VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPocetnik, trazim pomoc :D
LEGACY

Pocetnik, trazim pomoc :D

24 odgovora2,989 pregleda

mar 2013.

Pozdrav svima ! Evo vec neko duze vreme kontam da pocnem uzimat marihuanu, jer sam cuo da ima dosta pozitivnih efekata ! Eh sad zelio bih da mi iskreno neko od vas kaze dali ima nekih nus pojava... Trazim sjeme, pa da posadim jednu, dvije biljke pa da probam, inace ne pusim nista ! Ali ovo mi je cisto vise radi zdravlja posto imam problema sa anksioznoscu, depresijom ponekad ! Al ne mogu da se odlucim tamam procit sve ok, a na drugoj stranici potpuno obrnuta prica, e sad nezz kome da vjerujem :D U ostalom da mi kazete sve sto trebam da znam hvala :D Od koristenja, od efekata, uzgoja itd ... HVALA !
NakazaISTRAŽIVAČ

mar 2013.

Dobrodoaao na Forum,kao prvo. :) Nus pojave? Pa ima ih svakakako poput: -Krvavih o iju -Loaeg zadaha - Problema sa zakonom itd. Moj predlog pre svega jeste da odgledaa film pod nazivom: " Business behindd gettin' high" Gde mo~ea prikupiti dosta stvari. Semenku tra~ia? Polako sve u svoje vreme, prvo probaj pa onda gledaj ata ea posle. Sve o uzgoju,nuspojavama,konzumaciji mo~ea pro itati na forumu! Sreno :)
GrowGrowwENTUZIJASTA

mar 2013.

pozdrav i dobrodoaao :) al uspori malo pro itaj forum i nai ea sve ato te zanima u vezi marihuane :)
usrnameAMBASADOR

mar 2013.

Problemi poput anksioznosti ili depresije se rijetko rjeaavaju konzumacijom psihoaktivnih supstanci poput kanabisa. Nuspojava naravno ima, i joa su izra~enije kod ve "uzdrmanih" osoba. Probaj prvo poraditi na sebi - bez vanjskih efekata - boravi u prirodi na svje~em zraku, nabavi psa - posveti se nekom hobiju. Kao ato vidia na forumu - uzgajanje biljke isto opuata. Doaao si u balkanski cyber-raj svakog hobby-uzgajiva a. :thumb: Na~alost, ukoliko se odlu ia uzgojit bilj icu kanabisa, riskiraa zatvor. Sad, poato je tebi svejedno jer nemaa naviku konzumiranja - ato realno ne mo~e bit loae - mo~ea probat sa sjemenkom konoplje iz hrane za ptice. Siguran sam da bi te uzgoj i briga oko jedne takve biljke opustio i ispunio + nema paranoje da ea u zatvor zbog tog zlo ina. Pozdrav i svakako otvori dnevnik ako se odlu ia. :)
ceebeedeebeedooISTRAŽIVAČ

mar 2013.

sto se tice uzgoja (za ostalo nisam relevantan =]), preporucio bih ti da procitas neku ili sve od ovih knjiga (ako zelis linkove, vazi i za ostale clanove, obrati se na pm) ali i odlicne grow vodice i tutorijale sa foruma https://www.vutra.org/topic/7897-vodi-kroz-unutra%C5%A1nji-uzgoj-glavna-tema/#entry216954 dakle, stivo: Rosenthal, Ed - Marijuana Grower's Handbook Greg Green - The Cannabis Grow Bible Jorge Cervantes - Marijuana Horticulture Organic marijuana - Soma (meni omiljena) mnogo ces brze shvatiti sustinu nego kopajuci po forumima (daleko od toga da nisu korisni, cak i neophodni, ali samo sa dobrim predznanjem, barem je to kod mene bio slucaj)
Pa ja na primer nikada nisam imala nikakvih nus pojava(mislim ako krvave o i isli no ra unaa u to,onda samo to xD) a i znam vrlo malo ljudi koji su oseali neku mu ninu ili povraali...Uglavnom niata straano ti se ne mo~e desiti ;) Ali su u pravu da anksioznost ne le i,s tim ea morati sam da se izboria... Pokuaaj da pri aa sa bliskim osobama o tome,bie ti lakae,odgledajte neki film zajedno..:) Moj burazer ima isti problem..:/
M a n d o rAMBASADOR

apr 2013.

pozdrav... :signs046: izvoli...https://www.vutra.org/topic/10030-pozitivnaneutralna-i-negativna-djelovanja-cannabisa/ ;)

apr 2013.

WELCOME TO THE COMPANY :) nemam neki strucni savjet, samo: Opusti se i u~ivaj
DJFlyHighLEGENDA

apr 2013.

jedina nuspojava ti je da ces ti se um otvorit prema novim pogledima i stvarima i da ces ogladnit... u umjerenim kolicinama, druge nuspojave nema... osim : crvenilo ociju, ubrzan rad srca, suha usta, paranoje (ako si na krivom mjestu s krivim ljudima) ili glavobolje (ako previse pusis :P ) ... ali ja mislim da slobodno mozemo zanemariti sve to posto ne da nije opasno po zivot, nego je totalno nevazno ako si pametan :) tako da se ne brines oko vutre, nemoze ti biti lose, samo bolje :D peace out !
mlstPOZNAVALAC

apr 2013.

Ovo u moje vreme neje' bilo :D da se setis sam da posadis pa da sam probas kad izraste, mislim da je vecina mahom probala u drustvu, tako da ne verujem da ce ti uspeti da sedis 4-5-6 meseci kraj "saksije" da bi na kraju ispalo nesto skroz drugacije ... Glavno! Svako ima svoj flesh , upravu su za anksioznost. Moze ti biti da ne kazem jos gore ali video sam par slucajeva paranoje u smislu jao srce, jao nije mi dobro, jao zovi hitnu, jao kako lupa, jao ce iskoci, jao preskace ... Depresiju ne da leci nego je ubija da se i ne setis zasto si uopste bio depresivan kad je sve sto zelis vec tu. Sto kaze kolega iznad novi pogledi tj. ono glavno za sta se svi borimo ISTINA ! Mir
SiDAMBASADOR

apr 2013.

moj topli savjet bi bio da izbjegavaa sative ako imaa problema sa anoksioznoau i depresijom, uzmi indicu! a i ovdje mo~ea nai stvari koje te zanimaju https://www.vutra.org/topic/6146-informacije-o-bolestima-za-koje-je-poznato-da-kanabis-ima-utjecaja/

apr 2013.

Pusim vec duze vrijeme i sve sto me muci kad pusim je sto znam fakat cesto umirati od gladi XD oci si ni negledam vise jer ajmo rec solo zivim al da budu krvave , i ak pusis solo brijem da ces postati brzo pospan =) A neznam bas dal ti je pametno posaditi pa pusiti jer to je dosta mukotrpan posao ajmo to tako reci radje nadji nekog dilera kupi od njega i zapali ko covjek , a onda ako bas imas volje za uzgojem uzgoji , ali dosta riskiras jer kosto znas ima jak miris i trebat ce ti dosta struje za biljkice a ako se ne varam u RH ako ti se drasticno promjeni potrosnja struje salju (neznam koga) da provjeri razlog tome te brijem da tu vec dolazi sumlja za uzgojem (al ne drzi me za rijec to sam samo cuo)

apr 2013.

varaa se tj pogreano si uo, ako pla aa na vrijeme - struja nije problem, naravno pri amo o uzgoju za osobne potrebe i pametno je posaditi pa puaiti, nije to baa tako mukotrpan posao a kod dilera ea teako naii na tako dobre hedove kao ato ih sam uzgojia, i puno je jeftinije kad na kraju podvu ea crtu.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se