VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNešto precudno...
LEGACY

Nešto precudno...

84 odgovora5,249 pregleda

jan 2009.

Molio bih vas da mi pomognete... Duvam 2 godine, svakog vikenda, i u zadnje vrijeme mi se nesto precudno dogaa.. Dok puaim i dok sam gotov imam precudan osjecaj koji tu prije nije bio... Kao da osjecam svaku nelagodu u svom tjelu, kao da ne mogu mirno sjedeti.. A opusten sam inace i sve to, sjedim i igram PES 2009 :)) i osjecam prejake trnce u rukama, i ako ruke stavim na noge osjecam trnce u nogama.. Inace je osjecaj jako nelagodan. Molio bih vas da mi pomognete HVALA To mi se dogodilo proali tjedan i 3 tjedna prije toga
LedoENTUZIJASTA

jan 2009.

mozda imas gliste:-)
mr. GuchoAMBASADOR

jan 2009.

mo~da neki bolestan dim, pa se potrefilo da si ga dobio proali tjedan i 3 jedna prije toga mo~da nizak tlak da je meni tako neato: don't worry, be hippie
dominoENTUZIJASTA

jan 2009.

Mozda je do weekenda? probaj, npr, utorkom i chetvrtkom :) pozz
ZOKIAMBASADOR

jan 2009.

malo sporta nece skoditi :) mozda previse sedis za kompom i igras igre :)
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

mozhda imash pms :)
G e r o n i m OENTUZIJASTA

jan 2009.

A mo~da si zabrio
ataraxiaISTRAŽIVAČ

jan 2009.

nije u travi.u glavi je. :P a kad se uvjeria, stvarno ti se po ne i dogaat.. samo nemoj pri na warcraft :D

jan 2009.

prei na neato ja e:icon_lol:
ultra'90ENTUZIJASTA

jan 2009.

igraj cod5 online :icon_lol:

jan 2009.

pomjeri se s`mjesta :dog_walk2:
bongashLEGENDA

jan 2009.

Hmmm, meni ovo li i na lagani PA (panic attack) ... nisam stru an, mo~da i grijeaim ? Kako si u ~ivotu ina e, imaa li nekih problema ?

jan 2009.

Fiskultura je majka pa onda razmisljanje o zivotu i planovima.

jan 2009.

Ajd hvala svima na odgovorima... Ne ne igram igre po cjele dane :D.. Bavim se sportom, mislim da to ima veze da sam si nesto zamislil pa mi se to i pocelo desavati...

jan 2009.

To je prolazna faza, i ja sam iskusio nesto tako, samo malo gore.:icon_evil:
DirtyDENTUZIJASTA

jan 2009.

To ti je od PES-a....nemoj nesto super kao travu koristit na nesto glupo kao igrice....
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

Zdrav duh u zdravom tjelu... svi zvucite ko reklama za olimpijadu...hehehe.
FreddyFAMBASADOR

jan 2009.

meni su par puta trnili testisi... al sve to proe... nemas beda... ;)
McGreggorENTUZIJASTA

jan 2009.

uu, parestezije, najs :) mislim, mozda ti je cudno jer nikad nisi tak nes prije osjetil, al potpuno je normalno...Kaj si pusio?
wannabeshaman1POZNAVALAC

jan 2009.

ja sam se te neugode rijeaio haaiaem i salvijom :)... al ak i ako mi se dogodi neato sli no tuma im to kao viaak energije(vutrine valjda :) ) na koju se treba koncentrirat pa preto it u neki pokret ili bilo ata ato se osjea produktivno u tom trenutku. to je full dobra metoda da tu neugodu pretvoria u jak trip(jer te ne sputava nelagoda) :) osobito ako je no a ti si negdje u prirodi a ti pokreti podsjeaju na paraplegi nog aamana(pozera) s ~eravicom meu guzovima ili ne im drugim vrelim. ugl bitno je da samo ne le~ia ve fizi ki radia neato ato je u skladu s tripom. (improvizacijom sku~ia ata je to)s tim radom si mo~ea i izmanipulirat svijest. hmm ili mo~ea iskoristit te tenzije u sebi da te izguraju iz tijela...transcendentiraju. ni sam joa neznam ato je to to no. osvjestim drugi svijet kroz "portale stvarnosti" koje vidim ko halove(ko one na tripu poslje same apice...nevjerojatno kolko s malo truda mo~ea puno dobit od thca) i sve viae prelazim u njih. sad bi trebo nekako uspostavit komunikaciju jer je ovo do sad bilo samo predstavljanje.
mr. GuchoAMBASADOR

jan 2009.

a da se ne poznajemo? uvik u jednega lika: dimljenje i igranje maratonsko pes-a, niko nikad na fax :sick:

jan 2009.

e na ovo sam slucajno naletio.... necete vjerovat - al dok sam zalazio kod frenda (koji je imo neki dobar hash XD) morao sam cijelo vrijeme igrat FIFU (a ne PES- to je zato sto on misli da je FIFA bolja i realnija. jebiga, njegov je haaia... XD) i isto to mi se dogadjalo. Ista stvar ikad smo presli na Prince of Persia, al to vec kontam da je zbog vibracija jer se igra na analog. al opet ne kuzim kakve to veze ima s nogama tamo bude neugodno kad se pojave trnci... al to se dogadjalo samo ka sam brijo kod njega, a haa je bio posvuda. ?!?!!?? wtf?
bongashLEGENDA

jan 2009.

Super, ti si jedan od onih gadljivih likova koji se dru~e sa ljudima samo radi gudre ... To ata ti se deaavalo bila je loaa vibra, ako mene pitaa bolje nisi ni zaslu~io.

jan 2009.

Pusio sam skunk koji smo nabavili iz Ljubljane... Inace sam iz Hrvatske... Ma gle, mozda je to zbog previse vutre.. Barem tako mislim da sam ta dva puta pretjerao :))

jan 2009.

Da nisi to zasluzio jer si igrao usranu fifu.. Nemres tak :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

jan 2009.

Samo mi jos nemoj reci da ides na graficki :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
TarkiPOZNAVALAC

jan 2009.

Pushenje i igranje PESa je masovna pojava, brijem da to radi svaki treci uzivaoc ganje u dobi izmedju 16 i 30

jan 2009.

ovaj tjedan je cjeli u kurcu sto se tice bio prognoze...

jan 2009.

Evo danas sam zapalio 1 joint s par frendova,ono taman lijepo za nas 4... Taman, uglavnom to je bilo na odmoru, i dobro me puklo, ono teska smijalica i sad da se vratin na temu, par minuta sam imao osjecaj da mi kao mravi prolaze desnom stranom face,ono znate kad vam utrne noga itd... Neznam od cega al to mi je prvi put da se dogodilo... Bilo je neugodno,al kratko tako da....
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

eto zapalio ja nekidan kad ono zasvrbio me lakat i onda sam se poceso i proslo ... nevjerojatno...

jan 2009.

Veoma informativan post. Hvala!
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

joj nemojte puait pod velikim i malim odmorima, to nije nikako dobro. profe sku~e to i onda kasnije imash problema, makar argumenti bili neutemeljeni... em se nemosh skoncentrisat na nastavu, kolko god se dobro osjeali... fino zapalit poslje akole, laganini popit kavu, soki, aetnjica... onda doma i u it. bila sam ja u svakojakim stanjima u akoli, na faksu... jednostavno, isparanoiraa se bezveze. jednostavnije je puait kad nisi negdje gdje ne bi trebo bit strgan, eto tako. iako je to opet do osobe do osobe. al to bi trebalo bit rekreativno, zar ne? a kad obavljaa obaveze, onda se ne rekreiraa... i tako dalje... i opet sam oala u oftopik.
Silent BobPOZNAVALAC

jan 2009.

Osim ako nije iz medicinskih razloga, onda treba pusiti da bi mogao da obavljas obaveze.
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

aha. djetetu od 15-16 godina daa da puai travu u akoli. iz kojih god razloga. jea rajt, nesmje ni cigarete kupit. a ata e normalnom srednjoakolcu joint na odmoru, molim te? kao, da mu sendvi bolje sjedne?
Silent BobPOZNAVALAC

jan 2009.

Curo edukuj se. Neka djeca ne bi mogla da stoje na nogama, pricaju, jedu, da im nije vutre. O odmoru nisam pricao. Pricao sam o medicinskom ucinku. Neke bolesti su opake. Vjerovatno ce vise staraca imati te bolesti, ali desava se da zakaci i mlade ljude, pa cak i tinejdzere. Znam da vecina vas jos uvijek gleda na vutru kao zabranjenu stvar koja je zabranjena jer steti, ali je koristite jer ste onda kul. Sve ja to znam. :D
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

e baa si me iznerviro sad, znaa.
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Nesporazum! Nemoraa sad odma iz toga povu takav zaklju ak ipak je na ovome forumu velika veina sasvim pristojno obrazovana ato se ti e marihuane Ajde sada poljubit se i pomirit.
Silent BobPOZNAVALAC

jan 2009.

Rosie Lee, nisam zelio da te iznerviram, ali jesam pricao i tebi. Svakim danom se pojavljuju blesavi postovi o posljedicama, miscnim masama, trncima i palcima. ] Izvini Rosie za nervozu. ;)
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ma razumijemo se mi. razumjem ja ato ti meni oea re, i apsolutno te podr~avam, al ja govorih samo eto, da ne bi svom 13 godianjem bratu (koji je sreom i zdrav i divno dijete) dala baa da puai na odmoru u akoli s nekom ekipicom iza dvorane za tjelesni, iz razloga jer ne ~elim da ga se etiketira u zbornici kao nekog narkomana, iako to on to ne bi bio. a tu je i faktor bljuvanja i zelenjenja kod mladih i neiskusnih puaa a, zbog kvalitete onoga ato im je dostupno... govorim o izbjegavanju negativnih posljedica. (dakle ne zdravstvenih posljedica nego druatvenih neugodnosti. poato trava jeli nije legalna i hrpa ucviljenih profesorica se hvata za glavu kad neko puai travu jer je to droga) nedajbo~e nekog problema, pa ja bi mu prva dala da zapali i uzgojila mu tri ormara. meni se dogodilo da sam slomila nogu u akoli i onda mi je stara naala travu u d~epu nakon hitne i odma je bilo - pala si jer si napuaena. a ja ponjela ono ato uvam ve danima, za zapalit iza akole... a ato se nervoze ti e, rijeaila sam to jednim so nim budiem ;) mir mir do neba, brai i sestramaaa... :sun2:
TarkiPOZNAVALAC

jan 2009.

Pushio sam i za vrijeme odmora i danas volim isto tako :D neki se brinu za etiketiranje djeteta u zbornici... jbg ako se dijete moze s time nositi i dalje pokazivati uspjeh, nece ga zbornica prchit samo dobre ocjene i sve 5 (a dva je dovoljan :D a jbg ak vutra smeta u ucenju, onda bacaj ako ucenje bitno edit: tako je volite se ljudi!
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

ja otkad sam po eo intenzivnije puait sam po eo prolazit s pet. Ali ne puaim osobito esto u akoli, tu i tamo ali nije mi neato to toliko bolje puno poslije

jan 2009.

kolega Superbongash je i dalje uber seljacina, jos takvog nisam upoznao. bolje mi daj ban, izbaci me sa foruma zauvijek ili bilo sta, al nemoj mi uletat s tim pederskm fintama da mi brises postove kad te ugasim. nebudi seljacina.
rasta-mareISTRAŽIVAČ

feb 2009.

To sto ti se desava je sasvim normalno ako konzumiras samo marihuanu! Te trnjce ili kako ih vec objasnjavas su ljudi jos u Kini(pre 3000godina) objasnili na sasvim lak i prihvatljiv nacin za svakog. Biljke moci (kao sto je vu) imaju nesto sto obicno cvece nema:) Najvaznije kada ti se javi taj "nelagodni"osecaj, da nemas straha,vec se opusti i pusti da prodje samo.....da mnogo neduljim,to ti je brate knjiski primer naduvanosti,kada imas osecaj odvajanja duha od tela....ja jedva cekam da mi se to desi..... A OVO JE ZA SVE NA FORUMU; OPROSTITE AKO SE NEKO NADJE PROZVAN NA VERSKOJ OSNOVI,NIJE MI TO CILJ........ STANJE ODVAJANJA DUHA OD TELA JE NORMALNA,NARAVNO MNOGO JE EFIKASNIJE AKO MOZETE TO BEZ TRAVE,ALI SAMO JEDNA CINJENICA KOJU SAM PROCITAO U JEDNOJ JAKO LEPOJ KNJIZI..... STANJE KOJE NAM POKUSAVAS OBJASNITI KAO NELAGODNO JE USTVARI LAGODNO:) I TO JE PRAVO STANJE POD DEJSVOM MARIHUANE..... ADAM DOK NIJE PAO, SE OSECAO POTPUNO ISTO DOK SPAVA!!!!!!!! TAKO DA PROBAJ MALO DUHOVNOSTI PRIPISATI TVOJIM OSECAJIMA DOK DUVAS.....SVE JE OD BOGA....NEMA STRAHA...NECES UMRETI...SAMO NAUCI DA SE OPUSTIS,ONDA CES SHVATITI O CEMU SAM PRICAO...........

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se