stalno se pise o root bondu premale zdjelice za biljke i slicno,,,e sad me zanima kako nemaju stim problema oni koji sade u PC i slicno ,,,znaci pitanje kako kontrolirat korjen --.-
Pozdrav ekipa!
Imam i ja slicno pitanje pa da ne otvaram novu temu... isto se radi o micro grovu. Znaći tent 30*30*60 cm, hortiline.
Moj problem je u tome šta imam BLUE DREAM I OG KUSH sjeme,volio bi kad bi mogao obe. Posjedujem posudu koja je taman kvadratna da stane u box, na taj način bi dobio više mjesta za korjen nego kad bi posebno svaku u svoje okrugle posude koje bi morale biti do 20 cm promjer s obzirom na dijagonalu tenta.
Imam neka iskustva o growu,član sam foruma vec od prije ali zaboravio sam i meil i sifru jedino user name znam(PimplaMan), bilo je to davno...
Koji je najbolji iz iskustva način da taj grow obavim, normalno prinos je bitan: 1.obe u jednu veliku posudu 2, svaku u svoju 3,ili samo jednu biljku
normalno radit ću lst ,možda ćak i scrog ubacim,zato mi i paše ta jedna velika posuda jer bi na nju to sve zalipija pa da je mogu vadit sa mrežom vani kad zatreba.
Svjetla ce biti 4-5 cfl po 2000 lumena, da budovi budu tvrdi i sočni. A cilj bi bio 30 g da dobijem. Pusim malo uz kreativan rad preko dana zato izbor i je Blue dream,a volim da me i za spavanje pripremi OG Kush:smoke:.
E sad kako se to korjenje ponaša kad su 2 u istom? Ili neki drugi prijedlog
Hvala!
2 biljke u tom prostoru nisu neko sretno rjesenje.
2 biljke u jednoj posudi je jos manje sretno.
1 biljka je ok.
Da su dvije identicne biljke mozda bi se dalo razmisljat pa riskirat sa jednom posudom.
Kolko znam OGK i nije bas strain za spavanje. Je ako pricekas da sativa odradi svoje :)
30g moraas dobit kak god da okrenes.... mislim...nemoj ni palit box ak si tolko skroman :D
Hehe a postao sam stvarno skroman. Prije bi od grama napravija jednu a sad 5-6 :smoke: i to jer mi je tolerancija pala, ne mogu podnit puno. Nekad je to dar ,a nekad prokletstvo.
30 g mi je donja granica , ali nisam ni siguran da li na ovako malo prostora moze jaće. Ništa vidit ćemo...
A šta se tiće OGK-a i mene je malo začudilo šta to govore da je za spavanje, ali u više navrata sam naletija. Ali kad sam gleda biljku baš izgleda sativično,a ljudi je preporučavaju ko heavy indiku. Jedan je način da saznam :bocni::
Hvala Stipe na odgovoru. Onda stavljam samo Blue dream, pa ću jednu po jednu.
Hmm... smislija sam novu neku shemu. Kada bi mozda stavija 2 blue dream-a, i stavija nesto da odvaja ih u istoj posudi, nešto kao stiropor bili to bilo prihvatljivo? Brze cu dobit istu kolicinu zbog manje vegetacijem,a i vec dvi se klice otvaraju:smoke:.
Znaci neku pregradu smislit. Jer na nacin da stavim u istu imat cu puno vise mjesta za korjen jer ce popuniti cijeli box a dvi posude takvog tipa nemogu naći. Kockaste bi bile duplo manje a okrugle malo bolje a opet manje .
Ako ima ko kakvu ideju?
Prva opcija i najbolja je stavi veliku teglu i jednu biljku.
Druga opcija je dve tegle fi15 ili kockaste 15cm
Kog vraga kompliciras sa 2 biljke i jedna tegla pregradjena po pola, ne vidim svrhu.
Ne mora bit da ces sa 2 biljke dobit vise nego sa jedne. Velka tegla puno zemlje i to je to. 30x30 je mali box. I sa jednom biljkom moras pazit da ne pretjeras.