VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKullu Shop
LEGACY

Kullu Shop

14 odgovora8,692 pregleda
MiGiISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Novi Sad,Zmaja Jovina 23 (passage naravno) Nargile+Vodene Lule+Rizle+Pajpovi+Mustikle+Ice Bong-ovo+Ma Svasta...... U jednom lokalu sam video flayer ove radnje....nisam bio al cu uskoro da je posetim....jel neko mozda bio?zanimaju me cene pajpova....

jun 2009.

Imas sve to i u Bg, +++++++ u pasazu je radnja..ima svasta ..BONGOSI,najveci izbor papirica za motanje ,mrvilice...gomila stvarii
caoooENTUZIJASTA

jun 2009.

istina... ali ni blizu dobro opremljen kao Kullu shop... tamo sam uzeo mnooogooo gotivne pertle :)
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2009.

Pa ato ranije niste rekli, ja sve mislio nema takva radnja u Beogradu. Nego koje su cene za grinder i jel imaju providne rizle ?
caoooENTUZIJASTA

jun 2009.

ima grindera i ima providnih rizli... za cene moracesh da odesh pa da vidish... @groovy koliko vidim ti si neko ko je u asocijaciji sa groovy shopom pa evo da vam dam par konstruktivnih predloga... radno vreme - nikada nije kao shto je napisano na radnji, realno ili promenite to na ono shto vam odgovara ili ustanite ranije (pogotovo vikendom), kapiram ja da smo svi u fazonu "ma opushteno" ali kad se icimam do grada samo da bih shvatio da vi josh niste otvorili ili ste pobegli ranije dodje mi da ne dodjem vishe nikad... flopovi - sunce mu poljubim stockujte vishe ovoga, kad se chovek jednom navuche na kupovne flopove sve ostalo je... meh... bezveze... bar 6-7 puta sam dolazio a da flopova nije bilo, misim saberite 2+2, ako se trazhe toliko napravite uvek vechi lager... m2c

jun 2009.

jel imaju te radnje sajtove na kojima moze da se kupi sva te stvari

jan 2014.

da li ovaj shop i dalje postoji u NS-u?

jan 2014.

jok, vise ga nema, tako da mozemo i temu zatvoriti

🔒 Ova tema je zaključana