VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaHomemade BOV by NARQUILA
LEGACY

Homemade BOV by NARQUILA

70 odgovora8,673 pregleda
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Evo sad cu vam pokazati kako se pravi neki pipe kojeg kod mene zovu bov Materijal a)flasa od pola litre moze i manja (sto manja to bolja) b)upaljac kad se pravi rupa plamen treba biti sto manji a kad se pusi sto veci c)alu folija(treba je sto bolje ispresavijat da bude deblja i jaca) d)apena ili igla(moze i medicinska i igla za sivanje) 1.Sa flase odgulite celofan i presavijete je na ovaj nacin: To bi trebalo izgledati ovako nekako: 2.Sada treba staviti foliju na cep i to je mjesto gdje ce trava ici(kod nas mi to zovemo fiaek) I to bi trebalo izgledati ovako 3. Sada taj fiaek treba isprobijati iglom ili apenom da bi dim mogao proci NASTAVLJA SE
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

KOd mene se ne vidi bas najbolje jer je slikano tel al treba da bude isprobijano sto bolje mislim da ima sto vise rupica (nemojte sada bas pretjerat pa kad povucete da trava propadne u flasu) 4. Sada treba napraviti rupu gdje ce se vuci mislim rupu gdje treba da dim prolazi u vasa pluca Evo rupu sam pazljivo probusio tako da nije ni mala ni prevelika Evo slike krajneg proizvoda i ovako bi to trebalo da ispadne ako budete pratili redosljed nece biti nikakvih problema veoma je jednostavno P.S. Ja cesto pusim na ovo jer se napravi na brzinu a nece te niko primjetit kad krenem u prirodu ponesem sok a dzepu sve ostalo, volio bi da mi javite jeste li uspjeli pusit na ovo i kako vam se cini. Napravicu tutorial za homemade nargilu cim uspijem naci slobodnog vremena Pozz
WeedomirISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Pusio sam ja par puta na tako nesto slicno, dobro je, samo mi se cini da se vise trave tako utrosi, ili ja mozda gresim. Postoje 3 puta kada sam se najvise uradio, jedan od ta tri puta je bio kada sam pusio na tako nesto slicno.
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Ne utrosi se vjeruj mi ako nemozes da izvuces od jednom cijeli fiaek natrpaa sebi manje pa neces ni trun bacit; A ovo je stvarno zivotinja jace je cak i od nargile znam jer uvijek pusim na tako te sprave a dzoju samo kad pusim sa kakvom curom(jer kad bi vidjela to ili nargilu rekla bi da sam pravi narkoman LoL)
stellacISTRAŽIVAČ

avg 2007.

izgleda mocno ... probat cu .-)
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

avg 2007.

nema boga do kante...na to mi je najja e gruat...
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Uh... sto jeste jeste al kanta je najjaca al rijetko pusim na nju mozda 3/4 godisnje al sve i jedan put zapamtim nema sta ona je najjaca
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

avg 2007.

odlicno je!!!! a i manje ganje se potrosi.... a razbije te fiiiiiii... probajte jako je jednostavno

avg 2007.

pusio sam puno puta na takve boce i slicne..sa vodom i to..sve homemade.. nego..jel se da nekome obasniti mi kako se pusi na kantu pa da probam kad kazete da je predobro

avg 2007.

'Na kantu' ili ti Gravity Bong (click)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

ja preferiram vodeni bong...izbuaim rupu pri dnu boce nabijem lulicu stavim malo vode da je vrh lulice u vodi...rupu pri vrhu..ta na vrhu je dobra zbog ekonomi nosti mogu sav dim iz boce povu tako da niata ne ostane nepotroaeno :-D mene je bong naja e opalio ali sam ironi no i najviae kaaljo... valjda hladni dim viae iritira grlo svakom slu aju bong je najbolji izbor :181:

avg 2007.

koja onda svrha bonga majstore?

avg 2007.

Mo~e li se na ovaj "pipe" puaiti i ait? I kako....stavim mali grumen u aluminijsko udubljenje i potpalim upalja em? Moram li za to vrijeme uvla iti dim kroz rupu?

avg 2007.

Mo~e.Mo~da bi bilo dobro da pomjeaaa s duhanom.Dok palia moraa vu i dim.Dobro bi bilo da stavia koliko odjednom mo~ea povu i kao ato ka~e Narquila.

avg 2007.

!!!!!!!NAPOMENA!!!!!!!:Narquila,vjerovatno si zaboravio pa cu ja reci.Aluminijska folija ne bi trebala nikakve spojeve otpuatati,tj. ne izgara,ali aluminij je prevucen tankim slojem necega(plastike?) i to se pri vecim temperaturama otpuata i nezdravo je(neka istra~ivanja u vezi puaenja heroina s folije ka~u vrlo nezdravo).Prije nego ato stavite foliju prelazite preko nje plamenom,ponekad se mo~e vidjeti i dim,tako se rjeaite tog sloja i onda je bolje. Zar nije isto smotat pljugu,zabit u bocu filter i vuc na grljak?Mo~e joa malo vode na dnu da rashladi malo ili neko pice za aromu. Naravno znam da je prednost ato ne moraa motati.Ali ako je ekipa onda mislim da je bolje s pljugom.Mislim da po jacini nema razlike.
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Da to je tacno za alu foliju i pusenje na nju al kod pusenja horsa folija se mora zagrijavat i isparavaju neki spojevi Al, al kod pipe folija sluzi kao "cjedilo" tj. ona samo sluzi da se trava zadrzi na jednom mjestu mislim da trava ne propadne u flasu tako da se folija ne zagrijava toliko i ne isparava spojeve(mozda malo). I da ti ne solim pamet nego samo da ti kazem probaj ovo sebi napravit i zdimi, pa vidi kako udara i pokazi drustvu pa ce te skoro uvijek kad mozete pusit na ovo :sun2:
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

da puaia istu travu a ne mjeaavinu sa duhanom...koji uniati cijelu stvar da pro isti dim tako da manje ateti pluima istina je da je dim hladniji pa ti nije neki problem vu kao kad je toplo ali ja se lako se precijenim(obi no je to slu aj)pa se guaim i valjam po podu :rofl:
bozgaLEGENDA

avg 2007.

Uh uh, puaiti iz boce - kaj nema dim malo okus po plastici?! :pat: Bolje je kad se ulije vode malo...
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Naravno da nema. Pa kad pusis na nargilu i kantu e onda mora ici voda, a ovo udo u mene je na isti nacin kao na pipe pa kako ces u bilo koji pipe uliti vodu???:ohno:
kotvaENTUZIJASTA

sep 2007.

a kak to ide na kantu, uo sam da je jebeno, al niko mi nezna objasniti...

sep 2007.

Zafrkavas nas jelda? Baci pogled par postova gore...
NarquilaENTUZIJASTA

jun 2008.

hehe cek dis aut imao ideju i zradio jbg slika je loa jbg radio telefonom nisam imao vremena p.s bic je mini a dobro brain zbori duvat zdrava navika :)))
Weed KillahPOZNAVALAC

jun 2008.

jebo folije, flase i neznam sta... dobri stari djokavac je po meni najveci gust, najjednostavniji i onako... old skul... nema do djoksa... djoks forever.. btw... "kazu da je pusenje heroina na foliju jako nezdravo" - > rotflmao!!! Tko bi li se nadao hehe... Jedan od zescih postova koje sam ovdje vidio..
NarquilaENTUZIJASTA

jun 2008.

Ovo sam vam poazao kako se pravi i pusi zato sto 3-4 puta bolje vas uradi ista kolicina trave nego na dzoint. Za ovo ti ne treba da mjesas duhan sa travom. evo kolika ti je upotrebljenost thc na dzoint http://forums.vutra.org/obrazovanje/3248-pusenje-na-dzoju.html a na ovo ti moze biti 100% ako stavis onoliko koliko mozes povuc odjednom p.s. a ne znam zasto govoris da je tebi pusit na joint veci gust ko te je uopste pitao to

mar 2010.

Ovo je stari topic ali nisam mogao da ne podjelim mialjenje s vama... (ovo je moj prvi post) :) Ovako sam ja radio bong ne uklju uje aluminisku foliju osim ako nemate mre~icu... Trebati ete: Bocu veliine od 0.25 do 2.0 l ovisi kako ko voli... flomaster ili kemisku olovku, nastavak za odvidavanje od gedora (`arafcigera ja mislim da se i tako ka~e), po mogu nosti izmeu 7mm i 14mm (ja stavim 8-9), upaljeni cigaret, upalja , ili lemilicu, (neato vru e), Vru e ljepilo ili Super bond, ili neku traku kao obi ni selotejp (samoljepljiva traka) ili Duck tape. I neato za dezinfekciju (nije nu~no) Cigaretom izbuaite rupu na dnu boce oprilike na 1/3 (neka bude rupa nakoso prema dnu boce) Rastavite Flomaster ili kemisku olovku, te vam sredianji dio poslu~i kao cjevica, koju prije nego ato stavite dezinficirate ili operete s neim (nije nu~no) :) Uzmete nastavak za odvidavanje njega uhvarite kljeatima i stavite direktno i dr~ite oko 1 minute. (Kako bi bezbojni lak izgorio (isto to i na aluminiskoj foliji samo nju dr~ite oko 20 sekundi) Zaljepite nastavak za odvidavanje po~eljno Vruim ljepilom i selotejpom za cjevicu. Te je provucite kroz rupu na bocu. Kad je ljepo namiatena kroz rupu, u vrstite je vru im ljepilom ili ne im drugim. Po ~elji dodajte mre~icu od aluminiske folije u nastavak za odvidavanje i tamo ide marihuana. (aliuminisku foliju jednostavno napravite odgovaraju e veli ine i probuaite puno rupa iglicom) Isto tako po~eli probuaite joa jednu rupu iznad ove prve oprilike 1 cm viae (za izdisanje)
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2010.

ma nikad viae folija i plastika... baa sam pred otprilike dva mjeseca dr~o foliju malo du~e na plamenu i dim nikako da prestane... ak se po ela na rubovima savijat i sve mre~ice koje sam nabavio izgaraju. mislim nije to straano ako malo dimia al ako vas je viae pa se du~e zagrijava i ako eae dimia to je otrov za plua... zato od sad samo na epruvetu sa stalkom ono se jedino ne dimi :D...a kasnije kad skupim pare na vaporajzer nego ako koristite folije i ako vam ne izgaraju kad du~e dr~ite na plamenu slobodnoi napiaite koja je to folija.... i ako netko zna kolko je atetan taj dim bila bih jako zahvalna

mar 2010.

ato se tie izgaranja folija uzmi veliki komad folije presavi puno puta da bude debel i odgovaraju e veli ine. Te ga uhvati kljeatima ili neim drugim, i dr~u iznad plamena dovoljno dugo da folija postane naran asta (u~arena). Nakon toga najbolje ako imate morau ako ne obi nim kljeatima je stisnite (moraa - kao velika stolna kljeata) stisnite je i ostavite 10 min dobit ete vrst komad. za buaenje rupa ugrijte iglu i na posao... (makar sla~em se s shamanom jer ako se ima para za 10g vutre uzmi 5g vutre i kupi pravi bong

mar 2010.

iako nepuaim viae na bocu istu jer dere grlo, ja odlu ila vama re koja je naja a boca na tr~iatu :D imate primjer bocu od 2 il 2.5l , izre~ete ju popola da bude recimo 20 cm donji dio visok, gornji dio mo~ete baciti, tad izre~ete joa jednu bocu od 0.5 ili 1l visine 22 cm i tad mo~ete donji dio bacit... dakle, onu gedoru(nastavak) veli ine 11mm(?! ili vee manje, ovisi i o grlu manje boce) koja e sjedati na grlo, mo~ete malo i ugrijati vatrom gornji dio grla boce kako bi se gedora bolje namjestila za svoja budua ubijanja :=) i na toj gedori(nastavku) treba napraviti limi koji sjeda na rubovima nutarnje strane gedore u sredini sa odgovarajuim rupicama( 1-2 il 3) ..(sad baa probala zapalit taj lim koji sam koristila od svijeica onih malih, i dimi se malo, ali pre~ivjet ete :)) i dakle napunite veu bocu s vodom do 1cm od vrha, stavite manju bocu unutra, i gedoru namjestite u grlo te male boce(koja treba sjedati 1mm u grlo da se lakae skida,) i travu naravno unutra s duhanom-fuj .... i pripalite upalja iznad trave, i tad po nete povla it za grlo bocu prema gore polako, a vatra e ii ka dolje i pripaliti travu, i napuniti bocu dimom, i kad doe gornji dio boce do gore, a da dim ne izae odozdola, skinite gedoru a da vam se ruka ne pomjera gore dolje(jer dim mo~e izai i dolje i gore kroz grlo), i tad mo~ete brzinom kojom ho ete spuatati gornji dio boce natrag u donji i sav taj dim ata e pro kroz grlo boce u vaae grlo e vas ubit! kako spuatate bocu, izlazi dim kroz grlo, a vi glavu(usta) spuatate kako spuatate bocu i uvla ite dim ata izlazi...kaaljat ete na po etku, dok ne shvatite da treba samo taj dim hrabro progutat dok izlazi duboko u sebe, jer od straha vam baa krivo sjedne pa kaaljete ... nema ja e boce i ve e atednje! :)) lako je sve napravit i prakti no je(a i ima neki fetia u toj boci:)), ako ne razumije ko, napravit u je, i okinut vam slike... i kad doete do te mjere da viae nemo~ete podnjeti da se stalno ubijate , samo ju bacite i po nete puait istu :)

mar 2010.

bez uvrede ali post nije baa najbolje napisan koliko razumim jeli se to radi o gravitaciskom bongu

mar 2010.

ma kakva uvreda, samo treba polako itat, al jest malo s a kano jer nisam dimila danas niat :), malu pauzu radim...pa ovisi koja vrsta gravitacije atajaznam...pitaj boga:))

mar 2010.

jeli taj bong iata sli an ovome http://www.bigmattress.com/weblog/images/GRAVITY%20BONG%20%231%20&%20%232.jpg Ako je to je onda gravitaciski bong

mar 2010.

to je taj bong :P ...a viae mi onda gravitacija zvu i ako recimo je mala boca cijela sa gedorom, i da se probuai na dnu rupa koja se prikrpa s prstom dok ima vode unutra i zapali se i pusti da voda otje e i boca napuni dimom,,, a kad gledaa, sve radi na gravitaciju :D a upravo zbog ~eljene brzine spuatanja i koli ine dima, taj bong je meu naja ima...pa da, evo mi ideje, baa bum napravila jer e manje pe grlo...
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2010.

zahvaljujem na savjetu budem ga primjenio u slu aju da si za ova dva tj. ne napravim glinenu lulu :D neki forumaa ijeg se nicka ne sjeam me inspiriro na to mislim jeftino je, mogu je u init po svom istan anom ukusu, i s obzirom da e cijela bit u jednom komadu mogu napravit filtar u sklopu lule (probuait s iglom rupice u glini) tako da se ne moram zajebavat sa stavljanjem i nabavljanjem novih mre~ica... i dobro e hladit dim, a ato je najva~nije od svega glina ne izgara, bar kolko ja znam :D da se ak sklepat i neki bong u kombinaciji staklene pivske boce i gline :D ako kreacija bude uspjeh viakove e dobit osoba koja e mi se najviae ulizivala do tad :P :D

mar 2010.

pa eto vidia kako ideje rastu kad se pri a a ne podj... :) nego lula od gline i glina i staklo jer ta plastika je u k... ,,,,predobro, oka ite slike ljudi moji ata ste se sklup ali :D evop jedan vic sad se sjetih,, pri a sveenik neato u stilu dajte i dat e vam se na misi, kad mujo e na to..ajmo djevojke ata ste se stisle :)) al neide tak garant :P

apr 2010.

Ovako se kod nas u kraju pravilo od malih nogu (ako vetj neko nije napisao, mrzi me da chitam) Flasha bilo koja plastichna, sipa se voda do 1/3 flashe, a na pola prostora gde nema vode se izbushi rupa, zarom cigare ili kako god. A folija ide isto kao u ovom prvom prikazu. Chisto da se ne zamarate sa savijanjem flashe, a ukoliko stavite neki sok (il shta vetj po izboru) dobitjete dodatni ukus po zelji ;)

apr 2010.

Ovako se kod nas u kraju pravilo od malih nogu (ako vetj neko nije napisao, mrzi me da chitam) Flasha bilo koja plastichna, sipa se voda do 1/3 flashe, a na pola prostora gde nema vode se izbushi rupa, zarom cigare ili kako god. A folija ide isto kao u ovom prvom prikazu. Chisto da se ne zamarate sa savijanjem flashe, a ukoliko stavite neki sok (il shta vetj po izboru) dobitjete dodatni ukus po zelji ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se