treba, OTVORICU I SLIKACU SVE... za normalne... a za ostale, koji to nisu (nazalost, vidim da ima i takvih...)... pa, zao mi je sto ce i oni moci da vide, jer to ne zasluzuju... http://img245.imageshack.us/img245/1814/image0005x.jpg kasnije cu da stavim jos... ako budete trazili... ovo je samo mali, BUBBLE sys... u njemu biljke cekaju da predju u drugi, veliki (glavni vegetac.)water box... njega jos nisam slikao...veceras idem na neku zurku, pa ne mogu, al sutra cu da menjam rastvor u njemu, pa cu da ga slikam detaljno...
#34POZNAVALAC

jan 2010.

iskreno, nadam se da ea imat s kim pri at... ja u samo pitanja stavljat 1. kakav ti je baa sistem? Pitam, jer mi suviae plitke izgledaju ove tvoje posude za aeroponiku(gdje e visiti korenje?), ne vidim cijeve za raspraaiva e, a samo jednu, ko da si napravio flood'n'drain, a flood'n'drain nije, jer si sve natrpao kamenitom vunom a cijev nije ni na razini za to...ma obasni kako funkcionira taj tvoj arobni stroj:) 2. koji ti je ecc? 3. kako reguliraa otopinu da sti~e ravnomjerno do svake biljke te kako ea sprije iti da se korenja razli itih biljaka ne ispreplete. 4. Kakva ti je pumpica? (koliko V, koliko m3/h) 5. ime filtriraa otopinu prije vraanja u ''solution tank''? I daj malo pozitivnije. Opuateno bolan;)
BATISTRAŽIVAČ

jan 2010.

u pracu si #34,A ti delujes nabedjeno opusti se jarane,pa nevise ljudi po ceo dan na netu,svi moramo cekati na komentare...

jan 2010.

evo ga Mini - Run to Waste "rasadnik"... jos nisam stigao dole da namestim crevo za odliv... vuna je toliko efikasna u zadrzavanju vlage i nutrienata, da ako znas kako, mozes cak i semenke da stavis DIREKTNO NA VUNU - DA PROKLIJAJU... ove su stavljene preksinoc, nakon sto su proklijale - (tri dana), u mikrobioloski tretiranoj , ph 5.5 vodi, paloj sa neba, na poklon meni, direktno od boga, sto bi rek'o Rambo... glavice im vec vire... http://img502.imageshack.us/img502/2028/miniruntowastewaterbox.jpg ova kutija mi visi na zidu u boksu... by the way... da ne zauzima prostor...

jan 2010.

ae... do sutra... ljudi, pitajte, pliz konkretno, odgovoricu svima... video sam da je neko postavio gomilu pitanja... kad se sredim, ako budem imao vremena, odgovoricu po brojevima, kako je i pitao, sad samo nemam vremena...
upitnik???LEGENDA

jan 2010.

E vama se sa prepucavanjem mo~e ovjek dobro nasmijat.... Koji vam je smirite se............ Interesantno je ovo skroz kako ovi sistemi rade. Brale daj poslikaj joa malo od sistema ako mo~ea ????????? Mene posebno zanima pumpa koja je i ostali podatci vezani za sistem??????? Daj malo info jbg... kakve su posude koje dimenzije itd....

jan 2010.

Samo koristi edit prilikom djeljenja iskustva ...:)

jan 2010.

ne kapiram napisem nesto, i taj post se nadje ODJEDNOM SAM NA STRANI... kad posle odem na forum, un uzg, hidrop + kv dj/ - NEMA NISTA...?!?! nek mi neko objasni sta se desava, hvala...
FukmondoAMBASADOR

jan 2010.

vratio se ti vidim,ao je za svaku pohvalu:) ja sam misleo da se ti sa nama ovdje sprdas,kad ono stvarno... ma nista ja mislio nisam;) ali sam ipak pomislio da ce da nas sve ovdje bacish na kolena kad ono trt milojka, ili? ? ima li jos sta,sto nam pokazao nijesi? stvarno sam pomislio da ce da nam oci budu vake:alien555: kad ono tresla se brda rodio se mia:icon_lol: ahahahahaaa dobar ovaj shit:sick:

jan 2010.

ne, slikao sam samo mali waterbox... veliki cu sutra... nemam vermena... sori... sve cu da vam pokazem, iako nemam pod milim bogom - nista od toga... moram da palim sad... kad ustanem, i kad sutra.... - pa sutra mi dolazi cale...!!! - nema sanse... mozda popodne... SVE cu da vam pokazem... rekao sam... zbog par normalnih postova, koje sam video... ...peace........................................... thx.....................................................

jan 2010.

Kada postaa post za postom i nekoristia edit opciju , postovi se sami sljepe ... :))

jan 2010.

1 - sistem ima oko 13 cm do dna posude, od donje ivice vune, vuna je debela 3,5 cm... videces fotku... nema smisla da ti objasnjavam... 2 - ecc u MALOM BUBBLE SISTEMU, koji si video, je od 0,5 - 0,7 do 0,9 - 1,1, nikako vise od toga.... 3 - smesno, kako zamisljas da to izvedem, da ponaosob saljem molekule nutritivnog rastvora svakoj biljci, rucno...? - kasce ti se samo kad vidis fotku, u posudi se nalaze dva kamena za rasprsivanje vazduha, od 0,4 eura, iz radnje za akvaristiku, to sto vidis je providno crevo za vazduh... 4 - pumpa za sistem koji si video, je obicna pumpa za vazduh, iz radnje za akvaristiku, od 5 eura... pumpa kroz providno gumeno 5mm crevo... slikacu je ako hoces... trazi... 5 - ne filtriram nista pod milim bogom u hydro system-u, sem kisnice, koju filtriram prethodno nego je upotrebim za pravljenje nutritivnog rastvora... to radim papirnim filterom za espreso aparat... naravno, ne koristim samo boziju vodu... stay cool..... peace....

jan 2010.

PODIVLJALE SU...!!! DIVLJASTVO U BOKSU...!!! - RASTU U SATIMA... evo sad cu da slikam ovu sto sam je slikao jutros... secha knezova...!!! posto u velikom, aero-bubble-ponic boksu imam 6 hendzosa, nekih od muke procvetalih na 24... u njemu nisam dirao rastvor uopste, jer sam od tih biljaka odustao... bile su prvo mesec dana u nekoj bolesnoj zemlji, a onda sam ih namaltretirao cisteci im koren od kokosa, i stavio ih u sistem bez djubriva, da vidim sta ce da bude... na ovoj fotki se vidi deo velikog, i mali... sad cu da izvadim veliki, da bacim hendzose u kantu, i da ga slikam...... vidite kolika je ova koju sam slikao jutros, suludo koliko brzo raste, sto se kaze... "ko iz vode", (ovo to i jeste...) sick, brother... http://img6.imageshack.us/img6/1429/image0014c.jpg sacu da slikam veliki boks, sa svim delovima posebno... - jer da ga vidite spolja, znaci vam koliko da vidite i reklamu za neki GH sys... - nista...

jan 2010.

JESTE OVO HTELI DA VIDITE???... pa nek me uhapse, neka mi sve uniste... j,e,b,e mi se, ja cu ovo opet sve da uradim, identicno... NIKOM NIKAD NISTA NISAM prodao, niti cu... nikom nikad nista lose nisam uradio... GAJIM ZA SEBE, ISKLJUCIVO... i to je UMETNOST BIOLOGIJE... - ma kome se ja pravdam, bre, koji je meni k....? http://img695.imageshack.us/img695/2983/image0015w.jpg pumpa od 7 eura - za vazduh... naravno, ne gasim je nikad, ona NIJE NA TAJMERU...a "aerejtuje" oba sistema istovremeno, ima dva izlaza za vazduh...

jan 2010.

evo fotki, ne vidim na oci vise, ne mogu da kucam... pitajte... odgovaram sutra... ovaj imidz sek je TAKVO ***** DA NEMAM RECI... cimanje, bespotrebno... zasto se fotke ne pojave na forumu, pobogu, kao na SVIM SVETSKIM SAJTOVIMA?? http://img32.imageshack.us/img32/7946/image0017rc.jpg http://img407.imageshack.us/img407/4232/image0018l.jpg http://img707.imageshack.us/img707/7357/image0020v.jpg http://img696.imageshack.us/img696/3883/image0021j.jpg zaboravio sam na glupe poklopce... a vidi se i rupa za ph metar sad... http://img407.imageshack.us/img407/6890/image0022.jpg
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

da al zato na svim svetskim sajtovima imas na vrhu reklamu LEGAL BUD,a to ovde neces videti...bar se nadam

jan 2010.

ko jebe reklame... treba sajt da bude dobar... legal bud... ili ilegal bud... ko hoce, neka pusi sta hoce... samo da niko nikog ne truje...
peri.leeISTRAŽIVAČ

jan 2010.

nemoj da se sekiraa...sekiraa se previae ti si prvi u skoro 5 godina koji je po eo da dokumentira svoj hydro grow na ovim prostorima svaka ti dala ostali nemaju dovoljno novaca / pristupa opremi / iskustva, znanja, osim neato teorije pokupljenih sa stranih foruma ima tu i ljubomornih i skepti nih i zato ne budi akrt na informacijama, budi ato detaljniji, ovakvog growa na ovom forumu joa nema, ovako samo dajea povoda tuem (ne)opravdanom skepticizmu postao si pionir i moraa dati asnu pionirsku rije da ea marljivo, detaljno i pedantno postovati informacije o svomu growu poativati druge lanove foruma i biti vijeran, dobar drug, koji dr~i datu rije da ea voljeti ovaj forum, socijalisti ko haaiaarski vutra.org i sve njegove napuaene luake il ne volia Tita dr~ se, hrabro naprijed, pa kak ispadne...bit jedini je ponekad bolje nego bit najbolji i da...ako bi bio ljubazan da ka~ea gdje u budimpeati si uzeo gnojiva...neki link, neato...hvala

jan 2010.

ljudi, ovo jebe mamu kako raste... BOLES... evo ga mali bubble sys jutros, pogledajte sami fotku od pre 24 h... strasno... NE MOGU DA VERUJEM...!... ustanem, pogledam u box, i - kez od uveta do uveta... http://img199.imageshack.us/img199/6932/image0025j.jpg havarija...

jan 2010.

jos jedna fotka od mene... http://img188.imageshack.us/img188/2760/image0027j.jpg i to je to... Ja ipak NEMAM ovde sa kim da razgovaram... pozdrav svima...
TropicoLEGENDA

jan 2010.

M.H. koliku "buku"proizvodi takav sistem??? Dal je moguce drzati takav jedan setup u ormaru koji se nalazi u dnevnoj sobi i da je ljudskom uhu necujno?
peri.leeISTRAŽIVAČ

jan 2010.

putuj i ne vraaj se... ve si extremno iritantan sa svojim bi-ne bi bio lan foruma samo cimaa ljude bezveze, i mene si na po etku uvjerio da imaa ato pokazat lijepo sam te pitao gdje si u budimpeati uzeo gnojiva.... preska ea pitanje, i dalje samo pokazujea svoje nevjerojatne turboprogresivne sposobnosti, ni ne gledaa ato te tko pita, a razgovarao bi, kao neato pokazao nisi niata, objasnio joa manje biljke koje ti i tvoj tata "profesionalno" sadite izgledaju loaije od veine po etni kih dnevnika na ovom forumu jedva si preao kotiledone, a skladaa si himne, do masnih hedova ti je dug put ja sam sa svojom zemljom zadovoljan, a likovi kao ti i tvoj tata me NIKAD nee uvjerit da je hidro neato ato moram radit il neu bit u svjetskom iru pozdrav i tebi

jan 2010.

maltene nikakvu... pumpa za vazduh...stavis je sto nize moguce, da se ne bi mucila da pumpa vazduh u vodu dubine (20, 30...) cm... stavis joj komad sundjera ispod, da upija vibracije... vidi se u mom boksu, levo, na podu... (vidi sliku sa dzointom...) cuje se manje od malog ventilatora... pumpa za vodu - je u vodi, ne cuje se i da oces...
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

:ohno: evo ga link od radnje http://www.greenshop.hu/
peri.leeISTRAŽIVAČ

jan 2010.

da ne spamam oeku thread kad se ve ovolko trudi-ovo mi je zadnji post tu samo da re em fala ti teglo slavol mi je pri kraju a u budimpeatu idem za koji dan

jan 2010.

- moj sistem se NISTA NE CUJE... - SVE JE 10 PUTA TISE NEGO TVOJ NOVI VENTILATOR... to je PRVO... - TI SE NE STEKAS...?!?!?! - PA NISI HTEO DA MI DAS 12 ml SVOG SMRDLJIVOG GENERAL HYDROPONIC DJUBRIVA, jer si znao da ja nemam nista djubriva, CEKAJUCI DA MI BILJKE UMRU...!!!!??? A TRAZIO SAM TI 12 ml DJUBRIVA.....!!! - TI SE NE STEKAS...?!?!?!?!?!?! ma vazi... A usput... Ima bliza radnja, ne morate cak do Budimpeste...
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

ovaj hidro indo se pretvorio u spansku seriju:costumed-smiley-027 bas fino....:vb_whip: o cemu prica ova gaborka s kurtonom na glavi jel zna neko???:2flip:

jan 2010.

Gospodinu pesniku i poeti, PERI LEE-u : - od ovih postova na ovom forumu, JA NEMAM NISTA POD MILIM BOGOM... - OVO SAM OKACIO ZBOG LJUDI KAKVIH OVDE I IMA, AL' IH TI NE POZNAJES...!!! - NIKOME NISTA NA OVOM JEBENOM SVETU JA NEMAM DA POKAZEM I DOKAZEM... - JA TEBE NEMAM NI U STA DA UBEDIM, NITI SAM HTEO TEBI BILO STA DA KAZEM...!!! - A ZA TO KAKO TEBI STA IZGLEDA, ZABOLE ME KURCINA, JESAM TI BIO DOVOLJNO JASAN? - ZNACI - ODJEBI TI U SKOKOVIMA...
FukmondoAMBASADOR

jan 2010.

ajmo netko da zatvara ovu BIG SPRDA INU momak nijesi bas sa mozgom ka ni jos neki:2flip:

jan 2010.

- Lepo od tebe, hvala ti na komplimentu...

jan 2010.

Molim da se ova tema nastavi ako e biti pou na. Masni hedovi,molim te joa jednom bez velikih slova,razumiju ostali ne brini i manja slova.

jan 2010.

od sad NE GLEDAM VISE OVAJ FORUM... Toliko ima jadnika, i ljubomornih, napacenih dusa, da preovladjuju... KO GOD bude hteo, neka mi posalje pitanja u privatnoj poruci... poslacu mu informacije istim putem, NAJNESEBICNIJE... uostalom, zato sam ovo i kacio... ali, OVDE IMA PREVISE (koliko god to bilo) ljudi KOJI NE ZASLUZUJU NISTA... i od mene NECE NISTA NI DOBITI... sve najbolje, svima...

jan 2010.

Nitko nije ljubomoran , ata se lo~ite , samo razmjenjujemo misli malo intenzivnije nego obi no ... MH ako imaa iskustva sa hydrom za epi nam svima gubicu i napiai kvalitetni hydro guide . Meni je sve to skupa jako zabavno :) evo i prvi - rep ...ako vam smeta ne iji post ...stisnite taj -rep tj. I disapruv :) Ps. vrato sam ove postove, ak ea brisat onda briai sve ... tuto kompleto !!! Fukmondo upiaali smo se od smjeha na onaj tvoj Turio Fachetti :)

jan 2010.

ok, napravicu guide za hydro... ...peace...

jan 2010.

Evo nove grow report fotke... http://img33.imageshack.us/img33/5657/image0029at.jpg Kako da napravim guide, kad nemam pravo da koristim funkciju : "Kreiraj Novu Temu"...? - Nista, kad se predomislite, i date mi to pravo, javite mi...
BeyondLEGENDA

jan 2010.

javi se ti nama kad se skinea s ego tripa

jan 2010.

EGO TRIPA...???? DA, JA SAM EGO MANIJAK...!!! I TO, NE BI VEROVAO KOLIKI...!!! U stvari, NE ZELIS DA ZNAS, VERUJ MI... Al' ovo nema NIKAKVE VEZE s' egom... VEC SA MALODUSNOSCU MNOGIH CLANOVA... A TEBI SE SIGURNO NECU JAVITI, SASVIM SIGURNO...!!!
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

:ohno:
BonsaiENTUZIJASTA

jan 2010.

jbt.ovo je sve zanimlivije :D 1.Masni Hedovi - koliko sam shvatio ovdje nitko jos nije pokusao raditi na nacin na koji ti radis (hydro) 2. nitko te ne osudjuje i ne misli nista lose,ne osudjuj nas i ovaj forum jer su ljudi super a forum jos bolji bas zbog tih ljudi 3.ljudi bi htjeli posto si se sam registrirao na ovaj forum i zapoceo ovu temu vidjeti i nauciti kako to radis 4.uletio si dosta hiperaktivno sa dozom neke nevjerice i ljutnje prema svima ovdje 5.imamo osjecaj da se deres na sve nas 6.napisi neki guide 7. daj se malo skuliraj 8. nisi sam 9. PEACE

jan 2010.

Napisi guide ovdje ... Naj lakae ga je kasnije prebacit u novu temu ako bude Ok.
TropicoLEGENDA

jan 2010.

Ja sinko dragi neznam ko tebe ode napada, dobro bilo je par zlobnih "glasova" ali tako popizdit to jos nisam vidija. Kao da se cili form protiv tebe urotija, tako se ponasas. Daj se smiri poceja si mi siriti nervozu, najradije bi ti prilipija koju da dodes sebi :D!
He-ManLEGENDA

jan 2010.

Ova Hydro vutra dere neke stvarno teske paranoje :icon_lol: Nedaj se HeaduMasni :bananallama:

jan 2010.

NEMAM JEBENIH RECI... Ovde ima PAR LJUDI KOJI SU SASVIM OK, to vidim, cak su vrlo duhoviti i ljubazni, i zbog njih sam i hteo da okacim slike... Al' DO JAJA IMA I OVIH KOJI TO NIMALO NISU... Vidim, i samo primecujem sa kakvim stavom ljudi pristupaju... I NE MOGU DA VERUJEM STA CITAM... Pogledajte jebene postove, uostalom... a, DA, PREPRAVLJANJE ISTORIJE BOLESTI (moderator edits) JE NA OVOM MESTU UNISTILO TRAGOVE (SKORO SVE), i to prilicno uspesno, moram da pohvalim... Samo, OGRANICILI STE MI PRAVA DA KREIRAM TEMU... Na sta ne mogu jebeno da verujem... Da se razumemo, JA NEMAM NISTA OD OVOGA STO KACIM, I PISEM... ovde sam UPRAVO ZATO STO NISAM NIMALO SEBICAN, I NEMAM NISTA PROTIV DA SVOJE ZNANJE PODELIM SA SVIMA... Al' ne mogu da verujem sta citam... - JEL' SAM SE JA MOZDA KURCIO KAKO SAM NEKI VELIKI GROWER, A...?!?!?! - GDE TO PISE...??? MENI JE OVO DRUGI GROW U ZIVOTU, BRE, NAJISKRENIJE SAM NAPISAO SVE U PRVOM POSTU... - I NE MOGU DA VERUJEM STA LJUDI PISU BRE, ALO, POZEGA...!?!?!?!? NA STA TO LICI BRE...??? AKO TE NE INTERESUJE HYDROPONIC - MARS U P...... M........ BRE, S' OVOG THREAD-a...!!! - NA STA TO LICI BRE...? KO TE BRE STA PITAO, BALKANSKI MAJMUNE BLEBETAVI...?!?!? .......................................................................................................................... Svaka cast moderatorima, (ako vas je vise) ... Uspeli ste tako efikasno par puta da me odljutite edit-ovanjem, i brisanjem postova, na koje nisam mogao da ne odreagujem, da vas smatram herojima ovde... Al' smatram DA JE NENORMALNO DA POCINJEM TEMU OVDE, I MOLIM DA MI SE VRATI PPRAVO DA KREIRAM TEMU... U ostalom... Mislim da to i zasluzujem, jer iscimao sam se da kupim jebeni telefon s' kamerom, zbog ovog sajta... :)

jan 2010.

nemoj brate vise da me kaznjavas, molim te evo pisacu malim slovima, isti *****... pa nema smisla, covece, stalno mi stizu kazne za VeLiKa SlOvA... u STVARI, TRebacE MI JEDAN Period da se pRILAGodim... A ako KOMBINUJEM...? MALO MALA, malo velika, a? A jEl oVo KaZnjIvO, a...?!?!?!... SvAkO dRuGo VeLiKo?... aj nemoj vise, molim te... evo vidis, vise nece niko da me nervira, i necu pisati velikim slovima... samo treba da se potrudim... mogu ja to, znam... - A, jel smem recenice da pocinjem velikim Slovom...? (nadam se da to nije kaznjivo, imam dva velika sloVa u racenici (ups, 3...) :) - a imena gradova? - a skracenice sto se pisu velikim slovom...? molim, precizirajte, zarad unapredjenja komunikacije, a ja cu se truditi da obuzdam svoj CapsLock... (jao, 2 velika sloVa...)ups, 3...))

jan 2010.

(zamislite da sam pisao velikim slovima): - necu ovde da pocinjem temu...!!! vratite mi pravo da kreiram temu, MOLIM VAS, necu ovako da se igram... ili me brate, izbacite skroz...!!! (... jao meni, pisao sam velikim slovima...) hvala lepo...

jan 2010.

nisam ljut ni na koga... jebe mi se bre... vratite mi moja prava da kreiram temu bre, necu ovde da zapocinjem temu...!!! unapred zahvalan, vas zamasceni bud... (...e ljudi, provalio sam da se rec "jebe", ne pojavi u zvezdicama, kao k.u.r.a.c, ili p.i.c.k.a., na primer...)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se