LEGACY
Hemp wick- mišljenja i iskustva...
56 odgovora4,023 pregleda
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#1
U potrazi za Hemp wick-om na naaem forumu nisam naiaao na niata, a
itam svaata po netu pa sam naru
io sebi sa e baya od Humbolta.
2A9uMbQNOSo
Eva pa ako netko ima iskustva neka ka~e, ja
u svoja kad mi dode za oko dva tjedna. Nekako nisam zadovoljan sa okusom koji dobivam iz vodenog bonga iako sam ga oprao kao iz tvornice sa nekim sredstvom ato su mi ga ustupili kolege sa citologije ;).
Nadam se da e te ni~e temperature gorenja hemp wicka imati utjecaj jer nekako previae osje
am okus spaljenog, dok iz mrvilice mirae bo~anstveno....
Ispri
avam se ako postoji tema pod drugim imenom...
Chan
ZMAJ17.579 REP
ChanZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#2
Ja se izvinjavam ako je glupo pitanje, a jel to zidarski kanap? :thumb::D:razvaljen::
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#3
Hehehehehe....:D. Nadam se da nije.
Trebalo bi biti konop od konoplje umo
en u p
elinji vosak.
kizo123
POZNAVALAC731 REP15%
→ Ambasador
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#5
zasto ne napravis od svoje biljke jednostavno? bude dovoljno za par metara
kizo123
POZNAVALAC731 REP15%
→ Ambasador
kizo123POZNAVALAC
nov 2016.
nov 2016.#6
pa koliko se ja sjeam svi ti konopci u bivaoj su se pravili od konoplje, bilo ih uzeti u ~eljezarijama,
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#7
Mogao bi sljedei put probat. Ali da probam i profesionalnu izradu da imam referentnu to
ku...;)
Kao ato je Chan Chan rekao za zidarski konap je isto od konoplje ako se ne varam...
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#9
Identicnu spagu imam sa kojom vezem ispuh na prozoru i raznorazne dijelove oko growa.Dali je od konoplje neznam ali tvoj post je zanimljiv.
Znas li tko je najvise zaradivao kada je bila "zlatna groznica" u Americi.Ekipa koja je prodavala lopate.Hocu reci da kako marihuana uzima popularnost tako nastaju "pomagala" za degustirati istu i ljudi na tome masno zaraduju.Kako god..zna se koliko siroko je rasprostranjena upotreba konoplje,a spaga je fora:):thumb:
Farmer
LEGENDA5.307 REP3%
→ Zmaj
FarmerLEGENDA
nov 2016.
nov 2016.#10
Je bas fora al kako ekipa kaze isto bih se okladio da je klasicna spaga u klupku (mislim da je jos u posti koriste) od konoplje. A ako se nevaram i kudelja za vodoinstalacije ? :)
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#11
I ja imam tu spagu uvijek. Koristim je od vezivanja hladnjaka po kompjuteru do ne znam cega. I izgleda isto. Ali zanimljivo mi je to sa temperaturom izgaranja mo~da stvarno to bolje djeluje. Ma za 4 dolara ce mi doci 4 puta po metar... ali vidim po youtubu ima dosta tih reviewa pa me cudi kako nema kod nas bas puno ljudi koji su probali i culi.
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#12
a ne znam nije me nikad privlacilo.svejedno mi hoce li prvi dim biti zapaljen upalja
em aibicom ili kudeljom i onako ostatak bonga/jointa gori sam od sebe svojom temperaturom
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#13
Ok, joint stvarno i nema baa previae smisla, ali za bong mo~da i bude imalo. I ja isto onako samo malo jezi
kom plamena pripalim i onda povla
enjem se to razgori ali dosta ekipe kaze da je bolje pa kazem uzet cu taman sam se malo u~ivija puaei na bong.
A najbolje probat iako i ja smatram da nema tu neke drasti
ne razlike ali bi volio da se varam...
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#15
Hehehehe... baa :thumb:.
Ma uhvatio sam se bonga ima par dana jer mi nekako bolje sjeda. Nekako me vei joint udavi i nekako budem trul i nemotiviran prvih petnaestak minuta dok na bong nekako se osje
am napuaen bez optere
enja na plu
a i kisik. Lagan i eufori
no poletan...
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#16
ja bas suprotno, poslje prvog dima full high i kao pod narkozom tjelo oduzeto jezik rasprican ali ne povezano pricam.
i toliko pricam da mi se grlo osusi pa se
esto po
nem davit hahahah.
manje popusim a drasti
no se vise napusim.samo moram biti raspozen za bong jer ga u sekundi popusis dok joint traje dugo pa uzivas.
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#17
:D .E ja sam na ovim CBD sortama pa me ne odnese odma inace da. Povuces dobar dim na bong samo se kroz minutu faca promijeni. Najbolje kombinirat....;)
DeadSloth
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
DeadSlothISTRAŽIVAČ
nov 2016.
nov 2016.#18
Meni je to iskreno nepotrebna stvar.. Isti vrag zapalio ti s upaljacem ili tom spagicom..al dobro ko voli nek izvoli.
To su vjerovatno ameri izmislili kad su im upaljaci ostali bez plina :D
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
Farmer
LEGENDA5.307 REP3%
→ Zmaj
FarmerLEGENDA
nov 2016.
nov 2016.#20
Ma rekviziti i pribor , kako raste popularnost kanabisa, tak ce bit sve vise "trckarija" vezano za njega... korisnih i beskorisnih... kapitalizam coece =)
DeadSloth
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#22
:D ma to su te zdrave "novo doba" stvari, iako ja tu mislim probat cisto radi okusa i ka~u da je manje harsh. Osjetit e se najviae na one hitteru, jer na njemu dim zna biti prevru
. Par dolara ajde... troaija sam i na gore.
Ima igra
aka kao vapeovi i po tri znamenke dollara... a to je ipak izvan bueta.:zvizd:
DeadSloth
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
DeadSlothISTRAŽIVAČ
nov 2016.
nov 2016.#23
Da,cuo za te vapove.mozda to nije losa stvar,onako za probat nesto novo i to,kao i oni daberi za pusenje waxa.
Al da ga jebes,meni osobno nema veceg gusta nego zdimit frulicu
:rasta:
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#24
jesi li probao bong sa ledom i "defuser" nesto sto se stavi u vodu da sporije dim izlazi.ja sam klikere ubacio i rade super.al ima kupit sitne kuglice i bas vidis dim kako se bori pod vodom da pomakne ih da bi dosao do povraine
fortunato
AMBASADOR1.795 REP8%
→ Legenda
fortunatoAMBASADOR
nov 2016.
nov 2016.#25
preporod:
https://www.paxvapor.com/de/pax-2
beba za plua i pr~ia digod
Farmer
LEGENDA5.307 REP3%
→ Zmaj
FarmerLEGENDA
nov 2016.
nov 2016.#26
Nisu se bas proslavili nit sa jednim PAXom jos. Osim sto lijepo i stealthy izgleda, svi se zale da przi usta vec nakon par cugova. Trojka bi to mogla popraviti. Al i dalje mu je minus integrirana baterija.
No mislim da spammamo temu malo jer ovo nema veze sa wick-om :D
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#27
HEMP WICK REVIEW
Mogu rei da nije loae. Osjeti se malo okus i hemp wicka slatkasto-voatani ata je ok. Mogu se povu
i puno vei ripovi sa bonga, znai manje harsh. Na one hiteru je pogotovo bolje jer tamo zbog kratke i direktne cijevi se najviae osje
ala temperatura izgaranja butana.
Zapalim voatanicu da gori i samo na to pripaljujem. Najvei bonus je po meni malo bolji okus i vei se ripovi mogu povui.
Nije neko
udo ali ok je za imat kad je bong seansa... uvijek kada sam prije upaljacem palio sam pokuaavao da ata manje to traje. Samo bi pripalio i onda vukao, a ovako palim dok god treba da sve izgori.
Ka~u da je zdravo, nisam siguran ali
ini mi se da sam negdje
uo da je vosak isto kancerogen :thumb:
nov 2016.
1 / 29
nov 2016.
feb 2024.