LEGACY
SuperSkunk i AK47??
24 odgovora3,074 pregleda
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#1
Pozdrav ljudi, evo upravo odradio odli
an outdoor,
i sad imam planove krenut sa indoor,
imam jedno pitanje vezano za sjemenke,
dobio sam sjemenke iz amsterdama AK47 i SuperSkunk,
dali mi netko mo~e re malo o tome ko ima iskustva,
dali je to dobra vutra, dali je teako odr~avat, ostalo u sve sam, radim boks i po
injem sa indoorom...
P.S. u indoor sadnji vremenski uvijeti ne igraju nikakvu ulogu jelda?
mogu saditi kad god ?
hvala unaprijed....
obavijeatavat u o novostima boksa i svega ostalog...
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#2
Vremenski uvijeti igraju neku ulogu sa obzirom na temperaturu te vla~nost.
Recimo, ak ti je boks u sobi koju ne grijea po zimi imat ea velike temperaturne amplitude-kad ti svjetlo nije upaljeno bit e mraz, a razlika u temperaturi dan-no ne smije bit velika. Ljetom- ak ti je suviae vrue u sobi, imat ea probleme sa velikim temperaturima...
`to je pjesnik htio rei :D - moraa paziti kakva ti je temperatura u sobi u kojoj se boks nalazi, a to naravno ovisi od vremena napolju.
Za ak-47 nemoj krenuti bez dobro napravljenog filtera! Jedna od najsmrdljivijih sorta!
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#4
tnx #34, odli
an odgovor, pomogo si mi puno kaj se ti
e AK47,
imam joa posla oko boksa, uskoro kreem polako da vidim....
jel ok da ti poaaljem neki PP da mi malo objasnia neke stvari vezano za kupnju materijala,
ja sam ZG, mo~da da predlo~ia neke duane ako si slu
ajno iz zagreba...
uglavnom hvala na odgovoru
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#5
Ma slobodno aalji p.m. no frx...samo nisam iz Zagreba :( pa ti ne mogu niato rei ato se duana ti
e
Ina
e vidi ovo https://forums.vutra.org/oprema-za-unutrasnji-uzgoj/1601-nabavka-opreme-prodajna-mjesta-po-gradovima.html
ae piai
im budea neat po
eo;)
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#7
http://www.kindgreenbuds.com/marijuana-strains/ak47.html------ AK - 47
http://www.amsterdammarijuanaseedbank.com/seedshop/strains/super-skunk.html---super skunk
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#9
e a jel mi neko mo~e re dali ima kakve mogu
nosti da se to posadi u outdoor...
jer malo sam gledao kaj mi treba za boks i to je dosta komplicirano i malo loae stojim financijski
dali bi AK47 i SuperSkunk uspio da ih se posadi VAN, i da vodim puno brige oko toga, ili je glavni uslov da mora biti INDOOR
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#10
ma moze i napolju sto nebi moglo kao i sve ostale...
a sat si odustao od unutrasnjeg uzgoja?
pa naravno da treba stvoriti uslove .. za unutra al nije to tako komplikovano bas
jos ako mozes slobodno saditi onda nema problema probaj polako poceti praviti box ,, nemora to biti odma nego za godinu danaa ces ga sklepati valada a dotle ces prikupiti dosta informacija a i odradis jos jedno vanjsko uzgajanje..
4 REP8%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#12
Kao prvo pozdrav svima,
AK 47 je vrlo jednostavna biljka ali ipak zahtjeva neko srednje iskustvo za uzgoj. Ima vrlo intezivan miris koji samo dobar filter otklanja. Ako su dobri uvijeti moze donjeti cak 1KG po m2.
Oba dvije se lako mogu uzgajati vani. Samo vodi racuna o velicini stvarno mogu narasti jako velike pogotovo AK47. Ako ides na indoor uzgoj samo dobar filter moras imati. Steta sto nisi dobio sjemenke AK48 koji je jos jaca i laksa za uzgoj.
Pozdrav svima
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
jan 2010.
jan 2010.#13
hvala vam svima na odgovorima, dosta mi je pomoglo,
meni se
ini da u ja to za po
etak baciti u outdoor, u outdooru imam dosta iskustva dok u indooru skoro pa niata, osim onoga ato sam pro
itao ovdje..
zna
i ve
ina ka~e da se te 2 sorte (ak47 i superskunk) daju fino posaditi i vani, to mi je odli
no...
nadam se da e i sljedea sezona biti dobra ko i ova zadnja :D
okt 2009.
1 / 13
okt 2009.
jan 2010.