VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebasto popiti prije pusenja da grlo neboli?
LEGACY

sto popiti prije pusenja da grlo neboli?

66 odgovora4,584 pregleda
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

dali mo~da mlijeka pa da oblo~i grlo pa onda povui? ili mo~da trgnut rakiju pa dok grlo utrne od rakije puaiti? ili popiti sirup iz ljekarne koji oblo~i grlo.. ima li tko iskustva? dakle....kako sa uvati sluznicu grla pri puaenju.... ovo zanima mog frenda...............ja pijem s mlijekom:))
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Hehehhe, ti si nevjerovatno navu en na mlijeko :) :icon_lol: hheheheheheheh ato se ti e toga, imam osjeaj da duvaa groznu vuvu..., ima mmnogo vrsta, (sorti kako hoces) koje kad pusis, ne "para" grlo, i xxx ukusa, mirisa itd itd.... pogledaj malo po forumu, nemoj odmah tr ati pred rudu Jah, joa da dodam, savjetujem ti da pro itaa PRAVILNIK i forum, tj. ve diskusije, tu ea sigurno nai odgovore na pitanja koja nisi ni mislio da ea postaviti.... A ina e raja mrzi kad se jedno te isto pitanje postavlja stalno.... Evo ti si nov, par dana kako si registrovan, a ve 12 postova, ovdje ima raje koja su registrovana prije par godina i imaju isto toliko postova kao i ti, a redovno prate ata se deaava na forumu........ ovo ti govorim da ne bi bio ka~njen bez veze, et' pa nemoj reci da nisi upozoren na vrijeme....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

http://forums.vutra.org/upotreba/2467-vaporizer.html ovo je odlica alternativa a stedi grlo, pluca i unosi se 90% manje toksina nego pusenjem..

nov 2007.

Kad vec imate travu od koje grlo boli, napravite kolace ili zeleni maslac... Zajebi forsiranje :)

nov 2007.

Ko ato Bezze_Sa ka~e vjerovatno nije baa neka trava ak tolko grebe grlo al ne mora znacit jednostavno ima sorti koje su jake al uz to imaju jako grub dim. Jednom me bolilo grlo(ne od trave nego od prehlade) i pocuclo sam septoletu il tak neat i kad sam iao pljugat mogo sam vuci kolko stane u pluca a da ne osjeti.To sigurno nije zdravo,jer je dim zapravo jednako vruc i "prljava" samo manje grebe a i sve tablete su fuj pa ni njih bezveze uzimat nije dobro. Reci frendu nek dok pljuga pije neki negazirani sok ili vodu. A ako je zbilja neugodno,e ovo mi je super,jedes sladoled uz pljugu,uzmes malo sladoleda u usta i puaia,osjecas kako se sladoled topi a dim se ohladi. Ja se sjecam dok nisam puaio duhan da sam u pocetku od njega kasljo ali zato nikad od trave,i znam da nije samo meni tako ima joa slucajeva.
RadeAMBASADOR

nov 2007.

Napravi caj od te trave i popi............
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Hmm mislim da caj i nije bas najsretnije rjesenje jer nema zivotinjske masti u njemu pa se thc nema na sto vezati tako da je manje potentan. Ili se varam? Mozda caj sa zlicom maslaca? Hmmm bas me zanima kako bi bilo za popit tako.. Inace ne postoji ta hrana koja je zdrava a da mi je odvratna.. a vjerujte jeo sam sve od sirove govedine do najegzoticnijih sirovih riba u susiju i probo veliku vecinu poznatijih kuhinja u svjetu.. jedem SVE ko stroj i nema nikakvih naznaka da bi mi bilo lose od icega.. tako da bi caj sa maslacom bio macji kasalj za mene hahha :icon_lol:

nov 2007.

Te 'cucalice' za grlo sadrze lidokain hidroklorid, on djeluje kao lokalni anestetik na grlo i bol trenutno nestaje... Ali ja i dalje preferiram domaci velebitski med od kadulje :)

nov 2007.

ja ako boli grlo vu em na nos i super je (ne probati kod kue,u parku ve mo~e)
choki123POZNAVALAC

nov 2007.

haha,probo sam i ja na nos al mi je ful smijeano,ko da amr ea neato.......:icon_lol:

nov 2007.

svaka ast brate ali ja nisam stvarno,ve imam jako debilan smisao za humor
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

pa ti si svejed.... strah me da mi nepojedea ogradu:)):icon_lol:
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ovo s sladoledom mi se ini ok

nov 2007.

Ja sam pobornik bonga i hladjenja dima...hladan dim ne skodi puno. A bong nad bongovima je slavni RooR: gCylxioYNSY

nov 2007.

Ovo je stroj ina... Tri precoolera i filter sa aktivnim ugljenom... Ako nakog ovog grebe grlo, onda ili pusis govna ili si stvarno u banani :icon_lol: EDIT: evo jedna simpaticna kompilacija, i muzika je dobra :bong7bp: HVmryakkv9U
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Majke ti koja maaina pa to nakon ovakog dima se sruaia odma netrebaa ni puait vae

nov 2007.

Pa cisti dim taman ti jedan treba. Naravno toliko je dim ukusan da ponekad ne mozes stati. U poredjenju sa 6 foot bongom koji sam iz prve ispraznio to je nista. Inace nisam megaloman to Bezze zna :) ali ovaj six foot je razvaljotka znaci kasljes i kasljes i mislis umrijeces aaa ludi dani sa koledza malo fale :icon_lol: http://www.metacafe.com/watch/196997/six_foot_bong/
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ne, tu si u pravu... zamisli npr: il' neku prasinu, ili ako i kakav cicak ima, ono tvrd (koliko je suh) i kad pokusas "raskomadati" on se u prasinu (istu) pretvori....a o sjemenkama i onim njihovim ljuskama da i ne govorim. Najbolje je puter (i to je pitanje kakav ce na kraju ispasti, i ne vjerujem da bi bio nesto "jak"... Moze i to ... (sad samo zavisi kooliko je "losa" vuva)
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Aaaa heheheh, znas da sam lud za BONG-ovima, ovaj je luuuuuud pravo :) heheh hextra sviju mi, ihhhh da mi je jedan ..... Al drugo je bong, mislim od svakog "dobrog" dima ima da kasljes, mislim ono razvaljuje pluca... Ja sam imao normalni BONG, doduse rora mu je velika bila, ali kraaaca mnoogo ! :signs054:
CutkiISTRAŽIVAČ

nov 2007.

najbolje da tu travu kaj boli za grlo das forumasima ... ne moj se trovat s tim :rofl: probaj stavit vise ili manje duhana, kupit kvalitetniji duhan, pusit cisto... mene jos nije greblo za grlo nikad tak da ti tesko pomognem... mozda bi ti bilo dobro pustit si The Doors - When the Music's Over i izderat se na tu pjesmu, poslije nema sanse da te boli kad vuces :banana_dred:
green_goblinISTRAŽIVAČ

nov 2007.

mi smo prije imali briju da kada duvamo neku vutru koja grebe za grlo, uzmemo strepsils. i pomoglo je. barem mislim :icon_eek: inache, i ja preferiram bongove

nov 2007.

Pomoglo je da ne osjetis 'grebanje'... To ne znaci da ti grlo ne pati. Okanite se takve trave :(
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Nije ni udo ato te boli grlo .... :) heheheh :sun2::signs053::vb_wave:
green_goblinISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ma neee... imamo sada neki bong od pola metra... monstrum ga nazvasmo... rijetko kad grlo jebe poslije njega... no meutim, prije smo imali neku minijaturu; to je vech bio problem ^^:smoke18:
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Onda garant nije ista vuva.... mislim ta ato "ne grebe" je sigurno neka "bla~a" da se tako izrazim, ato po manjem % thc-a, ili isto tako moze biti, da ista vuva, koja nije isto osusena da drukcije djeluje na grlo... (a napominjem ista vuva...) :sun2:

nov 2007.

Mislim da postotak THC-a nema veze s drapanjem,je da dosta jakih indica drapa ali ne vjerujem da je izravno povezana kolicina THC-a u biljci.Razlikuje se od sorte do sorte i puno vise o tome jel osuseno kako treba. Bilo koja ce trava prestati drapati,ovako-oguli narandju,izmrvi travu i pospi koru(iznutra),ostavi par minuta,istresi i motaj.Trava pokupi dovoljno vlage da ne drapa ali ne previae pa noramalno gori.
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

To nije potrebno raditi.. sve sta napravis je uzmes jedan limun i citavoga stavis u vrecicu sa travom. Vrlo brzo vlagu iz limuna ce trava upiti i postati bolja i laksa za pusiti. Inace puno je lakse izvadit limun iz vrecice nego oguljenu koru narance. Takodjer se moze stavit i citava naranca, madarina itd.

nov 2007.

Ovako cim dobijes travu mozes pripremit za par minuta.A i bolje je da je trava sto vise suha ako ces ju cuvati duze vrijeme pa samo ovo napravis prije pusenja.Nije tesko okrenit koru narandje naopako.
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

aha.. skuzaj.. nisam skonto da je za trenutnu konzumaciju :icon_mrgreen:
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

zanimljivo....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

grlo ne drapa thc nego biljni materijal sta izgara u procesu.. po tom kriteriju bi white widow bio nemoguc za pusit u usporedbi sa ulicnom vutrom na kojoj uopce nemos vidjet kristale, a bas je obrnuto.. ulicna vutra uopce ne prodje proces susenja pravilan u vecini slucajeva.. zato je losa za pusit.. moze posluzit za kolace, vaporizaciju i slicno..

nov 2007.

jel domau narandzu ili mo~e prskana pesticidima i tretirana hormonima ova pija na?
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Mozes ovu zatrovanu slobodno :vomitwar: Ionako ce se samo vlaga upit :icon_mrgreen:
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Pogresno sam se izrazio.... nisam mislio da ako biljka ima sto vise thc-a... nego o suaenju, jer ista vuva (isti npr: %THC-a) ako se puai ono taman kad je suha, zna i ni previae a ni premalo (pa da ne moze fino goriti), da bolji ima rad, nego ISTA ta vuva koja je ono pravo osusena, iako cvjet... kad pocnea mrviti, sav se saspe u prasinu.... E to je fuj za puaiti.... ( a i takva vuva ima manje %thc-a garant)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se