LEGACY
Kako cuvati travu?
43 odgovora17,827 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#1
Pozdrav svim ljubiteljim svete biljke.Registrirao sam se jer ste najbolja ekipa kad se radi o travi a i o dosta drugih stvari i stvarno je super ato nema mr~nje,to je ljepo.Znam da od nekih ljudi tu mogu mnogo nauciti a i ja,sam mozda znam koju
tajnu i mogu je podijeliti s vama,koliko sam citao vecina vas daje savjete iz vlastitog iskustva,to je super,teorija ne poma~e.
Evo za pocetak trebam pomoc u skladistenju,
1.dali je dobar nacin spremanja marihuane umotati u celofan,istisnuti zrak i staviti u kutiju?
2.Jeli lose drzati travu pomjesanu sa duhanom,mislio smjesat pa odusto i pusio cisto,a ovo stoji?
3.Ako vrhovi nisu dovoljno usitnjeni dali je lose usiniti i tako cuvati? ako Uvjek potrosim sve sto imam u roku 2-3 tjedna tako da ne bi nikako trbalo izgubiti na kvaliteti.
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
dec 2006.
dec 2006.#2
ja ako cuvam duze, onda u najlon vreci sa onim zatvaracem, vrhove u komadu ukrcaj unutra, istisni zrak, zatvori i na tamnom mjesto...
Clarence
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
ClarenceENTUZIJASTA
dec 2006.
dec 2006.#3
1.ako oces vu drzat u plastici onda ce za to dobro posluzit i obicna prozirna pvc vrecica...
2.nemoj vu mijesat sa duvanom osim neposredno prije varenja... 8) jednosavno nema smisla a i industrijski duvan sadrzi svakakvih stvari i nama potrebe da bude u konstantnom doticaju sa masnim hedicima...
3.nemoj drzat usitnjene hedove...nema smisla...izmrvljen hed se osusi u roku odma a ne za 2-3 tjedna...dim gubi dobar okus i miris...pada kvaliteta...najljepse svijeze kidat hed i slagat po rizlonu da se prsti uljepe...
btw ljudi cesto drze vu u staklenkama...ako se ima vise staklenki 8) dobro je tu i tamo ih otvorit da nebi doslo do stvaranja fungusa...al nije problem svaki put kad vadis neki hed za blajb otvoris drugu staklenku :idea:
32 REP64%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#4
ja lijepo sve u zip lockove i to je to...kad sljedeæi put otvorim, sobu ispuni miris svježih kiffova =)
2finga
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
2fingaISTRAŽIVAČ
dec 2006.
dec 2006.#5
A da li netko ima problem da mu vutra što ju duže èuva, to mu više nestaje? Ne znam da li se meni to samo èini, ali eto ubo za 3 panja pretprošli tjedan, i ono trebo èuvat 4 dana za jednu posebnu priliku... kad ono iz dana u dan sve manje i manje. Ne, naravno zato kaj smo se krali svega tri puta :D To ne brojim. Nego u tri dana kolièina se smanjila za nekih 3-4 grama + 3-4 grama kaj smo spalili... ostalo mi je za neki pošteniji panj... kako? zašto?
Jel i vi imate sliènih problema? Ja sam šokiran... A nema šanse da ispada...
32 REP64%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#6
kiffovi dok se suše gube na težini/kolièini... to je èinjenica jer gledaj ove koji uzgajaju koliko im teže kiffovi before & after sušenja...iako neznam koliko ti je trebalo stajati na otvorenom prostoru da se izgubi neka zamjetna kolièina...4 dana mi se ne èini baš mnogo no ipak ovi suše po 2 tjedna i veæ im se pun kurac smanji kolièina...
5AR
POZNAVALAC1.311 REP79%
→ Ambasador
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
32 REP64%
→ Istraživač
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
dec 2006.
dec 2006.#10
Ali se definitivno isplati...kifle mi ostanu svje~e i nakon par mjeseci! :D
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
dec 2006.
dec 2006.#11
Ajd da vas pitam samo onak usput, di nabavite te zip-lock vrecice?
P.P.
POZNAVALAC618 REP2%
→ Ambasador
P.P.POZNAVALAC
dec 2006.
dec 2006.#12
imas ih kupit u obicnim ducanima.....
nisam ni ja za to znala...dok nekidan nisam vidila da mi mama ima punu kutiju tih vrecica... dobra stvar...
32 REP64%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#13
ja svaki put u Zg kad otiðem kupim u smart shopu novu turu...ultra jeftine su a prava stvar za kiffove...
Tripco
POZNAVALAC1.027 REP47%
→ Ambasador
TripcoPOZNAVALAC
dec 2006.
dec 2006.#14
Vu se anajbolje èuva kad ostaviš više štekova po kuæi pa se dooobro napušiš i onda zaboraviš gde se sve to sakrio.
P.S. al' je lepo kad pronaðeš neki pa se iznenadiš.
BOTANIK
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
BOTANIKISTRAŽIVAČ
dec 2006.
dec 2006.#15
zip lock vrece su dobre, sluze svrsi no ipak postoji mogucnost da se nakon nekog vremena pocinje mrvit ganja. najbolje je cuvati u staklenkama i naravno dobre poklopce koristiti. tako u zamrzivacu mogu stajati i po nekoliko godina stim da je opadanje potencije toliko nezamjetno da se eventualno osjeti u +/- povucenom dimu iz jointa.. :wink:
evo primjer
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
BOTANIK
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
BOTANIKISTRAŽIVAČ
dec 2006.
dec 2006.#17
nije iz moje kuhinje :cry:
nego nije problem da ja stavim ovako pokoju sliku?
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
feb 2007.
feb 2007.#19
ja bi vam svima preporu
io da se klonite pvc-a ako skladiatite na neko du~e vrijeme jer koliko ja znam polimeri degrade-aju THC stoga staklo bi bilo najbolje ukoliko mislite cure-at budove.
40 REP80%
→ Istraživač
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
nov 2016.
nov 2016.#21
Hehe tema iz 2007... Ako je vutra osuaena lepo mo~ea je skladiatiti gde god ~elia. Bitno je da je lepo zatvoreno i suvo...i tamno. Raspadanjem hlorofila vremenom, vutra dobija bolji i kvalitetniji dim. Veina koristi staklene tegle za
uvanje.
meinkampf
ENTUZIJASTA261 REP15%
→ Poznavalac
meinkampfENTUZIJASTA
jul 2019.
jul 2019.#22
Dobar dan dobri ljudi.Interesuju me 3.stvari.1.sticajem okolnosti biljke sam posadio 5.juna,bile su
aai 1.5 meseca,sada su oko 70.cm.Da li sam zakasnio.2.imam 5.biljaka i jedna od druge su 40-60cm.moj ale ih pazi na vikendicu.Zalio sam je sa N-P-K 20-20-20 ,poato su blizu jedna druge kada sam ih zalio bile su 15cm u vodi,srea ato sam na 20.l dodao manje od 1/2 kesice,a ide cela kesica na 30l.vode.Da li e i;zgoreti.Posle 2.dana su ok.i 3.pitanje,koliko puta u toku vegetacije biljke treba zaliti?Hvala!
0 REP0%
→ Istraživač
1 REP2%
→ Istraživač
avg 2020.
avg 2020.#24
nedugo sam vam se pridruzio, naime moj prijatelj uzima redovito one vrecice za tkanine, like dormeo, pronasao ih je u plodinama, napuni i kaze da moze jako dugo drzat, zna mu nekad urod biti pozamasan tako nesto i frkne tako si unaprijeduje unuratnji uzgoj, kod njega nema praznog hoda, radi u tri stupnja pocetak vegetacije, pcetak cvijeta i klijanje, opaljen je i svostven covjek inace. da skratim na jednostavno pitanje, sto mislite u vakumiranju?
dec 2006.
1 / 24
dec 2006.
avg 2020.