VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaOld School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)
LEGACY

Old School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)

1220 odgovora96,309 pregleda

jan 2015.

"recepturu" znam jos s kraja '80-ih al do sada nisam probao, nesto pre ng stavio sav trim u staklenu posudu i nalio sa tacno litrom 96% alkohola, zavukao ispod sudopere i naravno... zaboravio nakon dve sedmice to je izgledalo ovako (po "recepturi" treba drzati od dve sedmice do mesec dana) juce svu tecnost procedio kroz plasticnu cetku i ostavio na radijatoru preostalu smesu sam cedio kroz neko "stamparsko sito il svilu" ne znam tacno, dobio od frenda, nisam koristio gazu mada verujem da moze alkohol je vrlo brzo poceo da isparava, nije bilo nekog veceg bazda u stanu, prakticno se nije ni osetilo preko noci se prilicno zgusnulo, na ovo sam jos jutros dodao procedjeno iz preostale smese unutar 24h najveci deo alkohola je ispario, ostavio sam jos da stoji do sutra, pa degustacija, javim utiske ;) tih godina se ovo mazalo po papiru cigareta ili se u ulje umakala cackalica ili igla, pa onda sa njom u cigaretu koju stegnete malo prstima pa prakticno obrisete/pokupite duvanom ulje sa igle, nema nekog mirisa i pusilo se po kaficima, mada u to vreme to nisu bili bas kafici u danasnjem smislu reci, pre neki klubovi, kafane, baste restorana, u centru (korzo), na keju... ;)
komsijin maliPOZNAVALAC

jan 2015.

Ovo ce se probati!

jan 2015.

Power ovo je zakon,svaka ast,ovo u isprobati kroz koji tjedan dok zavraim grow...hehe,nova ideja ata sa trimom. :) jel mora biti baa 96% ili si taj imao pri ruci?

jan 2015.

ma na taj sam slucajno naleteo u marketu i tad se odmotala cela prica. bolje bi bilo sa 99%, al mislim da se onomad radilo sa medicinskim 70%. kako god, akohol je rastvarac, a i lako isparljiv ;) mislim cak i da ne mora da stoji toliko dugo, al radio sam bas po "prici" koje se setih u marketu ... i treba se gnjeciti povremeno dok stoji u alkoholu
Kottonmouth KingENTUZIJASTA

jan 2015.

Preeedivna stvar!Koliko je stajao trim pre nego ato si napravio ovu slatkou,tj. koliko je bio suv?I da li se na slikama 5 i 6 od gore vidi kako menja boju ili je do svetla?Da li u ovom slu aju boja ulja zavisi od vrste biljke ili je uvek tamna i kakve e konzistencije biti na kraju,? :) Hvala na ovom old school raduuu!Blejz! :)

jan 2015.

aj baa me zanima kak aljaka, super jednostavno zvu i

jan 2015.

trim je iz poslednjeg outdoora, znaci stajao je od druge polovine oktobra do pred kraj decembra, manje vise je iste boje mada se moze reci da tamni kako alkohol isparava, a da li boja zavisi od vrste zaista ne znam (u ovom slucaju trim je od 4 hibrida), u svakom slucaju je tamna, prakticno crna sa smedje-zelenkastim nijansama, konzistentnost se vidi na poslednjim fotkama, mogu okrenuti posudu upside down a da se ni kap ne prospe. generalno gledajuci konzistentnost se menja kako alkohol isparava i verujem da ce tokom vremena skroz da ocvrsne, poput shit-a. plan je da ostavim da se sav alkohol ispari i da se stvrdne maximalno, zatim cu da sastruzem i formiram "tablu cokolade" ;)
Kottonmouth KingENTUZIJASTA

jan 2015.

Izgleda tako,da bih ga sa u komb. sa suvim voem i seckanim bademima sabio u slast!Dakle,strpljenje da sav alkohol ispari,da se fino zgusne i bie to poseban Power-bar :) Obavezno se isprobavaaaa! :D

jan 2015.

Nesto novo uvijek dobro dodje samo mislim da kad bi uzeo zrno kao normalno ulje vjerovatno nebi sljakalo posto nije bilo termicke obrade ako neracunamo radiator...aj bas probaj pojest kao normalno ulje da vidimo kakav rad ima
Z&NZMAJ

jan 2015.

Kao i BHO, nema rada jer je sirovo. Ja sam BHO dr~ao na pei koja je sline temp. kao i radijator, tako da sam siguran u svoju tvrdnju ;)
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Baa me zanima da li e gor it. Ja ne bi mogao izdr~ati da to odmah ne probam, odnosno skinem komadiak i pojedem :D Imam neki osjecaj da Power ako ti to ocvrsne skroz u toj tacni da to i nece biti bas jednostavno za odbiti od nje :D

jan 2015.

ne planiram oralno uzimati, to je vise za mazati po rizli ;) mislio sam danas probati ali odustajem jer sam se upravo vratio naduvan od frenda, nema smisla ovakav da testiram, pre cu u krevet, ono malo da odmorim kicmu :) nadam se da cu lako sastrugati, nova niklovana posuda... jbg. vidim sutra, il veceras
BizzzoZMAJ

jan 2015.

U potpunosti te razumijem. Tako je bilo s mojim kolacima. Kao jedu se kolaci a prije toga rafal pljugi. I kao znas kako radi i dal radi. :D Zveknit tacnom u oaku u kupatilu :D

jan 2015.

Jel bi funkcioniralo u tacnu stavit onaj masni papir za pecenje kolaca ili nesto slicno?? da se ne treba strugat sa posude...

jan 2015.

ovo je i meni palo na pamet @fulldedarak ,mislim da bi lakae bilo sastrugati s papira nego s tacne,a alkohol e svejedno ispariti,na kojoj god povraini bio... takoer,zanima me i kako bi bilo recimo sastrugati prije nego se osuai skorz,pa napraviti neku kockicu od toga i pustiti da se posuai tako stisnuto.doduae,du~e e trebati,ali ini mi se da bi olakaali posao time.

jan 2015.

jest, to je u planu za sutra, skupiti sve na gomilu i napraviti neku formu, pa ostaviti da se skroz isusi... i probati naravno, da vidim ima li svrhe mlatiti se s tim uopste, ako trim iole radi, sledeca tura ide od cveta, mozda cak na tom papiru sto spominjete, ako na ovome bude problema kod struganja. videcemo sutra

jan 2015.

ooo da, podseti me starih dana, za to sto sam nagrebao cackalicom, ja zadovoljan, vrlo :)

jan 2015.

Ekstra . Odoh da pazarim alkohol :D

jan 2015.

ja odoh u krevet a uvece probam malo vecu kolicinu. fino vozi, udar nakon drugog dima, u sobi beli dim, gust i tezak, nema nekog mirisa, na jeziku se oseti malo shitasto :) u najkracem i na prvu e da, steglo se poprilicno preko noci tako da nisam ni mogao mazati po papiru neg ugurao u cigaretu. predvece cu da struzem, ne treba ostavljati vise
TarzanZMAJ

jan 2015.

super stvar, cekam fotku "table cokolade" ili sta god napravis,, bas me zanima heh :)

jan 2015.

mani, sad ustao, spavao sam preko 2 sata i jos bih al sreca namestih alarm na fonu. ne znam da li cu veceras uzimati vecu kolicinu, al znam da cu praviti ponovo i to od cvetova :) samo jos da vidim kako to pakovati, a nemam ni zilet u gajbi, molram videti cime sastrugati
StipeZMAJ

jan 2015.

zagrijat pa ostrugat?

jan 2015.

vidi stipe, jos uvek razmisljam sta cu, nemam ni to u gajbi, mozda da sutra kupim neku najmanju a za skupljanje verujem da ne moram ni da ugrejem, optimalne je gustine ;) e sad, u cemu drzati, idem prekopati gajbu da vidim jel imam sta zgodno
StipeZMAJ

jan 2015.

A nekakve piksice ko one metalne u cemu sjeme salju ili one test-kremice pa unutra. Ili one male svjecice-lucice pa izvadis parafin. Palo mi na pamet, kad je alkohol ispari nekih 70% dok je jos tekuce prelit u takvu posudicu za kremu pa pustit u njoj/njima da ishlapi do kraja.....neznam dal bi to funkcioniralo da se ne patis sa tepsijom. Ili ako ce ko drugi radit.

jan 2015.

To mo~e onda na vax vaporizer predpostavljam.

jan 2015.

ja sam radio isti postupak sa sitnim hedovima od outdoora, sram me je reci koju kolicinu sam koristio... uglavnom moje natapanje u alkoholu je bilo kratko, svega pola sata, potom sam procjedeni alkohol ispario u drugoj posudi sa vrucom vodom. nevidim odokativno koliko si dobio, al izgleda mi vise nego ja od dobre gramaze... izgleda da sam ujebo proceduru te je potrebno duze namakanje u alkoholu... jer ja sam dobio sastruganog cca 4/5 ovece rakijske case od 0.5 dl p.s. ja uglavnom jedem, nemoguce mi je mazat na rizlu jer je toliko ljepljivo da otkida papir,pa utrljam nekako duvan...isto zajebano. najbolje mi je onako kao par zrna rize pa cuclat na cackalicu :)

jan 2015.

nisam jos probao u usta staviti, mozda... a za ovo mazanje si u pravu, gusto i lepljivo do bola :) mozda je no joke u pravu, al nemam ni vaporizer. ne znam koliko sam dobio, nisam jos pokupio... al zaboravih izvagati trim tako da sve ostavim po pitanju kolicine za sledeci put, radicu sa cvetovima to je sigurno ;)

jan 2015.

i tako sam na ovoj shitari ovih dana pa zaboravih sastrugati, klasicna lenjost pa se sada malo patim al ide ;) naredni put planiram, dok je jos u tecnijem stanju, sipati u cepove od flasa, pa kada se stegne u "kalupu" samo izvaditi, makar rezao cep makazama :) sledeca tura definitivno od cvetova, jer ovo od trima je fantazija za pusiti. jos uvek nisam u fazonu da oralno testiram, mozda ubedim nekog frenda, a imam ih koje ne treba puno ubedjivati. u svakom slucaju, moja preporuka ako ne znate sta sa trimom, kvalitet naravno zavisi od kvaliteta vutre. u ovom na fotkama je trim od moja 3 F1 hibrida + kc2. peace veca rezolucija
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Kakva boja covjece :O Kad ti kazes da je iznimno za pusit, kontam si bas. Sramota me reci, ja sam popusio trim od zadnjeg growa. Slijedei u tepsiju. Nego reci mi, s im si to na kraju strugao? :D

jan 2015.

ako je tako,ovo definitivno radim uskoro. :D nego,daj mi reci kakva je mogunost da se napravi kao glista od toga,pa da se umetne u rizlu,jel se uope da to izvaljati ili je previae ljepljivo?

jan 2015.

nemam pojma cemu to zapravo sluzi, nasao na najlon pijaci i ucinilo mi se zgodno pa pazario za sitne pare... i ispalo zgodno. al sad dumam u sta to da prebacim do daljnjeg, u cemu da drzim... @ganja_farmer, moz' oblikovati kako hoces, al lepljivo jeste, mada sam to i ocekivao. da li ce se tokom vremena jos stvrdnuti videcu, jedan deo ce sigurno ostati da vidim kako se ponasa viskozitet tokom vremena, ako ce jos da se stvrdne onda ideja da sipam u cep moze da prodje, posle samo izvadim iz cepa "crnu dugmad" i narezujem po potrebi ;)
BizzzoZMAJ

jan 2015.

ep je naboran unutra. Pogledaj ga. To ce ti se armirati unutra, teako e biti izbiti kasnije. Ja sam mislio da si noz metalni savio pod kutem pa stugao s njim. To je meni sinoc palo na pamet da bi moglo biti rijesenje ako nemas sta drugo :) Ja bas sada sjedim tu za stolom i gledam ovu plastiku od vrhnja odnosno pavlake. Ima i kao neki poklopac. Kontam da bi stavio u to. I ako nemas pocasti se sutra pa ces imati :) Kod mene je manji plosnatiji, meutim evo cisto za vizualni primjer :)

jan 2015.

hehe, pa nemam bas 250 grama :) a cep sam mislio od pivske flase, nesto mislim da bi ispali fini black buttons, al dok ne probam necu znati edit: mozda mi ovo pomogne, kapsule za kovani novac, plasticne i imaju zatvarac, deluje ok, mozda i bolje od pivskog zatvaraca bitno je da radim na ideji, nesto cu vec ispetljati :)
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Ovo izgleda odlicno. Tocno radjeno za to sto tebi treba :)

jan 2015.

e, sad jos samo da prodjem na aukciji i to je to
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

jan 2015.

Imate li uskustva sa dabovanjem. To je metalni nastavak za bong. Zagreje se brenerom i onda se nekom pincetom ulje sastruze sa papira za pecenje i naprzi na usijani metalni deo dok cimas bong. Ne znam sa kakvim se to uljem radi i dal kod vas ima da se kupi taj nastavak. Ako vas zanima googlajte malo o tome ima i na yt puno snimaka. Meni izgleda zanimljivo. :D izvinite na smetnji ukoliko vec znate sta je to.

jan 2015.

cvjetno zaboravi na to :) mozes probat uzeti duhan pa sa njime nekako formirati glistu, al mogao bi se zaebat lagano....takodjer one price namazat na cigaretu, nece radit jer zar od cigarete samo krcka dim izvan cigarete kupi alkohol etanol u ljekarni i samo zatopi trim ili budove, pa nakon odredjenog vremena ispari alkohol i dobijes gustu masu. e skuzio sam da je lakse pokupit dok nije sav alkohol ispario, dok je vruce je u nekom polu tekucem stanju pa je lakse sastrugat

jan 2015.

ne kontam bas sta hoces reci, pa u ovoj temi i govorim o etanolu i namakanju i ostavljanju da alkohol ispari i ti sad to isto sugerises... i kako mislis dok je vruce, u naslovu pise bez kuvanja. ja sam ovo ulje mazao po spoljasnjoj strani obicne cigarete i radi sasvim ok. verovatno jos bolje staviti u unutrasnju, a "glistu" ne znam da li cu probati jer verujem da ce duvan pre da sagori pa ce ostati dosta materijala neinhaliranog, jedino ako bi "glista" bila bas tanka, no meni je lakse da cackalicom naguram u cigaretu.

jan 2015.

Nabavi male staklene bocice od testnih parfema, razrijedi taj "katran" alkoholom, pa ga natoci u bocice i ostavi otvorene da alkohol ispari. Poslije ovlas preletis upaljacem preko bocice da se ulje rastopi, okrenes bocicu naopako na rizlu, naravno unutrasnju stranu rizle i povuces crtu kao da pises rapidografom. Ostane lijepa linija tamne sivo maslinaste boje, a mozes ofarbati i cijelu rizlu, ako hoces da se prebijes. Ako spakujes u te plasticne kutijice mozes zagrebati vrhom noza malo katrana, a noz malo zagrijes upaljacem pa opet udri po rizli. Kad se sjetim kako to lijepo radi sve me neka jeza hvata oko bubrega i jaja mi se pocnu meskoljiti :)
WeedBroAMBASADOR

jan 2015.

superica, ovo mora da bookmark :)
VRTLArrrENTUZIJASTA

jan 2015.

Da vas pitam , jel mora bit' neki alkohol preko 80 % ili moz' ova neka rakijica sljiva, kruska, jabuka , aj' uzdravlje :D

jan 2015.

zavisi sta hoces, ovo sto spominjem u temi tesko da ces napraviti sa rakijom (moz probati napraviti hedovacu, potrpati vrhove u radzu pa ostaviti koju nedelju) ovo o cemu pricam se radi sa alkoholom, medicinskim 70%, etilom 96% ili isopropilom 99%. prvi kupujes u apoteci, drugi moz naci po marketima tipa ideja, tempo, univerexport, za treci guglaj u kontekstu drzave u kojoj si

jan 2015.

70% alkohol nije dobar jer sadrzi 30% vode koja nece tako lako ispariti bez zagrijavanja.

jan 2015.

slazem se, ali je nekad taj bio najdustupniji, pa se cekalo mesec~dva da sve ispari, a kako je polako isparavalo grebalo se i kuplio sa zidova posude :)

jan 2015.

Na radijator bacis i za dan-dva sve ispari..i alkohol i voda...

jan 2015.

bas tako, bar sada dok rade ;) mada ne vidim problem da se nabavi 96%, kosta oko 2e plafon litra
DzparanojaLEGENDA

jan 2015.

Eo tamo nedje napadose brata Papu da nema dnevnika,ne uzgaja,ne objavljuje fotke,da provocira...... a on ovim finim receptima i savjetima dostojno parira mocnom Poweru :) Morao sam reci,oprosti.... sjajna receptura koja se mora oprobati,ali prvo cu da napravim hedovacu,jer sam i saam o tome razmisljao.Jesi li Powere ikada probao to,da prosto potopis hedove u neku jacu rakiju,i istu kasnije popijes??????

jan 2015.

pravio sam i jos je imam, ali ne pijem pa probao nisam. uglavnom za ponekog gosta

jan 2015.

imam plan probati napraviti hedovacu jer najavio mi se jedan stari prijatelj a on je savrsen za testiranje, nezna reci NE :D al me muci ista stvar ako ih samo potopim u rakiju izostaje psihoaktivni ucinak logicki gledano? sta mislite da 5 g zagrijem u rerni pa ih onda ubaciti u 0.5l rakije da mi kolega nebi ostao razocaran :cool: ima li tko iskustva sa vutrom u rerni do koliko C° moze ici?

jan 2015.

uff cill, kasnije te kupe lopatom

jan 2015.

Probat cu vec danas ili sutra samo necu rakiju stavljati u pecnicu vec samo peticu euforije na jedno 180 stupnjeva 10 min i kad je pomijesam sa domacom sljivovicom ima da bude svega:D

jan 2015.

javi obavezno kad prodje degustacija :)

jan 2015.

Javim kako je proslo samo moram reci zeni koja je boca da nebi kuma slucajno dobila casicu uz jutarnju kavicu pa ce da bude pizdarija :) Edit: imas pravo Cill malo je previse 180 budem stavi manje to jest od upalit rernu pa da eksperimentiramo ;)

jan 2015.

Cill, jesi li probao ovo sa rakijom u pecnici? Malo mi je rizicno stavljati alkohol kome je tacka kljucanja na 78 stepeni u pecnicu zagrijanu na 120-130 stepeni.

jan 2015.

Evo ih u pecnici skupa sa teglicom kasnije samo zalijem rakijom i cekam dobrovoljce za degustaciju

jan 2015.

Nemoj stavljat alkohol u pecnicu... alkoholne pare su lako hlapive i lako zapaljive...mozda se nebi nista dogodilo,ali....

jan 2015.

meni je ostalo jos ovo hedovace, ne odbijaju gosti ;)

jan 2015.

Evo gotovo jedino sam se malo preracunao u vezi rakije ostalo mi samo 3 dcl sad mi je jasno zasto kuma svako malo kod nas na kavi :) sad ostavit ovako par dana pa valja naci dobrovoljca za testiranje

jan 2015.

pa pozovi kumu :)

jan 2015.

e da, ja sam moju drzao jedno 7~8 dana sigurno, ipak to nije 99% radza :)

jan 2015.

Ma neka stoji taman dok mi kolega navrati za 2-3tjedna a kumu bolje drzat podalje od ove da nebi bilo problema poslije:)
DzparanojaLEGENDA

jan 2015.

Ja licno imam solidno iskustvo u spravljanju raznih travarica,tj dodajem razne trave i plodove u rakiju.Standardna receptura zahtijeva 21 dan u mraku,uz povremeno muckanje rakije kada je u njoj dodata neka travka.Predpostavljam da isto vazi i za marihuanu. Kada se dodaju plodovi,kao npr mladi orasi,onda se zahtijeva jako sunce,da je sve u tegli koju pece sunce non stop,malo secera itd....dakle za marihuanu preporucujem 21 dan u mraku,a Vas molim da javite kako je to sve ispalo i kakav je ukus. Sve ovo se dodaje kvalitetnim rakijama radi unapredjenja zdravlja,pa mislim da nema smisla stavljati hedove u rakiju sa biljke koja je prihranjivana plantelama,cvetalima i sl djubrivima. SAMO ORGANIK
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Mario, imaa i okan ie? Btw, ovo e doslovno biti euforija :D `ta ka~ea na miris ili se osjeti samo rakija? AKo je ona ista euforija onda mora da miriai kao osvje~iva zraka.

jan 2015.

eto sad, da ne bi bilo offtopicarenje, moram menjati naslov teme, dodacu i hedovacu :)

jan 2015.

hebiga Power ode tema na kontra stranu cim se spomenu rakija :D @Bizzzo mirise mi cijela kuhinja zena me je vec tri puta luftala danas i cini mi se da se opet sprema pa nece valjda taman sam se ugrijao:mad:
VRTLArrrENTUZIJASTA

jan 2015.

hahaha' a sve neki protivnici alkohola :P , bas je zlo , od pitanja ode u citavu raspravu haha , Power pa zar i ti da od jednog pitanja stvoris citavu temu hahaha' , ti si najjaci ;) , uzivajte decki :)

feb 2015.

veca rezolicija uskoro nova tura, trosi se kad je lepo :)
TarzanZMAJ

feb 2015.

smotaj sve u jednu oju, po asti se :upiii: :joint2::zvezda:::razvaljen::
bakalulaLEGENDA

feb 2015.

Budu njega onda skupljali apahtlom kak' je on ovo :D

feb 2015.

fala, nedavno sam malo preterao, pisao sam tu po forumu i naduvanim postovima, i nemam nameru vise :) sto ono kazu u reklami, nije svejedno

feb 2015.

samo da zabelezim novu turu, ovaj put od cistog cveta widow haze (70 gr.) ostavicu nekih nedelju dana (npr. do 15. 02.) pa kacim update, do tada na toplo i mracno mesto, jednom dnevno malo promuckam il izgnjecim, nek se otapa :)
WeedBroAMBASADOR

feb 2015.

Au sta li ce biti od toga posle bas me zanima :)

feb 2015.

i mene :)

feb 2015.

Evo hedovaca sprema za testiranje...pokusni kunic moja malenkost za pocetak uzeo 0.3 i sad se osjeti lagani rad nista pretjerano taman po mom gustu al neda mi vrag mira moram barem jos pol casice da vidim jel u stanju jace da provoza ;) e da okus je katastrofalan nije bas ugodno za pit al poslije trece casice vjerovatno nece ni biti bitan :) Edit: hehe zivjeli:D

feb 2015.

E blagosh vama kad se ima viska za hedovache i trimovache. Probao powerovu trimovachu mogu reci da smo se lijepo zabavili. Alika koja nije nesto zagrizena za duvku jer odma zaspi....ulje bogami smijala se, zezali se, shprdali najvise na njen racun :) Iznenadio sam se jacinom obzirom da je trim i ova staromodna metoda. Bolje stavit na cigar kupovni. Pokusao sam smotat duvan i nekako gori previse brzo nemam pojma kao da ga zaobidje. E da i grombuljice bolje kad su sto manje iz gore navedenog razloga. Tesko je aplicirat jos se moje malo sasusilo jer nisam fanatik za ulja.
nerpZMAJ

feb 2015.

Isto kazu i za kerozin, posle 3 casice... :D

feb 2015.

ovo i vozi kao na kerozinu :cool: 2 casice su dovoljne za nekog poput mene koji nema veliku toleranciju da se fino oposti i razbaci kez od uha do uha :D

feb 2015.

tako se to radi, sta drugi da ti daju drink report za tvoju radzu. probas pa znas :)

feb 2015.

10 dana od potapanja
BizzzoZMAJ

feb 2015.

`ta je to potonulo? :D Trim ili se drzis tvrdnje "slijedeca tura idu hedovi unutra"

feb 2015.

unutra su hedovi od widow haze, samo drobljeni i gnjeceni gnjecilicom za krompir :) i par svezih listova sa blueberry/haze edit spremam posudu u koju cu procediti, pa skidao i grebao od poslednje ture, hehe hagrebao 3gr. a treba jos grebati
StipeZMAJ

feb 2015.

Grebi grebi. Ko nagradna grebalica....samo u tvom slucaju svaki put dobijes :D
BizzzoZMAJ

feb 2015.

I ja evo sjedim i grebem po grinderu :D Razlika je jedino u nagrebanom :D Jos uvijek je sve u onoj tacni? :D

feb 2015.

ma da, nisam nista nigde presipao, sutra moram kupiti zilet pa da to pokupim na gomilu i spremim tacnu. sa novom turom cu probati malo drugacije mada mi ni ovo nije problem, kad zatreba nagrebem i serviram :)
BizzzoZMAJ

feb 2015.

+ ne grize savjest. Strugnea, pojma nemaa koliko si strugnio. :D U svakom slucaju perferktna ideja. Definitivno potapam i ja :D
WeedBroAMBASADOR

feb 2015.

Bolje iskoristiti nego baciti :):spliff:

feb 2015.

mozes probati, mada mislim da je bolje kad se osusi pa mozes da izmrvis. ovako mora da se gnjeci
WeedBroAMBASADOR

feb 2015.

Ostavicu ga neko vreme, da ga zaboravim bukvalno pa cu videti sta ce ispasti na kraju, vec je sad alkohol unutra zelen.

feb 2015.

da, ostavi bar dve nedelje, moz i tri, i povremeno gnjeci sa necim, pritiskaj je da dusu ispusti :)

feb 2015.

sino potopio i ja,javim se ovdje kroz dva tri tjedna.

feb 2015.

nek vam buder bar ko meni i necete se zaliti :) ja moju drzim jos do kraja sedmice pa cedim :)

feb 2015.

hehe, ma spakla radi posao, veliko spremanje tacne pred naredno nalivanje :)
DzparanojaLEGENDA

feb 2015.

I ja sam uzeo nesto malo hedova da potopim u pola litra ljute jabukovace od 60 stepeni ( oko 30 gradi ). Toliko je jaka jer je namjenski ostavljena za masiranje ako ko dopadne temperature, pa preporucujem svima koji hoce da prave hedovacu da nadju sto jacu rakiju. Hedove sam izmrvio, a radzu cu drzati 21 dan u mraku uz svakodnevno muckanje. Danas je 4-ti dan

feb 2015.

to je to, posle pazi sta radis. ja sam pravio u jabuci od ~23%, stajalo 10ak danas (mozes drzati i 3 nedelje), dosao frend, zviznuo 4 casice uz pricu i pogubio se, zaboravio otici po dete, posle se vitlao sa taksijem... sutradan se javio i rekao ebela te radza, al sam se razbio ko prase, uduvo se a duvo nisam :)
TexPOZNAVALAC

feb 2015.

Potopio trim od jedne biljke i neato malo hedia od neke domaje,pocrnilo odma drugi dan ;)

feb 2015.

hehe, samo pusti da odlezi, valja ako je tamno/crno ;)

feb 2015.

Jednom je moja Ruza potopila nemali broj vrhova u rakiji ..kao za cistiti lice ili tako nesta. Uglavnom sam dosao u situaciju da to vadim van pa susim pa rolam jbga,bar sam probao i nikada vise ali rakija je na jednom manjem skupu napravila nered.. Dugo se pricalo o toj rakiji i tim nekim rogaima koji su bili potopljeni unutra:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se