VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaParanoja
LEGACY

Paranoja

72 odgovora6,424 pregleda
:b_evil: Pozdrav svim user-ima... imam jednu pitalicu u vezi konzumacije mariuhane, prije svega o losoj posljedici i to paranoji.... i to cesto me spopadne kad sam naduvan i krecem se u javnoj sveri, javni prevoz itd. da li ima neko slicno iskustvo ili mozda postoji nacin kako savladati paranoju????

nov 2008.

nemoj da dimia prije vo~nje javnim prevozom dimi samo kada si na neko opuateno mjesto nije fora biti stalno napuaen ve opuateno napuaen:icon_mrgreen:
TarkiPOZNAVALAC

nov 2008.

il nemoj pusit il se zbuxaj na toplom negdje po mogucnosti kraj kakvog kamina, radijatora, plinske boce il neceg slicnog PS nemoj se raznjet u zrak!
HolstenISTRAŽIVAČ

nov 2008.

hahahahahahahaha Tarki legendo PS nemoj se raznjet u zrak!
DjangoENTUZIJASTA

nov 2008.

i meni je tak znalo bit kad sam tek po eo puait, ali je ubrzo prestalo zapitaj se zbog ega si paranoi an, ato ti se mo~e dogoditi?
McGreggorENTUZIJASTA

nov 2008.

duvaj doma i uzivaj :) al da, cist je normalno da postanea paranoican.....al isto tak je dosta individualno....mene osobno nikad nije pucala paranoja osim dok me frend poceo ganjat maljom za meso po stanu...al dobro...
klorofilISTRAŽIVAČ

nov 2008.

uvijek se zanimljivo vozit javnim prijevozom uduvan. imam takav filing da sam u centru pa~nje i da svi kontaju da thc kola mojim tijelom. spuatena glava i smijeh sam sebi. neka pozitivna paranoja recimo :)
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Mene znabit paranoja ali uglavnom kad naduvan nosim sa sobom joa dima do kue ili tako neato ili ako recimo zapalim sanaderov ogromni plakat izarazito napuaen pa zabrijavam da je pola grada izgorilo
klorofilISTRAŽIVAČ

nov 2008.

ili nekakav bong recimo :bong7bp:

nov 2008.

Javno prijevoz je zakon kad si upuaen...jedini je problem ui i izai...Zna mi se dogodit da mi je super unutra,nekako ugodno,pa napravim joa koji krug...dok se isprazni ili zamiriae kakva pekara uz stanicu.
bozgaLEGENDA

nov 2008.

meni je najvea apica bit upljugan kad se vozim u vlaku, tramvaju, busu... :) paranoja je neracionalna i ja je lako mogu suzbit jer pljuga ipak nije poput gljiva da ne mogu napraviti "reality check". zadnji put me pukla paranoja preko ljeta kad sam puaio neku zlu travu i vraao se doma. obi no to zna bit od zlih trava koje su uzgajane samo da bi se na njima zaradilo... edit: no no
need_weedENTUZIJASTA

nov 2008.

zle trave, a....hahaha
pecko88ENTUZIJASTA

nov 2008.

Idem se utopiti u punu kadu tople vode, zapaliti jednu frulu i ko zna mozda me udari paranoja da se davim....LOL...:ludaci_lol:
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

meni je NAJGORE kad navaren odem u radnju, a tamo nema onog po sta sam dosao, pa ja treba da se odlucim za odgovarajucu zamenu. kako se nagomilavaju minuti, i ja stojim, blejim u proizvode i pokusavam da mislim postaje sve gore i gore. mislim da cu jednom vristeci da izjurim napolje, tek da se oslobodim teskobe.

nov 2008.

Mene ohvati paranoja kad me neko isparanoise na forumu da policija kuca na vrata sa svih strana.
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

UDBA je svuda. kad ti se desi da vidis ove mlade likove tek sa akademije, stvarno se zapitas.... izgledaju kao ti, pricaju kao ti, vare, imaju dobre dzidze.... lose:nana:
mr. GuchoAMBASADOR

nov 2008.

nemoj lagat, najjai provod je kad se naduvaa i uetia u bus s frendom od jedne kranje postaje do druge i nazad, neka duga linija, tipa 17 u split, i onda joa idea u spinut neato pojest, ka bog ti doe :hippy:

nov 2008.

paranoya - frend i ja sami u napustenom i polu razrusenom hotelu spikamo o fajtovima strava ahha ...a spika traje oko 3 sata inace a radnja se zbiva u mracini (mraku)..

nov 2008.

mene pochela prati paranoja, kad su mi rekli da previshe duvam..whahah zaEbavam se, nego..strashno mi se osjeti na ochima kad sam uduvana..to me jedno vrijeme pralo, al uz vizinE se osjecham nekako kameleonski, ono naduvan, super ti a ne kuzhi te niko jbga.. :) (zvuchi kao neka jeftina reklama za kapi za ochi ahahah) ..vishe volim zapaliti u sobi ili negdje u prirodi..i ono najbitnije (bar meni : p ), vazhno je skim zapalish.. yay yay jupi jeeej , et... ~: )

nov 2008.

kako kome kako u kojim godinama ja se ne vozim prevozom dugo vec

nov 2008.

Pa mene jedino cepa paranoja kada motam na javnom mestu ili kad pushim sa nekim (na javnom mestu)... Imao sam pre paranoju od GSP-a (gradskog) ali je to brzo proslo, jer sam skapirao da (kako se to popularno kaze) "ono sto se desava nije istina" !!! :) Desilo mi da udjem prebijen u bas, znam da su mi oci dve crte i crvene kao da sam gnjurac, i okrecem se... svi me gledaju.... i kao... pa opusteno, i onako svi gledaju ko ulazi i izlazi u bas, ko si, sta si? nema to veze dal si navaren ili ne....:) Jednom mi se cak desilo da sam usao u nocni prevoz (koji se inace naplacuje), i sad, drzim pare u ruci i cekam da dodje kondukter/ka kod mene da mi naplati kartu... i cekam i cekam... i ona me 2-3 puta zaobidje, i ja pocnem grohoto da se smejem... :) ali to nema nikakve veze sa paranojom... OFF Topic :))) Nego, sta sam ono hteo da kazem, a da .... sto se tice paranoje, kao sto je rekao nas frend Django , zapitaj se zbog cega si paraonoican i pokusaj to da pobedis... Sve je u glavi.... I sad jedna pametna... Nikad ne dopusti da te THC vozi, uvek ti vozi njega.... videces da je zanimljivije... tacnije, nedaj mu da te paranoise, isparanoisi ti njega :P
SequorisISTRAŽIVAČ

dec 2008.

mene i ekipu je znala prat paranoja kad bi se vozili nave er u grad busom, ali paranoja od toga da svi ku~e da smo napljugani no kako smo se esto vozili busom, po eli smo onako napljugani primjeivat da su i svi ostali napljugani, pogotovo petkom i subotom. ono, cijeli bus napljugane ekipe ide u grad! od tada smo postali ful opuateni...
hirnISTRAŽIVAČ

dec 2008.

da ali kako da ga isparanoisem
m4r3POZNAVALAC

dec 2008.

To s vremenom dodje kod nekog prije kod nekog kasnije ,uglavnom morash naucit koolirat vutru tako sto cesh svojoj psihi nekako reci da je sve ok i pod kontrolom, to je stvar psihe jbg.. Razlog moje paranoje je bio: crvene oci. ,posto se odavno znam kontrolisat kad sam napusen to mi je bio jedini problem i uzrok paranoje.. al njega sam otklonio koristenjem kapi za oci proculin ili visine.. I onda napusen ko stoka opusteno pricam sa bilo kim, prijatelji, roditelji, poslodavci bez da imalo posumnjaju da sam pod uticajem necega :))))
RosieLeeISTRAŽIVAČ

dec 2008.

joj. obiteljska okupljanja pod utjecajem su najja a. najdra~e mi je gledat film s mamom strgana. ono, neka drametina za o i isplakat, a ja se kesim i umirem od smijeha. a ona me gleda. a meni beeed.

jan 2009.

mene je samo jednom vozila paranoja, i to celo ve e, dokle god je trajalo dejstvo, dotle sam ja bio isfrksan ko budala... ja sam se toliko istripovo da sam stvarno poverovao u to da u, ako prestanem da hodam, da se onesvestim i umrem. I tako sam jedno 3 sata samo aetao ubrzano ko kreten... u ~ivotu se nisam viae usrao nego tad... ostalima, koji su varili sa mnom, bilo da jaja, svi odli no raspolo~eni, hepi tripovi i to... zna i da nije bilo do trave. to ve e, pre nego ato u variti, sam bio straano nervozan i napet, i joa me ortak uo i varke iznervirao straano, pa predpostavljam da je to uzrok tog bed tripa. tad sam reko da nikad viae u ~ivotu neu variti, al eto ve sledeeg vikenda ja zapalio...:icon_biggrin: i bilo mi do jaja...
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

`to se paranoje tice Mene uhvati cim se sjetim javnog prijevoza... Vjerojatno ga zato i ne koristim... A kad zapalim nisam nikad imo paranoju... ono nikad nisam bio u nekim spikama udba-caji-mafija pa valjda zato... Iako sada kad su uhvatili ovog caja u Dubrovniku hvata me paranoja jer smo mi ovdje (dubrovnik) okruzeni granicama a vec se godinama zna da nam iz policije (ili uz njihovo znanje i odobravanje)dolazi vecina trave, pa eto ako nastave sa tim hvatanjima ostat cemo bez Trave... Ali zato je lowrider vec na klijanju :) pa eto ako i budemo mjesec - dva bez dime nije bed...
cricket.ISTRAŽIVAČ

jan 2009.

tesko da cemo ostat bez trave, kad je bila prosle godine negdje u desetom mjesecu nestasica po gradu, opet se dalo nabavit, uvijek ce bit trave.
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

E ali kad je bila lani kriza nisu padali caji... niti se promjenilo rukovodstvo policije...
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

I evo jos jedna potvrda da ovo o nestanku trave u dubrovniku nije bila paranoja... http://www.dubrovniknet.hr/?vijest=2802

jan 2009.

Otkad kupujem kapi nema paranoje cak ni u 95-ci u bg

jan 2009.

mene paranoja cepa po psihi kad taze navaren pricam sa matorima...sou..!!!..ali mi je uglavnom zanimljivo..trudim se da me ne provale da sam odvaljen i onda se ubacim zesce...:)sto se tice paranoja na javnim mestima..desava mi se u pekari u mom naselju...ali nisam jos uvek provalio zasto.. :)
cricket.ISTRAŽIVAČ

jan 2009.

ok, sve to stoji da pomalo nestaje, ja evo nisam zapalio vec 3-4 dana jer nemam gdje nabavit, ne zivim u dubrovniku tocno pa mi se i ne da peglat svaki dan do dbk-a pa radije ostajem bez hale, jer i kolicinski mi se ne isplati. kao sto je milijun puta receno ostaje nam samo sadit. :D
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

E fala bogu ni ja nisam bas u gradu pa sam miran sto se tih gradskih dilera, mafija, caja i slicnih tice...:rasta1::rasta1::rasta1:

jan 2009.

Ma ove sitne paranoje kao biti vani napljugan meu normalnijima misle i da te neko ku~i da si napljugan,te sitne bedove i ne gledan ko paranoja.Paranoja mi je bila kad sa prije 9-10 godina pljuga po 10-ak na dan(klinjo) a uvik bila navika zapaliti prije spavanja dok me jedan put nije u sobi oprala paranoja-sidin u sobi sam,u mraku, ujen srce u uaima,samo ata mi ne izleti,bed iza i iz sobe razbijen da me moji ne sku~u...tako 2-3 sat.E to je bila bedara.
cricket.ISTRAŽIVAČ

jan 2009.

hvali more drz se kraja. :smoke18: svugdje je ljepse sredivat, nego u gradu. :icon_biggrin:

jan 2009.

Mene je paranoja hvatala samo par prvih puta kada sam puaio. . .uglavnom, popeli smo se na jedan portun i pustia san ovu jednu pismu (hard techno / drum & bass) i samo mi je srce ludjacki pocelo kucat i ja san se samo srusia na pod i sklupcao i zamalo pocea plakat xD. . . Hehe. . . Sad san naucia da kontroliran paranoju i nema je vise :D Shema shema :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se