VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaZamjena flopa ?
LEGACY

Zamjena flopa ?

82 odgovora9,685 pregleda

sep 2008.

Da li se umjesto uobicajenog flopa moze koristiti filter cigarete ? Mislim da bi se u tom slucaju unosilo manje katrana i stetnih tvari u organizam i manje bi "peklo" u grlu, dok bi ostali pozitivni efekti ostali nepromjenjeni... Ako znate zasto se inace ne koristi, te zasto se ne bi uopste trebalo koristiti molim vas da mi objasnite
pa flop (kodmene je flok, zgb filter itd) sluzi da ti komadi trave/duvana ne upadaju u usta kad pusis...i da frulu modjes popusiti do kraja. alternativa sto mi palo na pamet napaviti drveni flok (konam da bi se usmrdio bolesno) ili nekakav stakleni/kerami ki ili zeljezni (bilo bi dosta zajebano napraviti tako sta) ili nesto sl za malo duzu uporabu zgodna stvarcica bih mogla bit ono uvjek imas flok a ne ovak sam trazis po sobi sta bi iduce pokido od ceg bi mogo slozit flok :spliff::cool44:
u jeote zaboravio ovo za filter cigare... pa modjes to koristiti ali kazu negdje sam procito cini mi se da je to bilo negdje tu ali ugl da ti taj filter filtrira i 5-8% thc-a... meni je to bezveze moras vuc ko konj da nest uvuces. ko voli nek izvoli
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Hm,mozgici maleni...flop od drveta,ili keramike,ili zeljezni... Ovo te vodi direktno u provale...a ukljuci malo mozga...i ne lupaj gluposti... Vruca voda je vec izmisljena...

sep 2008.

kako to mislia ? voda a vrua ? hmmm
i ja isto nekontam :P pa al ono od drveta bi bas i mogo napravit.. sam izrezbaris dio tak okrugao u oblku floka(flopa) i iznutra ga izbusis vise puta s najtanjim najfinijim XD borerom (busilicom naravno) zas mislis da to nebi islo?
FrulaENTUZIJASTA

sep 2008.

kontam si da nakuvan nebi skuzio da imas drveni flop .. :)

sep 2008.

ialo bi nizbrdo
a i to sto posto bi nakuren bacio ga negd... pa ko jos cuva flokove :ludaci_lol: ono glupost je.... ali izvediva glupost :vb_kez:
FrulaENTUZIJASTA

sep 2008.

i bas zato sto je glupost to treba probat napravit.. odma sutra se bacam na to :)

sep 2008.

Na kraju je savjet koristiti "drveni flop" ? Ko prvi bude imao iskustva sa "drvenim flopom" neka se javi i pokusa napraviti poredjenje u odnosu na normalni, no samo 1 covjek mi je i to vrlo kratko odgovorio na postavljeno pitanje vezano za koristenje filtera od cigarete, pa bi jos korisnih informacija svakako dobro doslo.
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

bolje je ne koristiti filtere od cigareta jer zadrzavaju thc posto je dim od vutre gust i onako masan. ja mislim da sam negdje procito da takav filter zadrzava dosta thca, mislim da se radilo o brojci dosta veoj od 5-8 % kako je spomenuo zelenikawasaki.
choki123POZNAVALAC

sep 2008.

Ako imaa dosta thc-a ima ea da si ostavia u filteru da si malo plua sa uvaa,a uostalom nije bitno,evo ja sam sad prvi put u ~ivotu uzo bong kupovni,a ne da ja izvodim neato,prava je stvar,joj sad sam sretan ko malo djete A lucide nemoj tolko puait u zadnje vrijeme si nneato nadrkan:bananabang::clap::RastaBong:
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

kad sam bio u francuskoj vidio jednu zanimljivu foru od marokanaca , otkinu vrh cigare , ne filter nego baa vrh dio di je duhan , i to koriste umjesto filtera, al to i treba znat smotat da ti pri dnu nebude mlohava pljuga. nije loae pa eto ak ve ne ea kartonski fic probaj s ovim (btw tamoanje kmice to zovu marocan style , naravno :))
StonedISTRAŽIVAČ

sep 2008.

cuj to se tako zove nisam znao...opet sam malo pametniji... neznam meni je mocna fora ali opet dosta duhana zavrsi u ustima ali osim toga osjecaj je jako dobar....

sep 2008.

istu foru sam vidio u barceloni, ostatak cigarete izmrve u ruku i mjesaju sa shishem u ruci... dobro je sto oni motaju u listice,pa normalno izdrzi pljuga, ali da je veca mislim da i nebi bas...
@Frula e lega, bas me zanima kako ce ispasti taj drveni flok (ako ga napravis) a nadam se da hoces... pa obvezno javi od cega si napavio flok i kako! totalno me zanima... ja sam isto namjeravio pravit to al cu se ovaj put manit corava posla pa cu prvo vidit kak tebi bu ialo stim i jel se to opce isplati zaje.avat stim. aj neku slikicu i tekstic (ako ga ikad slozis- a nadam se da hoces :D)
Travar 17ISTRAŽIVAČ

sep 2008.

ja sam cuo da se trava ne filtrira. ja sam probo pusit sa filterom od cigara i napusio sam se isto kao i s normalnim filterom
FrulaENTUZIJASTA

sep 2008.

@zeleni - moze nema problema :) ionak mi je dosadno pa bi mogao probat to napravit. javim svakako
mr. GuchoAMBASADOR

sep 2008.

5-8%thc-a se zadr~ava u fiteru od cigareta, 20-30-ak % se trubom izgubi htc-a sad izra unaa, da imaa neki dobar gens ima 10% thc-a travu mjeaaa 50:50 s duhanom: max5% thc-a u trubi -> 2% od toha ode u zrak ili filter = od cijele trube 3% je thc-a na 100 dimova 3 su isti thc i ko tu koga kolje, vi trubu ili ona vas budite pametni pa koristite vaporizatore ja najzadovoljniji aopingom u GB, tamo nabavio vaporstar aalju i poaom ovamo vaporstar.co.uk
OkiyKikuENTUZIJASTA

sep 2008.

Gaucho, tu se sigurno ne misli na relativni odnos (postotak THC-a u biljci i gubitak), 5-8% THC-a se gubi od ukupne koli ine THC-a, dakle od 100% =95% -> 0.95 * (THC sorte npr. 12%) = 11,4%
bruno93ENTUZIJASTA

sep 2008.

sta onda znaci da se moze koristit filter, jer ja neznam smotat flop(stalno mi se razmota)
mr. GuchoAMBASADOR

sep 2008.

smotaa na jednu pa na drugu stranu :) 2 OK: 5-8% u filteru ostane thc-a a ne dima biljke, istinu govoria, malo sam se sjebo, ali ipak, ata e ti onaj ostatak dima koji nikog ne zanima vaporstar rulz

sep 2008.

Kako i od cega je najbolje napravit flop? veceras prvi put imam dimljenje vu,pa cu sutra da vam kazem kakav mi je utisak!!
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

korice od biljeznice, komadic hamera, neki tanki karton npr kao onaj od kutije od cigara... ajde bar to nije problem prona
imas za kupit flokove u bilo ko0jem tobako shopu.... sam kazi imate one filterice flokove za cigare rucno motane :D (al nemoj da ti uvali ovake ko za pljuge filtere) to se obicno dobije onak ko mali mali blokic flokovi...

sep 2008.

Aha...a ja sam sad pravio flop i nekako mi sugav,ne zamota se skroz dole,jebmu,amlo mi bude prostora,pa de nece vu,izletjeti vani?

sep 2008.

Nemojte puait preko filtera za cigare,jer thc-a na njemu ostane i viae nego mislite. Nau io ko klinjo kad nisam znao rolat,pa trpo u cigare... To je bacanje ~i~e,radije ju dajte meni :)
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

joj B_O_B kakvi tebe problemi muce hehe. pa stisni dobro taj filter zamotaj ga sto cvrsce i nema problema.

sep 2008.

A jbga,nisam ja iskusan kao vi :D aj valjda cu ga nekako napravit

sep 2008.

***** pusio...nije ovaj donio,kaze mokra je,pa je sotavio da se susi....
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

a dobro strpi se par dana pa e bit jos slaa. ;)

sep 2008.

Da,nadam se :D hehe

sep 2008.

jos da pitam,jel stvara imalo psihicke zavisnosti ili fizicke?
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

o vutri mozes biti ovisan tolko kolko mozes biti ovisan o npr kompjuteru, televiziji, sportu i sl. ako zelis prestat uvjek mozes.
@B_O_B e lega lega..ako nemodjes zavrtiti flok ljepo ga uzmes u ruku uvatis za jedan kraj a drugi kraj prevlacis preko nekakvih skara, upaljaca (vidio si garant da ti je mama,baka neko kak onak sa skarama "nafr e" one ukrasne papirne trakice i tako to e tak isto i ovo) plasticno ravnalo ti je ko stvoreno za to.. i tako sa obje strane malo "nafrces" i vec je polusavinut e onda ga uzmes i vrtis u spiralu i vrti ga tolko dok nema prostora izmedju slojeva floka ond ga mal tak drzi minut dva, ond ga fino razmotas smotas ga kak ti pase (da slojevi budu jednakomjerno razmaknuti) i to ti je to... ja inace radim one "S" flokove to mi nekak bolje... neam pojam.... probaj ovo... ak ti ovo ne pomogne onda ti nema pomoci... hehehee sretno stim!

sep 2008.

^jbga,sta cu kad sam neiskusan:D:D hvala u svakom slucaju,evo sad probam sa kartonom od kutije lijekova,pa malo je bolje :D....
meni ti uglavnom od tih ljekova nisu dobri flokovi... il uzmi od kutije od cigara ili imas garant neki flajer s partija ili nesto sl sto je tanje ali da bude cvrsto tvrdo da se modje dobro formirat u tu spiralu... igraj se tak s raznim kartoncicima pa ces sam doc do zakljucka...zavtit ce ti se mozak od tolko vrtenja al bar ces moc slozit iskusan flok. hehe sretno"
DinkoCentarISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ak zafali stavia si ono metalno od kemijske onu spiralu ko feder neki hehehehe:D

okt 2008.

Jednom prilikom sam zurio na autobus...posto nisam pusac i nistam imao paklicu da se posluzim a iz srbije sam posluzio sam se sa koricom od licne karte...i mogu vam reci da je ko stvoreno za flop :)

okt 2008.

Jednom prilikom sam zurio na autobus...posto nisam pusac i nistam imao paklicu da se posluzim a iz srbije sam posluzio sam se sa koricom od licne karte...i mogu vam reci da je ko stvoreno za flop :)
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

Video sam na jednoj trafici prodaju flopove sa mentolom! Jel probao to neko ? Ja cu sigurno, i javljam utiske odmah :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se