VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebamali problem
LEGACY

mali problem

68 odgovora5,768 pregleda
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

ko i uvjek, ponestalo rizli bas u nedjelju... a nemam ni pipe... pa ak zna ko kak bi mogel dimit nek veli... pipe i lulu nemam s cim napravit, tak da to ne dolazi u obzir... ajde ljudi, pomagajte, neda mi se cekat do sutra...
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

vidim da nema edit opcije... nego, probal sam nagurati u cigaretu, al nije to to...
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

pojedi? razmrvi 2-3 headica,uzmi nutelu,namazi kruh,pospi i pojedi...i uzivaj :))) samo...kad te pukne...uff...
Ras TafariPOZNAVALAC

maj 2007.

a KAKO CE THC IZ heada preci u nuttelu??
LucidDreamAMBASADOR

maj 2007.

Pri velikoj temperaturi u zeluci i uz pomoci zeludocne kiseline sav thc se odvaja i pocinje da deluje.Bolje ne planiraj nista u buducih par sati jer ce te razneti...he he...prijatno
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

imam neki cokoladni kolac, s pjenom ko slag... da stavim u to??? trenutno nemam nutele...
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

mozes...pa mozes i ciste headove pojest ako oces,ja sam samo napisao nutelu jer je fakat fino...mozes bilokako samo da ti zavrsi u plucima ili u zelucu...mozes si i caj napravit
Ras TafariPOZNAVALAC

maj 2007.

A od koliko vutre caj napraviti Ja sam bio radio caj josh odavno i nishta!
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

2 panja bi ti bilo dosta...ak nisi ziher baci unutra 25 grama i ziher ce biti... xD
Ras TafariPOZNAVALAC

maj 2007.

Ne trebash li prvo skuhati head da THC izade iz njega?? Koliko treba trave zza mlijeko?
triggerISTRAŽIVAČ

maj 2007.

mislim da si ajem neea puno pomoi, ateta gane! THC ti se ve~e(otapa) u alkoholu ili masnoama- kuhanjem, a poato se aj radi s vodom, mislim da nema koristi! Ra unaj ako ga unesea oralno (pojedea) da treba ekati du~e dok ue u krvotok pa do mozga! U~ivaj i prijatno! :)
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

ako ponestane rizli mo~ea se koristit novim zavjetom...ali onom str. sa ato manje teksta, mo~ea i naai zanimljiv tekst... a mo~ea i tvrdu kutuju od cigara raslojit...smotaa u rolu kutiju i vrtia izmeu dlanova...kad se po ne raslojavat lagano onaj unutraanji papir(1.sloj)odvojia i smotaa u njega... ako ti se ne lijepi uzmea ae era i stavia u usta da se rastopi i tako zali~ea enjoy
cannebosanacPOZNAVALAC

maj 2007.

Vrlo zanimljivo prolapsu. Pa gdje mi ~ivimo ***** ti sve. Nema Rizla svi kome fali rizla poklanjam im po paket samo neka mi ostave adresu u Privatnoj Poruci . Daj ljudi stvarno uozbiljite se malo , uj motat u Novi zavjet , i u onaj od cigara , u **********u materinu eto sad . Ko da smo u 1980 .
cannebosanacPOZNAVALAC

maj 2007.

Kog vraga ima prelazit u Nutelu i kog će ti kurca i nutela uopće pojedi ako je dobra vutra ima da djeluje , Montel ovaj lik u mene u Avataru 3 dana u tjednu uopće ne duva nego jede a lik koristi vutru jer boluje od Multiple skleroze , imaš linkove od DEAgenta da skineš dokumentarac , a i prijevodi će biti za koji dan gotovi ako ti je engleski greda . A nije ni nutela z goreg nego jednostavno zanima me zašto se pitaš kako će preći u nutelu , nema šta prelazit u nuteli nego kad želudac sve svari THC će preko crijeva ući u krv , naravno ako ga uopće ima , ako nisi dobio zajeb onaj industrijski . Što se tiče čaja nemam nijakvog iskustva osim što sam nekad davno kao mlad i glup kuhao grančice i dobio čaj naravno samo nije djelovao nikako , posebno zato jer su grančice bile od industrijalke . A sad i kad bi bila najbolja ne znam baš šta bi se dogodilo dok ne bih probao ,ali baciti cvijet u prokuhanu vodu na 100 stupnjeva nešto mi govori da bi ga dosta isparilo u zrak , iako se tek na negdje 180°C počinnje isparavati npr . vaporizatori otprilike na toj temperaturri rade jer je samo koji stupanj ispod one na kojoj bi vutra počela oksidirati ( tinjati , goriti, kako hoćeš) . Ne znam probaj sigurno ti neće naškoditi , pa nam javi šta je bilo , a opet ko zna kakva ti je vutra.
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Uzmite jabuku, olovku, ganju i upaljac... Skinite peteljku sa jabuke, probusite olovkom na naznacenim mjestima. Izvadite dijelove probijene jabuke i pobrinite se da sve 3 rupe rade kako treba. Stavite ganju u gornju rupu, jednu od rupa sa strane prislonite ustima, a na drugu stavite prst. Upalite ganju i vucite vazduh, prst uklonite sa druge rupe pri kraju uzdisaja da lakse i dublje ode u pluca. Uzivajte u vasoj jednokratnoj jabuci-luli. ;)

maj 2007.

a jebiga ,odvratno je,al kad nestane slu~ia se svime ato ti je pri ruci
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Nije odvratno, zapravo je mnogo dobro i jednostavno. Prvo, prirodno je 100%, zatim brzo se pravi, lako je dostupno i kao najvaznije, stvarno radi! :D Sinoc smo pusili neki skankic na jabuku.
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

cuj, nedjelja je, nema nigde rizle za kupiti, niko od frendova nema, pa sam pital za alternativu... jucer sam spusil jednu guplju koju sam slozil od cigarete, a drugu sa slojem papira iz kutije cigareta... al taj sloj je fakat debeli... tek navecer oko 11 sam se prosetal na drugi kraj grada do benzinske po rizle... i konacno neke dobre u mom gradu "smoking deluxe"
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Mogo si nabrzinu posje par drvea ili ne eg ovisi kakve rizle oea i onda napravit tvornicu papira i ata ti fali 5 minuta posla i imaa rizli kolko god drva posje ea

maj 2007.

mislio sam na novi zavjet i kutiju od cigara:thumb:
hahISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Da smotaj u bibliju, biblija ti ima super papire...

maj 2007.

kad kupis tenisice dobjes onaj tanki papir u nutra, on ti moze posluzit kao rizla...

maj 2007.

to bi bilo kao kin size
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

ajmo svi kupovat suze da bi mogli rolat xDDD

jun 2007.

:sick: skuhaj si caj.
WeedomirISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Hahahahahha... da, da! Dovoljno mi je sto sam ovako gresan, treba jos i od bibluju da se ogresim! Pa zamisli da mi pop dodje u kucu otvori bibliju ono pola listova fali! Ja samo navodim u extremnim slucajevima ako nemas rizle uzmi paklicu cigara i povadi cigare. I unutar paklice imas onaj sjajni papir, ili celofan, sta je vec.Njega izvadi, i namokri ga dobro, kad ga namokris ti uzmi razdvoji onaj spoljni sjajni deo od belog dela. Onda taj beli deo prosusi, mozes i fenom za kosu, i kad se osusi dobijes rizlu. :icon_smile:
kixonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

super stvar je i napravit okoladu...kad pojedea du~e i bolje te dr~i,bar sam tak uo,al meni osobno je dra~e okavce motat...hehe

jul 2007.

okoladu je dobro napravit ali je mal previse dugo za radit....kome se da radit cokolada kad mozes lijepo zapalit ili si napravit kolac koji nije toliko zahtjevan kao cokolada....ali je jednako dobar...:) ako ga rade ljudi koji znaju...ehehe
s.t.a.r.s.ISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Iako po kuci vazda imam lulica i nekakvih cudesa za konzumirati thc varenjem, cesto kad ostanem bez rizli posegnem za aluminijskom kuhinjskom foliom. od nje napravim pipe za sekund, lako je ...veci, manji, duzi , kraci.....zavaris i bacis..... poz
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

jul 2007.

}VA I!! kad pojedes napravi 2 kruga oko zgrade ,pa se onda legni na klupicu i uzivaj :)

jul 2007.

da li neko u opste pregledava ovaj forum........imate svi odgovor na to ....STA CU KAD NEMAM RIZLU!!!!.... lepo ljudi nadjite na forumu Trava U Kulinarstvu....i procitajte..... a jos bolje pogledajte o margarinu... SIROKO OBJASNJENJE

jul 2007.

je da ali ako se nema vremena praviti kolace koji se prave ajmo reci dosta dugo onda isto nastaje problem, margarin se pravi jos duze... ali naravno da ima nacina... napravis si bong od boce (naravno ako znas) a da ne propusta i eto ti rijesenja...a ne kuhat i trosit vrijeme uzalud na spravljanje necega...to radis ako imas dosta trave i vremena...i naravno ako mozes docekat da bude gotovo...:)
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2007.

Ako ti ponestane rizli uzmea onaj kolut od rolne rizli i komad folije. Oko prsta oblikujea foliu i fino ju stavia u kolut da bde ljepo uz rub mal oblikujea. Zihericom izbuaia rupice na foliji, stavia neku marihuanu i eto ti posla jednokratna lula sasvim super funkcionira

jul 2007.

uo bio jednom kako nije pametno stavljat vutru na alu foliju jer da pod toplinom otpuata neke atetne stvari? Koliko od toga je istinom?

avg 2007.

a cuj..dosta toga nije pametno sto radis/mo pa opet radimo tako da se treba polsuziti sa svime sto se ima pri ruci

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se