VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKuhanje ulja - problem - hitno
LEGACY

Kuhanje ulja - problem - hitno

32 odgovora3,619 pregleda
Detox2OldLEGENDA

jun 2014.

zna i,hitno je. daklem,bacio se ja u kuhanje ulja u rice cookeru. no ini mi se da to prebrzo vrije,tj kuha.okolo mi je sve od alkohola,te se on isparava nevjerojatnom brzinom. ovdje sam ga ja bio ugasio,no o igledno je koliko se to brzo isparava gledajui oko lonca... edit:ve je 1/3 alkohola isparila. jel treba to tako brzo ili pani arim bezveze?
Z&NZMAJ

jun 2014.

Jesi nasipao do vrha? Ne znam kako tvoje kuhalo, al moje ima oznaku do koje se sipa. Ja sam sipao i manje, a polako sam dosipavao kako je hlapilo. Da, kuha kao nenormalno, valjda zato ato alkohol ima ni~e vreliate od vode. Moje kuhalo ima dvije ja ine. Jedna za kuhanje, druga za grijanje, pa sam prebacivao kad bi po elo divljati. Vjerojatno tako ima i tvoje. Btw, moje je neko ultra jeftino i za ri~u qrca ne valja, al za ovo je duau dalo :D I ato e ti kuha a? :)

jun 2014.

to tako mora biti samo dosipaj i kad ti ostane otprilike prst ili malo vise alkohola onda uzmes kuhalo i pomalo vrtis da budes siguran da ga neces pregorit a kako kaze zlo imas i opciju grijanje pa kad previse kljuca prebacis na neko vrijeme na grijanje pa ga vratis na kuhanje (ovo mislim kad si pri kraju ) i to bi bila sva mudrost
Detox2OldLEGENDA

jun 2014.

ma kuha a za mijeaanje. eh,da,usro sam sve.dok sam ja otiaao na nekih 15 ak minuta,sve isparilo,sada mi je ostao samo crni skureni talog,koji nee kurca valjat -.- rice cooker je kurio prebrzo,koristio sam 2.5L alkohola koji je ispario za sa vremena...
Z&NZMAJ

jun 2014.

Ajoj :( Ovo ti je akola. Nikad ne napuataj kuhalo, niti na minutu! Baa mi je ~ao...jbga... mo~da ipak nije propalo!?
Detox2OldLEGENDA

jun 2014.

da,to mi je akola. Ma da sam ja znao da e to tako brzo,nebih ja otiaao. evo ato sam dobio: crno je ko sam vrag,vjerojatno od toga ato se skurilo na dnu...
Z&NZMAJ

jun 2014.

Jbga...ne izgleda dobro. Probaj na rizlu stavit i zapalit. Ako radi, nije baa skroz propalo, ali mislim da za lijek nije ovako spaljeno :(

jun 2014.

steta pregorio si ga dobrano ovo ce sigurno imati neki rad al ja nebi tako nesto koristio za medicinske svrhe...sta reci opreznije drugi put
vetarPOZNAVALAC

jun 2014.

ja sam ulje radio na obicnom elektricnom sporetu u obicnoj serpi i ispalo je dobro...
giovanni007POZNAVALAC

jun 2014.

No siki riki nikome nije baa ialo od ruke prvi puta.Jer stvarno nevjerovatno brzo isparava,trebao si isklju iti i staviti par kapi vode prije nego si otiaao. Temperatura nikada ne smije prei 140c jer se na toj temp. THC raspada,ja sam kuhao u fritezi i stavio na 120c i opet me zeznulo malo jer je prebrzo isparilo. A ja kreten nisam se sjetio smanjiti fritezu... Probaj pa ea vidjeti dali joa uvijek radi,samo da znaa da tek poslije cca 2h po inje djelovati da se ne zeznea kao ja.Ja uzeo malo pa nakon cca2h niata pa opet uzmem 3X veu dozu a onda me po ela pucati prva doza. A kad me stigla druga doza bilo je veselo, 3 dana nisam se mogao dii iz kreveta. Samo da to imaa na umu...

sep 2014.

postovanje drage kolege....samo jedno malo pitanje..gdje i koji alkohol koristite...hvala

jan 2015.

99-izopropilni alkohol
t@maraZMAJ

jan 2015.

@TangoZaDusu obrati pozornost na datum posta :)

feb 2015.

Molim vas za pomoc Da li mo~e da se koristi benzin apotekarski za spremanje ulja,i ako mo~e koja koli ina je potreba za otprilike 150g konoplje? Hvala
StipeZMAJ

feb 2015.

Mozes bez problema. Nakon sto zavrsis kuhanje, ostavi na radijatoru(ili necem toplom) jos kojih 24h da miris ispari. Treba ti 2-2.5L, naravno za 2 ispiranja/otapanja.

feb 2015.

Hvala

nov 2015.

Da li je rso safe za puaiti? Smijem li namazati na cigaretu i kao jox da pusim?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se