LEGACY
Sta bi ste sve hteli za pusenje?
10 odgovora2,976 pregleda
Kuler
ISTRAŽIVAČ110 REP40%
→ Entuzijasta
KulerISTRAŽIVAČ
apr 2007.
apr 2007.#1
E ovako, imam neke veze po holandiji i engleskoj. I planiram da pocnem da nabavljam razne stvari. Tipa... rizle, pajpovi, grinderi i tako to.
E sad mene zanima sta bi ste vi sve zeleli? Pisite ovde, tako da bih znao sta da uzmem. To ce kasnije biti distribuirano po pristojnim cenama sirom celog balkana.
Ja cu za pocetak da uzmem:
Transparentne rizle, Bob marley rizle, kulu rizle, Zig Zags (dve boje)
Rolling Masinice, jeftinije grindere, Rolling statione (ovo je extra cool. Kutija u kojoj vam se nalazi sve sto vam treba za rolanje :) bas extra )...
To cu svakako da uzmem... Bongove necu za pocetak, ali u narednih 3 meseca planiram i bongove. Pajpove cu uzeti cim obrnem nesto para.
Sta bi ste vi jos? Za pocetak navedite neke malo jeftinije stvari.
Misticni Yarac
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
Misticni YaracISTRAŽIVAČ
apr 2007.
apr 2007.#2
-Voleo bih 2-3 pakovanja onih braon rizli.. Oduvek sam se lozio na njih, a nigde kod nas nisam uspeo da ih nabavim.
-Neki grinder
-Bong (kada nabavis, javi... :) ; ali da bude neki lep!)
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
bongashLEGENDA
apr 2007.
apr 2007.#3
Ne znam kome ea ovo prodat ? U veim gradovima uglavnom postoji neki oblik Smart Shopa sa svom opremom, a nisu ni skupi (prosje
an bong = 150kn oko 20e)
Mo~da ciljaa na kupce iz manjih mjesta bez kreditne kartice ?
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
apr 2007.
apr 2007.#4
Ja u ti rei da ako ve razmialjaa o nekakvoj trgovini sa takvim stvarima da se rae orijentiraa na grow opremu nego na smoke opremu. te da to prvo otvoria pa nam se onda javia i pomognea ovom sajtu tako da izreklamiraa svoj shop na www.vutra.org a ne ga koristia za free reklamu.
No hard feelings :spliff:
apr 2007.
1 / 6
apr 2007.
okt 2010.