LEGACY
Vapman - Vaporizer
30 odgovora5,575 pregleda
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jan 2011.
jan 2011.#1
Evo ga :sun2: stigao jučer iz Berlina, Vapman vejp :sun2: njihov site - Vapman.com
Naručio s ove stranice (jedan od retailera glavnih), verdampftnochmal.de
Platio preko PayPal-a 83,19€ + 30€ dostava. DHL zato je dostava toliko skupa.
Znači sve skupa 114€ i za 8 dana mi poštar donio paket na vrata, nisam platio carinu niti PDV :thumb::icon_mrgreen:
Jučer probao jednu turu direkt na vape, i nije me baš previše puklo.
Ono, osjetim lagani rad, olakšanje i osjećaj lebdenja, automatic smile i lagano usporavanje pokreta.
Nakon toga sam zakrmio jer je bilo već kasno oko 2 ili 3h iza ponoći,
a nisam možda niti dobro tajmirao plamen/grijanje i duvanje pa valjda nije postiglo full efekt . :snupi:
Evo danas ga prikačio na Bong Svemirske Federacije Ujedinjenih Stonera :icon_lol: paše perfektno :thumb:
Onda sam malo poslikao i pomaknem papir a downstem se otkotrlja sa stola :punch:
Pa sam morao skombinirati homemade jedan, onako MacGyver style :costumed-smiley-027 slamka za sok and its done :icon_lol: (nemam sliku)
Ovako preko bonga ubija totalno :bong7bp::bananallama:
Ne mogu milkati da ono čitav bong zabijeli ali napuni se vaporom dosta dobro i šta je glavno nema niti k od kašlja nakon što posaugam.
Nakon jedno 5-6 hitova na bong sam stao i za par minuta već bio sređen ko da sam popalio frulu veličine i dužine kažiprsta.
(i to čisto samo vutra (nisam nikada mješao s duhanom))
Evo par slikenza pa usput pogledajte koliko je potrebno vutre za u vape a da te dobro uneredi.
Ima valjda 0.10-0.20g :icon_smile: i čini mi se da bi se to još moglo vapeati jer nije skroz potamnilo sve.
:hippy: peace
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
NoTrippin
AMBASADOR1.958 REP13%
→ Legenda
NoTrippinAMBASADOR
jan 2011.
jan 2011.#3
Jednostavno do bola, drvo i metal.
Malo skupo ali
ini
ovjeka sretnim ;)
I
ini mi se treba imat dobar upalja
na mlazni pogon.
Rep:happy031:Rep
Riblji specijalitet
AMBASADOR2.051 REP16%
→ Legenda
Riblji specijalitetAMBASADOR
jan 2011.
jan 2011.#4
Bolje da si kupio ovako neato http://www.youtube.com/watch?v=a9luNVYlT_E&has_verified=1, a danas imaa za iste pare i portable na baterije, veli
ine stare nokie.
A repovi se ovdje dijele kao kokice za razne *****rije, umjesto da budu orijentacija koliko ne
iji savjet ima te~inu o
ito je da se da skupiti 5-6 repova za niata
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jan 2011.
jan 2011.#5
Hvala na preporuci :thumb: iako taj Vaporbrothers u danaanje vrijeme baa i nije "neato".
Poprili
no sam istra~io tr~iate vaporizera i krajnji izbor mi je pao na MFLB i Vapman, bilo ih je joa par
ali nisu trenutno dostupni za prodaju ve su samo ideje ili testni modeli.
Odluka je pala na Vapmana samo zato jer baa i ne volim baterije/elektroniku.
Da ne bi bilo zabune, MFLB je isto odli
an prijenosni vape stvar je eto samo u nijansama i osobnom ukusu.
A oba su mi ispunjavala skoro sve ato sam tra~io od prijenosnog vapea.
vrst materijal izrade(drvo), dobar dizajn, dimenzije, stealth faktor, jednostavnost pri koriatenju i odli
ni reviewi.
Vapman prakti
ki nema niti jedan loa review/zamjerku osim ato se neki tu~e na premaleni bowl
ali to je od osobe do osobe i stvar njihove tolerancije na Vutru te na
in koriatenja vapea.
Eh, i vapman je vodootporan i pluta na vodi, to mi je joa jedan plus u slu
aju da mi upadne u more :icon_lol:
Razne plasti
ne vapeove nisam niti imao u planu ali i da jesam sudei po raznim review-ima po netu vrlo
vjerovatno mi svejedno ne bi uali u posljednji top5 izbor. +(plastika i elektronika :ohno:)
Tako da sam na kraju uzeo to ato sam uzeo jer mi prijenosni vaporizer ionako treba,
a za kuni vape
ekam da VXC krene u prodaju.
:hippy: peace :fishing:
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
jan 2011.
jan 2011.#6
Ja i dalje tvrdim da je moj naj bolji !!!!
Vulcano digit je uber vape , i trenutno je ne nad jebiv !!!
:icon_lol::2flip::icon_lol:
nightpianist
ISTRAŽIVAČ123 REP49%
→ Entuzijasta
Petar Pan
POZNAVALAC677 REP9%
→ Ambasador
Petar PanPOZNAVALAC
jan 2011.
jan 2011.#9
zanimljiva spravica :-)
ja sam razmialjao o kupnji vapmana, mflb-a, iolita ili nekih sli
nih portable vaporizera, a na kraju sam naletio na jedan zgodan vaporizer i sad nestrpljivo
ekam da mi stigne. radi se o Vaporgenie Aluminium Bat http://www.vaporgenie.com/Metal.html. izabrao sam ga jer mi se
inio kao dobar uvod u svijet vaporizera s obzirom na svoju cijenu od 40$ (+5$ poatarine) i predobre recenzije koje se mogu nai na internetu. za njega tvrde da mu je 'vapor' najsli
niji vulcanu od svih ovih portable vaporizera. ima i drugih modela u obliku lule, od staklenih, drvenih do metalnih. ovaj je bio najjeftiniji i u
ini mi se najviae stealth jer mo~e stati u svaki d~ep. trebao bi stii krajem ovog tjedna ili po
etkom idueg pa vam nakon iscrpnog testiranja javim kakav je u praksi :icon_lol:
Petar Pan
POZNAVALAC677 REP9%
→ Ambasador
Petar PanPOZNAVALAC
feb 2011.
feb 2011.#10
e, zaboravio sam na ovo. stigao mi je vaporgenie bat odmah dan nakon ovog posta. iznenadila me brzina poailjke. nikako uhvatit vremena da napiaem koju rije
o ovoj spravici, valjda u kroz koji dan. uglavnom, sve super, samo troai puno upalja
a. odli
na stvar za one koji ne ~ive sami. mo~ete bit napuaeni po cijele dane a da nitko ne osjeti miris trave. da sam ga bar prije kupio! danas sam ga koristio u wc-u jednog kafia dok sam bio na kavi sa prijateljicom :-) ma ludilo stvar
ica
tomas
AMBASADOR1.745 REP7%
→ Legenda
tomasAMBASADOR
feb 2011.
feb 2011.#11
}elio bi nabaviti neki prenosni vap i ovaj MFLB mi dobro djeluje pa molim za savjete oko kupovine i naru
ivanja u Srbiju. Preko BlissSville je 99$ + 13$ meunarodna dostava. Da li postoji neki siguran prodavac u Evropi?
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
feb 2011.
feb 2011.#12
http://www.youtube.com/watch?v=WZTaEIH4SN0
Zanima vaae mialjenje o ovoj komercijali??
1370,00KN Dali se ispalti?
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
feb 2011.
feb 2011.#13
po meni ne...
na prvi pogled izgleda dosta zanimljivo,meutim sama prezentacija mi ne ulijeva povjerenje....sve to neato zapinje i 'tvrdo' ide...tako da ne bih bio baa spreman dati toliku lovu za tu spravicu....dok npr, He-Man-ov mi se svia
Natural
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#15
Da je manje para ok. jer nije loa, malte ne brzo (sad koliko ne vidi se i ne mo~e se po ovom video klipu vidjeti) ali veoma diskretan, - sad samo ato je puno para, ... mislim da je ovdje viae "aminke" nego samog u
inka!!!!
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#16
Extra fakat... mislim da i vrijedi tih novaca... pravo zgodna spravica što reče Haze...
Samo da je jeftinija malo... da i ja sebi uzmem, mada mislim da ni homemade nije toliko problematično napraviti - negdje sam gledao klip, ali nema teorije da se sjetim....
Koristim rizzle "Ziggi - Slim" ali svaki dan ili svaki drugi, uzmem BONG!, on me ono baš "fisne" i to momentalno, nema čekanja... naravno manje vu, ali sam siguran da za pluća BONG! nije dobar, niti uopšte za konzumiranje vuve u medicinske svrhe... Vap - TITO! makar i kućne izrade
jan 2011.
1 / 16
jan 2011.
maj 2011.