Dugo sam razmisljao kako da naslovim temu.Da li lizete dok pusite?Ne ide...Samo: Da li lizete?Ne ide...Onda spasonosno resenje Suvo ili vlazno?
E sad,pregledao sam forum,teme,nisam nasao nesto slicno,nadam se da sam dobro pogledao i da neco opet dobiti negativne poene za vec vidjeno,dosadno i sl...
Pitanje je ovo,ja licno volim da ovlazim dzok dok duvam(o),pogotovo ako neravnomerno gori,onda naravno ovlazim sa one strane sa koje brze gori a ako ja sve ok onda zbog toga sto mi se cini da duze traje.Vecina mojih iz drustva ne vole i uvek ide prepirka,kako je bolje.
Sta vi mislite?
Sad kad sam procitao ovo sto sam napisao verovatno cu dobiti odgovore da je to subjektivno,ko kako voli i sl. i da je dosadno za razglabnje,ali ajde,sa nadom da cu dobiti neki konkretan odgovor za ili protiv, saljem ,sto bi rekli Kad ide krava nek ide i tele! :joint:
jbt, meni je trebalo neko vrijeme da desifriram o cemu pricas hahahha al te kuzim....
ja zalizem nekad iz fore kad me pukne, imam frenda koji to stalno radi... a ako gori neravnomjerno, samo zapalim visak.... ali i lizanje pomaze tu....
lagano prst polizat i napravit krug za djokom po prstu...... ima onih koji direktno jezikom lizu i to smatram degutantnim... :)
ja kad motam, stavim duhan, pa dim, pa opet duhan, i onda smotam....kontam da pomogne bar malo...jer je okolo duhan, dim na sredini...nemam pojma...a zaližem po prstu, pa krug po džoksu kad krivo gori, i onda zapalim onaj drugi dio...mrzim kad krivo gori :) :spliff:
ja isto zalizem, sasvim normalno, inace rolam jednoslojku i ljepo ispadne, ali jebig* dogodi se da pocne krivo gorit i onda moras palit ili zalizat, ali nije to nista 0_o xD i ako netko drugi zalize, normala mi je jer ta "slina" se uopce ne osjeti kad uvlacis dim xD samo moze pomoc i ljepo popravit , tj. da ravnomjerno gori. sve u svemu to je normala :)
peace out!
Obično kada više ljudi puši i kada se forsira ( u strahu da se neće napušiti), gori "nakoso". Ja tad ližem, gadilo se nekom ili ne. Jebiga, pa nismo šugavi, valjda...
hehe, nisam se nikad zamarao s time
EDIT1:
btw, cisto obavijesti radi, kad sam citao prvo post, zabrijao sam da pises o lizanju zena. I gledam sto ces provalit takav razbijen. Cak sam se i razocarao malo :D
Pljuga gori neravnomjerno zato što kad motamo (sa širim papirima) uglavnom imamo višak papira koji ne omota pljugu skroz nego recimo samo pola, ta polovica im dva sloja papira a druga jedan sloj, pa vjerovatno otuda razlika u brzini gorenja