VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMarijuana bogata CBD-om (s minimalno ili bez THC-a).
LEGACY

Marijuana bogata CBD-om (s minimalno ili bez THC-a).

11 odgovora1,766 pregleda
milutinAMBASADOR

jun 2015.

uo sam za anti-anksiozne efekte CBD-a pa me sada zanimaju takve biljoze. Imate li ikakvog iskustva ili znanja o njima. Kao popularni strainovi na netu spominju se "Charlotte's web", "Harleqin" i "Avidekel", koji imaju manje od 1% THC-a, a 10-20% CBD-a. Odlucio bi se za outdoor nekoliko CBD-uaa ove sezone. Trenutno ne znam gdje nabaviti sjeme, kao ni metode uzgoja takvih biljaka - postoje li razlike (nutrijenti), pa se obracam vama za pomoc. Hvala. Javljam se opet. ini se da su sve "high CBD strains"pri e jedna velika prevara napaenog naroda. Fascinantno je na ato su sve ljudi sposobni za novac. Pamet u glavu narode, uvijek e bit zmijskog ulja.
MeskalitoLEGENDA

jun 2015.

Brzo si razjasnio sam sebi , za 9 minuta mislim , bravo
He-ManLEGENDA

jun 2015.

Mo~e li neko detaljnije pojaanjenje zbog ega su CBD sorte prevara ? Ili da temu odmah prebacim na graveyard.

jun 2015.

milutine, ostao si nedorecen
t@maraZMAJ

jun 2015.

O ito joa uvijek ima pojedinaca koji mjeaaju i usporeuju thc sa cbd-om. Nije nikakva prijevara,to su jako sli ne u osnovi a ustvari jako razli ite supstance. Jedna je psihoaktivna a druga nije, svaka na svoj na in ljekovita. To ata ti neznaa razliku je stvar tvoje informiranosti i koliko si se ti anga~irao oko toga da nau ia razliku, ne osuuj i nemoj airiti dezinformacije.
Sjaj2ENTUZIJASTA

jun 2015.

fz-E_xusaQ4
Fahro420POZNAVALAC

dec 2016.

Ako ~elia biljozu za visokim udiom CBD-a za Tb je industrijalka

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se