VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebapušenje kroz lulu
LEGACY

pušenje kroz lulu

26 odgovora10,699 pregleda

jul 2011.

pozdrav svima! imam pitanje. dali se isplati pusiti vutru preko lule? pritom mislim na onu lulu za duhan. tipa ovako nesto: Google rezultati pretra oprostite ako tema vec postoji! peace!:sun2:
SekachAMBASADOR

jul 2011.

Naravno da mozes...ustedis na rizlama...brze spremno za koristenje... Samo racunaj da ti treba veca kolicina kad pusis na lulu i time ce ti odmah dim biti jaci i prije ces se prebiti... I naravno da neces pusiti kao sto se pusi duhan na lulu, nego ces uvlaciti...inace nema bas puno smisla... =)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Mozes pusiti na lulu. @Sekach: Ne treba mu "veca kolicina", moze se i napraviti mix s duhanom ili mentom...
petarPanISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Mozes naravno samo ja ti to ne bih preoporucio. Probao sam iz takve lule pusiti a i iz neke profi lulice za marijuanu koju sam si kupio u headshopu. Stvar je da mi je to pusenje iz lule sprzilo grlo, sinuse i pluca. Inace pusim vec plavi walter 10 godina, travu isto toliko i osim par instanci gdje sam previse vukao pri kraju pljuge nisam imao vecih problema. Medjutim kod lule svaki put sam osijetio bol u grlu i prsima. Iskreno bih ti preporucio da zaboravis na lulu te se drzis pljuge ili si nabavi par neki vaporizer. Ako vec inzistiras na luli izvadi filter iz cigarete i ubaci ga u cijevcicu ili prvo uvuci lagaaaano dim u usta te ga drzi dok se ne ohladi. Kod pljuge dim prolazi kroz travu/duhanu te se filtrira i hladi te ZAR ne izlazi direktno van, kod lulice to nije slucaj, mali uzareni dijelovi biljke ti lete kroz tu cijev bez po muke.
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Tebi lete ti komadici jer neznas nabit kako treba... Nije lula za svakoga.

jul 2011.

da istina..meni se isto to dogadalo na pocetku, vukao sam vruci dim. sad sam se vec priviknuo i ne dogada mi se vise to. jednostavno treba praksa da se slozi lula.
BladeZMAJ

jul 2011.

Ja volim lulu,prvu sam maznuo dedi,treba samo malo duhana zbog gorivosti ali meni je bolja od rizli nekako mi guat,bong mi je inae broj 1

jul 2011.

super! onda moram probati! :)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Ajd ako uspijes, postaj report da vidimo kako je. ;)

jul 2011.

dogovoreno! :D
RokerISTRAŽIVAČ

jun 2014.

E ljudi,jedva nadjoh ovakvu temu...:D Samo ako neko moze da mi objasni,kako se pali duvan ili trava? Nabavio sam lulu pa imam "merak" da probam i iz nje...:D

jun 2014.

uglavnom upaljacem il sibicom
RokerISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Hahahaha,lijepo me za*eba....:D :D Ustvari sam sam se za*ebo....:/ xD

jun 2014.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se