VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaVutra i vožnja
LEGACY

Vutra i vožnja

94 odgovora8,410 pregleda

dec 2012.

Ovo nije tema za rasprave o iskustvu napusene vo~nje, vec o policiji i kaznama. Dakle, znam da nije preporucljivo bla bla, naravno. Nekada ce biti nu~no ali nije ni to bitno. Zanima me koliko esto kada zastavljaju zapravo i testiraju na droge. Ne planiram voziti napusen, ali to takoer nije bitno, jer mogu puait dan prije nego policajac odluci zaustavit i testirat. I dalje cu biti pozitivan? Imate li iskustva sa time, kolike su kazne? Kolike su aanse? Naravno u prilog za testiranje ide i injenica da imam dredove >.
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

kapaj si o i i vozi.....ja sam samo bio testiran kad su me zaustavile "Cobre" liznea papiri i ako si pozitiva na bilo ato idea na vaenje krvi....
nox1cousENTUZIJASTA

dec 2012.

Cek i sta se dogada onda. Nije vazno ti bio napusen il ne, budes sa krvnom slikom/mokracom pozitivan makar si zadnji put pusio prije 2 tjedna. Za sto te terete i kako?

dec 2012.

pa po nekoj logici terete te za to sto su ti nasli u krvi... za sta te terete kada ti nadju alkohol u krvi... znaci, voznja pod uticajem... sta ih briga da li si pio sinoc na svadbi ili duvao pre dva dana na nekoj zurci
BoRaiChoAMBASADOR

dec 2012.

Izvinajvam se sto upadam u temu, ali neko je gore pomenuo kapi za oci....Jel moze neko reci tacan naziv tih kapi i koliko kostaju da se uzmu u apoteci ?

dec 2012.

Valjda je mislio na obicne kapi. Na primjer Visine. Samo ato alkohol ishlapi drugi dan u vecini slucajeva. Koliko cesto zapravo daju taj liz, nikad nisam cuo da su nekog testirali. I ato se dogaa ako odbijem?
BladeZMAJ

dec 2012.

Visine....kapi za oci...samo nemoj pretjerivati sa upotrebom istih 43 kn
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

visine... najbolje po meni... imas ih za 50kn ja mislim, mozda manje... ima vise vrsta... uzmi za suhe oci jer to radi vutra.... isusuje oci pa dolazi do crvenila... ja sam prije uzimao za crvenilo ali sam skuzio za ove druge i pokazale su se bolje... djeluju u roku 5 sec :) a da se vratim na temu... nebih znao nista, ne vozim :) peace out !
Mr.VinjauPOZNAVALAC

dec 2012.

salko100 Kobre te zaustavile? msm oni su vojna policija,otkud to da civile zaustavljaju?
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

mozda je ratni zlocinac :icon_lol:
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

ili kako ve Presreta i,i to nisam ni vozio nego jeo u autu sa ~enom,bio na nekim sendvi ima i reko da stanem na benzisku po cigare i da pojedem do kraja....sjeo u auto i okru~ili li me ko u filmovima sa dva civilna jeep-a i rotirkama i zbog crvenila u oima uvalio mi da liznem papiri.....pokazalo pozitivu.....op...na va~enje krvi.... uspio sam izvu nov anu kaznu neznam kolika e bit ekam rijeaenje da stigne...
nox1cousENTUZIJASTA

dec 2012.

J***te, koja glupost.

dec 2012.

Dakle jednako sam na*ebo ako mi dim izlazi na prozore, ili sam ubio ik prije 5 dana?

dec 2012.

pa manje ti je "olaksavajucih" okolnosti ako ti dim izlazi na prozore
naturaPOZNAVALAC

dec 2012.

i bez dima i polusklopljenih crvenih ociju si manje sumnjiv hehe :smoke18:

dec 2012.

heh, joa samo moram ofarbat dredove u "prozirno" :banana_dred: "Just because I have dreadlocks, doesn't mean I smoke weed. But I do" :D
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

men su osobno dra~e Proculin kapi ... + ato su jeftinije, (3 KM) joa su i efikasnije...nakapaa prije i miran... na okama niata, nothin, nada visine su me par puta izdale bez pardona...:thumbsdown:
BladeZMAJ

dec 2012.

Nisu vojna policija nego su nego su mobilna jedinica prometne policije MUP-a u autima i na motorima popularno nazvani presreta i,u republici Hrvatskoj.
TropicoLEGENDA

dec 2012.

hehe....vojan policija :). Ina e vutra i vo~nja za mene 0 bodova....zaboravim upaliti svjetla, zaboravim spustiti ru nu, kre em uz brdo pod ru nom, paranoiaem ka anki na methu....i tkao dalje...stoga ja i voznja u napusenom stanju nikako!
naturaPOZNAVALAC

dec 2012.

ovaj bmw je i mene "presreo" jednom kad sam gazila svoju trojku 200 po a3, pao dogovor na 1k kn, nije me cimao da lizem hehe, samo je hteo pare

dec 2012.

Gotovo 100% sam siguran da bi i meni bilo tako vozit pod utjecajem. Niti ne mislim to radit. Cisto me zanimalo kakvi su to testovi i koliko cesto ih rade. Znaci liz testovi, i uspio sam si naci odgovore how long does marijuana stay in your system for saliva tests? - The Pub - Shroomery Message Board Olakaanje
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

ini mi se da ti tu piae vezano za pia-testove,nisam do kraja itao,no nemoj bit siguran u to da se ne vidi na bilo kojem testu,frend nedavno imo sranje kod kue,posvadio se sa ~enom i ona otiala kui i pozvala mu policiju rekavai da ima u kui pola kile,i sve to proalo bila murija i niata nije naala,no da bi on zadr~ao dijete moro je je i na piaanje,poato je redovni konzumator otiao je u ljekarnu i kupio tri testa za piaanje,i naravno pozitiva i nakon tri tjedna i nakon ispijanja hrpe mljeka i aja i ugljikovih atapi a i opet je bio pozitiva na te apotekarske pia-testove,tek etvrti tjedan test pokazao negativu,tak da ja u se ravnat po njemu ukoliko doe do toga da i ja moram,danas sutra,nekome dokazat da ne duvam......
crobiggENTUZIJASTA

dec 2012.

znam da nije tema o iskustvima vo~nje pod utjecajem nam drage biljke, ali moram re da se ne sla~em sa nekima.. sve je od osobe do osobe.. iaao sam pred jedno 5 godina sa jednog tuluma, inae ne pijem nit ne puaim (duhan), i normalno na tulumu se dimila marica tak da sam bio pasivni puaa a bome napuaen ko stoka, vozio sam natrag do svog mjesta (jedno 35km) bez problema, koncentracija na vo~nju mi je bila 100% znakove poativao, propise, pravila desne strane sve sve.. i zaustavi me policija koja se vozila iza mene (bili su to presreta i) i sve kulturno: dobro vee dobro vee, prometna voza ka.. i sad ja pitam ato nije u redu, ima li problema? ka~e meni murjak, a ato vi tak sporo vozite? nekak pre pravilno mi vozite.. ka~em ja a evo idem sa nekog partija, umor hvata pa oprezno i lagano, ne ~uri mi se nikud...pitao me joa, od alkohola, droga teakih lakih? ja se nasmijem niata od toga, samo lagani umor :) vrati mi dokumentaciju, zahvali se, ja mu po~elim mirnu no i svako na svoju stranu.. a oii crveneee (valjda je mislio parti, dim, crvene oi...) imao sam sree.. tak da, netko e ludit, netko e bit zaboravan, netko e bit koncentriran (previae) ali u svakom slu aju ako ve sjedate za volan napuaeni, budite pristojni ako vas zaustave, mada ne preporu am da upoe vozite.. tko zna ato se mo~e dogodit, bolje istripaj 3,4 sata ili dajte nekom drugom da vozi a vi tripajte :D

dec 2012.

Naravno ovisi od osobe do osobe i ovisi koliko puaia. Ja sam vecinom vikend pusac, petak subota nekoliko pljuga, tjekom tjedna jedna, dvije uvrh glave.. Prijatelj ato je pao sa vutrom godinu unazad, morao je redovito jednom tjedno na pia-testove. Redovito je nakon testa jednom tjedno palio pljugu, i redovito prolazio :D. Drugi je to pokuaao i pao na sljedecem testu. @salko: naravno, i to ovisi kako koga hvata, jedan frend mi kaze "uu vozit napuaen nema veceg gusta snalazit se u prometu", drugi kaze "nene nikako, samo me paranoja pere bez cilja"
olidoboliLEGENDA

dec 2012.

na putu doma sa AC Bregana-ZG-Lipovac promaaio skretanje za akovo i zavraio u }upanji....loae...loae
artisticLEGENDA

dec 2012.

meni je ok vozit napuaen, ali ne i prepuaen...desilo mi se par puta, ~eai bed tripovi :D ali u normalnoj dozi mi je sasvim ok...budem pa~ljiviji
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

mene zna kad previse popusin i sidnen oprat paranoja da prolazin kroz crveno, pa se usrid raskrizja saseren da ce me ko tresnit sa boka hah
Big LLEGENDA

dec 2012.

ja iman iste probleme ko tropico, voznja s dignutom rucnom, ne paljenje svijetala, zaboravljanje gledanja iza prilikom voznje u rikverc inace jako imam paranoje od proklizavanja jer sam imao par kriticnih situacija za glavu izgubit, pa ako se desi da je no, kiaa i da sam prepuaen, bolje ne vozit se samnom.... ne prelazim 30km/h tada... :D
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

uh obo~avam bacit smotanovia pa u auto pa vozikanje po mjestima gdje joa nisam bio,off road i te sheme,a ina e problema nemam vozit naduvan poato sam u podstruci voza kombija pa se ovjek i navikne vozit naduvan,no bio sam u par situacija u off road-u gdje sam bio primoran potra~it pomo lokalnog stanovniatva i njihovih teakih strojeva(traktora)...sve u svemu obo~avam daleke rute zg-split stara cesta,pljuga i rokaj.....brmmmm brmmmm....

dec 2012.

Ja volim i travu i travaricu.Profesionalni sam vozac....ustvari vise nisam:) Ali dok sam vozio nisam pio a nisam ni pusio...mozemo pisati hvalospjeve nasoj Vutri ali ipak ona odvlaci paznju,dekoncentrira.tako da volan+bistra glava a vutrica kad dodjem zeni doma;)
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

ja se volin blago nadimit i vozit, dobra mjuza jos ako nema prometa, ne postoji mi vece opustanje od toga :D

feb 2013.

CNN-ov prilog o vozhnji pod utjecajem marihuane. testirali su 3 vozacha iz razlichitih dobnih skupina i oba spola..postepeno im povsujuchi kolichinu thc-a. samo bi napomenula da je djevojka koja je ucestvovala u testiranju medicinski korisnik tj. pacijent koji uzima marihuanu kao lijek..i na testiranje je doshla pod utjecajem. treciznije-imala je 3 x vishe od dozvoljenog... http://www.youtube.com/watch?v=dw1HavgoK9E josh jedan prilog-duzha verzija http://www.youtube.com/watch?v=LiBvFZFrTCQ
imenjakENTUZIJASTA

mar 2013.

najgora je ta paranoja, pogotovo usred mraka, svaki auto odozada koji se naka i na guzicu je policija :knockknock: zanimljivo je ato pod utjecajem trave barem ja vozim opreznije, dok pod utjecajem alkohola baa suprotno, nenormalna vo~nja... jest da nevalja niti jedno niti drugo... a ovo za testove i policiju, nisam imao pojma, dobro je za znati.. :read: iako ~ivim bogu iza nogu, a i kad se i inae vozim izbjegavam policijske sa ekuae tako ato vozim okolnim putevima a kamoli pod utjecajem, dobro je za znati.. nikad dovoljno opreza... :respect:
lamp3rijaAMBASADOR

apr 2013.

esto sam vozio nonu relaciju od 100km i bilo mi je dosadno ako ne zapalim poato sam bio sam. Znao sam zabrijat na aute iza mene i muriju ali niata straano. Par puta su me zaustavili pri a mi je bila zaspo kod cure alkohol nula. Prestao sam vozit i derat zbog novog zakona odnosno mogu nosti zatvorske kazne ali ina e sve pozitivno o tome...
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

Neznam ,,,ne ne ne,,,vozit naduvan,,,mislim isti k**** ko i pijan,,,u najmanju ruku pred zakonom,,,nevalja se zajbavat. ovi koji voze na poligonu i testiraju to sve,,,lako je njima,,nema prometa,,pored sjedi instruktor,,bla bla pa jebote vidim to ko svjesno ugrozavanje drugih i sebe samog,,,nemre mi nitko ,,,tvrdit da je sposoban vozit kad je naduvan.. ma dobro sposoban da,,ali kakva je to sposobnost...dat gas i vrtit volan,,,je ,,a di su reakcije,,di je psihicko stanje,,,da nema promjene stanja svijesti nebi vjerovatno ni duvali,,jel tak,,znaci ne opravdava nista voznju u,,,drugom stanju... :-) nedaj boze da se dogodi neko veliko sranje,,pogibja neduznih ,,, pa odma ce nam jos vise Sotonizirati nasu dragu biljku,,,ej sorry ali nije to dobro,i citam dosta njih jos i primjenjuje bas to ,,,naduva se i sjeda za volan ,,svjesno da bi imali dobar trip,,dosta neodgovorno,,,jebote meni da zgazi djete neki pijanac ili naduvan covijek nebi sparao na advokatu da ga sustigne odgovarajuca kazna,,a vjerujem svatko misli tako kad je njegovo dijete u pitanju... mozda ce neki ovdi rec ,,koji je ovo lik ,kad ovak misli ,e nek misle,,i promisle,,i
usrnameAMBASADOR

apr 2013.

http://youtu.be/Yve0OS5hV_Y

apr 2013.

meni ne smeta voznja kad se nadimim,zapravo naj vise i volim voziti napusen :) samo u zadnje vrijeme dosta izbjegavam,pogotovo vikendom da ne bi popushio lizu
maverickAMBASADOR

apr 2013.

t1HC2RBvsHU

apr 2013.

jako rijetko vozim napuaen, isto iz razloga ato bi u slu aju da se nedajbo~e neato desi,imao gri~nju savjesti jer sam bio pod utjecajem ~i~e...par puta sam vozio i bio sam smiren,pazio na propise,dr~ao se ograni enja,al nije to to...da me pandurija zaustavi skroz bih se pogubio,nebi znao di mi je prometna i voza ka,tako da bolje ne...kad se napuaim i trebam negdje ii,javni prijevoz je mama... edit: a na drugu stranu,imam frenda koji bez beda zapali 4-5 d~oksi i odsjedi 20 sati za volanom bez beda,tako da je to sve od osobe do osobe.
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

Drogenwischtest drugwipe Brzinski test omogucuje Policiji opravdat pocetnu sumnju da doticni konzumira odnosno da je pod utjecajem neke opojne ,psihoaktivne droge,Sam test je u stanju reagirat na gotovo sve droge.znaci verifikacija na licu mjesta, iako je rizicnost tocnosti samog Testa velika, ipak ga Policija upotrebljava jer je jedina mogucnost na brz nacin ustanovit stanje vozaca.Urin,pljuvacka ili znoj,,isti test, ,,najnoviji nacin je kao neka ljepljiva traka,,,dovoljno je malo pepela iz pepeljare i Bingo,,,specijalno za THC,,, jos jeftinije od ovih brzinskih testova,,,dovoljan dokaz za Policiju da te odvedu na vadzenje krvi,,Test,koji testira malo bolje i tocnije. ----------------------------------------
ReacherPOZNAVALAC

apr 2013.

bez vutre nevozim, tako da bi se moglo reci da san dosta odgovoran po pitanju tog, uvik se potrudim bar par dimova udrit prije vo~nje :devilfingers:
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

SAMO KAZES KAPI ZA OCI I U MOKRACI TI OSTAJE I OKO 20DANA ALI MOZES DA SMANJES THC AKO PIJES SIRCE I MLEKO MNOGIMA JE POMOGLO PRE NEGO STO SU ISLI NA TESTIRANJA
Vu ing.POZNAVALAC

apr 2013.

Ja sam par puta vozio napusen sticajem okolnosti - jer kolko god je dobra zurka nekad mora da se ode kuci, i uopste mi ne prija. Zamara me nekako, pocnem da previse postujem propise i non stop o tome razmisljam i to mi ubije zabavu. Samo opustanje i bolje mi da platim taksi nego da se cimam. Inace mene covek moze da provali kad vozim napusen tako sto vozim 10km/h sporije od ogranicenja (jedna crta na brzinomeru ispod ogranicenja :icon_smile: ).

apr 2013.

Naduvam se, sjednem na bicikl i nema straha
reizor1990ENTUZIJASTA

maj 2013.

Nista lepse. Lagana voznja i muzika. hmm... Nego ste me sada zabrinuli malo ovim testiranjem. Zna li neko testiraju li u Srbiji? Da ne pominjem da vozim vec tri godine svaki 2-3 dan po 4-5sati dnevno. Ufff... Evo paranoje. :hotpants:
SkyHighatristPOZNAVALAC

maj 2013.

Yep.
reizor1990ENTUZIJASTA

maj 2013.

Hvala... Ja sam inace opusteniji kada sam high. :rasta1: Znaci pre ce me straight proveriti... xexexe......
DomarPOZNAVALAC

maj 2013.

Sky ima pravo, takav je pristup bar u Zgu i okolici. Osim ato dugo analiza traje i skupi su testovi. Policija isto dobije po nosu ako koriste gro takvih testova a nikog ne hvataju. Trava je tu interesantno laka za prikrit utjecaj. Za razliku od alkohola ti i dalje dobro vidia, motorikaje ok, malo umoran kao od posla, kod mene je jako jaka i koncentracija u vo~nji, i meni iskreno su rijetke krvave o i, ali tko god radi uredski posao svakih par dana ima krvave o i od ekrana, kad bi drotovi svakog takvog provjeravali testom koji dr~ava plati ziher cca 20kn minimum, nakupio bi se troaak, tako da drotovi smiju koristiti test samo ako suu glavi sto posto sigurni da gledaju nadrogiranu osobu. Zato ako se nedaj bo~e desi da ste kraj policajca samo sto posto opusteno, ne ulazite u konverzaciju, suradujte snjima kao da zelite na pristojan na in pustit de ke da obave svoj posao i nece bit problema. Tako sam ja jednom nakon fute se iaao okretat na parkingu od policijske stanice, budala sam proaao rampu da je nisam i vidio, kad izleti neki napuhani drot iz kuice od rampe i dodje do auta, hvala bogu auto nije mirisao, jer je njuhnuo, popri ao samnom ja se ispri ao objasnio da nisam odavde iz kvarta i zbog mraka nisam vidio rampu, lik je proguto pri u :) Sretno, samo dok ste sigurni da vas puaenje ne oateuje za vo~nju ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se