VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaThe munchies!!! :D
LEGACY

The munchies!!! :D

18 odgovora1,923 pregleda
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

Hajmo zapoceti jednu laganu temu o meni jako dragoj stvari.Vidio sam ovo vec spomenuto u sve i svasta podforumu,pa se nadam da se moderatori i administratori nece naljutiti sto sam zapoceo jednu u ''upotreba podforumu'' i nadam se jednoj od aktivvnijih diskusija. Nego...THE MUNCIES!!! :D :D :D Posebna je uzivancija doci kuci sa posla,kupiti dosta slatkisa,grickalica,malo voca kao jabuke i mandarine,limunada sa vise secera (kao cool aid)i udri brigu na veselje i uzivaj u vutrici i ostatku noci.Ja to volim prirediti uz neku laganu komediju,prije toga neka fina muzikica i neka prezderavanje pocne!!! A vutrica bi trebala biti neka da ''zakuca za kauc'' i da otvori apetit :D Da cujemo i ostala iskustva!!! :D
Otto GrunfLEGENDA

jan 2014.

Meni je itav ~ivot munchies prisutan... :) Li no se volim voem krijepiti.
Turf.POZNAVALAC

jan 2014.

Zavrsis sve obaveze,upalis komediju film(stonerski neki :P ) slatkog oko sebe i udri po buksni :)

jan 2014.

here you are XD
stara babaPOZNAVALAC

jan 2014.

znam da je :lml_spam: al preporu am:Fear and loathing in Las Vegas http://www.imdb.com/title/tt0120669/
Vu ing.POZNAVALAC

jan 2014.

Nemoj da se smejete al ja sam pre neki dan ispusio dobar dzoks, upalim TV kad ono Zikina dinastija (ne znam koji deo). I kao dal' da promenim, dal' da ne i pocne onaj Gidra nesto da kenja i ja se odvalim od smeha! Ali skoro ceo film sam se smejao ko majmun. Cim Gidra otvori usta ja se iskidam. A inace ne volim Zikinu dinastiju al eto - napusenom coveku sve zanimljivo.
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Gumeni bomboni, gusti sok, dobra pljugica onak da te zakuca....savraena kombinacija XD. Gledao Kamionije u tom aran~manu, onu epizodu dok idu u akolu kada onaj direktor kalju zove Stojadin.... Vriatao sam od smijeha...
viletteENTUZIJASTA

jan 2014.

I ja se slazem hladan sok iz frizidera i 50-ka u vrecici na stolu, samo ja nisam za filmove meni vise paae nogomet liga prvaka utorkom i srijedom :)
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

3x dzoxy :D 2 litra hladnog soka(sto prirodnije to bolje) Dvije jako slatke cokolade (da ne reklamiram) Munchmallow (preferiram kokos) Cips+smoki sa okusima Lizalo Tjestenina kada se bas ogladni :D :D :D To je kvalitetan i extreme Munchies!!! :D :D :D
ZmijaENTUZIJASTA

jan 2014.

Meni je sasvim dovoljno: Vuja: oko 3, 4 buxni... :leafblunt: Pice: Preferiram ne gazirano, ali moze i gazirano.. Hrana: Slana torta! :bale Dezert: Cokolada(Mlecna) Naravno moze i neki film.. E onda moze da se uziva! :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se