sep 2024.#1
Pozdrav vutraai
Kreem sa novim curama i dnevnikom
Pink runtz auto X4 by RQS
Oprema je Mars Hydro ts1000 komplet sa 80x80x160 aatorom
Zalijevanje ide sa pumpom i Netbow 120 ulaznicama ( jedino me mu
i ata u morati napraviti postolje za cijeli box zbog runoffa, i kako onda podlogu izvaditi da istresem vodu, sad sam imao jednu i bilo je ok jer je postolje malo pa sam ga gurao po boxu i onda izvu
em, ali o tom-potom )
Zemlja je biobiz, allmix 100L i light mix 20L
Biobiz gnojiva, rootjuice, fishmix, grow, bloom, topmax, i mikoriza
Vree Mars hydro x4
Upiknuo sam 4 automata, napunio vree sa allmixom, ali sam aaku zemlje izvadio u dubinu i airinu i tu sam stavio lightmix,prije njega sam tu rupu napudrao sa mikorizom i u njega iala sjemenka ( navodno je allmix prejak za po
etak ), ispod nje mikoriza
Poato je sad po
etak u lightmixu, jel treba ata davati osim rootjuice prvih 10-15 dana, ili kao kod allmixa niata)
sep 2024.#2
Nije uvijek prejak za sve sorte. Korijen ce odmah prema dnu i gdje nema Light mix ali me brini. Trebao bi biti ok mix za automate.
sep 2024.#3
Srecno bilo!! Lagano do boja
sep 2024.#4
Sretno kolega, lipa priprema :thumb:
sep 2024.#5
Sretno kolega :)
Dobro Bizzo ka~e..korjen raste odmah dole do dna pota gdje je jaka zemlja...pa nadam se da ih nee spr~iti :thumb:
sep 2024.#6
Kao hoe biti prejak za po
etak, zato sam i stavio malo lightmixa, da pregura 5-10 dana, ako ne ode u dubinu prije
sep 2024.#8
Sretan grow kolegaa.. Btw imam isti strain sa rqs 27.dan joj je i raste kao blesava, pazi da te ne iznenadi. Pratim dnevnik do kraja, bit e to lijepa pri
a
okt 2024.#9
Mali update, pozdrav svima
10. dan
Dobile su 0,5L + calmag i fishmix svaka
Temperature me malo mu
e, sad im je hladno, naravno, po danu 20, po noi 17, vlaga je 70-80 %
Jedna izgleda nije uspjela, ata je najgore naru
io sam 5 komada, 4 u vree i jednu u malu teglu za backup, dok sam sadio izgubio sam je, i onda jedna ne uspije, to valjda tako ide.
okt 2024.#11
Pada kiaa kao luda zadnjih dana, vani je 88%, moram osposobiti odvla~iva
Voda iz odvla~iva
a bi trebala biti ok za zalijevanje, ili sam ja neato krivo sku~io ?
okt 2024.#12
Da. Voda je ok. Medjutim je prazna. Nema niata u njoj, tako da ako ju koristia mo~ea.
okt 2024.#13
@Need 4 weed hladno im je kolega..ubaci kakvu malu grijalicu..preko dana da bude oko 27 a po noi ne ispod 20....grijalica e ti i vlagu spustit
okt 2024.#14
Samo grijalicu ne u box nego u sobu u kojoj je box.
okt 2024.#15
Ne znam koliko bi to igralo da ubacim malu grijalicu, to je neizoliran prostor cca. 15 m2, gore je daska i lim, nema tu izolacije
okt 2024.#16
Bitno da sagori vlage koliko ide. Ovako ce ti se ~abe pojaviti a biljke struniti. Korjen prvo pa sve ostalo.
okt 2024.#17
Jbg ja stavio u box...zima im :) al puae vent i fino raznosi toplinu
okt 2024.#18
Ispuh onda s grijalice gledaj gdje tu
e :rasta:
okt 2024.#19
Foliju ili one kablove sto greju, pa ispod potova, sve od nogu pocinje :) pa ako i jeste sobna manja temp, bitno da se ne prehlade ;) :)
okt 2024.#20
Stavio sam grijalicu, temp pod svjetlom 22, vlaga 68, skoro pa taman, ali vlaga e nadam se joa dolje kad se kiaa ispada, sad je ve previae, i najavljuju toplije
Hvala na tipu !
okt 2024.#21
Update 15.dan
Dobile po 1L vode
Temp oko 25, vlaga 65%
Msm da mi ovako nikad nisu izgledale, dobro i zdravo, mo~da takava sorta
Sljedee hranjenje ide fishmix i rootjuice
Moram po
eti LST, vjv sutra neato napravim
Pozdrav
okt 2024.#23
Pozdrav svima
22.dan
Dobivaju svakih 2 dana 2,5L , svakih 7 dana root+fishmix+calmag
Temp oko 24, vlaga 65%, radi i grijalica i odvla~iva
Danas sam malo poja
ao LST, plan mi je za 3-4 dana lagano baciti defolijaciju, prije nego krene u cvijetanje
Ako imate kakve prijedloge samo dajte
okt 2024.#24
Na koliko ti je odvlazivac nastimas da se pali?
okt 2024.#25
Na 50% nariktan, ne gasi se, udaljen pola metra od box, i usmjeren u otvor boca, vlaga je u toj prostoriji 65, ali ta prostorija ima samo zid od knaufa, nije odijeljena od ostatka kata, plafon nije zatvoren, vani je 68 %
Mislia da joa spustim odvla~iva
okt 2024.#26
Da. 65% je na granici. Koliko
esto uope tra~e da iz zalijes?
okt 2024.#27
Svaka 2 dana, totalno suhe
Polako im poveavam koli
inu vode
okt 2024.#28
Koliki su potovi? malo je 2.5L vode i suvise cesto su zalivanja, a tolika vlaga, nesto mi sumnjivo tu :confused:
okt 2024.#29
Potovi 25 L, dobra drena~a
Problem je ata je vlaga u toj prostoriji cca.65 %, a bome i raste po noi, kod mene sada vani 70%, i 14 stupnjeva, a nema izolacije
Sad kad sam zalijevao bilo malo runoffa, poveavam svako 3 zalijevanje 0,5 L, otprilike, mislia da bih trebao ve ii sa cca 20% runoffa
okt 2024.#30
Kako 3 litre za zalit 20l zemlje. Nema aanse, jos i da procuri. Ajd probaj presko
iti jedna dan pa zaliti onda trei a ne svaki drugi. Previae je to vlage, uz sve ostale parametre. Sto ka~e sone, nesta ne atima. Jesi siguran da ti mjera
radi kako treba? :)
okt 2024.#31
Trenutno je 61%, temp 24, vani je 73%, 12 stupnjeva
Zalio sam 14.10. sa 2,5L, sad u sutra zaliti sa 20% runoffa
A mjera
u danas prekontrolirati
okt 2024.#32
Pozdrav
26.dan
Sad sam
ekao 4 dana za zalijevanje, dobile su svaka po 3,5L + Grow + root + calmag, skinuo sam malo liaa, niata previae, i popravio LST
Na jednoj sam pokidao jednu granu (danak neiskustva, probao sam je zalijepiti sa trakom ali mislim da niata od toga, a ve je netko na forumu pisao da treba raditi LST nakon zalijevanja sat-dva, ja sam radio na "suho")
Ubacio sam i slike temperature i vlage kroz 4 dana
okt 2024.#33
Vlaga te satire. Ako imaa na
ina poja
aj odvla~ivanje. Kad napune box sta ce Tek onda. Uglavnom, lijepo to izgleda. :rasta:
okt 2024.#34
Dan 31/3 cvjetanja
Danas sam poskidao par listova ata su smetali za vrhove, ali su jako guste, znam da sada nije pravo vrijeme za mrcvariti po njima, jel bi smio za par dana poskidati joa koji list iznutra, pa vjerojatno bi spustilo i vlagu malo, ili da pri
ekam 3. tjedan, kad se neato smije napraviti kao ato piau posvuda.
Problem je kad se lampa ugasi, onda vlaga ska
e, onda ide do 65%, za sada dobivaju svaka 4 dana, sad sljedee po 4/4,5 L,
ak razmialjam da stavim lampu na 20/4 da smanjim vlagu
Vani kod mene 88% vlage, katastrofa.
okt 2024.#35
Koji bi bio uzrok da se vrh ovako objesi, na nekima i liae malo fr
e bokove, jel mogue da im je malo vode
Zalivene prije 4 dana sa 3,5L, bez runoff, poato dajem na pumpu njoj treba cca 1L /10min, upalim i zaboravim, kasnije sam vidio da je ispod bilo suho, danas u davati dok ne procuri
Dobivaju sada svakih 7-10 dana Grow, Bloom, Topmax i povremeno calmag
okt 2024.#36
To ti box pritiae listje kad zatvoria.
nov 2024.#37
Dan 39/11
Temperatura se vrti izmeu 23-26, vlaga je visoka, oko 60 pa preko 65 kad se svjetlo ugasi, smanjio sam danas svjetlo na nekih 90% jel ne znam ata im je, i na 19/5 , da li su se ovako objesile zbog svjetla, ili vode... pomo
Prije dva dana dobile svaka po 5L vode, runoff bio oko 1,5L, zalijevam svaka 4 dana
Slike su taman prije nego se svjetlo gasi, kad se upali malo naiu ali pred kraj se opet objese
nov 2024.#38
Mislim da je kombinacija niske temperature i visoke vlage, a sad da li preterujes sa zalivanjem ne bi znao :confused:
Ako nemoz da dignes temp, probaj spustiti panel da ih on malo greje, nezz oce li ti to biti sada zeznuto, tj hoces li ih ispratiti ako se pobune
nov 2024.#39
1. ventilacija -ispuh-mo~da ustajali vla~ni hladni zrak???-mora neato
upat -cirkulirat zrak non-stop kroz aator
a i njima treba odmora-mraka , 18/6 .... Sretnoo!!! :thumb:
nov 2024.#40
Poja
am temperaturu, ispuh radi na 100%, odvla~iva
na maks
Zemlja bude suha ve nakon 2 dana na dubini prsta, ali pot bude te~ak pa zato
ekam 4 dana da pot olakaa
Svjetlo sam stavio bio na 20/4 da viae grije unutra, zbog vlage, sad je na 19/5
nov 2024.#41
19/5 je dobra shema za auto i vege. Probaj ostaviti mozda 5 dana pa onda zalijes. Definitivno visak vlage u sistemu.
nov 2024.#42
49/21 dan
Malo da neato napiaem u dnevniku
Dobivaju po 5,5L svaka, zalijevam svakih 4 dana, dobivaju Grow Bloom Topmax calmag
Temperatura i vlaga su u granicama, jedva,
ak vlaga nakon zalijevanja ide do 60%, temperature su na donjoj granici, upregao sam sve na max da to nekako odr~avam
Jako su guste, prije 5 dana sam ih malo prorijedio, jel bi im akodilo da ih joa malo cvaknem iznutra
Do kraja ostalo joa cca 5 tjedana
Sad kad gledam donje treine, trebao sam napraviti lollipop, ima puno malih gran
ica i vrhia, ali ovaj put nisam htio niata puno
eprkati na po
etku, sljedea tura bude malo viae otpo
etka
nov 2024.#43
62(34)
Pozdrav svima
Dobivaju svaka 4 dana po cca. 5L, svakih 8 dana ide Grow Bloom Topmax i calmag
Msm da sam ih malo pretjerao sa hranom, mada sam iaao sam po tablici, vidim da su vrhovi na nekima malo izgorili i uvinuli se gore, sada u presko
iti hranu jednom, i taman dam joa cca 2 tjedna prije kraja
Ova jedna je ostala svjetlija od drugih, a ta je i na po
etku kasnila, i joa sam joj ja otkinuo veliku granu
Cijelo vrijeme su borbe sa temperaturom i vlagom, sve neato rubno
Po papirima ka~e nekih 7-9 tjedana cvjetanja, zna
i joa okvirno 20-25 dana
dec 2024.#44
Vozdra ekipa
Mali update
74(46)
Uvjeti i dalje na rubnim granicama, srea pa je kraj blizu, zadnja dva zalijevanja samo voda, joa jedno zalijevanje za 4 dana i tu bi bio kraj za cca. 10 dana, na jednoj viae ne izbijaju nove pistile, dvije izbacuju tu i tamo
Miriau kao lude, ljepljive, nisu neato preveliki hedovi, tvrdi svakako
dec 2024.#45
Pozdrav
83/55
Za sada joa na
ekanju, izvana izgledaju gotovo, ali pod mikroskopom prozirni/mutni 50/50, tako da odgaam do sljedeeg vikenda, nadam se.
Zadnji put prije 19 dana dana dobile hranu (mogao sam komotno joa jednom ako ne i 2 puta nahraniti), od tada samo voda, s tim da proali i ovaj put sam smanjio koli
inu vode na cca. 3L po curi, produ~io za dan termin zalijevanja na 5 (malo sam
itao da to hoe izazvati lagani stres pa poja
aju proizvodnju trihoma)
Miriae super, nadam se da e se joa neato udebljati do vikenda
dec 2024.#46
Evo mene i za kraj
89/61
Zadnji put dobile vodu prije 5 dana
Nakon 5 sati borbe pobijedio sam, ispalo je 980 grama iz njih 3, jako zadovoljan
Miriau brutalno, jako masne i hedovi pristojno nabijeni
Sad lagano na suaenje pa da vidimo kona
ni rezultat
Temperatura u boxu trenutno 20, vlaga 55%, nadam se da e se to joa spustiti sve, ali
ini mi se da e temp pasti, a vlaga ode gore
Pozdrav do smoke reporta
dec 2024.#48
Zavrani rad
Uvjeti za suaenje manje viae super, 50% vlage i oko 16 c
Ispalo 230 suhog, ugodna za puaiti , sad lagano kjuranje
Do sljedeeg proljea ekipa, u~ivajte i sretno, hvala svima, pozdrav
Dnevnik mo~e u zavraene
dec 2024.#49
Cestitke i da uzivas :) inace ja ne bi cekao, nego bi vec potapao nove, stignes taman do 3ceg - 4tog meseca zavrsiti ;) :)
dec 2024.#50
I ja bi bome, ali nemam uvjete, i sad je bila borba
dec 2024.#51
Cestitke i da uzivas :thumb:
dec 2024.#52
estitke uzivaj sada:banana_rasta:
jan 2025.#53
Koliko ih cca suaia u boxu i koji uvjeti su za suaenje?
Dana?