VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaVape - Generalna Tema - [Vaporizatori]
LEGACY

Vape - Generalna Tema - [Vaporizatori]

2628 odgovora268,928 pregleda
He-ManLEGENDA

apr 2012.

Tema o svim vaporizatorima openito, pa tu trpajte sva pitanja i nedoumice. Now go go go ... raspiaite se. :) (ovaj prvi post e ubudue biti ureivan s podatcima o raznim vaporizatorima i sl.)

apr 2012.

Evo, tra~im idealni vape za sebe i za sad mi je na vrhu MagicFlight LaunchBox. He-Manova nova igra ka VXC jest mrak, ali osim ato je skupa, duga je lista ekanja, a carina je bezobrazna plja ka :ohno: Zaato mi je MFLB trenutno na vrhu izbora - iz razloga ato trebam neato kompaktno, a da ne izgleda i funkcionira kao neka medicinska sprava iz horor filmova, kao ato je to slu aj s veinom vapeova. Svia mi se MFLB-ova izvedba od drva, a i prenosivost je definitvno plus - za dodatni u~itak u prirodi :icon_lol: Ono ato bih joa htjela iskombinirati s vapeom je neki bubbler ili eventualno manji bong, ali niata preveliko (nemam veliki kapacitet plua zbog astme - nadam se to izlje it s kvalitetnom vutrom), a to prvenstveno zbog hlaenja pare i eliminiranja isuaivanja grla. Zbog poplave tr~iata sa svime i sva ime svako malo ostanem zbunjena nakon sat-dva listanja po raznim stranicma i na kraju opet ne znam niti koji vape da uzmem, a kamoli da se odlu im joa i za bubbler...nego, da ujemo druge komentare/iskustva/savjete...?

apr 2012.

Jel ima neko ovo i kakva su iskustva? Herb Vaporizer +Herbal Pollen Press +3PC Herb Grinder+Mini Portable Vaporizer | eBay Jeftino a ima i nekoliko zanimljivih stvari gratis.
makisplitAMBASADOR

apr 2012.

izgleda slatko ta tvoja drvena kutijica a onda 100 nekih dodataka para da je kvantna fizika a ne puhalica od skutera, asti tlake,a o cjenama da ne govorimo.... atufalo me skroz,izgleda da ce duvan opet smrdit

apr 2012.

koliko sam ustvari neupucen! iskreno mislio sam napisati da je to bacanje novaca jer sam mislio da se radi o ovlazivacu zraka. google mi je to pojasnio i cini mi se odlicna stvar ,osim sto mi izgleda kao nekakav aparat s intezivne njege. mozda da izgleda malo drugacije ,uglavnom odlicno i vjerovatno dobra investicija, ali se bojim da bi mi samo skupljao prasinu ili bi imao najskuplji ovlazivac boxa na trzistu.
orbitLEGENDA

apr 2012.

*****ti zivot, kako mi je tesko citati postove bez ikakvih intepunkcijskih znakova. Dajte ljudi, malo obzirnije tipkajte, Hvala !

maj 2012.

Ima li netko iskustva/mišljenja o Silver Surfer vaporizatoru? Silver Surfer Vaporizer® Planiram ovih dana naručiti, ali još razmišljam koji ću.. ovaj SS te MFLB su mi negdje pri vrhu ljestvice. Željela bih nekako iskombinirati još i neki bubbler u tu shemu, postoje razni adapteri i tako to, negdje sam pročitala da MFLB baš i ne šljaka dobro sa bubblerom... ...a i nešto mi je mrtva ova tema, vaperi, ima li vas uopće na ovom forumu? :bale
DEDEPOZNAVALAC

maj 2012.

Pozz Shlaym@ znas onu narodnu koliko para toliko muzike. Par njih je vec isprobalo te jeftinie kao i ja. Najveci problem je sto je koristen sumljivi materija, i temperatura se tesko podesi. Meni stoji u ormanu posle par upotreba nisam uspeo da udjem u fazon. Nije nemoguca misija ali treba dosta vremena. Tesko se namesta tacna temperatura a to je najbitnije kod vaporizera. the Dreamer@ zato se i zove prenosni jer ti moze posluziti kada negde odes, al za svakodnevnu upotrebu nije napravljen i namenjen, al ga koriste neki. Bas su ti horor medicinski vaporizeri najbolji al stvar ukusa. Trebas obratiti paznju jer ima dva nacina upotrebe: 1. pomocu balona ( uredjaj ima svoj ventilator koji puni balon sa dimom, kad je napunjen iskljucis uredjaj skines balon i ihaliras ) 2. drugi pomocu cevcice inhaliras pardon 3. kojeg drzis u ruci i stavljas na bong Jedan od poznatih je Volcano Vaporizer poznatiji i kao mercedes medju vaporizerima. 420 | Volcano Vaporizer Review - The Volcano Digital Vaporizer; Our Vapebuster Smoking Weed - YouTube Mana mu je cena preko 500€ i ima samo funkciju upotrebe preko balona. Odlican je i Arizer Extreme Q 4.0 420 | Arizer Extreme Q Vaporizer Review - Unbiased Review by the VapeBusters while smoking weed - YouTube Ja ga licno imam i koristim. Njega mozes koristiti na balon ali i na cevcicu ( moj je spojen na ehle bong ). Sto je bolje kad imas dve opcije ili ili. Balon se posle jednog vremena usmrdi i treba ga menjati, ja sam jednom probao vulcano i nije mi se svideo ukus i miris ( jest da je gazda rekao odma da je vreme da zameni balon ). Za Extreme vam mogu kazati da je odlican jako sam zadovoljan. Balon mi je jos originalno upakovan nisam ga isprobao. Jako bitno je da se temperatura moze dobro i tacno namestiti kod upotrebe Vaporizera jer nesme da dodje do gorenja materijala nego treba da otopi nama potrebne stvari. Kazu da kod jojinta temperatura zara ide i preko 500c a kada koristis vaporizer ( zavisi kod kojeg kako je udaljena casica sa materijom ) od 180c do 210c. Dim je jako drugaciji i mnogima se nesvidja. Prije kupovine dobronameran savet isprobati neki ako si u mogucnosti. Kod svakodnevnih korisnika bi bilo dobro radi zdravlja koristiti neki od vaporizera. Posto se kod njega nekoristi duvan ( svi znaju koliko je stetan ) nego cistu materiju stavljas i najbitnije nedolazi do sagorevanja. Kada izvadite materiju iz vaporizera ( potrosenu ) izgleda kao duvan i tek onda vidite sta niste uvukli u pluca. Upotrebom jednog od uredjaja dobijate takozvani CIST high. Evo jos nekih 420| Magic Flight Launch Box Portable Vaporizer Review: Unboxing the MFLB | 420 - YouTube 420|Arizer Solo vaporizer review unboxing | 420 - YouTube 420|Iolite WISPR portable vaporizer unboxing | 420 review - YouTube 420| Verdamper Vaporizer Review: Our Vapebusters team review the Verdamper Vaporizer smoking weed - YouTube 420 | Plenty Vaporizer Review - YouTube Nadam se da sam pomogao nekome i moje preporuke za Vaporizer bilo koji koji radi dobro ( podesavanje temperature ).
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

hvala Dede na ljepoj prezentaciji za nas "tumpeke po ovom pitanju" koji samo smrde rizle i duvan :) rep+ za trud

maj 2012.

Hvala D. .. enivej opako sam se zainteresirala za Arizer Solo Solo vaporizer review | Rating of the Arizer Solo Portable vaporizer :) edit: Arizer Solo (+gift: metalni 4-dijelni grinder) upravo kupljen na Ebayu za cca 145 € + 10ak € za poštarinu, znači ukupno oko 155 €. Vidjet ćemo kolko će naši dragi carinici još to uvećat. :vb_wave:

maj 2012.

Dobar dan ljudi, ja evo odlucih da kupim i ja neki vapour, ali sobzirom na to da nema sanse da ga narucim odnekle niti imam para za bacanje, ovo je nesto najpovoljnije sto uspeh naci Eagle Bill | Smart shop ZLA Shtek Sta mislite, vredi li kupovati ovako nesto?

maj 2012.

Teako je neato pametno rei ali uglavnom koliko e valjati ovisi o tome koliki si kapacitet i koliko esto duvaa. Poato sam provao onaj ru ne izrade od ~arulje ovaj vjerujem da me do koljena nebi napunio a do glave ima ohohooo:)
maverickAMBASADOR

maj 2012.

ne! po meni je ovo smece od 2600 din koje vredi isto ko i zarulja i funkcionira na totalno istim principima...

maj 2012.

Ma slazem se, to priupitah cim sam naleteo na njega, posle 5 min pretrazivanja, odmah sad odustao. Verovatno cu pokusati da napravim onaj home made dok ne skupim kinte za neki okej

maj 2012.

Stigao Arizer Solo Vape kupljen prije nekih 20-ak dana na Ebay-u.. ocarinili ga sa gotovo 50% vrijednosti, no na plja kanje od strane dr~ave smo svi ve navikli, pa ata je tu je. Ureaj izgleda pouzdano, vrsto, uglavnom jako kvalitetno. Sjeda u ruku kao saliven i vrlo je lagan. Ima 7 stupnjeva podeaavanja temperature i trajanje baterije od 4 sata (navodno). Jedino ateta ato ga trenutno nemam s ime isprobati :icon_lol:
MiovutraISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Sla~em se sa gore navedenom potra~njom za reportom i naravno estitam na koliko sam istra~io na netu finoj makini :) ali naravno oduvjek vjerujem objektivnom domaem review-u stoga /action @tDreamer pls :)

maj 2012.

Bit e report s moje strane definitivno, ali morat ete se ipak strpit joa nekoliko tjedana. I sama sam nestrpljiva, isprobala sam ga ve s mentom, ru~marinom, kamilicom i sli nim miksevima, isto da sku~im kako radi, ali niata od tog bez onog pravog sastojka :)

maj 2012.

Ma da je od zlata ne bih pljunuo soma i po kuna za to ali i ja cekam smoke report :cvetak Dreamerice, mozemo pusiti i zajedno kao pravi par :vb_wave:

jun 2012.

dobar dan. zanima da li tko ima iskustva sa da buddha vaporizerom i/ili magic flight launch boxom ili mi mo~e preporu iti neki bolji a da cijena ne prelazi 1000 kn? zahvaljujem unaprijed!
He-ManLEGENDA

jun 2012.

Da Buddha ti je u suatini SSV. Uglavnom, jedan odli an kuni vape, "heavy hitter" recimo. Dok je MFLB u tom cjenovnom rangu top of the line prenosnih vapeova. Tako da ovisi ato ti je to no potrebno, ako ti ne treba prenosni vape onda uzmi Buddu, u suprotnom uzmi MFLB ... pa nakon toga lagano atedi i za Buddu =) da imaa "najbolje" od oba "svijeta".

jun 2012.

zna i taj magic flight box je fakat dobar? nije preslab il tako neato
He-ManLEGENDA

jun 2012.

Ovisi koika ti je tolerancija i kako definiraa preslab =) ali nije niti baa "prejak" i tim nekim okvirima jakosti meu vapeovima. Jer ima relativno malenu posudicu gdje se stavlja vutra a i ra unaj da je to prijenosni vape. Meu prijenosnim vapeovima on je meu "najja ima", ali je zato recimo ssv prili no ja i od njega. **wtf pisem ovo naduvan, nemam pojma da li ce imat smisla sutra :D ako ne editiram ... :P

jun 2012.

imat e , mene bedira da ne izgori sve samo i vidio sam da je baterija dobra za 2 puta poatena e da i jel se mo~e to negdje u hrv nabavit, ne bih volio da me oderu na carini cigani i da nisam tolerenatan baa na dobre stvari , na albanuae jesam. ispri avam se zbog puno kratkih odgovora da ne bi opet spam bio Koristiti EDIT i ne pisati post za postom! ne preferiram koristit forume, pa nisam upoznat s njihovim obi ajima
He-ManLEGENDA

jun 2012.

Koliko mi je poznato nema niti MFLB niti SSV, samo mo~da Volcano i Iolite

jun 2012.

A jel lupaju na to carinu? mislim gro je malo ako to igra ulogu

jun 2012.

Meni su MFLB uredno carinili. Mislim da ce se tesko dogodit da ti takav paket prodje bez carinjenja. Imaa i ovdje jedan moj post o mojin dojmovima o MFLB-u, ako te zanima. https://forums.vutra.org/upotreba/8568-magic-flight-launch-box.html#post167268

jun 2012.

uuuu hvala, definitivno u si ga piknut! a ovaj adapter jer doao na tr~iate?

jun 2012.

Samo da kratko ka~em, moj Arizer Solo isproban i mogu samo rei da je ooooodli an osjeaj biti high bez dima, oduaevljena sam. :sun2: Vape report (ako emo ga tako nazvat) doi e malo kasnije kad ga joa par puta isprobam, malo bolje "nau im" vejpat i to sa kvalitetnijim i kjuranim budom.

jun 2012.

Power adapter je ve neko vrijeme na tr~iatu. Za sada ga je mogue nabaviti samo preko Magic Flight slu~bene stranice. Zadnji put kad sam gledao nije bilo Hrvatske meu zemljama gdje aalju. Na kraju sam odlu io MFLB koristit kao prijenosni vaporizator (sa baterijama), a novce za adapter ostavit za neki budui bolji stolni vaporizator. Ima joa jedna tema gdje smo raspravljali i o nekim negativnim aspektima (iritacija grla) MFLB-a pa si pogledaj tako da imaa malo airu sliku o tom vaporizatoru. https://forums.vutra.org/upotreba/9890-magic-flight-launch-box-%5Bmflb%5D-vaporizer.html @the Dreamer: jedva ekam report jer i mene je u jednom trnutku zaintrigirao ovaj vaporizator

avg 2012.

Zdravo drugari, da li neko od vas slucajno zna gde bi se u Becu ili Budimpesti mogao naci OK vejp? Eventualno u Pragu, i koji bi preporucili?

avg 2012.

Pozdrav svima! E sad mozda je offtopic ali imam jedno pitanje: da li je neko pokusao da moduje elektricnu cigaru, koja je u osnovi vaporizator, za parenje gandze ili pravio ulje i koristio sa e-cigarom? Hvala unapred!
mazarLEGENDA

avg 2012.

https://forums.vutra.org/medicina/9258-1-dnevnik-konzumacije-pineapple-chunk-29.html zadnji post na dnu stranice

avg 2012.

Ovo i mene interesuje ali nisam nasao u zadnjem postu na dnu stranice Mazarovog linka

avg 2012.

bit e da ne znaa itati...

avg 2012.

Hvala,meni otvori 2 stranicu kad kliknem na link iz 10 meseca prosle godine
nenashPOZNAVALAC

avg 2012.

[bez sadržaja]
maverickAMBASADOR

nov 2012.

ex Yu rije za vaporizator bi trebala biti paralizator :thewave:

nov 2012.

imam pitanje, naime sad u bit u lovici nekoj pa sam si mislio kupit neki vap. neznam nikog ko posjeduje jedan il ko je imo neato puno iskustva s tim, a te stvari nisu jeftine uopce. ovi reviewovi na netu su svi pretjerani i preuveli ani(bar mi tako djeluju) pa neznam ata bi. razmialjo sam o mflb al nebi htio da se razo aram, pa sam htio pitat dali bi mi mogli preporu it neki do 1500 kn, a da je kvalitetan i da fino radi. nije mi tolko va~no da je mobilan iako bi dobro bilo. meni je upo za oko da buddha za koji sam uo da je kao bolji od vulcanoa , mflb koji je kao super al nema dugu bateriju i no2 koji mi djeluje jebeno al se bojim cijenu pogledat. pa ako nije bed malo pomagajte jer mi nije baa svejedno dat 1500 kuna za nea kaj ne valja il nije vrijedno tih novaca. e i ako mi mo~e ko objasnit malo kako funkcioniraju ti regulatori topline, mislim kuzim da ovisi kolko e jako sagorjevat al mi je dilema: ata nebi sve trebalo imat istu temperaturu na kojoj isparava pardon ateka komp pa se dvaput postalo, ak ga mo~e ko izbrisat ne vidim di je ovo za brisanje

nov 2012.

imam pitanje, naime sad u bit u lovici nekoj pa sam si mislio kupit neki vap. neznam nikog ko posjeduje jedan il ko je imo neato puno iskustva s tim, a te stvari nisu jeftine uopce. ovi reviewovi na netu su svi pretjerani i preuveli ani(bar mi tako djeluju) pa neznam ata bi. razmialjo sam o mflb al nebi htio da se razo aram, pa sam htio pitat dali bi mi mogli preporu it neki do 1500 kn, a da je kvalitetan i da fino radi. nije mi tolko va~no da je mobilan iako bi dobro bilo. meni je upo za oko da buddha za koji sam uo da je kao bolji od vulcanoa , mflb koji je kao super al nema dugu bateriju i no2 koji mi djeluje jebeno al se bojim cijenu pogledat. pa ako nije bed malo pomagajte jer mi nije baa svejedno dat 1500 kuna za nea kaj ne valja il nije vrijedno tih novaca. e i ako mi mo~e ko objasnit malo kako funkcioniraju ti regulatori topline, mislim kuzim da ovisi kolko e jako sagorjevat al mi je dilema: ata nebi sve trebalo imat istu temperaturu na kojoj isparava

nov 2012.

evo ja imam Volcano Classic i jako sam zadovoljan. kao prvo high je skroz drugaciji kao kad pusis sa duhanom. odmah je vidljiva "kvaliteta" biljke koje pusis u smislu one "jace" napune 2-3 balona sa dimom, pa cak i 4! a neke jedan ili dva. takoder okus je bitno drugaciji. a to sa temperaturom na kojoj temperaturi "pusis" biljku. primjerice ja na stupnju 7 ne mogu povuc dim jer je koncentrat thc-a prejak...prevelik...ono zakasljes se ko manijak. pocnem sa stupnjem 5,5 pa lagano dodem do 7 poslije balona, dva ali kriza je velika pa eto ako ima tko zainteresiran PRODAJEM svoj Volcano Classic valve sa pripadajucom torbom i svim rezervnim dijelovima. Vape je u Zagrebu. smrc PM

nov 2012.

evo dosta sam to prou avo i odabro sam il silver surfera ako u za doma uzet ili arizer solo portable. uskoro ga naru ujem pa u podjelit dojmove!
MarcoPoloLEGENDA

nov 2012.

posudio sam od prijatelja vaporizer...prili no jednostavne izvedbe...ali pristupa ne cijene...platio ga je nekih 200 kn inace nema nikakvo ime...pise na kutiji "USA Vaporizer" (made in Public Republic of China iliti PRC :-)) ovo je stalak na koji se kapne ulje ili stavi hedi...mo~e se odvrnuti gornji dio radi lakaeg iaenja...ja ga koristim samo za ulje, vuva mi je nekako dra~a u rizlu :-) Odvrnemo potenciometar za temperaturu i pri ekamo da se stalak zagrije i po ne isparavanje Kad se upali vap, pale se u ledice koje onako prakti no osvjetljavaju koli inu dima/isparavanja nakupljenih u kugli...a i kad se izvu e plasti no crijevo s kojim se vu e izgleda kao lava lamp i mo~e bez problema stajati bilo gdje u kui :-) Magija u staklenoj kugli :-) netko za srki? Jako dobra stvar ica, i cijenom i izvedbom...moja topla preporuka :RastaBong:
maverickAMBASADOR

nov 2012.

ak se nekom da ovakvog sam napravia od lemilice i potenciometra Teh Vaporizer

dec 2012.

Evo prvi komentar, pa da krenemo, pocetnik sam u vezi sa :goldmaryjane: , i nedavno sam poceo pusit, nako smotanu... , e sad zapali su mi za oko vaporizatori, svidjaju mi zbog vec poznatih razlogu u vezi zdravlja i drugih razloga, nesta mi se ne narucuje iz inostranstva neki markirani vapo a i nedaju mi se pare na to, pa sam nasao na netu da se jednostavno moze napravit od ~arulje/sijalice. Kakvih vi imate iskustava sa ovakim tipom vaporizatora, i da li ce mi dobro sluzit ? I jos nesta kako da znam da je vutra iskoristena do kraja prilikom koristenja vaporizatora, da li ona poprimi neku boju ili nesta, po cemu bi mogao znati da dosegla svoj konacni maximum ?
BladeZMAJ

dec 2012.

Samo da se razumijemo,nema tu niata zdravo.

dec 2012.

Naravno da tu nema nista zdravo, mislilo se na zdravije, cistije, u odnosu na druge metode upotrebe, o tom potom, ocekivao sam barem neki kvalitetan post cim sam vidio tvoj nick, al nadam se da ce se neko naci da mi napise o ovome o cemu se raspitujem.
He-ManLEGENDA

dec 2012.

Slu~iti e ti relativno "dobro", ali ... }arulja ima isti problem kao i svi ostali kondukcijski vaporizatori koji za grija imaju plamen. A to je da ne mo~ea kvalitetno kontrolirati temperaturu, tj. ne mo~ea je uope kontrolirati. Mo~ea otprilike pogoditi tajming gdje ti krene vaporizacija a da se biljna materija ne zapali, i to je to. Nisu bez razloga najbolji vaporizatori na tr~iatu konvekcijski, u inkovitiji su dosta od kondukcijskih, na svim poljima. Trebati e ti i vremena dok pogodia taj tajming s grijanjem ~arulje, i mo~da e ti ak sve to biti frustrirajue i ii na ~ivce. Ovisno naravno koliko si spretan i koliko brzo uhvatia ruku, ali znaj samo da ~arulja i sli ni jeftini kineski vapeovi nistu niti "v" od vapea. Da, posmei, ato je boja viae tamno smea to je sve bli~e maximumu. (ako pocrni iti malo zna i da je doalo do zapaljenja)

dec 2012.

evo moj prvi komentar pa da probam biti koristan. U potrazi (i skupljanju love) sam za vaporizerom... I naravno, prva stvar koju sam nabavio je bio ovaj vaporizer iz citata. Kupio sam ga u Rijeci za 200njak kuna. Usporedno sa ostalima, cijena je bagatela. Ali je na~alost djelovanje isto. Koliko para toliko muzike. Progorio sam kroz cijelu peticu pokuaavajui narihtat temperaturu i naduvat se preko ovog sranja. Uglavnom nemogue... i ko god je u prilici kupit, neka si rae uatedi lovu ili kupi vutru. Ova staklena kugla se lijepo ispuni dimom, sistem se ini dosta dobrim. I na tubicu se fino povla i, osijeti se onaj lijepi lagani okus vutre, dim ni vru ni hladan - taman. Ali djelovanja NEMA. 0 bodova. Niata. Stvar nije bila u vutri (u rizli ubija), nego jednostavno u ovom sranju. Nemojte bezveze bacat lovu, rae atedite za pravi vaporizer. Eto... dao sam ga poslje frendu, koji je doaao do istog zaklju ka. I smee je zavrailo u smeu.

dec 2012.

Nas "rizlaae" mo~e jedino zadovoljiti vapor s jaaako velikim kapacitetom:)
MarcoPoloLEGENDA

dec 2012.

nemam sa cime usporediti taj vap jer je jedini kojeg sam probao...no nisam ga koristio sa vuvom vec sa uljem...mene opako razbije...probao sam potenciometar staviti do pola kao i full pojacati i nisam primjetio neku razliku...u oba slucaja me zvizne...tak da stvarno ne kuzim u cemu je problem...napunim sa uljem i nakon par udaha punim plucima...fijuuuuu :-)

dec 2012.

I super... ako ti funkcionira odli no. Za malo love se zabavljaa ;) Ja ulja nemam... ali bi uskoro mogao imat pravi vape... Jel zna iko dali ima kakvih vapova u sloveniji za kupit? eventualno neato bolje nego kod nas, jer su tu ponuda i cijene nikakve
crunkisiLEGENDA

jan 2013.

ovo me zanima, LSV da li ima itko iskustva s ovim, cini se kvalitetan
maverickAMBASADOR

jan 2013.

Ma glavno da je konvekcijski, a ostalo su sve nijanse... Ovaj tu dio http://www.lifesabervaporizer.com/img/lsvsolo.jpg se sastoji od kerami kog grija eg tijela za lemilicu, potenciometra, ledice i ku iata tak da neznam kaj tu koata $200. Zapravo i da buddha i silver surfer, pa i svi generi ki rade na tom istom principu. Ko ima volje mo~e si kvalitetan vape sam sklepati, ovi stakleni nastavci se naru e s ebaya...
narcisISTRAŽIVAČ

mar 2013.

......probao sam razne......ovaj je super..... Potrebno ti je duplo manje trave......no sto stavljas u jedan joint, a imas duplo veci efekt. Cijena oko 400 e.....skupo, ali isplati se uloziti!!!
dk1litkAMBASADOR

mar 2013.

Toplo preporu ujem ! Analizirali su skoro sve bitne vaporizere, dali dobre raporte i imaju i TOP 10 - sve argumentirano! http://www.vaporizerblog.com
NullISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Interesuje me da li je iko imao iskustva sa ovim vaporizerom? Razmialjam se da ga uzmem, poato ne bih naru ivao online. Malo mi je to sada sa carinom igranje. http://www.zla-zla.com/zlashtek/content/vaporite-solo-digit-vaporiser

dec 2013.

Ja ato mogu preporuciti je iolite vapor,koristim ga nekih godina dana i radi savrseno. Ovi me kucni nikad nisu zanimali jer mi veliku prednost imaju portabilni vapori.

dec 2013.

I kakav je? I meni je interesantan ali mi djeluje malog kapaciteta.

dec 2013.

Vapor meni vrijedi svake lipe sto sam dao za njega,izrada i funkcionalnost stvarno extra. Hodam laganini cestom i pusim,dodjem u birc pusim,sjedim u kuci pusim,vozim se u autu i pusim i gdje god da se nalazim i tu je ta velika prednost portabilnog. Druzim se vec jako dugo sa ovom biljkom(16-17g) i svakakva sam sranja probo i vraco se uvijek na dobru staru rizlu ali nakon vapora nema vise teorije da ikad zapalim frulu. Kad se samo sjetim onog osjecaja kad povucem blizu filtera omg. Sto se tice spremnika kad sam u drustvu nas 4-5 se razvalimo sa jednim punjenjem inace ja za sebe u jutro napunim i miran sam do noci,tako da sam ja zadovoljan sa spremnikom.

dec 2013.

Opis ti zvu i kao s reklameXD Ne ne, nije to za mene. Niti puaim napolju (rizla/vap ista stvar) a niti vulcano "razvali" 4-5 ljudi iz mog iskustva bar ne one koji su na rizli du~e vremena. Svejedno drago mi za tebe da ti je sjeo.

dec 2013.

A cuj,reko sam ti kako je.:P Da li je kao sa reklame ili ne ne znam,ali godinu dana ga koristim i ja sam happy! Ima tu par njih koji su pusili sa mnom na iolite i mogu potvrditi kako fino odvali drustvo.

jan 2014.

De ste njuske, zanima me jel valja neko ovo: http://www.grencoscience.com/products/snoopdogg ? il nesto slicno, videh u zlashteku onaj neki vega vape al mi to deluje njesra kvalitet iskreno. Cimanje mi preko neta da narucujem posto ne salju za Srbiju, pa ako ima neko lepo na ruke da kupim, ako nema taj, bilo sta slicno? Poz
crunkisiLEGENDA

jan 2014.

Ne valja, pali vutru... 100% Nemam nista protiv paljenja vutre, da se razumijemo, ali to nije vaporizator bez obzira sto pise na kutiji.

feb 2014.

Ako nekoga zanima prijenostni portable Vape, koji je pouzdan i 100% stvara dobar okus/miris/efekt bez ikakvog paljenja, prodajem Da Vinci Vaporizer, imate milion filmia na youtubu i detaljnih opisa itd.. Naru en je sa UKebay-a, ispravan, nov, i dajem ga po kupovnoj cijeni, ima garanciju 2 godine. Sve informacije mo~ete na netu nai, ono ato bi izdvojio da je kul je taj termometar i nariktavanje to ne temperature, brzo se zagrije i nakon 10 min se auto-turn-off , taman od prilike kad sean i bude gotov.

feb 2014.

Fulao si temu i nisi napisao cijenu. Prvo se malo predstavia, pa vidia gdje je ata na forumu a onda je ok da ponudia ako ti neato ne treba samo imaj na umu da ovaj forum nije oglasnik kao ata svi ostali forumi postaju.

feb 2014.

oke ispri avam se onda, mislio sam da je ovdje eventualno pravo mjesto, jer ljudi te~e i dolaze do takvih stvari pogotovo na ovim podru jima, ali naravno niata ne mo~e biti opravdanje ako sam prekraio odreeno pravilo.
NullISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Pozdrav ljudi. Du~e vreme koristim vaporizator. Vrlo sam zadovoljan, i po meni ima gomilu prednosti. Interesuje me da li je neko koristio mo~da Vulkano vaporizator? Jedan je od skupljih na tr~iatu, a i boljih. Pa me zanimaju isustva.

mar 2014.

Puaio sam par puta na vulcano, koli ine dima koju napravi ima u izobilju ali ipak je rizla broj jedan po ja ini, vulkano manje u glavu radi viae na tijelo jer potegnea ja u dozu(iako se tako ne ini) i high kre e od stopala na gore dok kog rizle od glave prema dolje :smoke18:

jun 2014.

pozdrav ekipa, naime nedavno sam se naru io na kupnju manjeg vaporizera. odlu io sam se za ovaj model http://www.ebay.com/itm/Atmos-Raw-Vaporizer-BLACK-Newest-Version-ATMOS-RX-BRAND-NEW-KIT-/321354092658?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad2325072 i naru im ja to fino prije 10 dana i ve sam o ekivo da u ga dobit, kad ono mail s EBAY-a da je nemogue poslat proizvod zbog uvoznih zakona RH?!?! "Dear xxx, We're writing to let you know that your recent purchase of 2014 Atmos Raw RX Dry Herb Vaporizer Pen Kit FREE GLASS SCREEN AND SHIPPING through the Global Shipping Program could not be delivered to you because the shipment contained items that were found to be restricted for import to HR. We will be issuing a full refund to your PayPal account. If you don't see the refund in your PayPal account within the next 72 hours or if you have any questions or need any further assistance, please contact eBay Customer Support. We apologize for any inconvenience, and thank you for shopping on eBay." WTF??? pa me zanima kakvi su to zakoni jer kolko vidim ekipa je ve kupovala sli ne proizvode preko ebaya....

jun 2014.

Ma samo taj prodava ne aalje u HR, nai nekog drugog.

jun 2014.

a neznam, jer gledo sam i ostale i na svakom je pisalo je da je mogua dostava u HR. no eto, nakon malo opse~nog surfanja sam naletio da se isti proizvod mo~e kupiti kod nas :respect: na puffkalici za 299 kn :smoke18:
ReacherPOZNAVALAC

jun 2014.

Ekipa jel itko koristi d~epne/portable vaporizere, gledam tu na ( puffkalica.hr/kategorija/vaporizeri-isparivaci/ ). Ima tko sli an ili isti model od ovih tu ? Naravno, zanima me kakav je high i da li je kvalitetna izrada. :read: Da bar mogu povuc probni hit pa se odlu it kupit ili ne :D

jun 2014.

Isproban Gpen od Snoopa,fino radi :)
crunkisiLEGENDA

jul 2014.

Gpen je smece kinesko, sorry sto sam ti puknuo balon :smoke18: I ispravak onog navoda gore o Volcanu, sve ovisi o sorti, temperaturi (da li ces head high (na skali 5-6,5 ili body high 7-9)) kao i kolicini kojom napunis spremnik.
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Stigao je,puni se :matrix:
TantorAMBASADOR

sep 2014.

zanimljivo skroz...javi kad probas

sep 2014.

ja ga imam i ne gasim ga! i mislim da vise nikad necu smotat joint eto toliko ;) moja ocjena kvaliteta,ulozeno-dobiveno 9/10
TantorAMBASADOR

sep 2014.

de pliz samo javi koja je cijena okvirna...u hr ja inace cigarete ne pusim pa bi ovo bilo idealno...

sep 2014.

350kn free postarina kucaj pufkalica i pronaci ces na guglu
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

30 bucks

sep 2014.

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/atomizer-yocan-94f-vaporizer-e-cigarete-varazdin-oglas-12663391 Ovaj lik redovito izbacuje vapove na oglase, jeftin je sve uredno, samo izbjegavajte taj snoop dog vape jer pali materijal. Ina e uz ovo se mora i uzeti baterija za e-cigaretu posebno jer nejde u paketu. Izae te 280 sa poatarinom, paae na sve klasi ne baterije i mogu ti rei da nekuri materijal. Ja ga koristim veinom kad sam u birtiji na kavi :smoke18: .
fakiPOZNAVALAC

okt 2014.

momci nisam pri kesu a nisam palio jako dugo zbog pneumotraxa kad kazem dugo meni je to 30 dana :D imam 2 izbora treba mi pomoc znam koliko para toliko muzike a jel bas bacanje para ili cu izvucem nesto ? ako je bacanje kazite da ne dajem pare onda bolje da skupljam... http://www.zla-zla.com/zlashtek/content/vape-lifter http://www.zla-zla.com/zlashtek/content/proto-vape-metalna-lula-vaporizer-srebrni hvala na pomoci i iskrenosti...
fakiPOZNAVALAC

okt 2014.

pa bas zato sam i izbacio ova 2 jer sam u mogucnosti do nekih 30 eura ,znam vec si mi slao na pm za titan 2 ali jednostavno nemam trenutno te pare da izdvojim,zato sam i izdvojio ova 2 jel mislis da sa njima necu moci izvuci nista ?
fakiPOZNAVALAC

okt 2014.

Znaci ova 2 linka sto sam okacio ti vapori su totalno beskorisni ? jel to hoces da kazes ?
FukmondoAMBASADOR

okt 2014.

probao vulcano,nejma do pljuge,a sta to je moje misljenje slabije udara aha,a da je fora fora je ;) dobro za one koji ne motaju duvan recimo itd itd. edit:bolje me aljako ice bong hehe
fakiPOZNAVALAC

okt 2014.

znaci ovo sve od vapora ispod 90 eura ne vredi nista ? ko pljugu da pusis ? strstven sam pusac treba mi nako lepo da se zdimim :D ne padam na neke laganini cak vise pizdim kad me takne samo volem da se bijem u glavu :D
FukmondoAMBASADOR

okt 2014.

hehe ako volea da se bijea u glavu nejma ti do pljuge,to je moje iskustvo,nisam probao te male stvarcice nit nebi,to je moje mialjenje,treba provat ebiga,ako vec pusis onda kupi neku opremu pa uzgoji pare u te stvari,po volji ;)
fakiPOZNAVALAC

okt 2014.

Druze razumem ja da mi nema do pljuge ,ali moja situacija vise nije ista ko pre , ja ne smem vise zbog pneumotraxa makar ne dok sam u oporavku narednih 6 do 12 meseci da pusim i uvlacim dim zato se i raspitujem u vezi vapo.. nista poslusat cu chill i skupiti pare za titan2

okt 2014.

kojom logikom pljuga mo~e biti "ja a" nego vape, ako je u vaporizeru duplo vea iskoristivost? kad puaia pljugu, pola ti ode u zrak...
RadeAMBASADOR

nov 2014.

Evo danas mi stiglo nesto da mi sacuva grlo malo, pocinjem da imam problema sa grlom od pljuge.. a pre lenj sam za odrzavannjem stakla. Pa da iznesem neke utiske Rezervni stakleni delovi I dve teglice za ulje.. Spreman za srk. :) Posle desetak jakih dimova. . Sve u svemu s' obzirom da sam ga napunio sa nekih 0,25g mislim da je iskoriscenost jako dobra.. :)) P.s. neki scout cookie Evo link ako vas interesuje, a ja cu izneti jos utisaka posle par dana upotrebe. .http://www.davincivaporizer.com/ascent-vaporizer-by-davinci/

nov 2014.

malo su mi morbidne te lobanje, al ukusi su razliciti, verujem da odradi posao za te pare :)
RadeAMBASADOR

nov 2014.

Odradi posao odlicno, za prenosni vape. Lepo se oseca ukus dima, I odlicno "iscedi" materijal. Nadam se oko bozica da dobijem neku cestitku, pa da probam I teglice za ulje! :D
CricketENTUZIJASTA

jan 2015.

Pozdrav ljudi. Prosao sam ovu temu i dosao nigdje. Vjerujem da vajpovi svaki dan dolaze novi a totalni sam laik. Dakle, prijedlog nekog vaporizera koji je kvalitetan a da ce radis neko dogledno vrijeme. Mozda neki manji prijenosni ali samo ako je iskoristivost materijala dobra. Neke smjernice makar da dobijem da imam neki uzi izbor. LP.;)

jan 2015.

laik sam totalni za vajpove ali imam elektri nu cigaretu i vidim da je to dosta sli no. koja je razlika vaporizera elektri ne cigarete i ovih koje vi navodite?

jan 2015.

za po etak, u e-cigaru teako da ea nagurati hedovinu... :)
CricketENTUZIJASTA

jan 2015.

Znaci ti epni ne dolaze u obzir? Daj linkni neki (naj)manji koji vrijedi?

jan 2015.

http://www.vapecritic.com/vaporizers/iolite/ Od prijenosnih ako bih uzimao uzeo bi vjerovatno ovo. Mislim da je nešto malo više od 150€.

jan 2015.

tko god treba neki vape nek pogleda review od ovog lika. ovjek je testirao hrpu toga i prili no je realan. moja preporuka Da Vinci. Frendu stigao neki dan i impresioniran sam. ako mislite uzimati vape pen onda imajte na umu da on dobrim dijelom pali materijal i nije to to. ja ga koristim iz razloga ato mogu uza kavu u birtiji puaiti a da nitko nesku~i ata puaim. Za sada po meni da Vinci broj jedan, evo ovog lika ato sam spomenuo pa pogledajte: 8o3qsJ4RsM4

jan 2015.

Koliko ga je platio? ini mi se skuplji a onda bi trebao biti i bolji:) Sli ni su.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se