VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaBubble hash!
LEGACY

Bubble hash!

256 odgovora48,173 pregleda
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

Ovo je vrlo jednostavna i cista metoda pridobivanja hasha ::super kvalitete - a mozete je raditi iz perja-lisca,malih vrhova....sve sto nema toliko puno kristala-ono sto se baca KVALITETA ZAVISI NARAVNO od TOGA STA STAVLJAMO UNUTRA :) sve se osniva na TEMPERATURI skoro : 0°C buble bag je jedan od najboljih pripomocaka za upotrebu- za mene Sastoji se iz dve vrece sa membranama. 1. vreca ima malo vece oko 2. vreca ima manje-tu ostanu kristali treba nam posuda oko 20l -zavisi kolika je vreca... ladna ,skoro ledena voda led mixer ili ono za mesanje boje... stavite svoj materijal u vrecu-nemojte stavljati grancice...-otice mixer... vodu iled u kofu, vrecu nutra, oko 20 min mixati. Prva membrana zadrzi lisce... a propusti kristale, u drugoj vreci samo postrgamo,pritisnmeo lagano odvecnu tekucinu, susenje i MAT..........
dread irieENTUZIJASTA

mar 2005.

svaka cast slo-ero... :) fino si ga spremio... hehehehe... ocekujemo te uskoro sa sve bubble hashom... :) :petak
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

ovo na fotki nisam ja ja sebe i svoje boljke ne fotkam...... zato imam prijatelje a napravijo jesam svoj....... dopunièu ovo tekstom-piso samja ovaj topic jednom veè, ali niko nije shvatijo o èemu prièam- pa je brisan... :pivo
BambiISTRAŽIVAČ

mar 2005.

jel ovo gde je ruka...pa ono crno sa leve strane ..sve hash...ne vidim njbolje....
dread irieENTUZIJASTA

mar 2005.

kakve boljke te muce? zubobolja? hehehehe .. vidim nema te na slici... samo necija ruka... i to je valjda nesto. :) samo ti uzivaj i pisi.. neko shvati neko ne.. . ko ne shvati... nema bubble hasha... ::histerija
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

moram još tekst, da napišem i okaèim pored
JoeENTUZIJASTA

mar 2005.

I cekaj, has mozes da napravis i od biljke koja i nije nesto jaka i od muzjaka???
dread irieENTUZIJASTA

mar 2005.

u principu mozes, ali ti zavisi od potencije biljke koliko ce ti biti potrebno da napravis dobar hash. sto vise thc-a ima biljka, to je manje potrebno da se napravi... evo objasnice slo-era detaljnije uskoro
GreenManAMBASADOR

mar 2005.

Testirano! Kvalitet odgovarajuci! ::h2o

mar 2005.

Ajte ajte pa da ga ubacimo u sajt. Sve ce to Slo lijepo srocit pa ga odmah ubacujemo!

avg 2005.

Testirano! Kvalitet odgovarajuci! ::h2o i ja prob'o - najjaKi je ;)
korisnièko vimeENTUZIJASTA

sep 2005.

ajde molim vas napišite lepo ovo i postavite na sajt. Meni su ova Erina slova jako konfuzna, ne vidim è,æ,ž i ostalo nego neke hieroglife.
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Slova su se izgubila kad je jednom prilikom puk'o forum.Procitaj ponovo ispravljeno je.
korisnièko vimeENTUZIJASTA

sep 2005.

A kakve taèno treba da su te vreæe?
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Ja ih nisam koristio ali to je ovako nesto: http://www.resinextractor.com/product1.htm

sep 2005.

samo me interesuje kolika kolichina trave je potrebna da se dobije npr. 100g hasha? Da li kolichina zavisi od kvaliteta trave ili kolichine? i ako moze malo detaljnije to da se opishe...
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

za 100g i treba mozda 50 kg,one masne.. ::super

sep 2005.

uuu djaole, znachi ne isplati se prvit... ali vrjedi pokushat,
gang manISTRAŽIVAČ

okt 2005.

znam da sada izgleda smijesno a mozda i ne da nisam razumio to oko tih vreca pa ako ti nije problem da malo bolje razjasnis vjerujem da i drugi nisu razumjeli... a sta one zelene kugle nakraju to su shit samo se treba osusit? bwt:sjecam se kad sam bio u portugalu kad sam kupio njiho sit od nekih nigera ono je bilo pomijesano sa paprikom ajme majko bolila glava se u kurcu...
gang manISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ajde ljudi pomagajte...sta niko nezna?
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

se shit isto pusi il kaj?
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

pusi jozo
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

s duvanom? ~~
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

sa duvanom ::super
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

carski ~)
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

E fakat. Ni meni nisu jasne te vrece.. Jel mozes malo detaljnije opisati to? ili netko tko je probao to napraviti
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

avg 2006.

Isplati,zato jer stavljas ostatke biljke koje tako i tako ne pusis ili ih mozes zrtvovati(lisce,losi vrhovi,etc.)Objasnio covek na pocetku. Mene zanima nabavka ovih vrecica ima ko za prodat jednu,nesto mi se neda narucivat iz kanade.Osim ako mi se jos neko iz zg-a ne pridruzi,ima zainteresiranih? :twisted:

avg 2006.

Ajde SLo daj objasni samo si nas podenuo sa ovim tvojim hasom i ostavio da grizemo nokte. :? Dakle treba tkanina i to: 1. sloj da bude redje utkan(koji zadrzava lisce) 2. sloj gusce utkan zadrzava kristale. tolko sam mogao zakljuciti iz tvog posta. E daj kazi odakle se moze uzeti ta tkanina (koja zadrzava kristale) pa nisi sigurno specijalno za tu priliku narucivao iz inostranstva!?
gensAMBASADOR

sep 2006.

Evo, sad se ja idem pravit pametan iako to nikad nisam radio u praksi, pogledao sam film u kojem je to vrlo detaljno objašnjeno. Koliko sam skužio tkanina je ono što je unjelo najviše pomutnje. Morate nabaviti gušæu tj. od 90 mikrona i rjeðu od 150 mikrona. U kantu se prvo stavlja ova od 90, a zatim od 150. Stvar je u tome da su kristali manji od 150, ali veæi od 90... Kao što je Era rekao voda mora biti èim hladnija, najbolje je da odstoji u hladnjaku dok se lagano ne poène smrzavati. Isto tako treba staviti prilièno leda. Zatim sve treba miješati mixerom nekih 30 min i pustiti isto toliko da se slegne (dobro je u tih drugih 30min ponovno lagano promiješati). Nakon toga se ova prva (150 mikronska) vreæa sa lišæem vadi van i ocjedi. Hash ostaje u ovoj 90 mikronskoj.
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

evo jos par izvornih nacina http://www.a1b2c3.com/drugs/hash012.htm
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

Ljudi bio sam pre nekoliko meseci na nekom spanskom sajtu o cannabisu i bio je filmic o ovome ...ali nemam pojma koji je sajt ...pokusavao sam da ga nadjem ali nista... Prikazuje likove sa nekom plavom kofom,brdo leda,nekakvom motkom za mesanje...extra je bilo i ne vise od 10 minuta
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Nisam siguran da li je ovo nedopustena reklama,ali zelim samo napomenuti da smart shop u zagrebu ima tih vrecica.Moderatori slobodno obrisite ako nije primjereno.

dec 2006.

Nevalja pušit hašiš sa duhanom kao ni travu što ne valja pušit s duhanom , duhan ne valja i gotovo. Treba pušit èistu vutru ili hash na vodenu lulu ili još bolje na vaporizer(puno je zdravije ,i s obziorm na to da ne dolazi do izaranja udišeš pravi THC a ne njegove okside). Ova metoda je jedna od najboljih za dobivanje hašiša samo treba imat ove vreæice koje su napravljene baš za to . Ima metoda sa po nekoliko vreæica pa se onda vutra to jest kasnije ona otopina prebaciva iz jedne u drugu dok se ne dobije najèistija smola , ali neki kažu da su dovoljni ovi kitovi od tri vreæice i da je preko toga pretjerivanje . SLO-ere je radio s dvije vreæice pa je opet dobio fin hash , ali najviše ovisi od kakve se vutre pravi , može se pravit i od onih listova sa strane cvjeta onih sredjnih tj. od trima(ono što se skine s cvjetova prije nego idu na sušenje ) ali u to ne spadaju oni najveæi listovi na kojima nema smole kao mraz što se uhvati po listovima manjim i cvjetu . Kod dobro masnog trima može se dobiti 1 gr hasha od 15 gr trima , a od samog cvijeta se dobije dosta više , ali veæinom niko i ne pravi od cvjeta hash jer je i onako jak od sebe po 20 % THC , G-13 ima 27,3 % najjaèe što je izmjereno do sada . Odakle speedball-u da treba 50 KG masne trave za 100 gr hasha nemam stvarno pojma ili je to onako bubno iz glave ili ga je neko dobro zajebo , ja sam Amsterdamu uzimao recimo White Widow 1 gr za cca 15 Eura ili 1 gr Skuffa(hasha napravljenog od WW ili druge neke jednako jake , dobre vutre iz White familije) za 25 - 30 Eura . Nema logike, da je kao što speedball kaže 1 gr hasha bi bio 500 puta skuplji znaèi 7500 Eura , za tu lovu možeš otiæ u australiju i kupit hasha da pušiš 10 dana ko rastaman. Druga stvar za jozu i ostale koji su neupuæeni u hash , postoji i Soapbar hash tzv. sapun hašiš , tj. zajeb koji izgleda za laika identièno kao hash , a i mnoge znalce bi zajebalo na izgled , a u stvari sadrži jedva 10 % prave smole ,èesto i manje ,a ostalo su ustvari pèelinji vosak,krema za cipele,terpentine,mljevena kava,mlijeko u prahu,borova smola,barbiturati,ketamin,aspirin,ljepilo i boje. Ovo je samo jedan od primjera šta stvaljaju u lažni hašiš, sastojci mogu varirati zavisno šta mafijašima koji takve stvari prizvode radi zarade padne pod ruke, lijekovi kojima istekne rok , a i ovo ostalo kava itd. isto se koriste stvarima kojima je isteko rok pa onda to dobiju jeftinije pun kurac ili rade od ukradene robe, sve im je isplatnije nego da rade hash ko u Holandiji , gdje se neko vrijeme od 2003. mogao nabavit u apotekama ali su to povukli jer im se nije isplatilo držat , jer su pacijenti radije kupovali shopovima . Sapuna ima èak i u Engleskoj ,a nije nemoguæe naletit na govno i Holandiji ako od svakog uzimaš .Zato najbolje homegrow weed, homemade hash , znaš šta duvaš, nema parike ko ovome u Portugalu ili gdje su mu ono veæ podvalili . :lol: :wink:
BOTANIKISTRAŽIVAČ

dec 2006.

pozdrav svima vec preko godinu i pol radim hashish razlicitog tipa pa i razlicitih tehnika. u tome su mi ponajvise pomogli strani artikli pa i neki muvi klipovi kojih imam veooooma mnogo :D no eto osobno iskustvo je ipak najbolje. ponajvise zbog toga sto sam imao mnoga ogranicenja, o neimanja popularnih bubble bagsa do neznanja o hass pressingu i razlicith sitnih elemenata koje su me znale dovesti do ludila u nekim trenucima (ono sve se pripremi i jednostavno ZABORAVIS da nemas nesto, fucken ganja! :lol: ) najdraza tehnika mi je sa 2 vrece koju sam ujedno najduze koristio i ispraksirao. i to se tice metode suhe ektrakcije (bez vode) zbog brzine i efikasnosti. sto se toga tice koristio sam 190 micron i 73 micron bag. pa ako netko ima bilo kakva pitanja mozda moji odgovori budu od neke pomoci ticalo se to vodene ekstrakcije i potrebnih elemenata (svoje tehnike sam razradio zbog nedostatka dodatnih vreca i nekih sitnica, zajebancije sa filterom i takve stvari) ili mozda hash oil (mada ga ne preferiram zbog moguce stetnosti)ili pak teoretskog dijela sto se trikoma tice i kako funkcioniraju u vodi i njihova aktivnost.. radio sam esktrakcije sa svoje uzgojenom robom (vanjski uzgoj) a i ponajvise sa ovom jebivjetarskom robom koja se nalazi na nasim prostorima. pratim ovaj forum vec tih par godina pomalo no eto sad se odlucih registrirati. zastranili mi u to vrijeme ovdasnji forumi i djelovao sam na stranima. informacije koje sam trazio tada nisu bile dovoljne za moj apetit da se tako izrazim.. nemojte mi zamjerit jednostavno tako je tekao period u mom zivotu. itekako gajim simpatije prema VUTRI da se razumjemo :wink:
BOTANIKISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Mislim da je vrijeme da uljepsamo ovu zapustenu ali nadasve odlicnu temu. Opisati cu nekoliko tehnika kako od nama drage biljke napraviti produkt nama svima znan kao hashish. Malo prakse i truda te proces postaje sasvim jednostavan i razumljiv za nase zelene mozgove. pa da krenemo.. O cemu se u biti radi? Hashish bismo mogli okarakterizirati kao jedan konglomerat koncentriranih «balona» koji sadrze najpotentniji omjer cistih kanabinoida prozivedenih od nama drage biljke. Taj se balon nalazi na vrhu stalka (drške) kao sto kuglica sladoleda stoji na kornetu. Popularni naziv za taj prirodni produkt je Trichome iliti Trikom. I upravo je to ono sto nas zanima. Pod povecalom izgledaju ovako ( napominjem da su mnoge fotke koristene sa interneta zbog tehnickih nedostataka J ) Ono sto mi zelimo je odstraniti trikome sa biljke a da bi to ucinili moramo se odluciti na koji cemo nacin to uciniti. Treba napomenuti da svaki proces ima svoje prednosti i mane. Zavisi o nama samima. Zapocet cu sa procesom suhe ekstrakcije dobivanja hasha Potrebni materijal: -Obicna zdjela, neka bude malo dublja -Najlonke (zena, mama, baka sigurno imaju) ili neka bolja mrezica (screen) slicno bubblebagsima -spaga ili neka guma -Ravna glatka povrsina s koje se trikomi mogu pokupiti, pa cak veci format papira na stolu odlicno moze posluziti. -celofan (cigarete su umotane u njega i taj odlicno moze posluziti) -selojtep -I naravno ganja Proces: Potrebno je uzeti ganju razmrvit je po zelji, te ju ohladiti u frizideru oko 15 minuta pa i vise ako govorimo o vecim kolicinama. Sto hladnije to bolje jer na sobnoj temperaturi trikomi postaju ljepljivi a ovako se lakse mogu odvojiti od biljke. Stavite ganju u zdjelu i nategnite najlonke preko nje (ili bubble bags), tako da dobijete nesto nalik bubnju. Mozete uz ganju ubaciti i poneki neutralni predmet, poput špekule radi boljeg rada vaseg novog izuma. Omotajte gumom ili nekakvom spagom bubanj no nemojte previse zategnuti najlonke jel ce se velicina mreznih rupica (screen size) povecati te cecistoca trikoma biti narusena. Neka sredina ce dobro odgovarati. Uzmite taj bubanj i okrenite ga naopako iznad stola (na papir) te ga pocnite trest, za pocetak lagano a kasnije ulozite malo vise energije. Sto duze budete tresli to ce produkta biti vise ali i kvaliteta ce biti manja. Proces mozete ponavljati vise puta. Sad uzmite svoju kreditnu karticu ili nesto slicno tome (ravnalo) te pokupite sav materijal koji se nalazi na stolu/papiru (osobno koristim papir jer je transport laksi) i napunite ga u celofan vrecicu. Hash Press Vrijeme je da prah stisnemo u neku kompaktniju masu. Omotajte celofan sa selojtepom i sve to jos jednom omotajte u papir i zaljepite. Upalite pecnicu na 180°C i upalite stopericu na 5-10minuta, namocite vas mali poklon pod mlazom vode te ga ubacite u pecnicu. Bitno je paziti da se papir nebi previse osusio jel ce se celofan otopiti, cim se osusi gotovo je, trikomi su vjerojatno postali dovoljno ljepljivi da bi formirali kompaktniju masu. Izvadite poklon iz pecnice te na njega smjesta izvrsite pritisak. Osobno koristim valjak za tijesto, moze i casa posluziti. Raspakirajte svoj hashish i posluzite se. ::): nastavak slijedi..
SchlomoENTUZIJASTA

feb 2007.

damn, pa 'ebemu patka sto mi nitko nije rekao da mogu najlonku koristiti :) Botanik, puno hvala na tutorialu. ako ne nabavim babl begs, definitivno se idem ovime igrat.
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

extra si ovo objasnio, probacu pa cu javiti.

feb 2007.

Super! Hvala ovje e!
A jel valja vutra nakon sto streses te balonicice?
SchlomoENTUZIJASTA

feb 2007.

onda nema smisla pusiti ono sto je preostalo, kad smo upravo THC odvojili. mozes zapaliti, ali brijem da nebu djelovalo.
SchlomoENTUZIJASTA

mar 2007.

Provjerih u Smart Shopu ovu informaciju. Kazu da oni ne drze te vrece. Napominjem samo zato da se netko ne raduje bez veze. kao ja .... :)
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Covjece vas Slovence bog nebi razumio, pa daj neka neko ovo fino slozi u razumne recenice nis ja ovdje ne kontam milim kontam al djelimicno negdje te izgubim, ako mozes da koristis normalni zargon tak da se zna sta je sta jebo te pa moras tako da pises. Zamisli sad kad bi ja poco nas ulicni zargon ovi iz srbije svoj pa gdje bi ovaj site otisao! Podjelio bi se po regijama dajte malo to regulisite!:dog_walk2:
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Plasi me onaj deo sa pecnicom, posto visoka temperatura ubija THC... Hmmmm...

apr 2007.

E majstore, po tvome bi bilo nemoguce napusiti se... ili ti imas hladnogorece jointove?
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

pa ne, ali vise volim da thc pusim ja , nego pecnica :) uostalom, vutru nadam se, cuvas na hladnijem mestu, ako ne pokusaj :)
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Mislim da penica ne ubija THC...u stvari siguran sam da ne ubija...mo~e bit mo~da da smanji postotak ali ga ne ubije sigurno...
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Ih, pa nisam mislio 100% da nestane, a i ja sam malo preterao sa izrazom "ubije"... Sorry Na to sam bas i mislio, ne znam koliko stete izaziva tih 180 stepeni posto je THC vec na preko 60 stepeni nestabilan, mada moze da izdrzi i vece temperature ali neki kraci vremenski interval. Stvarno nisam mislio nista lose. Ionako cu da probam taj metod kada dodje vreme berbe, sigurno je mnogo bolje od shita koji prodaju dileri...

jun 2007.

hteo bih da vas pitam nesto u vezi hasa.pokusao sam da otvorim novi topic ali mi nesto baguje,neznam o cemu se radi... koliko hash moze da stoji,koliki mu je vek tj koliko moze da mi stoji u steku (svez) a da ne propadne potpuno
ClarenceENTUZIJASTA

jun 2007.

sve zavisi kako ga stekujes...hehe...smanjit povezivanje s kisikom(oksidiranje), tamno, suho,hladno mjesto...cuo sam da ljudi koji imaju poga e shita cesto stavljaju u hladnjak, navodno tako ostaje mnogo svez...

jun 2007.

ma znao sam to i ja,nego zanima me koliko je to vremena?

jun 2007.

Zast je tolko bitno to,ata imaa 100 kila pa ne mo~e ekipa popuait u par mjeseci ili? Ja znam malo o tome ali znam da mo~ea siguran da ce hash biti dobar bar godinu.Sigurno i punoooooo viae uz pravilno cuvanje. Pitas koliko treba da potpuno propadne,vjerovatno mislis na to da nestane THC-a,za to su sigurno potrebna desetljeca. Hash kao i gotovo sve drugo pocinje propadati cim se napravi ali naravno taj proces traje vrlo dugo.

jun 2007.

zna li neko nesto vise o tome?

avg 2007.

koliko se dobije hasha ako koristimo 50gr vutre?
cannebosanacPOZNAVALAC

avg 2007.

@vulgaris Ovisi o vrsti o djelovima biljke koji se koriste ,da li cvjetovi ili oni pored cvjetova masniji listovi(oni manji3-5 cm dugi pokriveni smolom kao mrazom lagano),ili oni najvei kod pojedinih vrsta bude i po njima neato samo zadobiti gram hasha iz toga treba ti dosta mo~da i po 50 grama suhog lista.Za one manje masnije listove omjer otprilike 1 gram hasha na 15 grama suhog lista .Iz pravo smolastih cvjetova punih trichoma dobije se dosta viae .Samo opet ovisi kojom metodom ,prosijavanjem kroz sita(valjkasta ili obi na ravna sita)time se dobije kief(kif),onda Iceolator hash dobiven preko leda i vode cjeenjem,listova masnih ili cvjetova joa bolje, kroz vree koje na dnu sito od posebnog materijala kod kog se zna promjer rupica u mikronima. imaa 25 mikrona pa do 220 mikrona.Tra~i tra~i pa ea nai ima i detaljnije po forumu imaa i filmove detaljne.Kod ove Iceolator metode mo~e koristiti i svje~a roba neosuaena ,samo smrznuta,tako se bolje odvajaju trichome od zelene tvari. Razne metode razni omjeri hasha i koli ine vutre.Gran ice veliki listovi korjen sadr~e jako male koli ine THC i ostalih nama zanimljivih spojeva tako da to mo~ea odmah zaboravit,sjeme ne sadr~i niata,ato se ti e kanabinoida,jedino je dobro za jelo i jako je zdravo,nisu ptice lude ,znaju ata valja.

avg 2007.

Ili krace receno....ovisi koliko je tebi 50 grama vutre...:-).

nov 2007.

Botanik, faco hvala puno za informacije! Pozdrav :sun2:
3ananasa2ENTUZIJASTA

feb 2008.

pitanjce jedno za botanika ako uope ita ovo , kakvu si robu koristio? jel bila tvoja domaica ili neka aiptarka puna granja i sjemenki , i jesi li koristio autu ili vrhove? zanima me zato jer ovo stvarno izgleda odli no , kao ato sam vidio na stranim forumima , bjeli se dobrano! svaka ast na toj metodi sa najlonkom definitivno e se asimilirat jednog dana kad bude nedostatak vrhova i viaak aute :sand_play:
3ananasa2ENTUZIJASTA

feb 2008.

e da i zaboravih re ( neznam jel smijem "reklamirat" druge forume ako ne slobodno briaite ovo) ata ljudi rade na uk420.com pa to je perverzija , lik mjeaa taj haa dobiven putem screen-a(zna i taj bjeli stuff) i ulje kanabisovo i dobiva krasne primjerke raznih tonova i nijansi u jednoj kuglici. pa onda pravi razne oblike od haaa i onda stavi taj megamix u pljugu(razvalja ju kao glisticu i polo~i unutra) i napravi joa jednu glistu ali od buble hasha pa i to stavi unutra i tako puai neke mixeve hashova, ma prekrasno neato. moram li uope napomenuti da su to sve hashovi od nekih njihovih opasnih domaih i stranih hibrida!:alien555: ma nesmijem pisat dalje viae , osjeam se ko neki prpoani dje arac piaui o ovom.:sad2:
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

a jel isti fazon s vrecama kao sto lik s filmica na youtubeo(ima link ovde na folumu) cedi sa obicnom cediljkom,pa ostavi u kantama da padne talog pa isisava vodu,na kraju sushi jedno 2-4 sata nisam siguran, sa sve ventilatorima,lampama..Sve u svemu kaze da se od 750 gr lisca ako se dobro secam napravi 51 g bubble hasha???
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

aj samo jos jednu stvar-video sam temu neku raniju pa bi da mi bude jasno 100%-hash i shit su isto ili ne?Jbg malo je offtopic al ne mogu da zakacim temu nemam pojma sto..POZZZZ
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Vrece - skupe, manje hasha (al je KAO kvalitetniji, iako to u biti niko ne zna) Voda - besplatna, vishe hasha.. Kolko dobis vidices kad napravish, jer ovisi od kojeg materijala radish hash=shit I nemoj sushit s lampama, neg samo s ventom ostavi negdje da se samo to posushi jer lampa ti ubi nekaj thc-a.
SLO-EraLEGENDA

mar 2008.

kao stoje neko pomenuo cedaljku i lab papir,problem je sto je tesko na i cedaljku sa primernom gusto om- mikroni! tako,da ostane malo praaine od zelene mase.... deo polena filtriran sa 70mikrona pa onda na filter papir.. Ne treba vam davati nista u pre nicu-jednostavno presujte!!!
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

a sta je ustvari to buble hash tj to sto se isfiltrira vrecom-cediljkom i sl od lisca,granja i sl???smola??

mar 2008.

bubble gum ti je ~vaka ili kauguma, pa ja mislim da bi logicki trebalo bubble hash znaciti gumeni hash. kaj nije?
hashberryboyENTUZIJASTA

mar 2008.

mislim da je bubble hash,onaj hash koj kad ga kuris upaljacem ne gori ni ne dimi se,nego idu ko baloncici neki....ko voda kad zakuha oni baloncici....jbg neznam kak objasnit kakvi baloncici... :-P ako je ovo ne tocno molim ispravak.... :vb_kez: edit: e jbt pa to vec pise negdje na ovoj temi.... neznam ko je ludji ti kaj pitas ili ja kaj odgovaram...lol
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

bubble hash ne trebaa ni palit, od mekoe i velikog sastoja pollen bubble hash se prstime mrvi ili raste~e... Bubble hash je sli an kao Blow Queen veoma jako dobar hash i prvo klasan..
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

hm,nisam lepo formulisao pitanje,sad cu ja to malo bolje,e ovako: Posto je vec bilo diskusije o hashu/shitu i naucili smo da le to smola(idijci trljaju dlanove posto cvetove guzvaju,u italiji valjda trce kroz polja u odelima pa im se lepi smola po isti...) pa me zbunjuje da li je taj buble hash SMOLA s obzirom na objasnjen nacin kako se dobija?eto...
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Buble hash nije guma.. vec "smola"/kristalici visoke cistoce i radi toga pod plamenom stvara mjehurice.. BUBBLE = mjehuric

jun 2008.

Da li se hash pravi od osusene marice ili neosusene???
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Od osuaene !!
OgrazISTRAŽIVAČ

jun 2008.

Evo korisnog linka: Screen se napravvi od svile http://www.yahooka.com/forum/farmers-lab/81662-phat-does-bubblehash-diy.html#post50542747 :thankyou:

jun 2008.

koja je razlika pravljena hasa sa vodom i bez vode? Za koliko mogu prodat jedan gram hasa?
Weed KillahPOZNAVALAC

jun 2008.

vidio sam tek tvoja dva posta a vec mi nekako postaje jasno da ti se smijesi lagana banana.. ne mozes prodati jer se to ne radi..

jun 2008.

ma ne banana ve punana :mrtva_banana: koji retard
bruno93ENTUZIJASTA

jun 2008.

Kako se has pusi? Smrvi se i pomjesa s duhanom ili?
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

PA da otprilike Malo ga upaljaem podgrijea ali malo i kidaa jako sitne mrvice i to stavia po duhanu i smotaa skroz tanku frulu
Weed KillahPOZNAVALAC

jun 2008.

ako si srece pa dobijes nest ekstra, bit ce kao glinamol pa oblikujes takasnu "kobasicu" i samo polozis u duhan u rizlu ako ne onda ovo sto je kolega rekao.. upaljac, strpljenje i mrvi.. :)
bruno93ENTUZIJASTA

jun 2008.

Da li se moze pomjesat sa duhanom i pusit sa bongom(vodena cijev)?
LucidDreamAMBASADOR

jun 2008.

Znamo bre sta je bong...Uzmi citaj...

jul 2008.

ima ih u smart shopu u zg moze se narucit ali su jako jakooooo LOOOOOOOOOSEEEEE kvalitete ja sam kupio dao milju kuna i sad imam problem jer onaj mali papak ne zeli prihvatit reklamaciju a za narucit su po mom misljenju najbolje PAYLOAD BAGS (naravno od BUBBLE BAG su najbolje ali su skuplje i placas postarinu) i salju besplatno(sto je bitno) 4 vrece od 19 litara kostaju 650 kn i vrece su od 220u 90u 73u i 25u a film ima na youtube samo utipkaj ˝bubble bag˝ jedan je od 8 djelova i sve lik objasni nisam ga jos probao ali se nadam uskoro kazu da je bolji od bilo koje pljuge i u svakom slucaju isplati se ga napravit

avg 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=CtJs_Uk8TlY evo vam super link (1/8) pa pogledajte cijeli proces kako izgleda... ... mene vise zanima dal netko zna kak se radi onaj budder ( ne butter )?! .. to je neki lik smislio i navodno ima do 97% THCa... al nisam nigjde nasao formulu... jedno sto sam nasao je da se kao radi iz ulja al nisam bas ziher za to...
SLO-EraLEGENDA

jan 2010.

sve fotke su hladno presovani,Charas....uglavnom ,da ne ide ovek prljavih ruku, naokolo :) http://img138.imageshack.us/img138/3313/crnigoro279.jpg http://img46.imageshack.us/img46/8707/crnigoro249.jpg http://img62.imageshack.us/img62/3011/crnigoro280.jpg http://img689.imageshack.us/img689/64/crnigoro277.jpg
Teglica_UnkaAMBASADOR

nov 2010.

http://img253.imageshack.us/img253/5268/grumenko2.jpg
tinitusENTUZIJASTA

nov 2010.

na ebayu se mogu nac za 50 - 60 usd, i nekih 15 usd postarine za 7 bubble bags-a
SLO-EraLEGENDA

feb 2011.

suaenje
SiDAMBASADOR

feb 2011.

http://i52.tinypic.com/m8lmy1.jpg ovdje je joa malo friaki, danas vjerovatno radim novu turu....

maj 2012.

glupo pitanje kako se zovu ove vrecice i gdje se imaju kupiti ?
nevaljaENTUZIJASTA

jun 2012.

Opasan hed, pretpostavljam da si od hedova pravio taj hash, jek si metodom bubble i da li koristis bubble bag i od koliko microna? Ako ne kojom metodom je radjen? A, da li neko zna ove zenske carape koliko imaju one microna, otprilike? I da li neko zna neki materijal jos koji moze da se koristi za bag?
nevaljaENTUZIJASTA

jun 2012.

procedeis kroz 70 mikrona pa posle to sipas preko filter papira i to sto se zadrzi na filter papiru sastruzes? Jel sam dobro razumeo?

jan 2013.

Odgovor je DA. Filtriras i struzes :) Za tvoje proslo pitanje , neznam koliko su mikrona zenske carape , al znam da je filter za kavu otprilike 40-60 mikrona ...Filozofija je da " filtriras " tu vodu punu hash-a. Bubble bagovi imaju raspon mikrona od 220 ( working bag ) do 25 mikrona ....Working bag(220 mikrona ) ti sluzi da bi odvojio " biljnu materiju " za to ti moze posluziti standardno kuhinjsko cjedilo .... Bubble bagovi idu dalje na nekih 190 mikrona, pa 170, 120, 90, 75, 45, 25 ... Znaci sve su gusce mreze , pa su manji mikroni i jaca je filtracija .... Zasto je dobro koristit filtere za kavu ??? Vise manje na bilo koji nacin da pravis shit, na bagovima ili sitima od vise mikrona dobit ces kief. Najbolji hash je na " dnu " od recimo 60 mikrona prema dolje... Kad se radi BUBBLE HASH, najbolje sto mozes izvuc iz cijele price je "full melt " . Full melt je obicno na 25 mikrona moze biti i do nekih 70 ( nisam siguran , al otprilike ) Uglavnom ako se koristi filter za kavu dobivas sva ona "bubble bag " sita u jednom .... znaci od 50 mikrona na gore.... to je na kraju po meni super cool shitic :D jer ako imas sva ta sita posebno vise manje ce sve iznad 90 mikrona kad se posusi biti kief ili prah .....tako da filter za kavu odradi super poso ... Moze se sigurno koristi carapa al pitanje je dal je dovoljno gusta.... Mozda bolje koristit neki t-shirt tj. oboje. Na kraju krajeva postoji metoda " gravity hash " sto je u principu isto samo sto ne filtriras nego pustis samo tu vodu da odlezi ...jer kao sto znamo ulje i voda se ne mesaju xD pa ce se shit slegnut na dno ...na kraju iscedis vodu i imas opet sve to pomijesano skupa ....Ja bi preporucio svakom tko radi jer cako nako filtracije od 25 mikrona , opet ostaje prazan hod od 0-25 , therefor SHIT :D peace
SupremeISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Mene zanima jel zna tu iko ista o pravljenju hash-a pomocu alkohola? ako zna mozda bi mogao malo objasniti.
MarcoPoloLEGENDA

jan 2013.

google zna sve...cak i vise How To Make High Quality Iso Hash » Weed Smokers Guide
BladeZMAJ

jan 2013.

Yeap Google i Youtube :-) + ono dajte malo intuzijazma....
SupremeISTRAŽIVAČ

jan 2013.

Ja se nadao da bi neko mogao mozda na nasem objasniti al okej nacitao sam se dosta toga sad mislim da sam shvatio. E sad dok cekam grow da mi zavrsi imam ja neke vutrice spremljene od moga prvog grow-a.Miris i izgled su super ali okus i nije nest, a nije nesto posebno jaka.Sad od vas ko je radio il se kuzi jel bi se isplatilo napraviti taj hash u alkoholu sa hedovima? Jer citao sam da se radi samo od granja, lisca itd. a kad bi stavljali hedove da i nebi nesto puno bolje napravio time.
StyxAMBASADOR

feb 2013.

na ebayu ima za cca $40 pet vreca koje idu do 30 mikrona ja mislim, al na 75 je ono pravo :) ...super stvar
Detox2OldLEGENDA

jun 2013.

tako ja probao napravit hash,napunio teglu i sada ekam da se slegne.zanima me dali smijem teglu dr~ati vani na otvorenom,ili u fri~ideru? koristio sam oko 40g cijele domaje,ato mi je ne uspjela iz prvog growa,koristio samo 2 cjedila.vidim da u vodi ima dosta joa biljnog materijala,no na dnu ve ima,onako,nekog svijetlo smeeg taloga(5mm debljine). sada mi jedino ostaje ekati do sutra nave er,pa da vidimo ata emo dobit...

avg 2013.

Ja imam jedno pitanje znam da je glupo ali zanima me jer mi moze biti i korisno. Znaci zanima me dali bi se od industrijske konoplje mogao izvuc neki hash, znam da ona ima do 0.3 % THC-a ali imam u blizini oko 2 hektara pa me zanima dali bi imalo smisla da uberem nekih kilu-dvije pa pokusam, jbg dali ste mi ideju pa me sad to zanima.
Big LLEGENDA

avg 2013.

Rae zasadi sebi 2 normalne nego i 200 hektara industrijske... neea se od toga napuait :)

avg 2013.

Ma zasadio sam ja normalne ali zanima me jel ovo moguce izvest, a ta 2 hektara nisu moja..:D

avg 2013.

ne bi imalo smisla

avg 2013.

Ok onda,hvala, zna da je bilo glupo pitanje al moro sam pitat :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se