LEGACY
šiša iz tunisa
20 odgovora10,013 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2008.
jul 2008.#1
predobra stvar
ica oni na to puae suho voe (onako masno obraeno neznam na koji na
in ak nekog zanima kak to izgleda slikam pa postam.
ugl ovo je spravica
meni je prejebena stvar
ica... itamo to dodje 13 dinara (oko 5okuna)
jedva cekam da isprobam ovogodianji urod na
udesu:banana_dred:
Yami_Raziel
AMBASADOR1.929 REP12%
→ Legenda
Yami_RazielAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#2
ilti drugim rjecima narguila :)
najbolji smoking device eveeeeer :)
puno srece u buducem koristenju navedenog :)
Bong&Hrvati
ENTUZIJASTA261 REP15%
→ Poznavalac
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2008.
jul 2008.#4
ma sprava je do jaja.... ima o onih ogromnih od po metra i svaata i za sve se modje cjenkat ama bas za sve. i fora je sto ovo gore st se vidi se stavlja ~ar tako da se sadr~aj unutra potpaljuje samo kada se vu
e(uateda i bolja iskoristivost) sad trenutno udaram na nju taj duvan od jabuke predobro je... i radi ovog cu prestat purnjat cigare... nakon st sam probo cigara me guai a ovo je svje~e i fin dim lezi uz piv
ugu savraeno! pa eto ako nekog zanima pravac tunis :D hehe p.s. kupio sam jos i jednu minijaturnu (na istom principu) pa ju kasnije slikam pa postam..
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
jul 2008.
jul 2008.#5
samo ne znam koliko je dobro pusit kroz celofan ili sto je vec to na vrhu
inace super izgleda
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
jul 2008.
jul 2008.#6
kod nas dodu 300-400kn, a velike obicne 700kn.. :( steta...
a sprava je zakon iako je zajeb grijat ugljen uvik...
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2008.
jul 2008.#7
genjo mora se tako napraviti... (na slici je pripreemljeno za puaenje suhog voa-koje i nije bas tako suho evo slike nevidi se koliko je masno ali nekako karamelasto
)
i ugljen nesmije biti u direktnom doticaju s tim duhanom tako da je aluminijska folija samo "tampon" zona. jedino je to sto bugi kaze za ugljen bedara ali ja sam tamo kupio i tablete nekakve koje sam upalja
em zapalia malo te se one pretvore u ~ar za par minuta pa onda tako potpaljujem zasad... a ubudue u svaki put roatilj napravit heheh. ja oduaevljen s time i kao ato rekoh jedva
ekam da prave masne stvari udarim na spravicu..
mr.skunk
AMBASADOR2.403 REP26%
→ Legenda
mr.skunkAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#8
moj kompanjon ima slicnu ,ali ne koristi taj sistem sa staniolom nego prvo u keramiku ide taj aromatizirani tabak pomijesan sa vutrom,pa na to neki metalni drzac i na njega se stavi ugljen, mogu vam reci da udara opako. ufff...
pecko88
ENTUZIJASTA530 REP83%
→ Poznavalac
pecko88ENTUZIJASTA
jul 2008.
jul 2008.#9
Alu folija je veoma losa kad se ugrije.
Pocinje isparivati.
Mozete probati zagrijati je upaljacem i pomirisati teske metale...:icon_mrgreen:
jul 2008.
1 / 11
jul 2008.
jul 2008.