VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaJeli pusite duhan/cigare sa vutrom, zasto ne-zasto da
LEGACY

Jeli pusite duhan/cigare sa vutrom, zasto ne-zasto da

96 odgovora7,142 pregleda

feb 2021.

Ja ne pusim sa duhanom il cigarama, srce mi lupa ko ludo od te kombinacije, samo cistu derem sa hemp wrapom, omotan u raw papiru da bolje gori

feb 2021.

Ovakvih tema imaa, koliko hoea! https://www.vutra.org/threads/duhan.6098/page-7#post-690817 Zaato uope mjeaat sa i ime? Ako je dobro osuena(djika), gori normalno! Ovo e ti izbit plu a To motam za druatvo, ina e bi riknuo:)
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Dok je harvest, stavim 10-20 posto duhana da bolje gori. Dok je kriza, stavim 10-20 posto mare. Jbg. smiley9934
BadiZMAJ

feb 2021.

Ima pravo 0Marac0 kad se naviknea na blunt bolji je od jointa:thumb:. Jedno vrijeme sam motao samo bluntove i stvarno sam u~ivao u njima, popuaio bih ga solo samo tako...i tako sve dok mi jedan dan nije utrnulo pola jezikasmiley9934, to me tad isparanoiralo i vratio sam se jointu:D. Sad kad vidim ovaj fini blunt od kolege doe mi da odem kupit bluntove.smiley9934 A zna se, joint mora bit krcat sa vutrom, ono tek toliko malo duhana i obavezno slojka.:djede::D
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Nikad nisam probao blunt. Morat u si to naru iti, imaa kakvu preporuku?
BadiZMAJ

feb 2021.

Eto Juicy ti je dobar, bilo je prije i onih Kingpin:thumb: EDIT: Gotovo, nabrijo sam se...poslije posla pravac smart shop:D EDIT (2)smiley9934: Nisam naaao Juicy ni Kingpin, al sam naaao neke tree:))

feb 2021.

Jesi dero ulicnu kad ti je utrnilo, ja sam bio ulicnu prije neg sto cu u restoran sa frendom i oba dvojici pola lica utrnilo ko zna u sta je bilo umoceno, u jointu je bilo. Da i srce mi je bilo 150 bpm

feb 2021.

Od mentolnih o e jezik, da utrne. To sam ve uo! Naru ujem iz Njema ke, ove od hempa, mada su slatkaste, dok ne odstoje. Najbolje su mi od tabacca, ali onda ih ne mogu platit preko paypala, jer je duhanski proizvod:D. Hemp mo~e:) Meni slu~e, da zapalim sa druatvom, a da se ne vidi djika, jer sve babetine oko mene. Pokvareni telefon, bolji od 5g mre~e, a i br~i:) Ovako misle, da ih i sam blunt pukne, a kakva je uli arka, idu doma na koljenima:) Druga opcija je kupit jeftine cigare, bez onog plasti nog filtera i iznad pare ju lagano odmotat. Meni je to tri puta ja a pljuga, a i dra~i mi je okus!
BadiZMAJ

feb 2021.

E vidia to mi nije palo na pamet:D Sla~em se, to je pravi ameri ki blunt:thumb:
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Imam doma cigaru od 20 eura, uvoz, ostavio neki lik u uredu. Zapalio sam jednu, spusio pola, opralo me u pm u glavu,tlak,zeludac. Nije to za mene. Nekako si gruntam da bi ova druga mogla pasti za blunt, dok uhvatim volje to odmotati.
BadiZMAJ

feb 2021.

Ako si uvla io dim od cigare u plua nije ni udo, cigara se ne uvla i:D Nego ata samo zamotaj bluntaru, ali obavezno iznad pare odmotavaj cigaru kako je kolega napisao...ina e e ti puknut:)
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Ma nisam uvlacio, niti obicnu cigaretu kad ponekad zapalim - ne uvlacim. Jednostavno me opralo, ne pusim cisti duhan vec godinu i nesto. Onda bi se mogao pocastiti za valentinovo sa dobrom diy bluntarom, sebe i svoju curu Desu. smiley9934 ::listomahanje::

feb 2021.

Blanotvi su dobri za ponekad, ali za svaki dan nisam baa siguran, previae mi to izgleda natrpano aromama i Bog sam zna ime, a ato se ti e duvana kad sam sa druatvom uvek ide na gram pola cigare, a kad sam solo strogo istaci ili bong. ::roor::

feb 2021.

U pocetcima sam duvo sa duhanom, jbg makar nikad cigare nisam pusio. I to je bilo vrijeme samo pusit da se napusis. Ali zadnjih 4-5 god samo cistak i slojka, nije mi vise na prvom mjestu biti samo napusen, sada mi je najbitniji okus i miris pa tek onda rad pljuge. Ja ne znam bil ikad mogo vise pomjesat sa duhanom mislim da bih se ispovraco odmah. A sta se bluntova tice jedino back woods blunt, ovi sa okusom su zesci otrov.

feb 2021.

Palio sam cigare 5 godina, meutim ve skoro 4 godina ne puaim i nekoliko puta mi se desilo kada naletim na neke drugare koji purnjaju viae duvana nego vutre u d~ointu da mi se od cima odmah baca pegla, tako da te razumem u potpunosti. Zavisi dosta i od duvana, rizle i trave, ako je trava ja e arome i mo~e da proe, ali ako aroma duvana preovladava u buksni to je definitivno znak da ga ima previae.
FreshexenAMBASADOR

feb 2021.

https://herb.co/learn/best-herbs-to-mix-with-weed/
nerpZMAJ

feb 2021.

samo arhaicno: 50:50... nebitno koji duvan!
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Ma uzimam ove skuplje, jer su bolji, naravno. Prednost Puablo ili Suavage. Valjda sam dobro napisao, ali teako je do njih doi. Lucky je isto dobar, iako koata oko 60kn koliko se sjeam. Trenutno imam neki Amber, 30g je oko 45kn, i ist je solidan. Nisam ni ja neki pobornik duhana, ali kad mi se puai uz neko pie - onda bez beda stavim 50:50 i u~ivam u dimu. Uope se ne nerviram, bitno da je meni dobro.

feb 2021.

sale zadnje 2 godine purnja ovaj...i mogu reci da mi je odlican,pogotovo za mix za djidju..:razvaljen::
BadiZMAJ

feb 2021.

Da da dobar je i Karelias, al najdra~i mi je Old Holborn:thumb:
Nekad sam i ja karelias koristio, sad rokam camel ~uti :thumb:.
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Puablo i suavage reklamiraju kao duhan bez aditiva,kemije itd. Imaju brutalan miris.I uzasno je jak. I sve teze je doci do njega.
maškaZMAJ

feb 2021.

@Badi Brat mi puai Old Holborn i skroz je solidan, ima neku vrhunsku aromu tipa vanilija ili tako neato. Samo prelagan za mene jer sam ovisnik o cigaretama, volim malo ja e. @Trulyo Ako si iz HR ima ti Pueblo i Sauvage na petrolovim pumpama (admini, ispri avam se ako je reklama, nije mi namjera).

feb 2021.

Ja na placu kod svojeg frenda, dobijem Virginiju 150 kn, kila. Nekad ima zlatni dukat, ali on je malo skuplji.... Tko voli dobar duhan, jak, meni je odli an, a pljuge motam iste! Volio bi, da ovaj ima ne narezane listove. Oni se mogu tretirat, da zadr~e vlagu, pa sa time motat... A od vanilije, volim sladoled:)
dzidzoLEGENDA

feb 2021.

Ja jako malo cigare stavljam u pljugu i cesto se ekipa buni, jako im :crazyd: Mjesao sam sa malborom gold al je pun grana i bas je los, nema cega nema u cigarama :razvaljen::

feb 2021.

virginija je top duvan(sorta)...koristi se u vecini skupljih cigareta...doneo mi drugar seme virdjinije pre nekih 7-8 god,probao saditi u saksije ali slabo to bez baste.. :D
ThemistoclesPOZNAVALAC

feb 2021.

Stavljam duvan jer ne umeju da osuse ovu ulicnu vutru inace da je suvo kako treba zasto bi to radio,duvan se stavlja koliko ja znam zbog loseg kvaliteta vutre.
dzidzoLEGENDA

feb 2021.

Imam vrhunsku robu miksanu sa duvanom , stvar ukusa.
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Otvorim kutiju, imam ovo...Zasto imam rupe po cigari?
dzidzoLEGENDA

feb 2021.

Meni izgleda kao da se previse sasusila
TrulyoZMAJ

feb 2021.

I meni.A dugo stoji u kutiji...Bila je otvorena iz celofana, pa ocito zrak ulazi u kutiju.

feb 2021.

Ako vec nemas humidor onda zip vrecica moze odraditi poso,neka manja boveda u nju od 68/70 ili 72% ovisi kakvu cigaru volis i to je to A ovu mozes baciti
ČađaraAMBASADOR

feb 2021.

Sa duhanom, navika a i realno nemam toliko vutre da puaim isto. :plac:
dzidzoLEGENDA

feb 2021.

A i da imas opet nebi purnjo cistaka, sam kazes da je navika :D
ČađaraAMBASADOR

feb 2021.

Znaa kako ka~u, lahko se ovjek na bolje navikne. :D

feb 2021.

vis' interesantno... kad sam bio mladju motao sam cistake??? e svasta.

mar 2021.

0, X5@ B@020 =5CB@0;8H5 4C20=, ?@52>45[8 >2> =0 3>>3;5-C, X5@ =5 3>2>@8< A@?A:8, B0:> <8 X5 60> 71>3 ?>3@5H=8E @5G8

mar 2021.

better use croatian, more then half ppl here cant/dont know to read cyrilic. its like 15B5@ XC7 :@>5XH=, <>@ 45= E0;D ?8?; E8@ :5=B/4>=B =>2 BC @84 A8@8;8:. can u read this? :lol:
ggeosISTRAŽIVAČ

mar 2021.

U po etku istake, ali za nevericu, manje me rade trenutno, a to mi je obi no najneophodnije. I onda meaam sa kareliom duvanom, za sada, dok ne skontam neato bolje. istaci, osim ato mi progore plua, tipa 2-3h kasnije me uhvati. Yeah, i know i am freak of the nature.

mar 2021.

Nabavite bong i reaite se svih vaaih problema sa duvanom i miksom :zvizd: Ako ve mora miks, nekako mi najviae prija duvan iz cigareta, manje mi prijaju ovi iz kesica, a domai sa pijace nikako.

apr 2021.

Koristio samo Karelias i Sauvage.. Moto ovako ispred floka stavim solo duhan, onda vutra pa na vrh opet solo duhan.. Na kraju posolim s Duhanom.. I tako mi je bilo skupo 1x tjedno kupovat duhane. Osli brte na 50kn vrecica. Neko je piso da mu se ekipa zalila da puno soli. Meni isto prigovarali,zakaslju se do gusenja.. P. S. Nedavno sam kleko i nepusim. U 30 dana, 23 samo sranja sanjam..
BizzzoZMAJ

apr 2021.

Ja ga ovako esto sfikarim. Vidio u 2x dokumentarca Trinidad i Tobago ovako rolla tradicionalno. Roll-On takozvani. Gore ganja umjesto floka cigara. Cigara kad se potpali, bude stvarno specijalnog okusa.
trevorAMBASADOR

apr 2021.

Moracu da probam da stavim jedan ovakav prigusivac na pljugaretu. Inace za posao ili kad hocu da pusim negde vani da me ne prokljuve po izgledu sprave, napunim trecinu cigarete dzejom. Stucem tih prvih 3-4 dima na brzinu,ostatak pljuge sa duvanom bude isto mnogo dobar.
Dim iz uvetaENTUZIJASTA

okt 2022.

Radi me jace i duze sa duvanom i ustedim vutru jer uvek kod flopa stavim samo duvan da ne moram posle da pusim i flop jer je ostalo kod flopa malo vutre
ĆyroZMAJ

okt 2022.

Ja isto s duvanom. Naucio tako i pase mi taj miks :) ne ustedim vutre jbga jer stavim gram u baklju bar :D :p Motam samo sa skijom. Golden Virginija zelena. To mi je sve..
Dim iz uvetaENTUZIJASTA

okt 2022.

Ne ulazi mi nikako u glavu kako me top od 0.5 odradi i vise nego cistak gram a drug je skoro odlucio da batali cigare i sad sprave pusi iskljucivo ciste i kaze da mu je tako rad jaci i da ga drzi duze dok je meni potpuno suprotno od toga
EdibBENTUZIJASTA

okt 2022.

Kada vec o tome pisete, ja ne mogu da pusim bez recimo actitubes filtera. Prejako mi, ne odgovara mi ukus, a s njim perfektno. Koristi li jos neko ovakve tipove filtera:
BizzzoZMAJ

nov 2022.

Da. I to preko 3000 komada cirka. I neu vise nikad. Toliko sam se patio u biti s njima i s konsenzacijom da mi je jedno 3 mjeseca doalo da prestanem puaiti u totalu. Uglavnom, im temp vani padne ispod 10 stupnjeva, smotan u kui, izadjes pripaliti, toliko kondezira i curi da mi je skoro ogadilo duvanje.

nov 2022.

Ja motam sa akijom i ne znaa ato viae grebe...:) Ali,stavim isto malo da bolje gori! ovjek od kojeg kupujem duhan,probat e mi nabavit listove duhana. Iskreno,ne znam ni kako izgledaju ili da se mo~e motat,ali to bi mi bilo idealno..... mjesec dana sam le~ao u bolnici i viae mi je falio duhan,nego ~i~a. Nakon par no i,vrlo ~ivotopisnih snova, zaboravio bi da postoji:)

nov 2022.

Duvan je "lukav".. Neea brale tako lako da ostavia duvan kao vutru.. Ina e trenutno dimim duvan Amber Leaf, super je, a u pljugu ide obavezno.. Od tog istaka kaaljem i kaaljem i kaaljem, ne mogu..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se