VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaUpotreba marihuane u svežem obliku
LEGACY

Upotreba marihuane u svežem obliku

28 odgovora7,703 pregleda
HookerLEGENDA

apr 2013.

Nisam naaao sli nu temu na forumu Link sa kompletnim tekstom je ispod, ukratko Do najvee koristi iz biljke mo~e se doi ne puaenjem, nego konzumacijom u svje~em i prirodnom obliku. Pa u emu je razlika? Zaato sve~a? Toplota uniatava odreene enzime hranjivih tvari u biljkama. Sirova biljka kanabisa omoguuje veu dostupnost tih elemenata. Oni koji zahtijevaju velike koli ine kanabinoida bez psihoaktivnih u inaka ne bi trebali gledati dalje od sirovog kanabisa. U tom svojstvu, on se mo~e koristiti sa 60 puta viae tolerancije negoli grejani. U prirodnom sirovom sastavu biljke kanabisa, THC postoji u dve varijante: THC i THC-A. Nakon ato biljka le i, komponente THC-A se i greju. Iako ta promena stvara veu ukupnu mo THC, ona takoer smanjuje raspolo~ive aminokiseline i druge spojeve kanabinoida, kao ato su CBD i CBN. http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/04/05/snaga-svjezeg-kanabisa-skrece-paznju/ `ta mislite o ovome i da li je neko imao iskustva sa upotrebom sve~e marihuane.
nox1cousENTUZIJASTA

apr 2013.

De samo neko daj nasu rijec za "curing", ovaj "le i" me bode u oci. :D

apr 2013.

vec sam nesto pokusao sa tom temom i nismo daleko dogurali a stvarno bi trebalo istraziti nacine kozumiranja bez psihoaktivnog ucinka jer mnogi bolesni ljudi se boje same reakcije koja daje ulje i zbog toga ga unesu u malim kolicinama koje nisu dovoljne za izljecenje a ovo bi bilo izvrsno kad bi ljudi mogli slobodno sadit pa da imas pristup svjezoj biljci kad ti god zatreba ali kako sam pri kraju growa sigurno cu probat svjezu a mozda nebi bilo lose ni osusenu smrvit u kapsule i jesti je na taj nacin kao sto su opisali mazaru ekipa iz cbd crewa samo bez zagrijavanja u pecnici jer bi onda bilo isto kao i sa uljem https://www.vutra.org/topic/9101-dr-william-courtney-i-njegova-metoda-lijecenja-bolesti-pomocu-sokova-od-canabisa/#entry200759 mozda bi mogli kontaktirati Dr. Courtney u vezi stvari koje nam nisu jasne...ja bi vec probao al engleski mi nije jaca strana

apr 2013.

evo naletio sam na dnevnik konzumacije sokova od kanabisa...za one koje zanima krenite od dna stranice gdje se nalazi prvi dan http://40dayrawcannabisjuicechallenge.blogspot.it/ ovdje je dobro objasnjeno kako to sve izvesti i koliko dozirati http://hempcurescancer.blogspot.it/

apr 2013.

Haj narode!!! Imam trenutno oko 400 gr.pulusuvog materijala (neznam ata je) dobijen na poklon u zdravstvene svrhe.Ima li ko ideju kako to pripremiti da bude neka korist za zdravlje. Mo~da ulje,ili samljeti pa kao sok ili atagod drugo. Ajde veterani javite se. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apr 2013.

ako ces mljeti imas gore iznad u mom postu dosta informacija (koristi google prevoditelj ako si sa engleskim kao i ja) i ja sam planiram za kojih 20 dana pocet pravit mixove od svjeze biljke samo moram naci najukusniji nacin pa obavjestim sve zainteresirane..
TanjaISTRAŽIVAČ

apr 2013.

I ja sam jako zainteresirana za ovu temu,bilo bi super tako konzumirati marihuanu,jer ne volim taj high osjeaj.Jedino me brine ato na takav na in ti trebaju velike koli ine .I ja sam krenula u uzgoj baa zbog ulja ,ali me jako privla i npr. na in da preko dana konzumiram svje~u,a nave e ulje za spavanje i naravno sve druge benefite.Pa me zanima da li netko ima ideju,mo~da ti mario-npr.kad topujem biljku pa da te vrhove biljke zmiksam kao smoothie sa voem,da li bi to bilo dobro tako?S obzirom da nemam cijeli plastenik trave,kao ato je prikazano gore u videu.Znam da to ne bi bile neke zna ajne koli ine,ali namjeravam tako pokuaati.

apr 2013.

Tanja ja cu pocet 7.5 da eksperimentiram sa svjezom biljkom tako da cu znati vise a koliko sam shvatio za pocetak mozes 2-3 biljke koristit u svjezem a dvije napravis ulje i mislim da bi to moglo funkcionirat jer i onako odradis turu sa svjezim i onda se odrzavas sa uljem do slijedece ture koju uzgojis. Imam u planu kontaktirat Dr.Courtney da mi pojasni jos neke stvari koje mi nisu jasne oko doziranja pa sa tim cu i znati koliko mi treba biljki za odradit kvalitetnu turu al u svakom slucaju mislim da je ovaj nacin najbolji zato jer nemoze se svako prilagodit na ucinak ulja, jedini problem je organizirat grow da imas svjezeg al i to se rijesi sa malo iskustva
grga77AMBASADOR

maj 2013.

dobre ideje uvijek dobro dojdu i ja sam jedno vrijeme bio samo na zelenim kasastim sokovima oko pola godine i mogu vam rec da nikad nisam imap vise snage i energije nego tada ko u mladosti ali mi je problem bio sto sam smrsavio 10 kg u to vrijeme a ionak sam mrsav konstitucijom ali kad mi grow zavrsi i ja cu probat na taj nacin mixanja vutre kao ZKS opremu imam.....pa javim rezultate sa uljem zbog kojeg sam i krenuo u proizvodnju-----

jun 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=7xPmR8j4plw
aries75ISTRAŽIVAČ

jul 2014.

Koliko sam shvatio, za lije enje je dobra kombinacija sirove marihuane i ulja. Sirova nema psihoaktivno djelovanje, a ulje ima?
elmagicoENTUZIJASTA

feb 2015.

Upravo sam popusio malog osusenog klona od mog afghanca koji nije jos i poceo da cveta i iskrivio sam se...kako je ovo moguce? :D

feb 2015.

a kakve veze ima tvoj post sa temom, ako si nesto popusio turi u sta trenutno pusite a ne u upotrebu u svezem obliku obrati paznju malo na pravilnik i na to sta gde pises 6. Izaberite relevantan forum/temu za svoju temu/post
elmagicoENTUZIJASTA

feb 2015.

Nisam mogao da nadjem tu temu :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se