LEGACY
Problem s pušenjem
52 odgovora2,929 pregleda
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#1
E ovako.. 2 puta smo uzeli travu, i oba puta nam nije bilo niata.
e sad se tu postavlja 2 pitanja, jesmo li uzeli dobru robu i jesmo li dobro uvla
ili?
raspitao sam se malo okolo, i
ini se da mi nismo radili kako treba. uvla
ili smo ko cigare, uvu
ea kolko moa u jednom dimu i do plu
a i ispuaea. i niata, niata i niata nama.
e sad,
uo sam da treba uvu
3 dima(jedan, pa drugi, i treci i onda do kraja i zadrzat). jel ima sta u tome? jer ovako mislim da nema smisla.
ili se moze uvuci jedan dim i to onak pravi i zadrzat...? kolko ga treba zadrzat? jel funkcionira ono s 3 dima?
eto,nadam se da e mi netko ubrzo pomoi,jer vikend je blizu. ;-)
pozdrav
hvala
Avantura
ZMAJ15.881 REP
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#3
Moguce je da niste dobili travu.Pogledaj po netu slike kako izgledaju hedovi.
Druga opcija je da morate popusiti josh koji put da biste osetili rad jer gandza ne radi prvih par puta.To je neki chudan fenomen,ima tema o tome na sajtu.
Verovatno ste dobro uvlachili jer treba biti stvarno lud ne znati udahnuti dim.
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
nov 2009.
nov 2009.#4
nemoj mu govorit kolko imas godina, on ti dolazi doma i siluje!!!!
`ALIM SE,....
ili ste dobili visokokvalitetan perain za 100 kuna gram ili morate joa par puta uzet jer nikad iz prve ne lupa....
znaci, filter od kartona, rizla, pomjeaat vutru s duhanom i puait kako god oea (samo se makni od onih sranja tipa "drzanje dima 120 sekundi" i te brije....)...povuci dim-dva, al ga povuci u plua, ispuhni nakon sekundu i to je to, cijela filozofija
i pobrini se da dobijea vutru iduci put xD
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#5
Ne pitam za godine bez veze,BITNO je znati jer nije ni svaki organizam isti,ali dok kod ovakvih pitanja shvatite neke stvari radite problem
ovjeku a ne rijeaavate ga!
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#6
nemojte mislit da smo djeca od 13 godina i takve piz-arije jer stvarno idemo po kucama i silujemo..hehe
ugl. povucem ja, i to dobro do pluca i nist. tak kod svih,bit ce da je kakva mrkva bila u pitanju ili perain. :P
a jel znate rec mozda kak se krecu cijene?
aj jos cu precizirat, prvi put bili ja i jos jedan lik i streslo nas to dobro, ne mos hodat kak treba, teske noge, al kad smo sjeli, fajront. ko da nist nismo uzeli.
a drugi put, bolje da ne pricam. okus kao da puaia borovinu.
ista borovina.
tak da, moguce je da smo dobili prvoklasno smee
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#7
eto green 17-18 nam je.kako tko. lakae sad?
sakisha jesmo dobili travu, to je sigurno, a sad kakvu.. XD
ne, salu na stranu, to su vec ohoho puaai od kojih smo uzimali.tak da ima u tome vjerojatno nesto
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#8
Je lakae mi je :))
O cijenama ima tema na forumu,ali znate da je danas skoro sve na okruglo tako da je sve to isto samo ovisi koliko poznajea osobu kod koje kupujea pa se lakae dogovoria,iako ve
ina ne hebe 5% i da ti je brat.
Ne kupuj u svake budale koju ne poznajea,istina,organizmu treba da se privikne ali ako je dobra vutra nemogu
e je da ne osjetia niata-tu ima i previae slika kako vutra izgleda.
Dim je dovoljno da zadraia malo viae nego duhan,ja najmanje 5sek. i 2-3 serije dok je kod mene,i tako bar 3 kruga.
Al jebbea to,jednostavno u~ivam puaiti sam ili s osobom s kojom dijelim krevet,ostale ne
u baa da gledam kad ve
u~ivam.
Vidia da ne silujem i ne grizem,bar ne ja:icon_lol:
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#9
a je da, nema to baa pravila kolka je cijena. :S
zna
i te fore sa 3 dima odjednom nisu baa neat..?
jer mi skoro pa niata nismo osjetili kad smo normalno uvla
ili i zadr~ali par sec.
u prijevodu, uterali nam sa smeem.
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
nov 2009.
nov 2009.#10
ako su vam noge bile "teake" znaci, uhvatilo vas je, a sad, kako koga ulovi, svakoga drugacije....nego......o highu ti dosta ovisi i psiha (okolnosti u kojima pusis, razina opustenosti i ta sranja, nadji na forumu vec ima znam 100% jer sam ja o tome bio sastavio neki post al se nesjecam gdje...)ugl, ja npr nemogu se lijepo ugruvat ako stalno iza sebe gledam oce murja naic, oce ko vidit i ta sranja....znas o cemu mislim.....
cijena....
pa manje vise u HR svuda isti k....
100 kuna gram "supergrassa" ato nije nia drugo nego vutra al jbg, ekonomija i business
ine svoje, pa i mrave pod medvjede prodaju
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#11
mogue je da ima veze sa psihom..jer jednom smo bili u parku i to ono, stalno si pod pritiskom, ako tko naie na.ebo si i to tesko.ne mozes se opustit nikako
al ipak, drugi put smo bili kod kuce kod frenda i tada apsolutno nist. morat cu se potrudit povuc dobre veze da nadjemo dobru robu pa da vidimo kak ce onda bit.
a to sto kazes otprilike 100 kn gram..za kolko je to ljudi? tak smo i nabavljali,al sve vec ono upakirano, sam uzmes, zapalis i toe to. moguce je da nam je u tom zajeb. :S
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#13
auuuu...hahhahaha
a dobro, ti si vec iskusnjara kolko vidim pa nije cudno.znaci meni treba manje XD
(tjeaim se... :( )
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2009.
nov 2009.#14
Nije to baa bila poanta ali eto,to je postalo preskupo za kupovati,dobije se sramotno malo,i svakakvo sme
e,i ti si se uvjerija mada je u pitanju valjda globalmi zajeb.
Jednostavno ne ~elim viae biti u tom lancu i biti povezan s takvim ljudima.
Radije ne
u ni zapaliti:watchplant:
Al eto,idem sad jednu :)
gugy
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
gugyISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#16
kad kupis gram nedjeli pa nije to za vise :D , za vas vise (recimo troje) mozes cjeli gramic stavit
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#17
cek, cek.. upakirano u rizlu??? mozda sam krivo skuzio al ak je tak onda nema smisla pricat dalje..
spalili te, vjerojatno ste nikotin duvali sa raznoraznim dodacima.. MOZDA je i bilo 2odsto trave u dzoksu
gugy
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
AFGHAN
ISTRAŽIVAČ124 REP49%
→ Entuzijasta
AFGHANISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#19
da 2 posto trave, vjerojatno su tako naivni da im je uvaljena maj
ina duaica, kamilica ili origano
cccc de
ki, po
et razmialjati jer ovako neete daleko stii
McGreggor
ENTUZIJASTA212 REP3%
→ Poznavalac
McGreggorENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#20
a piceki....nikad, al NIKAD nemojte kupovat vec srolano...pogotovo ak izgledate tak kak izgledate....tinejeri kojima na
elu piae da nemaju pojma (ne mislim ovo kao uvredu, neg kao cinjenicu) jer vam na
elima uz to piae i "sjebi me". samo prozirnom tintom. koju samo vi ne vidite.
sljedeci put uzmite barem 2g-a, i ako vas troje puai, mo~ete bez ustru
avanja upizdit 1g u jedan roll, i ak ono kaj mrvite fakat miriai ko borii i ljepi vam se za prste tak da nemrete smrvit, you're in for a party. jebea prie s uvla
enjem...to dolazi prirodno.
mo~da se neki nee s ovim slozit, al nikad al NIKAD nemojte puait vani po parkovima itd...ak vam je ve bez zbog staraca, pricekajte da neko ima prazan stan, zbuksajte se, nabavite grickalice i skinite fear and loathing in las vegas, i uzivajte. btw, sad vam je vrijeme poslje harvesta, pa se mo~e nabavit lijepi outdoor za ne prevelku cijenu, imajte i to na umu. umu. naumu. numu. lol. ne.
MedoZGB
ENTUZIJASTA400 REP50%
→ Poznavalac
MedoZGBENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#21
jooj sijeam se svog prvog puta kad ovo
itam :DDDD hahahah koji lomovi.... upocetku rolanje bar pol sata ak ne i vise dok nismo uspijeli :) ma smijalica ... i sad godinama kasnije svako svoje ima od ekipe :) ide se na poker svaku drugu noc kod frend u garazu i svako svoju ganju fura ... :)
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#22
a duga je to sad prica..uzimali preko frendice, a ona preko prijateljice. i ona pitala jel znamo sami smotat il ce ona, aj reko ti, posto nam je prvi put bilo i dobili mi sve na pladnju kuzis..tak da zapravo ni ne znas od kog si uzeo ni sta..haha :pat:
gleajte ljudi nismo mi profici, jos uvijek nama pise na celu zajebi nas..jer smo amateri, trea se ipak ufurat u ta sranja i slicno. nisam ja roen za prepoznavanje dobre trave. prema tome..jbg
AFGHAN
ISTRAŽIVAČ124 REP49%
→ Entuzijasta
33 REP66%
→ Istraživač
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#25
ja bi si oca prevario da trazi da mu gram srolam hahah imate 10000 videa na jutubu uzmi duhan za motanje i vjezbaj nece biti nimalo lako upocetku ali dode s vremenom ili pitaj "legicu" da te nauci, uvjek je lakse kada ti neko pokaze ko se kuzi u to:)
MedoZGB
ENTUZIJASTA400 REP50%
→ Poznavalac
MedoZGBENTUZIJASTA
nov 2009.
nov 2009.#26
gle samo zikica doma zakljucaj se u sobu zemi si rolice par komada i s jednom cigaretom rolaj cijelovrijeme dok ti ne uspije :) filter si napravis i rolas dok ne krene... jednostavno sam je drzi zategnutom i samo ono laganini rooolllaajjj.... :D
nov 2009.
1 / 27
nov 2009.
nov 2009.