VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPitanje u vezi pušačke "tolerancije"
LEGACY

Pitanje u vezi pušačke "tolerancije"

12 odgovora2,300 pregleda
Big LLEGENDA

okt 2009.

Ovako, imam pitanje. Puaim nekih 5 i nea godina od toga zadnju godinu baa ono aktivno pod ato se podrazumjeva 6 od 7 dana u tjednu svaki dan po 2 oksa minimum.... I sad, javlja mi se neato udno odkad puaim aktivno. Prije par godina bi me high lovio tek jedno 10-15-20 minuta nakon gaaenja ike, a sad!!! Sad me lovi onaj tlak u glavi ODMAH nakon povla enja prva 3-4 dima, nemogu vjerovat....ata nebi trebalo bit da ako du~e puaia da ti viae treba (il je to samo slu aj sa onim glupim alkoholom....tolerancija)... i nije da se bunim, meni je drago radi toga da me lovi odma, i da, high mi traje dost du~e nego prije a kad high proe sam "sjebaniji" nego prije (zna i, viae zaboravljam, bezveze se po injem keljit [ ak i ako sam solo xD] i tkao te sitnice, koje ustvari volim...) Mene zanima jel i vama tako ili obrnuto, dali vas odma lovi ili nakon viae godina puaenja da vam treba viae da se napuaite
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

U mom slucaju je bas obrnuto.Kad je period kad se vari svakog dana po 5-6 buksne,posle odredjenog vremena,buksna me samo opusti i prestane da deluje posle pola sata. Dok sada,kada varim 1-2 na dan druga prica...buksna drzi dugo a hvata dok varim,negde na pola buksne. Zavisi od ganje takodje.Neka jednostavno ne pase mom organizmu i to utice na kvalitet i duzinu high-a,a kvalitet iste ganje je odlican. Mozda si naisao na dobru stvar sada,jednostavno :)
Big LLEGENDA

okt 2009.

Da al baa sam to primjetio, nije do stvari jer sam od par dilera uzimo i isto, a roba ista koju sam prije puaio, ku~ia? Baa neke promjene, al, paau mi, zna i,brzo me lovi, du~e me dr~i, a nemam nikakve mu nine i ta sranja ko u po etni kim danima....
Yami_RazielAMBASADOR

okt 2009.

meni je isto tak :D moja osobna pretpostavka je da se THC vec nastanio u nasem sistemu, frajer je "the guy on the couch", nigger kojeg se nemremo rjesit xD tak da, mislim, jednostavno je organizam skuzio o cem se tu radi, a i nakon 5 godina pusenja ti je brija drukcija, i po meni, imas puno veci respect za sve to :D tako da ti ganja uzvraca taj respect podarivanjem brzeg i kvalitetnijeg napusavanja xD meni je isto ta spika s tolerancijom nepoznata... al fkt, sad neznam dal je do staffa, jer pusim fkt jebene staffove, al ono, svaka pljuga zavalja i previse.. ak pusim solo obicno ostavljam pola pljuge za kasnije jer fkt nemrem vise, al drito to kaj kazes, 2-3 dima i vec te nema :D ma sve to... mora da bude :D ganja nas voli kolko i mi nju xD
SkunkishaISTRAŽIVAČ

nov 2009.

Jedina vrsta tolerancije koja postoji u mom slucaju je vezana za neki trip Mind Expansiona-a. Kada purnjam par dana zaredom ili svaki drugi dan trip pochinje da jenjava.Ideja skoro da i nema i nema onog tripa shvatanja stvari nego samo blenem.Tada znam da treba da iskuliram najmanje 5-7 dana,sto vishe to bolje zarad boljeg tripa.
Noname_ENTUZIJASTA

nov 2009.

kod mene je isto tako u zadnju god i pol intenzivnog pusenja,svaki dan 4,5 frula(normalno neki dan bude jedna ili dvije)ugl. smotam frulu i krecem pusit vec nakon 3 4 dima me perja koda sam popusio 5 fruli,dok s druge strane jedne subote u gradu u veceri smotam 8 fruli i zapalim s par ljudi i totalno drugacije djeluje na sve strane.Sve je to do psihe i sta taj tren razmisljas dok pusis i jel te muce kaki problemi i milijun sranja...ako ste u bed times-u i pusite frulu necete se sigurno smijat...
ato se ti e mene, imam neato manje iskustvo sam puaenjem, tj. vremenski ne puaim jako dugo. prvi puta sam zapalio prije dvije godine, i puaio onak s vremena na vrijeme niata posebno, ali od ovoga ljeta, dosta esto, svaki tjedan par puta, nekad se zareda i po dva tjedna svakodnevno, a u tom slu aju high mi je slab, treba mi jako puno da me poateno obrije, onda iskuliram tjedan, dva i sve doe na mjesto :) prije kad sam po imao, imao sam mu nine nekoliko puta, nisam mogao kao sada recimo, u pol bijela dana naduvan oti u trgovinu, izai u kafi i sli no, sad bez beda. primjetio sam da sam nau io stvarno u~ivati kada puaim, viae se uope ne javljaju mu nine i sli no, radim svaata, u im, spremam kuu, kreativno se izra~avam i nije mi problem uope :) prije mi je takoer bilo da me ponekad paranoja uhvati, sada viae nikad, imam dobru stvar sada, puca bez problema na pola/pri kraju pljuge i tako :) nemam problema, i super mi je :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se