VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaTransparentne rizle
LEGACY

Transparentne rizle

94 odgovora11,627 pregleda
SchlomoENTUZIJASTA

feb 2007.

Pocastio sam se transparentnim rizlama! YaaaaaaaaaaaaY :) Mogu reci da sam zadovoljan, puno bolje nego sto sam ocekivao. Kao sto vidite, king size su ali extra slim sto je meni idealno za solo vecernje frule :) Malo sporije gore, ja ih nemogu osjetiti u dimu a ni u mirisu. Uopce ih ne dozivljavam :) Ne primjeti se kako dim putuje kroz njih, iako sam ocekivao da bude :) Ljepila nema, ta celuloza je jednostavno takva da se zalijepi kad se navlazi :) Uglavnom to je to! Ako koga zanima sta, budem odgovorio. Pozdrav
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Kewl...to si u Smart shopu kupio?
SchlomoENTUZIJASTA

feb 2007.

Upravo tako, Smart shop. cak sam se pocastio i sa slovenskim Ziggi rizlama:)
DOGGYISTRAŽIVAČ

feb 2007.

uuuu, covjece, pothitno moram u taj smart shop... a posto su lulice i manji bongovi???
ClarenceENTUZIJASTA

feb 2007.

cine mi se malo presinteticki...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Bongovi u onom u Ilici su od 130 pa nadalje imaa ja kupio po 160 Luice od 45 pa nadalmje imaa one vodene i tak svaata fency
Silent BobPOZNAVALAC

feb 2007.

Kupio sam iste te rizle u Mariboru prije par dana kada sam bio tamo sa curom... Rizle su odlicne, kao sto covjek rece ne osjecas ih kada pusis, 100% celuloza. Strasno cudno za vidjeti kada se zamota i pusi dzoint iz takve rizle.
SchlomoENTUZIJASTA

mar 2007.

Bas sam tutlek, nisam stavio nijednu fotografiju tih rizli u akciji. Pa evo da ispravim nepravdu, prilazem par fotki. Malo sam demonstrirao najvecu prednost ovih rizli a to je da su prakticki neunistive. Znaci kad smotate joint, najednostavniji nacin da ga se rijeaite je da ga popuaite:) joint mozete zgnjeciti i nagurati negdje u hlace, i mislim da ce tamo ostat cijeli sve dok nebude pogodan trenutak za pusenje. Malo s prstima poravnat i to je to. Zadnja fotka je joint, nakon svih mogucih gnjecenja.
Svizac_:)ENTUZIJASTA

mar 2007.

Uuuuu totalno dobra spika...:icon_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

Zakon kolko koata paket i kolko ima u njemu
SchlomoENTUZIJASTA

mar 2007.

40 rizli za cca. 20kn iliti 2.5 Eura
outdor@cENTUZIJASTA

mar 2007.

.......schlomo.......kupio sam ih u Zagrebu........meni ne valjaju jer su uske.........a nevolim rolati duge tanke.......
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

A skupe su dost mal mi bezveze dat 20 kn na rizle ali kad budem iao do zagreba kupit u si da imam

apr 2007.

Ljudi, ja sam iz Beograda, pre neki dan sam kod ortaka video ove providne rizle. Jel moze neko da mi kaze gde mogu da ih nabavim, da li ih ima kod nas? Ko je zvanicni distributer u Hrvatskoj i sloveniji. Molim vas, dopadaju mi se do jaja!
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

a u *****...mrzim te rizle.... ^^ mislim ok su i sve... al jednom smo sljepili 4 te rizle (lako ih je sljepit jer gdje god da zaljepis tam je ljepilo) i isli smotat neku ogromnu prozirnu...i posto je bio polu mrak ja sam se nesto scimo i sve mi se prosulo po podu jer nisam skuzio di mi je bio kraj rizle dok sam iso podvuc prvi sloj... ma u *****...^^
BloodspillerPOZNAVALAC

apr 2007.

Puaio sam na te rizle. Guat je, ljudi mi nisu vjerovali da su to rizle. Smijeano je, izgleda kao da puaia plastiku. Malo mi nije bilo svejedno kad mi je frendica rekla da nisu atetne nekako nije baa za vjerovati.

apr 2007.

i ja sam probao prije neki dan i nije lose mada mozda malo imas osjecaj da pusis ganju namotanu u kondom :)))
KulerISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Ljudi iz Srbije, dajte da se organizujemo da nekako nabavimo te rizle. Mnogooooo mi se svidjaju :D

apr 2007.

bice ih u bgd po trafikama uskoro i male i velike,neki lik ih uvezao kada mi ka~u e javljam vam

apr 2007.

Ajde, molim te, kad budes znao kad i gde javi mi na [email protected]. Bicu ti vecno zahvalan!
KulerISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Evo ja cu da uvezem te rizle :D lol... obavesticu vas :) Uzeo bih recimo 200 komada da rasprodam po nekih 250 kinte. Pa ko hoce...

apr 2007.

E, kontaktirali me ljudi iz Alede kojima sam pisao za rizle da ih pitam gde ih ima u okruzenju i pitali me da im posaljem ime firme i koliko bih uzeo za pocetak, kao neka probne tura. Dajte ljudi, ajde da napravimo neki biznis, jel ima neko neku firmu da valjamo ove rizle. Pouzdano znam da bi isle ko lude.

apr 2007.

bilo koja firma koja proizvodi odredjen proizvod bie zainteresovana za trgovinu tako da nije problem stupiti u kontakt,treba uvesti pa ispitivanje na hemiskom institutu pa odobrenje zdravstvene organizacije pa..... tako da ti nije problem...

apr 2007.

Ma sitnica!
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ja ih kupila prije neki dan....jebeno su dobre!!!u zg-u u smartshopu i to za 10kn defakto neunistive od 100% celuloze svakako preporucujem
KulerISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Problem uvoza direktno od njih je sledeci: GRANICA :D lol... Ne samo sto ce da ti udare 8% carinu i 18% pdv, nego ce te terati da radis atest. Drugim recima, mnogo para i mnogo vremena. A uostalom, oni ti nece prodavati po 50 pakovanja, vec po 500 pakovanja od 40 komada. Ja sada pregovaram da uvezem (na crno) jedne druge, takodje transparente rizle. Jeftinije su dosta. Znaci kostale bi oko 150 dinara pakovanje. Sto je razumna cena sobzirom da su i ona otprilike duplo skuplje od obicnih. Obavesticu vas kada bude bilo. Slacu na kucnu adresu. To nije prob :) Sta vise, razmisljam se da puknem jedno 200-300 eura da otvorim mini online shop za takve stvari. Poceo bih sa rizlama, pa pajpovi, pa bongovi... da se to lagano siri... p.s. Transparente rizle bi trebalo da mi stignu za oko mesec dana. Tako da cete tada moci da ih dobijete :) Ukoliko zelite, naravno...

apr 2007.

javi samo kad ti stignu i nema problema samo mojoj ekipi mozes da prodas brdo

apr 2007.

I mojoj! Javi se.

apr 2007.

ja sam prije par dana prvi put puaio iz takvih rizli i nisu mi se svidjele. Nekako je udan osjeaj.
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

po cemu si to zakljucio...kakav okus...pa pusio si iz ciste celuloze mozda si zafisto u glavi jer izgledaju siteticno/plasticno ;-)
ljubisha_samardzicISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Beograd, zgrada "Beogradjanka", Prizemlje 200 dinara http://www.aleda.com.br/en_folha
P.P.POZNAVALAC

maj 2007.

ok su za nekad zapalit...ali su premale (mi smo spajali 2 po duzini pa je puno bolje-a to je lako izvest jer se ljepi di polizes.....) bolesno izgleda, ko da pusis plastiku a mirise na papir...

maj 2007.

Probo sam ih prije nekih 2 mjeseca i to mi je super stvar.

maj 2007.

Hvala na obavestenju, trcim...:sun2:
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Sinoc sam sanjao Isusa kako pusi ganju u transparentnim rizlama... Bas mi je usao u podsvest onaj tekst na legalizacija.org :D

maj 2007.

Uh , jointi stvarno odlicno izgledaju u njima .. Steta sto kad nas nema kupiti , ostaje nam king size rizla :D
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

meni baa i nije neki ir,estetski je o.k. al re~e po grlu
LucidDreamAMBASADOR

maj 2007.

mama kupi mi jedne...he he.E kad vam budu stignele javite mi stvarno mi trebaju.

maj 2007.

Ne re~e po grlu.Manje se osjete nego obicne rizle.
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ma do jaja su... Probao sam ih. Imaju da se kupe u Beogradjanci na 1. spratu.
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

joj brate,izgleda fensi,al re~u...ostajem ja kod starih dobrih smoking

jan 2011.

e i ja se sada castim... :)))))))))))))))))))))

jan 2011.

http://www.facebook.com/group.php?gid=28536284842&v=wall a ima ovaj shop i u sremskoj, na drugom spratu :)

jan 2011.

Ima negdje u Hrvatskoj da bi netko kupio to pa mu ja preko pouzea platim, il kad mi dou poaaljem na tekui svejedno, iz Hrvatske sam, Karlovac...
GreenRyderLEGENDA

jan 2011.

.....onda se zaleti do zg-a na kavu i navratis do smart shopa i kupis rizle....kakvo kompliciranje, pouzece, blablabla za facking 10 kn i jedne rizle......
Big LLEGENDA

feb 2011.

Ja probo, uzeo u rijeci u smart shopu (da, otvorio je i ima puno puno toga, pohvalan smart shop) i nisu me se neato dojmile previae.... Lijepo izgleda i to je sve ato se mene ti e... I da, kad sam moto skoro sam sve bacio kroz prozor jedva sam smoto neznam zaato ina e sam profi u motanju i svi me hvale, al ovo nikako.... xD Ostajem ja na OCB slojki.... :)
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

Iskreno, ni meni nisu baa neato posebno. Smoking najbolje rizle, a filtere radit od karata za vlak :)
Big LLEGENDA

feb 2011.

da da da da da ooojmeeee, od karte za vlak filter je naj.... a nekako i naj ea e karta za vlak zavrai ko filter jer ja u vlak ne idem bez vutre... hahah

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se