VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaZvakanje vutre
LEGACY

Zvakanje vutre

26 odgovora8,059 pregleda
The PunisherISTRAŽIVAČ

dec 2008.

nisam naletio nigdje na forumu, a ni na netu nigdje opsirnije nesto o zvakanju vutre. znaci kao i duhan... kako sam dosao na ideu ovog posta, idem pogledat box i sad nesto vrtim i odlomim slucajno jedan poveci onko socno zeleni list, i kazem idem provati, zvacem ga par sec i progutam, nakon par minuta, sad tocno nebi zna koliko, vidim ja malo bolje volje a bez razloga, pogleda mu zrcalo oci kad malo malo crvenkasste, nista puno al samo male naznake da je bilo djelovanja :) :thumb:
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2008.

:kackepieksen:kumme nisi dobro ito forum ima o konzumaciji ali je**enih masnih vrhova pred ili nakon branja al je zaklju ak bio da je neisplativo u najmanju ruku glupo!!!!!! ...a i veruj mi na re nedavno sam bio priveden od strane "plavih gica" zbog drugih razloga a umene bilo 2-3g na koje zaboravih al da ih ne bacim uspjeano iz bukse prebacim u usta(mislei dam vam k***c ito ja da udara i vako) i sa smjeakom zadovoljno cuclam da se skupi slina (jerbo vode naja) i popapam kad tuxon....osim ao mi je celu no u muriji "sviro" ~eludac aujutro "golubovi,grlice ao kenjaju nasred ulice".....!!!!! tako BOJS neznam kaku to ubojicu sadia,papaa pogotovo lia obu al:punch::violent018:
TarkiPOZNAVALAC

dec 2008.

ma dobro je popapat hed-dva-tri :D ja volim dok je onako svjeza.. tek ubrana njam njam onaj miris svjeze vuve... hubabuba :D nemos spavat ak pojedes jedno 4-5 g mokre a i mozak radi 700 na sat jos si skuris koji komad uz to... i da vidis filinga heheh lisce nisam probo... al ono, sumnjam da bi pucalo ak ne bi pojeo prosjecni obrok jedne koze :D
oldbullleeENTUZIJASTA

dec 2008.

slabo je to... neekonomicno. ja sam stracio 10ak grama u armiji...nisam mogao skontat prva 2-3 dana mesto i ekipu za pusenje, pa sam pojo shtek. slabo to radi ako se ne pripremi.
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2008.

BRUS jel ti za*ebavaa:bananabang: il si smrtno ozbiljan...!??ptam ZA`TO?ZATO ao harvast je uskoro a ok je onda maznut i 5,6,7,9,9gr. jer kad se osuai ostane 1gr. eventualno tako da dok kam e suaenje haaem hedove i sulju;):violent018::ludaci_lol:
GreenManAMBASADOR

dec 2008.

U sustini to uopste ne deluje...a zasto je tako...procitajte na forumu,sve lepo pise ;)
TarkiPOZNAVALAC

dec 2008.

a zasto... iz zaebancije i fina mi je moram priznat.. onako intenzivan je okus, bas te strese pa zasto ne pojesti malo :D ko ce cekati da se to osushi hehehee isto sto i ti stavljas u rakiju nije da ce te opaliti taj hed nego zeka peka jel djeluje kao placebo nije bitno ali ZNAM da ne mogu spavati ako to izjedem :D
EXARPPOZNAVALAC

dec 2008.

Meni se viae svia suva. Ono smrvia hedi-2-3, u usta, zalijea aaom vode da se spere niz grlo... Odvalia 1 malu frulu (ili veu ako si u druatvu :hehe: ). Za jedno sat, joa jednu... Pa nakon pola sata, sat joa jednu. etvrta...teako da e skoro do na red... Odli no je, :goldmaryjane: sporije je i treba 2-3 puta vea koli ina nego kad se puai :goldmaryjane: , za isti efekt. Ali trajeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:thumb: Traje li ga, trajeeeee... :hehe::thewave::hehe:
The PunisherISTRAŽIVAČ

dec 2008.

nisam reko da me pucalo, nego samo da sam bio bolje volje i da su mi oci bile malo crvenije, narawno da treba veca kolicina :))) al dobo je sutra sam reko zapalit koi, nema skole vise, pa cu umiru zapalit, a ako me zdrobi onda cu ostatak pojest pa ko prezivi do jutra :D
elephant0rAMBASADOR

dec 2008.

ovisi o metabolizmu i kvalitetu vutre.. ja sam osjetio efekt, a ostim sto puca i izuzetno je zdrava za jako puno stvari.. gljivice, plijesni, ciscenje krvotoka, bubrega, jetre.. svasta (mada je to po meni tracenje pogotovo ako je svjeza i u hedovima) pa tko voli, a ne pravi hes iz lisca.. zasto ne ubacit pokoji u salaticu ;)

dec 2008.

dali mi neko moze reci kako se pravi ait_

dec 2008.

:signs053:man :flamed: http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=wCJ&q=how+to+make+hashish&btnG=Search

jan 2009.

Ja mislio da to ne radi tako ako ne pojedes nesto masno uz taj zeleni sendvic. trebalo bi da trava ne razlaze u vodi ili kiselini...(mozda gresim). Probao sam 2-3 puta da jedem...Jednom pravio kobasice sa prelivom od trave(razvalio se) a druga 2 puta napravio zelenu cokoladu.

jan 2009.

Ja sam cuo ako stavis head u anusni otvor naduva ti se shupak :-) Imali smo clana Prolaps_Rektuma koji je cak napravio gajd sa slika heheh joooooj :ludaci_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se