VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaAktiv Filteri
LEGACY

Aktiv Filteri

12 odgovora2,282 pregleda
jaime88LEGENDA

nov 2017.

Filteri za motanje. Probao sam ih, prednosti: manje atetno za plua, lakae je smotati, ne prolazi granje u usta kao nekad kod obi nih filtera nedostatci: nekako se gubi onaj osjeaj puaenja, smanjeni okus
-BäR-ZMAJ

nov 2017.

Nekako nije trebala nova tema,moglo je u postojeoj ;) https://www.vutra.org/threads/flopovi.3252/ Meni viae ulijee praaina od duhana kad moram s tim motati nego grane :) A atetnost...hmm...ebem li ga,odbijam se zamarati s time,puait u kako spada :joint2: Prekratak je ~ivot da se brinem o filterima :razvaljen:: edit: Kakav je opi dojam,jel preporu ujea?
MementoKuriENTUZIJASTA

nov 2017.

Nekoliko puta sam probao stavljati obicne filtere za motanje cigareta, ali uvijek imam osjecaj da me slabije radi vutra. Da li je to psiha ili stvarno filtrira neznam. Ali ovi mi izgledaju odlicni za motanje cigareta.
jaime88LEGENDA

nov 2017.

imam ih , nekad ih koristim kad nemam karton, ne svia mi se kod njih osjeaj da slabije vu e dim kroz taj filter kao da zapinje da, ali taj aktivni filter viae i nije nova stvar, bile su prije cigarete Avangard, ako se netko sjea, s aktvnim ugljenom a to je isti princip kao i kod ovih sadaanjih aktiv filtera
Kakadu063LEGENDA

nov 2017.

Svaki filter ti smanjuje aromu i thc kod duvana nikotin, katran i sitne estice ai. Ako ea zdravije duvanje probaj bong ili vejp. Stavi tolko vutre kolko motaa u bong pa poduvaj videea o emu pr am:razvaljen::
jaime88LEGENDA

nov 2017.

razbio mi se :puuuh::
Kakadu063LEGENDA

nov 2017.

Ja svoje bongove pravim kad god naem lepu bocu imam ih 4 kom a naj bolji mi je od jedne od 2l zapremine. Kad nisam kui onda vejp. Nsam smoto jedno godinu dana a i nisam puaa pa mi niata ne zna i, istak je zakon.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se