VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNe radi na prvu
LEGACY

Ne radi na prvu

818 odgovora64,636 pregleda

sep 2006.

Evo morao sam da izdvojim ovu Greenman-ovu poruku, isto da ljudi znaju (po etnici), kad dou na forum, da se pitanje ne ponavlja uvek, a odgovor je dat u temi "Kako srolati d~oint":
VanzemaljacAMBASADOR

sep 2006.

I ja sam èuo za ove teorije i vjerovao u njih sve do trenutka susreta sa kvalitetnom robom i hardcore tehnikama pušenja. Ove teorije stoje u sluèaju kada pet ljudi puši joint "trave"(u pravom smislu te rijeèi) èiji THC nije viši od 5%,kao što što se u našim krajevima èesto radi.Klincima neko obièno uvali sranje,pa onda njih pet na joint(ako su poèetnici garant ne puše pravilno i ne znaju se opustiti),nakon èega slijedi èuðenje"zašto mene neradi",pa onda nastaju teorije. Vjerojatno nemamo svi isti organizam,nekima je jaèi pa podnosi male kolièine THCa bolje.Takvoj osobi vjerovatno i treba vremena da se nakupi veæa kolièina THCa u organizmu da bi ga osjetila. Tvrdim i èvrsto vjerujem,da ne postoji lik na ovom svijetu a pogotovo ne poèetnik koji æe ostati èist nakon tri glave bonga,haša ili skunka vrhunskog kvaliteta. :bong:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

De lol...moj prvi put je bio sa legom koji dimi 8 godina..donio je takav dim da nemože da ti nebude ništa.. ovo su prièe za malu djecu..ljudi ako vam nije ništa imate loš dim... i kraj :D
VanzemaljacAMBASADOR

sep 2006.

:ok: :spliff:

sep 2006.

sve si rekao ;)
VanzemaljacAMBASADOR

sep 2006.

sve si rekao ;) To nije bit problema.To je jedan od razloga ali samo kad je u pitanju joit i loša roba. Bit problema je kvalitet. Ako je kvalitetna i na bong,opaliæe ih....pa i ne moraju puno znati :bong: :hippy:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

imao sam ja legu..kao njemu prvi put i došli do njega u stan.ja donjeo dim koji bi slona usmrtio :D zamotam ja 6 i krenemo..prva..druga...6 :D ja mrtav..smijem se umirem... kreveljim se.. ja pogledam njemu ništa.. Ja onako...WTF????!!!! NEMOGUÆE ja se nakako priberem i kažem šta ti je..on kaže meni loša roba..ja kažem daj da ja vidim kako ti to vuèer..on povuèe.i ZADRŽI DIM SAMO U USTIMA..UOPÆE NEUVUÈE U PLÆA I NEDRŽI ..samo onako povuèe i odmah baci dim van...ja popizdio.. reko ajde sada napravi ovo:udahni svom snagom dim,progutaj ga,drži ga u sebi 10 sekundi i pusti kroz nos. Izdržo je 3 hita,pao na pod i usro se od smijanja :D :D :D :D tek toliko o dimljenju sa noobovima :D LOL

sep 2006.

e tu si u pravu vecina ili pucka ili pusi ko cigaru niko ne vari jos kad se na to doda losa roba i jos koje zajebancije nije ni cudo sto ih ne sljaka

sep 2006.

Mene prvi put nije puklo, ali mislim da je to prvenstveno bili zato što sam oprezan prema novim stvarima, pa nisam ni previše uzeo niti sam dugo držao. danas buduæi da dosta rijetko pušim me puca kako se sjetim :D . Uvijek pazim da se ne urokam previše. To je prednost rijetkog pušenja 8)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ja imam sreæu što sam poæèeo sa ljudima koji nisu fejkeri i tipa neke budale koje dime samo da bi ispale face nego deèki koji znaju šta je to i da to poštivaju što puše.Prije mi se znalo dogoditi da sam se prepušio i povraæao..sada mogu popišiti i panj i pol i da se neprepušim :)
Pozrav! Mene je opalila smejalica kod prvog napusavanja, al ona od koje dobijem upalu trbusnjaka sutra ujutru. Naleteo sam na smokera. Imao sam srece i od tada pa nadalje... Nemam pojma, valjda zavisi od kvaliteta kako vuje tako i drustva u kom se nalazis. Drugo je kad 5 klinaca bez iskustva sredi nakav panj, kod nekog lika...i onda navuku u cigaru (ili srolaju losu spravu)...fuckaju vise nego li uvuku...i to je to...los ishod bez punog potencijala...a drugo kad taj klinac zadimi sa smokerom...poz
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

ma sve zavisi i od ekipe.... kad sam prvi put pusila pusili smo na bong-od boce... nije mi bilo nista.... jer ekipa nije bila nikakva samo bezveze sjedili , sutili.. a onda jednom kad sam zapalila sa ludom ekipom i kad sam se pocela smijat, od tad sam uvik super kad se napusim.... ekipa je jaaaako vazna.... nemozes bit sa nekim dosadnim seljacinama i da ti bude dobro.. sad imam jebenu ekipu za pusenje i svaki put nam je predobro!!!!!!!!!!! :D
DimISTRAŽIVAČ

okt 2006.

kad sam prvi put pusio bilo je super samo nisam mogao da zabrijem za nesto i smijao sam se i imao paranoje a od tada vise nemam paranoje samo se smijem i zabrijem na neku mjuzu ili nes dr.a pusio sam sa ekipom koja vec pusi dosta dugo vrijeme pa sam se odmah naucio pusit.
GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

Meni je prvi put bilo najljepse smijao sam se ko nikad i rjetko kad sam dozivio nesto slicno kasnije obicno prvi put se ne osjeti nista jer se ne pusi pravilno ako te neko uputi to je druga stvar ja sam znao teoriju i trudio sam se vuci u sebe i zadrzati zrak i efekt nije izostao ..svidilo mi se i jos dan danas pusim....

okt 2006.

there's just one rule : DRZI DIM UNUTRA DOK TE NE OPALI PO MOZGU ! a sto se tice prvi put ... prije neke 4 godine,skolski park ... pa sta da pricam mene opalilo ... dobra ganja bila , jedina furka je ta da je tip iz paketa od oko 50 grama izvadio pa smoto TOPa a ja mislio da tu ima mozda koji jordan :D
2fingaISTRAŽIVAČ

nov 2006.

ja sam dugo vremena uèio, dok se nisam ufuro u to kuliranje...
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

ovo je baš dobra tema, evo nešto što bi èinilo dio odgovora, možda ima i viška Kod kanabisa je posebno zapažena èinjenica da je neiskusnom pušaèu za isti subjektivni uèinak potrebna veæa doza nego iskusnome. Ta pojava "obrnute tolerancije" suprotna je onome što se zna o razvijanju ovisnosti kod pravih toksikomanogenih droga, a tumaèi se time što se jedan psihoaktivni metabolit koji nastaje razgradnjom THC razmjerno dugo zadržava u organizmu i time smanjuje prag sljedeæim dozama THC. Treba naglasiti da je kanabis najblaže i najslabije halucinogeno sredstvo (neki autori ga uopæe ne ubrajaju u tu skupinu halucinogenih tvari).U malim dozama, THC, djelatna supstancija kanabisa, uzrokuje tek lagani osjeæaj ugode, a samo ako je u organizam ušao u veæoj kolièini (u obliku hašiša) dovodi do efekta sliènog drugim "pravim" halucinogenima. Unatoè tome, THC, u strukturi nema nikakve srodnosti s drugim karakteristiènim halucinogenim spojevima (s LSD, meskalinom, psilocibinom, STP). btw.to je sa farmakologije.com
BugiPOZNAVALAC

nov 2006.

istina je to prvo pusenje ne udara...govorim o normalnim kolicinama..ono 1 joint... ja nisam prvi put nista osjetio....onda mi je prijatelj napuhao vrecu dima, ja sam je stavio preko usta i nosa i samo disao normalno....i disao... i zamalo se nisam onesvjestio....ali kad sam otvorio oci sve je bilo kao u snu... anyway ni moj frend nije prvi put nista osjetio....a zna covjek pusit... moja sestra nije par prvih puta nist osjetila... jednu prijateljicu sto je inace jako jako jako osjetljiva na alkohol, je prvi put kad je provala travu, totalno je zamantalo...bas je oprao cijeli efekt...znam da trava nema veze sa alkoholom al eto...inace od 3 bocice vodke ona pada u alkoholnu komu.... i ona je jedina koju znam da je prvi put odma osjetila efekt... to je sto znam iz iskustva...

dec 2006.

Moje prvo pusenje je bilo sa jednim frendom, iskusnim pusacem... Rekao sam ono, ajde da vidim sto je to o cemu ljudi pricaju, i nije mi bilo zao :) Ne samo da mi je bilo prvi puta da pusim vutru, nego i prvi puta da pusim uopce bilo sta... Malo mi je bilo sve cudno prvih par "dimova" i frend je stalno buljio u mene i pitao: "uvlacis ti to?" Cudno mu je bilo sto nisam kasljao... Kako sam primjetio da me nista ne pecka i da mi ne smeta dim, povukao sam onako "konjski" malo se zagrcnuo i kasnije je bilo ok... koda sam se rodio sa pljugom :lol: Za nekih desetak minuta otisli smo chillat na plazu, i ono, osjecaj je bio fenomenalan totalno opusten, lagani vjetar koji je puhao uz more nikad nisam tako dobro osjetio na kozhi, sunce je bas pasalo, pijesak pod prstima je bio savrsen da dodir... ma zakon... Ja sam, iskreno, ocekivao da cu se pocet kesit ko blesav, ali ovo je bilo jos bolje... cuo sam jos od par ljudi da su imali nekog efekta prvi put... a i neki su imali negativnog.. (bljuvanje LOL) Tako da je moja teorija, onaj ko je pusio prvi put, i nije ga puklo... - ocekivao je nesto drugo, ne znam, halucinacije.. bo.. - imao je totalno smece od robe (muguce.. cest slucaj, znam sto su prodavali mulcima po skoli...) - nije znao pusit (jednostavno tudum... pljuckao dim u ustima.. ) - napio se ko svinja prije toga pa mu sve ravno... ... etc
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

neznam...ja iz osobne povjesti znam da me prvi put nije ubio... pusilo nas je 3oje...i to je ujedino bio prvi dim icega da sam povukao...(prvu cigaretu sam probao 6 mjeseci nakon prve frule xD)..i uglavnom..prvi put sam povukao 3 dima,od cega mi se odma krenulo vrtit,zeludac mi se digao,te sam htio povratit,opasna vrtoglavica je takodjer bila...no to je to..uopce nisam bio upljugan..al to je vjerovatno zato sto tijelo nije moglo podnjeti vise,no drugi put je sve bilo jebeno i tako je sve krenulo...puklo me nakon prve serije od 5 dimova...
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

Meni nije prvi put niata bilo ali to je bilo smee od dima ali recimo moj je burajz dobio dobar dim i prvi put mu nije niata bilo a ni drugi put pa si kontam da se jednostavno na to maoraa naviknut i nau it jedino normalno da ea osjetit i prvi put ako neki bolestan dim bude

feb 2007.

Ja niata nisam osjetio prvih 3-4 puta. I mislim da nije to samo do loae robe ve i do toga da se tijelo prvo odupire thc-u, kad se privikne onda po inje djelovati. Ja sam fakat duvao ko majmun i dr~ao u sebi al jednostavno niata. Tek negdje 4 ili 5. put me maznulo. Danas ne puaim esto recimo 1 mjese no iako se zna zalomiti i eae. Proale godine cijelo ljeto sam bio napljugan. Svaki put me opere ... Samo sam jednom povraao od trave i to fakat neznam koji mi je ***** bio jer nisam puno popuaio.
Mene je prvi put odvalilo... Nisam znala za sebe. Taj prvi put bi je bio zakon, al' kasnije vise puta nisam nista osetila. Mislim da je to do kvaliteta... Ne bih da tvrdim, ali to bi bilo najlogicnije objasnjenje.
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

ovo mi je prvi put da pishem i josh nisam duvao ali za vikend idem kod ortaka :thewave: citao sam ovu temu i tu kazhete da "treba da znash kako da pushish" i da se mnogima desilo da se ispale 1. put. jel istinita ona teorija da organizam mora da prihvati THC pre no shto pochne da reaguje na njega? i da josh 1. stvar: kako da znam da ortak(od njega cu da zavrshim) nece da mi uvali sranje ili ne daj bozhe neshto prskano??? izvinjavam se svim iskusnim chlanovima na glupim pitanjima ali kako kazhu "ko pita ne slita"

mar 2007.

Ja mislim da se sve svodi na to. U mom slucaju je ovo zasigurno bilo razlog. Prvi put mi je jos malo bilo i strah; ne znas rad, ne znas koja ti kolicina potrebna A vutru sam probao pre cigara; tako da bas nisam skroz kapirao poentu da to ulazi prekop pluca.... naduvao sam grlo i obraze:)

mar 2007.

evo i ja sam se rego prvi put mi je bilo negdje prije godinu dana. ja i frend smotali dva tri oksa i popuaili, njemu nije bilo niat. ni danas kad duva, a duva rjetko ne pukne ga nikad. ne zna uvlait dobro, a glupo mi pokazat mu kad nije neki ljubitelj upuaavanja mene je 1. put udarilo neko zaboravljanje, niakad nisma tako otupio. nisam mogo popamtit re enicu do kraja koju sam htjeo izgovorit. stvarno udan osje aj znalo me to opet strefit ono baa kad bi se prepuaio ve inom sad kad duvam uvati me takav osje aj sre e da to nije normalno, pustim si neku mjuzu, funk neki i ufuram se skroz il zabrijem totalno na neat. neki dan sam se udimio i kad sam piao vidio neki odsjaj u wc akoljki kao neko lice. tako sam se presro da sam oao u sobu ugasio mjuzu i cijelo vrijeme gledo jel ima koga oko mene. duhovi i sranja ato viae duvam udara me na smjeh, ja i jedan lik negdje prije 2 tjedna smo zapalili kod mene prije akole neku masnu. imala je 15 cm sigurno, a bila neka dobra roba i smijali se sljedea dva sata bez prestanka. sjeli u kafi i kad smo se meusobno pogledali smijao sam se ko nikad u ~ivotu, a iz ni ega. one aeme s dizanjem koljenja u zrak od smjeha i sl. i op enito svaki put kad se upuaim imam tzv robot faze, usporim se skroz. treba mi po minute da pokupim kovanicu sa stola :pat:

mar 2007.

Da,"treba da znaa kako da pushish" :-). Moguce je da je teorija tocna a moguce je i da nije zato i je teorija. Kad uvuces dim nakon toga udahnes zrak i drzis u plucima.Nakon 5-6s gotovo sav THC iz dima ce se naci u tvome tjelu a ako ne zelis reskirati drzi dim dok ti nestane kisika ko sto neki rade. Mozda bi bilo dobro da to ucinis sa cigaretom prije trave jer dok se ne naviknes mnogo ces kasljati i puno ce dima odlaziti uzalud.Imaj uz sebe nesto za hladiti grlo. Dobra uglavnom trava ima prilicno jak miris.Ako ne znas kako izgleda osusena pogledaj na internetu.Nakon sto vidis,pomirises i popusis travu nece ti moci podvaliti nesto sto nije trava.Nemoj kupovati vec smotano tako ce te vjerovatno zajebati.A podvaljivanja prskane trave se ne trebas puno bojati,kod nas to nije cesto ko sto se prica,vrlo je mala vjerovatnost da ce ti to neko podvaliti ako ne zelis.A ako si cuo o prskanju LSD,heroinom i kojekakvim drogam koje nemaju djelovanje ni slicno marihuani,to je laz. Ajd javi kak je bilo.
EddieENTUZIJASTA

mar 2007.

to mi je uvek bilo smesno kao da je neko lud da prska travuljinu dvadeset puta skupljim narkoticima. Kao i ona jos gluplja teorija da negde podvaljuju nasumicno u pice narkotike pa se neko onda navuce i sutradan dodje da kupi. Toliko debilne price a toliko rasirene da se ja pitam koliki su mozdani kapaciteti ljudi medju kojima zivim. Kad to moze da prodje onda nije ni cudo sto nas pokvareni politicari vuku za nos i to sto puta na istu foru. Narod jednostavno nije u stanju da razluci sta je realno a sta ne.
Mene je takodje odvalilo prvi put,.. waljda hemija, vise se ni nesecam,... Zanimljivo da ni ja posle par puta nisam skoro nista osetio,... Al sad me redovno odvali :)..
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Da, kontam da nikog prvi put nije puklo... ko kaze sere ili se ufuro. Mislim da svaka droga, prvi put opere samo sto mi to ne kontamo. Prvi put kad sam radio ekser, osijetio sam neku energiju, ali nista od miline, od salvije sam se uznojio ko krme i osijetio neki pritisak, karton sam mislio da su me prevarili, ali kad sam skoro poceo plakat jer sam se bojao izac na ulicu, shvatio sam da ipak radi, evo sad nedavno i plavi lotus, trebalo mi je da ga shvatim:))) Reakcije prvi put na drogu su uvijek nepotpune i neshvacene od strane konzumenta, a kod slucaja marihuane koja nema tako jake efekte (bar ona koju dobijes prvi put) cesto proe nezamje ena.

maj 2007.

i ja nisam nista prvi put osjetioo alii drugi put kad sam dimijooo kapci su mi bili teski kao da su od CU a oci krvave kad sam se vidi na ogledalo prepao sam se jebote.....:sun2:

maj 2007.

Ne znam , mene je prvi put udarilo , pusili smo nas 3 u parku , cisto , bez duhana .. :icon_lol: Oko 3 jointa ..
Ni mene nije prvi put lupilo.Mo~da zato ato nas je bilo dosta na jednu.Joa par puta mi nije bilo niata,al zato me od '92. nadalje svaka bar malo zabaci.U po etku ni ne mo~ea do dobre robe i nema se puno.O ekivao da e me to kao ,,droooga'' jako slo~iti,al tek sam daljnjom upotrebom upoznao ono ato lijepa bilj ica pru~a i koja joj je namjena.

jun 2007.

Eeeee....Ja sam se prvi put napusio s nepunih 14 godina i vjerovali ili ne drzalo me najmanje tri dana:)Mislio sam da ce mi zauvijek tako ostati,ali nije:)Tako da prosto ne mogu da vjerujem da neko prvi put ne osjeti travu.Mada sam ja s jos tri prijatelja ispusili cijelu jednu omanju biljku punu hedova.Nismo ni znali tada da se treba mijesati s duhanom.Heheh...Ludnica...

jun 2007.

Ja sam prvi put pusio sa drugom, podelili smo jedan dzoint, i u isto vreme nas je uhvatilo i navarili smo se normalno kao i uvek... izgleda da je bila neka dobra trava... tek posle sam cuo da 'prvi put najcesce ne vata'... al je*iga, praksa je majka :-)

jun 2007.

prvi put sam vutru probao u sestom osnovne tj pre nekih 8-9 godina.kao lose drustvo ovo ono,ocu necu i ajde.kako je bilo prvi put se nemogu setiti ali nije bilo nista posebno.posle par dana ja ortak nabavino pare tj on i zavrsimo gandzu.bili smo klinci i naravno dobili smo mozda nekih 1-2g.ustekali smo se u podrum i uspeli nekako da zavijemo.eh da sam samo imao aparat da to slikam na sta je licilo...zapalimo,popusimo i krece... blagi bezrazlosni smeh.pocinjemo da se smejemo sve vise i vise.toliko sam se smejao da nisam mogao da dodjem do daha,hvatao sam se za stomak,valjao po podu.nerevatno!!!proslo me je posle nekih sat vremena nakog cega sam bio osamucen jos dva tri sata.to mi je bio drugi put ali racunam kao prvi.posle toga je nisam pusio cesto,jednom ili dva puta u mesec dana.drugi put da sam se razbio bilo je tri godine posle.dosao sam do lerdija i objasnio mu da idem na ekskurziju i da mi treba nesto vutre.platio sam regularno i tacno toliko i dobio.sta sam ja znao o tome,mogli su i caj da mi uvale...ali kada smo stigli smotam nesto malo.ok je bilo.ostalo drustvo iz skole nece.sedam u sobu sam smotam i BUM!!! ja neznam sta se meni desilo prvo sam se smejao kao tri godine pre toga.nakon toga sam poceo da drhtim tako jako da nisam mogao da se smirim.ostali su se uspanicili i pozvali razrednog.onda cela frka pocela.ja neznam sta se desavalo jer,PRESPAVAO SAM DVA DANA!!!nisam se pomerio.i dan danas razmisljam sta se desilo tada,mozda i verovatno je vutra bila prskana necim,jer ja se skoro nicega nesecam sem toga

jun 2007.

to roditelji pricaju svojoj deci
WeedomirISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Pozdrav, ja sam nov na ovom forumu. Mene prvi put nije opalilo. Ne pusim cigarete, pa mozda zbog toga, organizam mi se nije navikao na dim. Bio sam sa dva ortaka, vukao sam kao lud. Dok mi nije pocelo da se vrti u glavi i hteo sam da povratim, a nije me nista uradilo. Dok posle 5. ili 6. puta kad sam pusio sa ortacima. To je bilo posle neke zurke, oni se pre toga vec napusili i zovu mene i ja da pusim, a ja vec bio i pijan. Pusim ja sa njima, pusim, pusim, i nista. Dok nisam krenuo kuci, idem ja kroz grad i odjednom me opali! Ja ne znam gde sam! Ja sam se izgubio! A ne mogu da se setim ni gde sam krenuo! Ne mogu da prepoznam ni u kom sam gradu! Uhvatila me panika, usro sam se ziv! Seo ja na kamen tu neki, vrti mi se u glavi, neke crne senke non stop prolaze pored mene. Uhvatila me panika! Dok nisam tu odsedeo jos sat vremena, i posle sam shvatio da mi je kuca na 20 metara od mene. I samo mi se jednom desilo da sam se prepusio. Bio ja kod ortaka u stanu. Napusili se mi lepo, smejmo se kao ludi, opalilo nas dobro. Odemo mi na neku zurku, a ostavimo travu u stanu. Posle kad je pocelo da nas pusta, mi pocnemo da pijemo i napijemo se. Kad smo pijani krenuli kuci pijani, napao na mene ortak ajmo do mog stana jos da pusimo. I ja krenem. Srola on onako pijan ZIVOTINJU od dzointa, od 2 ili 3 rizle 100s. Pocnemo mi da pusimo, i pusimo, pusimo dok smo dosli do trecine, mene odvalilo! Ja stao pored njega cupkam u mestu, lice mi utrnulo, obrazi mi se grce, nekontrolisano se smejem kao budala! A tek stigli do trecine, i mi nastavimo! I pusi, i pusi, pusi, pusi nikako kraj! Dok ja nisam rekao "Brate, ja ne mogu vise". Odem do WC-a, i ipovracam se kao budala. Krenem da pustim vodu, ali ne mogu, hocu da se preturim. Legnem tu pored WC solje i zaspim. Spavao sam do ujutru. Tad sam sebi rekao da vise necu pusiti, naravno ispunio sam to obecanje kao i vecina koja tako nesto obeca (sarkazam). ;) Sada striktno izbegavam da pusim pre ili za vreme zurki. Ne prija mi ta atmosfera kad sam naduvan.
kixonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

je da ni meni nije ugodno puait na partijima,to kad je druatvo nas jedno 5-6 a neko sam kod kue i kurimo cijelu no zajebancija i kreveljana...mene je prvi put opalilo baa jakooo,a nisam prije puaio ni cigare ni niata,a likovi s kojima sam tad puaio ina e oni su sada jedno 19 godina ja sam tad bio 7-8 razred oni su rekli da je i njima tad bilo najbolje,jednostavno dim je bio pravi!:icon_lol:

jul 2007.

:sick:prvo put kad sam duvao.. posteno naduvao sam se i to me je diglo bas dobro,smejali smo se 2 sata neprestano ali je bila veoma kvalitetna trava

jul 2007.

a jednom secam se pusili smo holandski kvalitet imao sam tripove da drugarima svetle oci u crveno i to bas jasno CRVENO,kasnili mi zvukovi nikog nisam mogo da cujem flesirao sam da ce cale da me navata i gledao na vrata non stop xD:signs054::signs054:

sep 2007.

Neznam ja sam prvi put bio ubijen bojao sam se oci zatvorit jel me bilo strah da cu umret srce mi je lupalo paranoja me drapala nikad me nije uhvatilo kao prvi put , sad me zna spustit al nikad kao onda ...
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Ja kad sam prvi put probao 3 dima (tad nisam ni cigarete znao pusit) sam se tolko naduvao da sam teturao do doma.... tako da mislim da je obratno, tj. da prvi put najjace, onda slabije.... moguce da onda kasnije opet postaje jace i jace, ali ja sam kazem koje je moje iskustvo (za razliku od toga kolko sad djeluje)
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Meni je bilo prvi put sesti razred osnovne skole,zapalio sam prvi joint sa bratom koji je tada bio 1 razred srednje skole pa je mogo nabaviti vutre,meni je prvi put bilo onako pomalo mucnina i srce je kucalo koda ce ispast van i tako je bilo nekih sat vremena pa poslje toga je bilo onako veselo stanje bio sam veseliji...tako je bilo prvih par puta,a kasnije kada sam naucio pravilono pusiti kada sam se vec pomalo naviko postalo mi je super,pusim od sestog razreda a sada sam 2 srednje i nikada nisam pozalio sto sam ikada zapalio prvi join jer jednostavno uzivam u tome i nepusim radi drustva ili tako necega nego bas cisto radi sebe jer mi se svida...!!!:):)

nov 2007.

pa obicno svi prvi put puse smece od dima a i neznaju pusit tako da ne puca... znaci, dobar dim, odredena kolicina dima, drzanje dima u sebi ato du~e (to je jedan od glavnih faktora djelovanja, pocetnici neidu za tim).. i tako...

nov 2007.

Glupost, to drzanje dima u sebi nema smisla, bezbroj puta testirano. Ne znam zasto se ta dezinformacija uporno airi...

nov 2007.

Potrebno je par sekundi da se pokupi THC iz dim tako da dosta bacas ako izbacia odma a baa to dosta ljudi radi prvi put jel se ili boji djelovanja ili se samo preserava a zapravo ne ~eli napuait. A i ako netko ne puai cigarete sigurno ne zna odma kako treba uvlacit dim tako da im vecina dima ni ne dodje do pluca.

nov 2007.

Ja i dalje tvrdim da dugo zadr~avaje dima u sebi nema apsolutno nikakvog smisla posto se THC pokupi u krvotok gotovo isti trenutak nakon udisanja. Napominjem jos jednom... Probao sam pusiti istu travu u dva jednaka jointa sa 'drzanjem' i bez... i djelovanje je jednako jako... Mo~dane stanice su jako osjetljive na nedostatak kisika i zato kod duzeg drzanja osjetis neki dodatni efekt, a to nije nista drugo nego MANJAK KISIKA U MOZGU. Svako duze zadrzavanje daha prvo se osjeti na mozdanim stanicama kojima je kisik najpotrebniji, i kod ekstremnih slucajeva mogu nastati trajne promjene i propadanje stanica. Jos dodatna stvar je da manjim zadrzavanjem dima nasa pluca pokupe manje katrana. Vi slobodno drzite ako vas 'zabija'... Zabija drzanje daha i bez trave... i legalno je!

nov 2007.

U pravu si sto se tice dugog drzanja,to uopce nema smisla. I ja sam probo istu travu pusit tako ko sto pusim cigaretu i drzeci dim u plucima i postoji razlika,mala ali se osjeti.Puaio sam i tako da sam dr~o po 10-tak sekundi i onda se vec dogadja to sto ti kazes ostaje mozak bez kisika,nista jace ne djeluje samo je neugodnije. Ne mogu sad naci neko istrazivanje koje je pokazalo da je dovoljno 4-5 sekundi da pluca pokupe sav THC al bilo gdje procitas pise few seconds,nigdje ne piae da samo udahnea i odma izdahnea. Evo naao sam zaato neki misle da treba dugo dr~at dim i da onda bude jace http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_info23.shtml zato ato ne uvlace dim u pluca.Zanimljivo nisam znao da se i tako THC upija. Vi koji mislite da vas bolje pocua kad dugo drzite jednostavno nakon svakog dima udahnite zrak,malo dr~ite i tek onda ispustite.

nov 2007.

Evo- Smoking/inhaling: Burning or vaporizing the cannabis and inhaling the smoke into the lungs is the fastest route to the blood stream. Conventional wisdom is that holding in the smoke increases the effects felt. Recent research shows the opposite; it causes more harm to the lungs without increasing the amount of THC absorbed. Studies done in Australia indicate that 95% of the THC in cannabis is absorbed in the first few seconds of inhaling. Holding in the smoke longer just allows more tar and other noxious chemicals to be absorbed. Take small, shallow puffs rather than deep inhalations. To i ja ka~em par sekundi i dosta al opet ne baa uvuc i odma ispustit dim.

nov 2007.

Ma kuzimo se mi, ali vidio sam primjera di ljudi puse 'u krug' i drze dim dok ne dodje joint ponovo do njih :))) hahaha
Weed KillahPOZNAVALAC

nov 2007.

ja mislima da prvi put ne osjetimo nista iz dva osnovna razloga 1. Udise se jako mala kolicina zbog straha 2. pusi se neko smece za koje kazu da je marihuana a rijec je o prpi ili liscu ili kombinacija oboje.. :)

nov 2007.

Dobar dan, evo registrirala se i ja. Prvi put, uf, davno je to bilo, ali se sican ka da je bilo jucera, nije me taklo prvih desetak i vise puta.... A kad me taklo, mojoj srici nije bilo kraja :P Lip pozdrav,

nov 2007.

Mene je prvi put odvalilo. to o prvome putu je ili netacno ili relativno
mr.skunkAMBASADOR

nov 2007.

Cesto covijek kod prvog uzimanja bude toliko uzbudjen da ga jednostavno ne takne jer ocekuje nesta ,a ne zna ni sam sta i onda od tog filma ni ne skuzi djelovanje vutre. dok ima slucajeva da covijek od prvog jointa toliko odljepi da ga moraju smirivati i tjesiti bas je relativno ko sto je netko rekao

nov 2007.

kako mi je bilo prvi put tako mi je i upravo sada,,,,mnogo dooobbbrrroooo!!!!

nov 2007.

Istina tako i ja imam frenda mi se ssvi napuaimo a on pljucka i i ja i drugi frend znamo da se preserava jer se boji staraca, jedanput sam mu rekao dule povuci i zadr~i u sebi napravio je to par puta i doslovno jeegetirao ja sam umro od smijeha ruaio sam se on je rigao kroz prozor, i poslije toga opet i dalje pljucka, i zato mu viae ne dajem travu jer sere to su seratori i glumci glume frajere, a obi ni su kurci, ja kad sam kupio kilu trave astio sam ekipu cijelo ljeto jer sam dobar , a i na kraju sva ta sad ekipa sere protiv mene ljudi , takva nezahvalnost u~as

dec 2007.

ja sada niata ne osjeam ni glavu ni noge

dec 2007.

Ja prvo sto sam probao je bila vutra. I prvi put me nije nishta udarilo, dok je mog ortaka skroz! Nakon toga sam skuzhio kako treba pravilno duvati, tako da je vecheras round 2! :rasta1: Pejs, bracho gujaneri! :D
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Ja sam prvi put pushio gandzhu na kraju shestog razreda..nisam ni znao pushit..ono vjezbao sam se na cigarama kako uvuchi dim i to..Ali ovaj moj nenormalni haver iz zgrade koji je stariji od mene 3 godine(znaci bio je 1. razred srednje skole tad)zbavio nam neku dobru gandzhu(tako je on rekao jer ja tad nisam imao pojma o tome kako razlikovati kvalitet gandzhe).I mi smo otisli kod njega,srolao nam on jednu roru ,povuchem ja dim,dva,tri, i samo mi neka magla padne na ochi..Tada sam bio drito onaj Ice Cube iz filma "Friday" kada ga je Smokey(Chris Tucker) napushio..Sjecam se da sam isao do wc-a na umivanje x puta,imao sam neke paranoje,srce mi je kucalo kao uzi,kasnio mi je zvuk..Imao sam izoshtreno culo sluha na neke odredjene tonove i stalno su mi oni zvonili u glavi..Uglavnom..volio bi ponoviti to jer poslije toga sam se samo par puta naduvao tako jako da mi magla padne na ochi..Sada osjetim neki lagani high..Nekad je pojachan nekad smanjen..sve zavisi od kvaliteta vutre.. Pozdrav:thewave:

jan 2008.

Prvi puta sam puaio s dva frenda i lupilo me je malo ali jebiga mislim da to zavisi od toga ata ti o ekujea od toga jer veinom kad prvi put pljugaa nemaa pojma u vutri i dosta toga ovisi u kakvom si druatvu,mi smo legli na pla~u i smijali se ko budale sjeam se prijatelj mi je reko da vidi ljubi aste oblake pa smo se valjali 10 minuta.

jan 2008.

I joa zaboravih sve ovisi od kvalitete znam frend je jednom nabavio neke korijene i nas tri smo u 2 dana popuaili oko 50 grama i uope me nije puklo dok je drugi puta jedan frend donio vrhove i naduvali smo se ko deve vrhovi jesu skuplji ali za naduvavanje je potrebna upola manja koli ina nego korijemja i takvog sranja pa kad pogledas malo cijena je ubiti ista a osjeaj je daleko bolji :smoke18::goldmaryjane: PS.Ne pijem ne puaim ne drogiram se samo puno la~em
WEED_NOVI_SADISTRAŽIVAČ

jan 2008.

E ja se secam skoro je to bilo pre koji mesec sam prvi put vario sa jednim drugom doso kod mene pita ono jel varis a jos pre njega sam teo al jbg nisam nigde nabavio nije ni bitno on doso smotao 2 komada poduvali jedan za drugim malo smo samo malo duvana ubacili unutra i u roku od nekih po sata zavrsimo mi dva komada on covek uduvan nesto se smeje prica telefonom ono bas se vidi da se navario opustencija bole ga uvo za sve do jaja mu bilo on je pusio ono 5 ili 6 dimova uvuce odma na brzaka a ja ko cigaru uvlacim pa pustim za 5 sekundi otprilike a meni nista jedino sam se jednom nasmejao ne znam ni zasto i uzeo sam poruku na mobilnom da pisem ne znam ni kome tako pisem pa brisem jedno 3 minuta uglavnom ovaj nije mi bilo nista bukvalno malo kasnije sam imao trip da mi srce brzo kuca i da ce da iskoci al nije haha,i eto bas sad jedan zavrsio dok pisem ovo al su trip ovi smajliji i ova banana sa strane sto skakuce do jaja covece i ovi sto pokupe smajlija kosmickim brodom pa se vrati opet ma sve je smesno haaa ma svi ste je ovo smesno aaaaa neznam ni sta pricam vise uglavnom ovaj sajt i forum bog te blagoslovio ko je napravio i uskoro moj grow jurnal stize danas sve najbolje braco... http://forums.vutra.org/images/smiles2/b_woot.http://forums.vutra.org/images/smilies/abducted.gifgif
JahISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Ja san prvi put puaio s nekih 14 godina,jbg rano se po elo ;) Al kakav je to dim bio,ima san neku,neku domau,moju ako se sjeam al to jakooooo,to divljeee, 4 hita i ukazala mi se djevica Marija,al eto da van ka~en i mogu van re,nije ona baa neato:P
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

imao sam slicna iskustva-2 tacnije:thankyou: toliko sam se uzeleo finog rada da sam navalio ko nenormalan da varim,a ono bese neko novobeogradsko neznamnijasta,te sam se odrao od peglanja:vomitwar: a sto se tice prvog puta-ni mene nije uradilo mada to je iskren da budem posledica skepticnosti tipa-nesto novo-oprezno!!,pa sam se malo shtekao s pushenjem.. Btw,znam par ljudi koje uopste ne radi,mada nisam nikad pusio s njima,pa ne znam kako to purnjaju...Srecom,nemam tih problema:icon_biggrin: SUPER TEMA SVAKA POHVALA :clap:
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

mene isto prvi puta nije roknilo, ali zato drugi puta nikakav haj osjecaj neg samo smijanje bezrazlozno...hehe...to mi je bila jedna od drazih....:)
hantragaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Tek 15 god nafuro Likovi me zovnu u shumu da pusimo vutra. Pusimo mi nista meni oni se ubili. Isfuram se ***** njima mame sto su mi caj dali i odem na trg. Drugi put na ex yu rocks bio sam toliko pijan da nisam ni osjetio. 3 put ubio se ko stoka kljuco 2 sata nisam sebi mogao doci poslao frena u pm nisam ni znao ni sta sam rekao niti da ga ima :bananallama: 3 put je meni prvi :D Nije isto pusenje i napusavanje. :snooze:
weed smokerISTRAŽIVAČ

apr 2008.

eo ja logiro na ovaj sajt..prejeben je i svaka cast.. veliki sam fan vutre i pusim je svaki dan..hahaminimalno frulu
Chovjeche, meni je prvi put bio urnebes...strashno neshto... neopisiv osjechaj...mislila sam da chu umrijet...bilo je odlichno.. drugi put..nishta...josh sam se chudila kako...al eto...ochito ne ide sve kak chovjek zamisli...

apr 2008.

prvi put sama probao vutra u 6 razredu osnovne,tad sam imao 12 godina,jebiga,na maturalcu...al moja generacija je bila nenormalna,tad su pol mojih vranjaka jeli bonkase i gongali ljepilo,al uglavnom imao sam feeling da su mi plua ogromna i da bi mogao tr at 15 kilometara,i nije me uope aoralo neato na psihu,od tad do srednje sam znao tu i tamo al svaki put isto,valjda zato ato su nama klincima uvaljivali sranje,siu....al kad sam u prvom srednje zasadio biljku imao sam prvi put halove,bolesno,slike su mi kasnile,zvukovi,prebolesno...!!! a kad si napravim rastropljenu okoladu i u nju stavim vrhove,stavnim u friz i kad se stisne,pohasaa...to je najja e zato ato je tolika smijalica,3 sata smijanja,skroz bolje aora nego kad se nadimia!!!

maj 2008.

Ja sam travu probao krajem 8 razreda, i nije mi nista bilo, posto nisam znao da uvlacim dim kako treba, puckao sam, i onda me nije radilo, e kasnije sam shvatio da je sve u tom prokletom dimu, i kolko ga duze zadrzim u plucima, jace ce da me uradi...;)
iDEATHISTRAŽIVAČ

maj 2008.

prvi put sam probao u 1 srednje,to je bilo dobro vreme,leto,sve vedro i napusen gledam zvezde.kraj... tako sam sa ortacima lezali i pricali gluposti :D
Travar 17ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Ja kad sam se prvi put pusio ubio sam se ko stka , samo sam umirao od smijeha cijelo vrijeme.

maj 2008.

Za razliku od mojih ortaka kojima nishta nije bilo prvi put,ja sam se preparirao... Otishli smo na neki parking,nas 5orica i zapalili dve sprave...Secam se da sam se odsekao 5 minuta nakon pushenja,nisam znao gde sam...Drugi put kad sam pushio mi nije bilo nishta ali posle drugog puta superishka!!!:banana_dred:
FrulaENTUZIJASTA

maj 2008.

prvi put sam duvao u 7. osnovne i nije me nist puklo.. i tak sljedecih nekoliko puta, vjerovatno zato sto smo pusili neki shit.. sada kad se ubode neka dobra vuva onda se sabijam ko torba

jun 2008.

Prvi put sam se smijao ko poparen pusio sam holandski skunk i ljudi nisam mogao ustu da zatvorim 12 sata to je bilo cool.Ali sada imam vece probleme s travom ne znam sta se sa mnom desava dali je to zbog jakih skunkova ili..... poima nemam ako ima neki nesto da mi pomoze
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

A kakvih to problema imas? svakako ako ti smeta stani na jedno vrijeme
Caos! Slucajno nadjoh ovaj forum i super je :))) E ovako meni prvih nekoliko puta nista nije bilo, ono znalo je da mi se zavrti u glavi pri naglim pokretima... nista prakticno! mada sad kad gledam , ono , evo i zasto nikog ne takne prvi put: ja i drugarica smo nabavile neku dzidzu punu sjemenki i korijenja (mogli su nam uvalit i djetelinu, nama bi bilo isto) onda dok smo smotali taj joint pola nam je travuljine poispadalo a da ne pricam na ssta je to licilo... duvale na plazi, zurile kao da nas ne vide komsije... uzas tako da samo jedno: PRAKSA sad mi je travuljina omiljeni hobby :)))

jun 2008.

a kako si prepoznala korijenje ? jel bar isprano od zemlje :maryjane: dobro doala
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Meni je prvi put bio u jako mladom startu, bo nisam sad neki starac ali vec je daleko. Prvi put mi je bio hash iz Afganistana, kako se jos sije am bilo je to poslije skole na igralistu nas 3je koma, nismo se mogli pomaknut, tako je bilo cca. pola godine, svaka pljuga me vodila u Cirkus i lunapark, shovprogram, sada je sve normala. Skontao sam da se bilo sta konzumira organizam se prilagoava. Samo sta kod alkohola i teskih opojnih droga se organizam ne prilagoava!!! Jbga sve ima svoju cijenu i rizike ;) Ilovemysweetweed
ma jednostavno vidis!!! kad naletis prepoznaces ga odmah! Meni je tad bilo OK , potrpale smo mi u kareliju i korjenje i sjemenke i ono kao jeee mi duvamo... to je bilo odavno i treba da prodje neko vrijeme da pocnes da ralikujes sta valja a sta ne :)
mr. GuchoAMBASADOR

jun 2008.

ma buncaa malo, pa koliko godina ve nabavljam od svih strana balkana i europe pa korijena nikad vidio u najgorem paketu... mo~da korjen ti zovea prpu, lia e?

jun 2008.

evo da se i ja ubacim u razgovor poato sam nov na forumu,prva 2 puta mi ije bilo niata mo~da zbog straha od ne ega novoga mo~da zbog loaeg uvla enja,sada 4 godine nakon toga duvam gdje god kada i s kim,dobro ne baa tako al volim,napuaavao se svega i sva ega i to u veim koli inama,tako da me ovo dans slabije lupa,al naleti se tu i tamo na svjetsku ~i~u ili skunu,pa se vratim u dane smijalice...pozdrav svim kolegama u dimu

jun 2008.

:signs053:evo da se i ja ubacim u razgovor poato sam nov na forumu,prva 2 puta mi nije bilo niata mo~da zbog straha od ne ega novoga mo~da zbog loaeg uvla enja,sada 4 godine nakon toga duvam gdje god kada i s kim,dobro ne baa tako al volim,napuaavao se svega i sva ega i to u veim koli inama,tako da me ovo dans slabije lupa,al naleti se tu i tamo na svjetsku ~i~u ili skunu,pa se vratim u dane smijalice...pozdrav svim kolegama u dimu
ma stvarno ti kazem... mada mi smo bile klinke tako da verovatno covjek vidio klinke i uvalio im bilo sta , to je bilo prije vise od 4 godine ali se sjecam kao danas...pravi korijeni, njih nikad posle nisam dobila u dzidzi ali sjemenke i sada se cesto ovuda nadju kod ovih lokalnih dilera...pogotovo ovo sto se daje klincima... bas prije neki dan kod sestre vidjeh
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Kad ste bile klinke, pa dobro niste ste se dale bilo sta uvalit :P Kao klinac sam odrastao vani, tako da uvaljivanja nije bas bilo, sve ti je bilo na dlanu. Dosta sranja se na balkanu uvaljuje vani nije bolje u zadnjih godina. Ali u zizi naci korijen ili slicno to mi stvarno nekako ne ulazi u glavu!
TarkiPOZNAVALAC

jun 2008.

Ma ne znam.. mene prvi put istorpediralo.. Jos me pita kompic oces shot? Ja neam pojma kaj je to, al reko DA NARAVNO! I pukne meni on 2-3 shota, ja gotoooovv!! Nisam se mogo kretat bas previse :D

jul 2008.

Evo,ja se spremam sutra probati... Reko je lega skunk...Malo me je strah,jel mi moze biti nesto kao hale ili neki jaci efekt?Koliko traje efekt(otprilike)?I kakve su poslije posljedice(krvave oci,vrtoglavica?)? Hvala...
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

vidit ces.. ovisi kakva je ..
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Samo opusteno...Nema halova,vutra nije halucinogen... Kupi neki sok hladan i malo slatkisa...samo polako,uz muziku...nemoj forsirati... Od toga kako ce ti biti zavisi od sredine u kakvoj si...i od tebe samog... Bez paranoje...Misli nek ne budu svoje :))
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

hehe, korijen, puzeve kucice, osuseni zohari, misji brabonjci, staklo, kamenje, drvo, metalni vijci (oni mali) .... uglavnom, mogla bi do sutra nabrajati sta rulja sve trpa u zizu da dobije na tezini.... zato people, grow ur own :D

jul 2008.

Evo probao sam danas.Lega je rekao da je ono , osjetio nesto , super, ali nije bas da se sad smijao cijelo vrijeme. A meni nista,osim sto sam se malo znojio...Trudio sam se,pusim i cigarete inace pa ono znam... Al dobro ostalo je jos za koji puta pa cemo sutra preksutra....
ultra'90ENTUZIJASTA

jul 2008.

sad si probal. sljedeci put se opusti, pokusaj dim cim dulje drzati u sebi:b_hop:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Pa tebe ekipa stvarno spali ljepo kad ti rjesavaju :D
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2008.

To ne raditi, thc se momentalno apsorbira u organizam. Pogotvo ako se radi o kvalitetnoj ~i~i.. a smee je smee :D :maryjane:

jul 2008.

pozdraw swima!ja sam nowi owde ali ewo da wam ispricam moje prwo iskustwo...bilo je to pre tri godine bio sam prwi razred srednje skole,dosao je prwi maj i ono organizacija alkoxol owo ono kampowanje...secam se zadnju noc drug je pozwao mene i jos par ortaka kod njega u kola,znao sam o cemu se radi...ali najweci problem je bio sto sam ja rekao da sam wec probao a nisam...frend mi je uzeo flasu probusio je malu rupu na sredini a trawu je palio na wrxu gde se zawrce...krenulo je pusenje,red je dosao na mene drug mi je palio a ja sam saw onaj dim iz flase udisao preko male rupice...u jednom trenutku pored mene se pojawio ogroman zid od kojeg wrata od kola nisam mogao da otworim...ortaci su mi se smejali ko bolesni a meni je bio ogroman trip i skroz sam se uplasio,u tom trenu nestali su shatori oko mene je samo bila reka i neki ljudi koji su se u po noci skijali na reci...jujuju...jedwa sam izasao iz kola,satora nije bilo samo neko granje koje sam rukama pomerao da bix prosao dalje...u tom trenu drug me je uxwatio oko struka posto sam bio blizu trske pored reke...odweo me je u sator,legao sam...e onda je pocelo smejanje,iskezio sam se ko peder i smejao jedno 3 sata bez prestanka,swi oko mene su umirali...nisam kontao nista...gledao sam samo u jednu rupu koja mi je bila nesto najsmesnije na swetu...posle swega toga frend mi je rekao da smo pusili holandski skank koji je on platio oko 100 eura...ja stwarno ne znam sta je ono bilo ali mogu samo da kazem najwece napusawanje u ziwotu...eto meni je npr.prwi put bio zlo...mada swe je to do kwaliteta same trawe...nikakwo drzanje i gluposti...
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

Hehhe.. super pricica za prvi put! Nasmijalo me u svakom slucaju.. Obzirom da te napusenog beskrajno animiraju i obicne rupe.. zabava na ovom sajtu je zagaratirana :vb_kez: Willkomen
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2008.

Svaata :), normalno je.... mislim niko nema identi ne mozgove, vuva se na svakoga druga ije mo~e odraziti, zavisi i naravno od osobe kakva je, tj. karakter.... ima tu dosta faktora, do vanjskih "Jel se dobro nafurao, dobra raja i ostalo....

avg 2008.

ma kako nema... ??? i odkad vuva nije halucinogen... ??? vuva je jedina droga koja te moze oprat na sva 4 nacina... :D happy... sad/scary... hiperactive/slippy... and ofcourse... halucinacije... :D samo se moras znat opustit... i ziza te moze oprat ko LSD... isto tako i kao speed... i ko bombon... i ko bijelo...

avg 2008.

obrazuj se...

avg 2008.

i ja sam se pitao uvjek ato se ljudi hemijaju kada samo dunea i izaberea vo~nju treba nau iti da vozia ali nije teako

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se